aniela 09.07.04, 13:21 skladam. obliczylam, ze najwiecej pacynek ma niejaki Karolak Janusz. na chwile obecna naliczylam 14, a wiem ze pazuche i zanadrze ma wciaz wybrzuszone. oto poszlaka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=14064128 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tropicielka afer Re: donos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:48 Nagrody nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: donos 09.07.04, 19:07 i jeszcze Milta świństwa opowiada o jego interesie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: donos 09.07.04, 19:34 E, tropicielko afer. Zapomniałaś się wylogować ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak efdejot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 19:38 Czy ja mam wrażenie, czy Ty zawsze przy kobietach tutaj? To zdrowy odruch [jest]. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: efdejot 09.07.04, 19:40 przyganial kociol garnkowi ps. w tej opowiesci Ty jestes kotlem - to by nie komplikowac zycia czytelnikom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: efdejot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 19:44 Ja tu jestem przypadkiem. A i główne moje zajęcie to udzielanie merytorycznych odpowiedzi. Czasem też służę radą... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: efdejot 09.07.04, 19:50 aha czy mi sie wydaje czy rece masz pelne pomocy, ktora niosles akurat? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: efdejot 09.07.04, 19:52 Nie zagaduj bo upuszczę. A kto to później wszystko pozbiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: efdejot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 11:45 fopr to jakiś akronim? :) Chyba nie jestem na bieżąco... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: efdejot 10.07.04, 20:45 formowe ochotnicze pogotowie ratunkowe. ani gopr ani wopr tylko fopr :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: efdejot 11.07.04, 07:03 w sto lat to i mnie byloby ciezko. mialam wiecej czasu. ps. a teraz Panstwo wybacza ale zwrot przez rufe musze zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: anieto 11.07.04, 17:25 Jakie tam Państwo, i co tu wybaczać - zwrot bez rufę jest jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: donos IP: *.acn.pl 09.07.04, 19:52 bardzo proszę - wyloguję się specjally dla Cię :P PS. nie jest Ci gupio? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: do nos 09.07.04, 20:08 " Ogniem go! I mieczem " Jakby co, można go po swojsku: ogolim go i zmieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: donos 09.07.04, 20:07 świetny watek brava dla loginow karolakopodobnych Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak kontradonos 12.07.04, 08:28 aniela napisała: > skladam. obliczylam, ze najwiecej pacynek ma niejaki Karolak Janusz. na > chwile obecna naliczylam 14, a wiem ze pazuche i zanadrze ma wciaz > wybrzuszone. oto poszlaka: Po pierwsze mam zaświadczenie o przebytej chorobie wątroby. Po drugie te pacynki trafiły w moje ręce przypadkowe, a w ogóle, to pierwszy raz je widzę na oko. A generalnie, to przedewszytkim, mianowicie, i tej werski będę się trzymał - cała ta sprawa to gra czysto polityczna i wiadomo, że określonym siłom chodzi o zdyskredytowanie mojej osoby w oczach opinii publicznej. Wiemy wszyscy o jakie siły tu chodzi i żal mi niezmiernie, że właśnie aniela stała się wyrazicielką sił tych dążeń. Okazuje się, że nawet (w miarę) inteligentną osobę siły owe mogą ogłupić i omamić dobrami doczesnymi, które przecież niczy są wobec idei nieśmiertelnych, o które walczy moja skromna osoba i (z mizerniejszym skutkiem) koleżanka moja tropicielka afer. Składam przeto donos na anielę za bezprzedmiotowy donos na mą osobę, skalanie mego imienia, zatruwanie czasu drogim adminom (tu wyrażam wdzięczność szanownym tebom i masom za zignorowanie tego wątku), a także za ulegnięcie siłom wiadomo jakim, o których wspominać nie chcę wiadomo z jakich powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela donos na kontradonos 12.07.04, 10:23 trudno sie dziwic, ze KArolak pierwszy raz na oko swoje karpawe widzi wskazane pacynki, gdyz z taka iloscia pacynek jaka posiada ciezko sie znac chocby z widzenia. okolicznosc ktora potwierdzil swiadczy zatem przeciwko niemu (jak i wszystko inne w przyrodzie otaczajacejj oraz kulturze osobistej <jego>- o czym swiadczy przebyta choroba watroby zwana tez choroba brudnych [aha!] rąk)) nie dziwi mnie tez odwolanie do polityki celem zamydlenia oczu opinii publicznej tanim szarym mydlem. najbardziej niesmiertelna z idei ktorym wierny jest Karolak o_brudnych_rekach jest idea skad wytrzasnac drobne na piwo (wiem to z pierwszej Miltonii reki), przy czym slowo idea jest tu tylko estetycznym ekwiwalentem bardziej adekwatnego slowa "kac". dziwie sie natomiast tebom, masom i innym gnebicielom edmokracji, forumowemu kierownicwtu struktur silowych ze nie zauwazaja problemu jakim jest Karolak Janusz, powodujacy zolwie tempo serwera, wylogowywanie uzytkownikow, niedzialanie poczty oraz inne portalowe plagi. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: donos na kontradonos 12.07.04, 12:11 Phi! Tania prowokacja. Jesteś trollicą, a ja z takowymi nie gadam. Z tych samych powodów nie gadam ze sobą. A w omawianym donosie sugerowała troll aniela, że gadam ze sobą. Więc nie miała racji. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: donos na kontradonos 12.07.04, 12:16 zgadzam sie tylko w polowie. tej ktora dotyczy Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: donos na kontradonos 13.07.04, 08:55 po części gorszej, po części lepszej. Jeżeli idzie o objętość, to zdecydowanie lepszej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: donos na kontradonos 13.07.04, 12:33 jesli zas wziac pod uwage jakosc- gorszej bezapelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: donos na kontradonos 13.07.04, 14:15 Jakość czego? Jeżeli idzie o jakość mierzoną zawartością tłuszczu w masie, to dalej jestem lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: donos na kontradonos 13.07.04, 17:32 Ech Karolak, Ty moj paczuszku nasiakniety smalcem. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: donos na kontradonos 14.07.04, 15:47 Jak biegnę, to też czuję, że ma jakość mną porusza. Całym mną. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: donos na kontradonos 14.07.04, 16:04 ale biegnac tracisz na jakosci Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: donos na kontradonos 15.07.04, 08:28 Czuję, że ta rozmowa donikąd nie prowadzi. Pozwalamy jej umrzeć, czy się zlitujesz i coś odpiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: donos na kontradonos 15.07.04, 09:09 mialam przez chwile wrazenie ze wlasnie prowadzi donikad. ulegne jednak Twojej prosbie i zabiore stad Ostatnie Słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: donos na kontradonos 15.07.04, 11:23 To ostatnie słowo, które teraz wstukuję? Odpowiedz Link Zgłoś