kolter-xl 26.09.13, 14:50 Ktoś na forum religia zalogował się w podobny sposób jak ja jako kolter.rmg czy nie jest to zakazane ?? O ile orientuję sie ten ktoś jeszcze niedawno logował się jako rool nic czyjakostak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasi.aa Re: FR 26.09.13, 15:56 Zablokowany. Polecam zgłaszać bezpośrednio na forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: FR 26.09.13, 16:04 kasi.aa napisała: > Zablokowany. Polecam zgłaszać bezpośrednio na forum@agora.pl Pisałem , a dzięki , Jednak jeden jego watek został Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl kasi.aa 26.09.13, 16:08 Widać nie jest zablokowany skoro o 16.05 znowu napisał Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: kasi.aa 26.09.13, 16:28 Jak widać zdążył rozszerzyć swoje pole działania Na forum Chrześcijaństwo forum.gazeta.pl/forum/f,29729,chrzescijanstwo.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: kasi.aa 26.09.13, 16:33 kasi.aa napisała: > Jest:) Kwestia przelogowania. No a IP to co ?? zblokować trolla prowokatora Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: kasi.aa 26.09.13, 16:43 Spokojnie. Zgłoszenie loginu wystarczy. Zakładamy, że sytuacja się nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.rmg Re: FR 26.09.13, 16:24 Ten nik był wolny. To skrót od ręcznego miotacza gazu. Własnie sprawdzałem na forum jest kilkanaście ników z nazwa Kolter. To jest taka firma nawet. kolter.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: FR 26.09.13, 16:31 kolter.rmg napisał(a): > Ten nik był wolny. To skrót od ręcznego miotacza gazu. Własnie sprawdzałem na f > orum jest kilkanaście ników z nazwa Kolter. To jest taka firma nawet. Zawsze Kolter dotyczy tylko mojego nicku Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: FR 26.09.13, 16:37 Twój login jest ewidentną trollową podszywką. Piszesz nim na tych forach, gdzie kolter-xl (Religia i Kraj) Osobiście zgłosiłam do zablokowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: FR 26.09.13, 16:39 giwi napisała: > Twój login jest ewidentną trollową podszywką. Piszesz nim na tych forach, gdzie > kolter-xl (Religia i Kraj) > Osobiście zgłosiłam do zablokowania. Giwi ty zawsze miałaś je jak arbuzy :))) wiesz o czym mowa :)) Twardzielka za ciebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.rmg Re: FR 26.09.13, 16:46 To nie jest prawda. Prawda jest taka, że ja pisałem o religii jako Katolik, a tamten awanturnik pluje na Kościół. Ja rozumiem politykę GW ale bez przesady, żeby za poglądy chrześcijańskie blokować człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: FR 26.09.13, 16:52 Ależ nie zostałeś zablokowany za poglady chrześcijanskie tylko za podszywanie się pod innego użytkownika. Odpowiedz Link Zgłoś
pijaczek-amator Sprawiedliwość 09.10.13, 16:38 Jednych tolerujecie, innych bijecie, dlaczego? - założenie podobnego nicka do już istniejącego nie jest podszywaniem się - kolter-xl sam z siebie nadaje się do zablokowania - patrz. np. jego wpisy na forum społeczeństwo. Systematycznie wyzywa dyskutantów od osłów niemytych itp. Stale zgłaszamy jego wulgaryzmy i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-mr Re: Sprawiedliwość 08.02.14, 22:51 pijaczek-amator napisał: > forum społeczeństwo. Systematycznie wyzywa dyskutantów od osłów niemytych itp. Pokaz mi choć jeden wpis w którym kogoś niemytym osłem nazwałem ?? > Stale zgłaszamy jego wulgaryzmy i nic. No bo oni tam widzą ze z jednego IP 10 nicków pisze :)) Odpowiedz Link Zgłoś