basia 17.08.04, 20:00 dlaczego zrezygnowaliście z ptaszków czerwonych przy wątkach z wpisami aesów z loginem na czerwono? To śfiństwo jest, przecież nie możemy czytać wszystkich wątków. Wy macie aesów do czarnej( czerwonej?) roboty, a my? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maas Re: na czerwono 17.08.04, 20:05 A gdzie nie ma? Przepraszam, ale ja tez nie mam czasu przegladac teraz wszystkich czarnych, wiec skoro juz wiesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos Re: na czerwono oooo tak 17.08.04, 20:14 maas napisała: > A gdzie nie ma? Przepraszam, ale ja tez nie mam czasu przegladac teraz > wszystkich czarnych, wiec skoro juz wiesz :-) Przepraszam Maas, ale normalnie mi was szkoda, jeszcze jedna afera nie zdążyła przyschnąć a tu kolejny kwiatek. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html;JSESSIONID_GW=BiIW16UvZS2oVqEfzINtdofgf6HI7J64b2d3qziV678P1tIubf5z!742575077?f=34&w=14795883&a=14946733 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: na czerwono oooo tak 17.08.04, 20:28 yes2ktos napisał: > maas napisała: > > > A gdzie nie ma? Przepraszam, ale ja tez nie mam czasu przegladac teraz > > wszystkich czarnych, wiec skoro juz wiesz :-) > > Przepraszam Maas, ale normalnie mi was szkoda, jeszcze jedna afera nie zdążyła > przyschnąć a tu kolejny kwiatek. > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html;JSESSIONID_GW=BiIW16UvZS2oVqEfzINtdofgf6HI7J64b2d3qziV678P1tIubf5z!742575077?f=34&w=14795883&a=14946733 > nie przepraszaj. maas oddaje sie wlasnie udawaniu, ze nie ma sprawy. i ja sie nie dziwie: na tym etapie, jeszcze nie mozna mi przyczepic etykietki, ze to ja jestem wszystkiemu winna i sprowokowalam szkodnika bo mam "zwyczaj np. oskarzac swoich przeciwnikow o to, ze molestuja swoje dzieci albo ze ich zona sie puszcza i jest w ciazy z kim innym, z wlasciwym sobie upodobaniem do hurtu przez kilkadziesiat postow." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13526244&a=13542995 Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: na czerwono oooo tak 17.08.04, 20:33 ....po raz pierwszy prawdę napisałaś.....nawet o sobie.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: na czerwono oooo tak 17.08.04, 20:37 O. Dzień dobry szkodniku. Jak miło Cię znowu czytać. No dobra. Koniec zartów. Spadaj stąd szmaciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: na czerwono oooo tak 17.08.04, 20:38 .....jeśli tobie na prawdę tak miło to mnie również...... Odpowiedz Link Zgłoś
messja do maas 17.08.04, 20:43 szkodnik napisał: > ....po raz pierwszy prawdę napisałaś.....nawet o sobie.....:) o patrz maas. znowu mi sie cos przylepilo do buta. pozwolisz, ze wytre go w twoja czerwona sukienke? jakby nie patrzec to przeciez wasze g... ps. bede monitorowac "elokwencje" i "dar przekonywania" waszego kolegi. jakby cos, to przekaze "pozdrowienia". jak za starych "dobrych" czasow. tylko sie nie obrazaj znowu. przeciez tu sami "swoi". Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: na czerwono oooo tak 17.08.04, 20:46 jakie forum bylo pod tym linkiem? kolejne forum piotrusia z cyklu o zyciu, czy cos nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos Re: na czerwono oooo tak 17.08.04, 20:57 Forum Komputery, watek "Odtwarzacz CD x 80 " Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: na czerwono 17.08.04, 23:21 maas napisała: > A gdzie nie ma? Przepraszam, ale ja tez nie mam czasu przegladac teraz > wszystkich czarnych, wiec skoro juz wiesz :-) ba! a skąd ja mam mieć czas?. Polowanie to przednia zabawa, ale tego casu brak.Dla przykładu na komputerach.Pollak z linkiem w szkodę wszedł...Tu na FoM. oj, nie wiem dokładnie, coś tam na komputerach o cd było w temacie, ale o ile mie pamięć nie myli, to powszechne zjawisko się stało, że ptaszka nie ma, a aes czerwony w wątku jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: na czerwono 17.08.04, 23:24 basia napisała: > maas napisała: > > > A gdzie nie ma? Przepraszam, ale ja tez nie mam czasu przegladac teraz > > wszystkich czarnych, wiec skoro juz wiesz :-) > > ba! a skąd ja mam mieć czas?. Polowanie to przednia zabawa, ale tego casu > brak.Dla przykładu na komputerach.Pollak z linkiem w szkodę wszedł...Tu na FoM. > > oj, nie wiem dokładnie, coś tam na komputerach o cd było w temacie, ale o ile > mie pamięć nie myli, to powszechne zjawisko się stało, że ptaszka nie ma, a aes > czerwony w wątku jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: na czerwono 17.08.04, 23:25 Nigdzie nie wchodziłem. I nie zabierałem też zadnego linka ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: na czerwono 17.08.04, 23:38 pollak napisał: > Nigdzie nie wchodziłem. I nie zabierałem też zadnego linka ze sobą. nie jestem pewna, ale basi chodzi chyba o to, ze zabrales komus czerwonego ptaszka:( Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: na czerwono 17.08.04, 23:47 pollak napisał: > Nigdzie nie wchodziłem. I nie zabierałem też zadnego linka ze sobą. jakniejaktak, ten wątek coś się mocno zdenerwował z linką był. certelowałeś c i v, nie certoląc się ze szkodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: na czerwono 17.08.04, 23:54 basia napisała: > jakniejaktak, ten wątek coś się mocno zdenerwował z linką był. certelowałeś c i > v, nie certoląc się ze szkodnikiem. A nie, to tak. No tak. :) Też czytałaś wątek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: na czerwono 17.08.04, 23:59 pollak napisał: > A nie, to tak. No tak. :) Też czytałaś wątek? ;) dziwi cię to? niektórych nie zdziwi że się nie oburzam, a to komplementem dla mnie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: na czerwono 18.08.04, 00:06 basia napisała: > dziwi cię to? niektórych nie zdziwi że się nie oburzam, a to komplementem dla > mnie jest :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: na czerwono IP: *.acn.waw.pl 18.08.04, 21:01 maas napisała: > A gdzie nie ma? Przepraszam, ale ja tez nie mam czasu przegladac teraz > wszystkich czarnych, wiec skoro juz wiesz :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14988149&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: na czerwono 18.08.04, 21:15 Gość portalu: kixx napisał(a): > maas napisała: > > > A gdzie nie ma? Przepraszam, ale ja tez nie mam czasu przegladac teraz > > wszystkich czarnych, wiec skoro juz wiesz :-) > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=14988149&v=2&s=0 moja teoria jest taka, ze maas nie wystepuje tutaj ofcjalnie. wypowiedziala sie pewnie tylko prywatnie. a login zeczerwienil sie jej pewno tylko ze wstydu, bo nie miala zadnego dobrego wykretu, dlaczego nie chca by wypowiedzi aesow z omawianego watku na "komputery" nie rzucaly sie w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
rnaas Re: na czerwono 18.08.04, 22:20 Tylko prywatnie. Teraz schudł, szczerniał, wyszlachetniał... A gdzie mowa o Komputerach? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: na czerwono 18.08.04, 22:31 rnaas napisała: > Tylko prywatnie. Teraz schudł, szczerniał, wyszlachetniał... A gdzie mowa o > Komputerach? czesc RNaas. ja tez nie jestem maas. Odpowiedz Link Zgłoś
messja o! maas... 19.08.04, 17:43 widze, ze sie przebralas w czarna sukienke. dlaczego? czerwona oddalas do pralni, bo smierdziala? hmmm... ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: o! maas... 19.08.04, 17:48 Smrod? Smrod jest obecnie trendy na forum W-wa. Wszystkich zainteresowanych smrodem zapraszam do lektury forum oraz papierowego wydania Gazety Stolecznej. Wasza uboga wiedza na temat smrodu znacznie sie poszerzy. Odpowiedz Link Zgłoś