Dodaj do ulubionych

Do FoM i na FoM

29.07.12, 22:31
Czytać należy ze zrozumieniem. Chyba, że na forum Agory chodzi o to kto kogo wyklika.
Przez to, że krzyż rzymskokatolicki wisi w sejmie, Polska ratyfikowała Umowę, zwaną Konkordatem rozmowy o nauce Katechezy, to nie są rozmowy społeczne. Trwa dyskurs polityczny.
Za całym tym ustrojstwem stoi aparat państwa.
Proszę więc nie wyrzucać na przyszłość wątków, które nie dotyczą forum, na które zostały wyrzucone. Wbrew pozorom, średnio-rozgarnięty forumowicz bardziej się orientuje w
"co w trawie piszczy" od umyślnego dyżurnego.

forum.gazeta.pl/forum/w,396,137811718,137811718,Co_to_ma_wspolnego_ze_spoleczenstwem_.html
Obserwuj wątek
    • hummer Przykład przerzucanych wątków 30.07.12, 22:02
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,137841592,137841592,Centrum_Monitoringu_Nepotyzmu.html
      Zniknął, choć nie łamał netykiety.
      Ze swojej strony nie zauważyłem, że jest podobny wątek powołujący się na Agorę.
      W swej nieświadomości powołałem się na PAP.
      • giwi Re: Przykład przerzucanych wątków 30.07.12, 22:13
        Złamał. Przeciez sam piszesz, że zduplikowałeś wątek. Nie czytasz własnych postów czy szybko zapominasz, co pisałes kilkanaście minut wczesniej?
        Niczego nowego Twój wątek nie wnosił.
        • hummer Re: Przykład przerzucanych wątków 30.07.12, 22:16
          giwi napisała:

> Złamał. Przeciez sam piszesz, że zduplikowałeś wątek. Nie czytasz własnych post
          > ów czy szybko zapominasz, co pisałes kilkanaście minut wczesniej?
          > Niczego nowego Twój wątek nie wnosił.

A gdzie on Ci jest? :)
          Złamał nieumyślnie. Dopiero później zauważyłem wątek
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,137838753,137841715,Nie_zauwazylem_Twego_wpisu.html
          Koincydencja czasowa była inna niż sugerujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka