s555toch 05.05.14, 11:20 Czy zgodne z Regulaminem są oszczercze insynuacje wobec rozmówcy (np przypisywanie mu alkoholizmu ) ?... -- synaj per Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrant Re: Pytanie do moderacji 05.05.14, 12:52 Zależy. Na forum Uzależnienia coś takiego może ujść płazem jeżeli np rzeczony rozmówca wcześniej się do choroby przyznał. Jeżeli podeślesz link na forum@agora.pl możemy rzecz sprawdzić. Powinna to jednak zgłosić osobiście osoba, której insynuacja dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Pytanie do moderacji 06.05.14, 14:01 marrant napisała: > Zależy. Na forum Uzal > eżnienia coś takiego może ujść płazem jeżeli np rzeczony rozmówca wcześni > ej się do choroby przyznał. Chodzi o F. Religia forum.gazeta.pl/forum/w,721,150792165,150794912,Re_Dlaczego_teoria_ewolucji_jest_naiwna_wiara_.html Jeżeli podeślesz link na forum@agora.pl możemy rzec > z sprawdzić. Wysyłałem w podobnych przypadkach (mnie dotyczących) - brak odpowiedzi... Pisząc na F.R. chcę wiedzieć jakie wypowiedzi są dozwolone , a jakie łamią Regulamin - dlatego proszę o odpowiedź -- s555toch Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Pytanie do moderacji 06.05.14, 14:22 s555toch napisał(a): > marrant napisała: > > > Zależy. Na forum Uzal > > eżnienia coś takiego może ujść płazem jeżeli np rzeczony rozmówca w > cześni > > ej się do choroby przyznał. > > Chodzi o F. Religia > forum.gazeta.pl/forum/w,721,150792165,150794912,Re_Dlaczego_teoria_ewolucji_jest_naiwna_wiara_.html > > Jeżeli podeślesz link na forum@agora.pl możemy rzec > > z sprawdzić. > > Wysyłałem w podobnych przypadkach (mnie dotyczących) - brak odpowiedzi... > > Pisząc na F.R. chcę wiedzieć jakie wypowiedzi są dozwolone , a jakie łamią Regu > lamin - dlatego proszę o odpowiedź > Opowiedz o tym mg2005 vel chasyd666 "Autor: s555toch 30.04.14, 14:15 Wzorcowy ateista to połączenie nieuka i oszołoma..." Czego sie spodziewasz ? bystrzejszych od siebie ze będziesz nieukami i oszołomami nazywał ?? Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Pytanie do moderacji 06.05.14, 18:15 Zgłaszane posty nie były usuwane? Ten akurat wpis regulamin narusza. Raczej nie ze względu na sugestię alkoholizmu, a na to, że w całości jest atakiem personalnym. Fora nie są premoderowane i niejednokrotnie zanim zgłoszenie naruszeń do nas dotrze w wątku kwalifikuje się do wycięcia połowa postów. Bardzo usilnie sugeruję nie wdawanie się w dyskusje z osobami, które naruszają netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Pytanie do moderacji 08.05.14, 15:05 marrant napisała: > Zgłaszane posty nie były usuwane? "Opiekun" FR snajper55 lekceważył zgłoszenia . Usuwane były dopiero (z dużym opóźnieniem...) po interwencji na forum@agora.pl > > Ten akurat wpis regulamin narusza. OK, pójdźmy "za ciosem"... Chcę pisać zgodnie z Regulaminem, dlatego proszę "u źródła" o interpretację - kiedy zgodne z Regulaminem są takie zwroty: forum.gazeta.pl/forum/w,721,150587696,150681878,Re_zawierzmy_Chrystusowi.html?wv.x=2 kolter-mr napisał: > naładowany dogmatem błazen forum.gazeta.pl/forum/w,721,150587696,150652834,Re_to_bylo_kiedys_fajne_forum.html?wv.x=2 kolter-mr napisał: Chama to sobie gnojku w rodzinie poszukaj . forum.gazeta.pl/forum/w,721,149910877,150760400,Re_Ojcem_ateizmu_jest_niewiedza.html?wv.x=2 kolter-mr napisał: Emdzik jakim załganym gamoniem musi być forum.gazeta.pl/forum/w,721,150722365,150760518,Re_Ateizm_i_ateisci.html?wv.x=2 kolter-mr napisał: Emdzik półgłówku , takim jak ty imbecylom forum.gazeta.pl/forum/w,721,150792165,150792211,Re_Dlaczego_teoria_ewolucji_jest_naiwna_wiara_.html?wv.x=2 kolter-mr napisał: Eniu ułomie co kwiczysz Czy tolerowanie przez "opiekuna" FR snajpera55 w/w wpisów koltera jest "zgodne z Regulaminem" ?... > Bardzo usilnie sugeruję > nie wdawanie się w dyskusje z osobami, które naruszają netykietę. Nie dyskutuję z psychopatą, ale to on jest "stroną atakującą" - niestety popieraną przez "opiekuna" FR... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie do moderacji 08.05.14, 19:47 s555toch napisał(a): > marrant napisała: > > > Zgłaszane posty nie były usuwane? > > "Opiekun" FR snajper55 lekceważył zgłoszenia . Usuwane były dopiero (z dużym o > późnieniem...) po interwencji na forum@agora.pl Mijasz się z prawdą. Mnie żadnych postów do usunięcia nie zgłaszałeś. S. Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Pytanie do moderacji 09.05.14, 14:47 > Mijasz się z prawdą. Mnie żadnych postów do usunięcia nie zgłaszałeś. A czym jest klikanie w " kosz" ?... Jeśli jest jakaś inna "gorąca linia" do ciebie , to ją podaj A tak w ogóle to powinieneś sam kasować wpisy koltera z mową nienawiści , a nie czekać na zgłoszenia użytkowników. Tymczasem 'wiszą ' one na FR wiele dni ... Skoro już tu jesteś , to odnieś się do wpisów koltera , które podałem : forum.gazeta.pl/forum/w,654,150818138,150872641,Re_Pytanie_do_moderacji.html Odpowiedz czy są zgodne z Regulaminem , a jeśli nie , to dlaczego ich nie kasujesz s555toch Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Pytanie do moderacji 09.05.14, 17:41 Kosze wpadają do dyżurnego jeżeli jeden post zgłasza więcej niż jedna osoba. W sytuacji w której post ewidentnie naruszający regulamin wisi dłużej niż dobę, bo np zgłoszony został tylko raz - link do wpisu należy wysłać na forum@agora.pl AES nie ma obowiązku przeglądać całego forum i pilnować go 24/7. Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Pytanie do moderacji 12.05.14, 15:20 marrant napisała: > Kosze wpadają do dyżurnego jeżeli jeden post zgłasza więcej niż jedna osoba. Jeśli rzeczywiście jestem jedyną osobą na F. Religia , której przeszkadza chamstwo i jezyk nienawiści koltera - to swiadczy to fatalnie o gościach tego forum... W > sytuacji w której post ewidentnie naruszający regulamin wisi dłużej niż dobę, b > o np zgłoszony został tylko raz - link do wpisu należy wysłać na forum@agora.pl OK - tak też zrobiłem > AES nie ma obowiązku przeglądać całego forum i pilnować go 24/7. Jasne. Ja 'wpadam' na FR 2 razy w tygodniu i z łatwością zauważam wpisy łamiące Regulamin (głównie koltera). Może "opiekun" FR snajper55 powinien udać się do okulisty ?... Przypomina się anegdota o "ślepym snajperze"... :) Ale ten sam snajper55, który nie widzi "słonia w oranżerii", jest szybki w bezsensownym kasowaniu moich wpisów ( przykłady podałem w tym wątku)... Np : w jaki sposób zdanie "Większość punktów pasuje do ciebie" złamało Regulamin ? forum.gazeta.pl/forum/w,721,150886759,150888396,_.html Przy okazji: wątek o trolowaniu , czyli niezwiązany z tematyką F.Religia forum.gazeta.pl/forum/w,721,150886759,150886759,Jezyk_trolli.html - snajper , zamiast go wyciąć, sam się pod nim dopisuje ! Tym potwierdza , że nie ma kompetencji , aby być moderatorem forum... Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Pytanie do moderacji 12.05.14, 15:24 PS > AES nie ma obowiązku przeglądać całego forum i pilnować go 24/7. Jest logiczne , że moderator powinien w 1. kolejności sprawdzać wpisy użytkownika , który seryjnie łamie Regulamin (kolter) . Czyż nie ?... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Obrażasz a sam się żalisz ?? 13.05.14, 19:48 s555toch napisał(a): > PS > > > AES nie ma obowiązku przeglądać całego forum i pilnować go 24/7. > > Jest logiczne , że moderator powinien w 1. kolejności sprawdzać wpisy użytkowni > ka , który seryjnie łamie Regulamin (kolter) . Czyż nie ?... Ty jesteś wyjątkowo bezczelny , kto jak kto ale ty bijesz rekordy w plugawieniu forum pod każdym nickiem w jakim bywasz . Wklejasz takie prowokacyjne teksty a potem latasz z jęzorem wywalonym na brodę ze ci się krzywda dzieje ; s555toch 23.04.14, 15:45 Nie oczekuj logiki od ateistycznych oszołomów ... s555toch 13.05.14, 15:16 A jaka jest odzywka do trzody ateistycznej ?... s555toch 14.04.14, 15:14 Ten bełkot jest miarą twojego ateistycznego "rozumu"... :) s555toch 14.04.14, 14:36 Gdzie tu seks i dziecko ?... Ateistyczne oszołomstwo ! s555toch 08.05.14, 15:14 Ta wiara wynika z idiotycznej wiary ateistycznej ... s555toch 08.05.14, 15:43 Idiotą , który wierzy , że makaron jest absolutem ?... :) s555toch 06.05.14, 14:21 snajper, powtarzanie głupot to twoje ulubione zajęcie ?... s555toch 13.05.14, 15:15 nie - to spytaj snajpera - on tak samo bystry jak ty :) s555toch 08.05.14, 14:03 A ateistyczne ciemniaki i tak powiedzą , że to "ciemnogród"... :) s555toch 12.05.14, 15:46 Nie oczekujmy logiki po lewakach... :) ITD Sam prowokujesz traktując ludzi jak idiotów a kiedy dostajesz to co ci się należy latasz do moderacji z płaczem Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Manipulujesz... 16.05.14, 13:40 Pierwszych 4 wpisów nie można ocenić bez kontekstu dyskusji, którego nie podałeć (brak linków). To twoja manipulacja. Ja podałem linki do twoich chamskich wypowiedzi, aby każdy mógł je ocenić... Pozostałe moje wpisy nie są obraźliwe - jeśli uważasz inaczej, to udowodnij ! Ale najpierw rozlicz się ze swoich wpisów , które podałem wcześniej : forum.gazeta.pl/forum/w,654,150818138,150872641,Re_Pytanie_do_moderacji.html Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Pytanie do moderacji 16.05.14, 13:23 > Jest logiczne , że moderator powinien w 1. kolejności sprawdzać wpisy użytkowni > ka , który seryjnie łamie Regulamin (kolter) . Czyż nie ?... To jest ważna kwestia dla jakości Forum , dlatego proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Pytanie do moderacji 16.05.14, 13:43 s555toch napisał(a): > > Jest logiczne , że moderator powinien w 1. kolejności sprawdzać wpisy uży > tkowni > > ka , który seryjnie łamie Regulamin (kolter) . Czyż nie ?... > > To jest ważna kwestia dla jakości Forum , dlatego proszę o odpowiedź. Jestem za tym żeby moderacja kontrolowana wpisy s555toch oraz jego poprzednie nicki wszystkie z chasydem w członie oraz mg2005 . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Pytanie do moderacji 13.05.14, 19:25 s555toch napisał(a): > marrant napisała: > > > Kosze wpadają do dyżurnego jeżeli jeden post zgłasza więcej niż jedna osoba. > Jeśli rzeczywiście jestem jedyną osobą na F. Religia , której przeszkadza chamstwo i jezyk nienawiści koltera - to swiadczy to fatalnie o gościach tego forum. Emdzik przypomnieć ci kilka twoich wpisów ?? Matyldo, nawiedzona idiotko i hipokrytko... Wystarczy na FS wpisać w wyszukiwarce słowo idiotko i jakimś dziwnym trafem aż 155 z 1198 jest twoim dziełem jako mg2005 . Bijesz w tym na głowę Nelsonka z tylko 57 takimi wpisami .Pokazac ile razy jako mg2005 pisałeś z pogardą;żydku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Pytanie do moderacji 13.05.14, 19:13 marrant napisała: > Kosze wpadają do dyżurnego jeżeli jeden post zgłasza więcej niż jedna osoba. W > sytuacji w której post ewidentnie naruszający regulamin wisi dłużej niż dobę, b > o np zgłoszony został tylko raz - link do wpisu należy wysłać na forum@agora.pl > AES nie ma obowiązku przeglądać całego forum i pilnować go 24/7. Masz jak w banku ze posty tego antysemity będą trafiały zawsze pod właściwy adres. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Pytanie do moderacji 13.05.14, 19:15 s555toch napisał(a): > A tak w ogóle to powinieneś sam kasować wpisy koltera z mową nienawiści , a nie > czekać na zgłoszenia użytkowników. Tymczasem 'wiszą ' one na FR wiele dni ... Emdzik nienawiść to twoja specjalizacja na forach GW ale spoko tak robisz to masz jak w banku ze twoje posty będą staranie analizowane i zgłaszane do moderacji . Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Pytanie do moderacji 09.05.14, 15:07 PS Przy okazji: wyjaśnij które zdania i w jaki sposób złamały Regulamin w moich wpisach : forum.gazeta.pl/forum/w,721,149910877,150546762,_.html forum.gazeta.pl/forum/w,721,149910877,150818542,_.html forum.gazeta.pl/forum/w,721,149910877,150759380,_.html Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie do moderacji 10.05.14, 12:00 Piszesz na forum od niedawna, więc możesz nie wiedzieć, że jest takie miejsce, w którym są odpowiedzi na najczęściej zadawane przez forumowiczów pytania. Między innymi jest tam odpowiedź na pytanie "Dlaczego moja wypowiedź została skasowana?": "Wypowiedź musiała naruszyć Regulamin, być sprzeczna z zasadami Netykiety lub mocno odbiegać od tematyki forum. Pozwalamy na publikację dowolnych poglądów, o ile ich głoszenie nie jest niezgodne z prawem. Nie ingerujemy w wolność słowa, chcemy tylko, żeby na forum było mniej spamu i wulgaryzmów. W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło. Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do administratorów społecznych danego forum." Polecam lekturę także innych odpowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/0,62499.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Pytanie do moderacji 12.05.14, 15:30 > Informacje o przyczynie usunięcia są udzielane tylko autorom usuniętych wypowie > dzi i tylko listownie - na maile wysłane do forum@agora.pl lub do administrator > ów społecznych danego forum." Problem w tym , że nie są albo są zbywane nic nie mówiącą formułką .... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Pytanie do moderacji 13.05.14, 19:17 snajper55 napisał: > Piszesz na forum od niedawna, więc możesz nie wiedzieć, że jest takie miejsce, On od niedawna ale pod tym nickiem .Widujesz może ostatnio jakiegoś chasyda w nicku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Pytanie do moderacji 05.05.14, 21:53 s555toch napisał(a): > Czy zgodne z Regulaminem są oszczercze insynuacje wobec rozmówcy (np przypisywanie mu alkoholizmu ) ?... > -- > synaj per Emdzik a to "synaj per" nie jest zasadniczo atakiem na moderatora forum religia ?? Do tego z typowym dla ciebie antysemickim podtekstem !! Odpowiedz Link Zgłoś
s555toch Re: Pytanie do moderacji 08.05.14, 14:20 kolter_mr napisał: > > Emdzik a to "synaj per" nie jest zasadniczo atakiem na moderatora forum religia > ?? > Do tego z typowym dla ciebie antysemickim podtekstem !! Czy od dawna masz te objawy ?... Czy chcesz o tym porozmawiać ?... s555toch Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Re: Pytanie do moderacji 13.05.14, 19:11 s555toch napisał(a): > kolter_mr napisał: > > > > > Emdzik a to "synaj per" nie jest zasadniczo atakiem na moderatora forum r > eligia > > ?? > > Do tego z typowym dla ciebie antysemickim podtekstem !! > > > Czy od dawna masz te objawy ?... > Czy chcesz o tym porozmawiać ?... Mg2005 vel chasyd666 i jeszcze coś tam innego , jesteś znanym na forach GW antysemitą to czemu tu piszczysz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_mr Kim był chasyd,pamietamy dobrze 13.05.14, 20:01 chasyd_666 21.04.13, 12:13 Jesteś zakłamanym bydlakiem - tak cię wychowała ateistyczna ideologia... chasyd_666 01.06.12, 22:23 Mylisz hipotezę z tezą. Jesteś nie tylko ateistycznym bydlakiem , ale też ateistycznym durniem... chasyd_666 29.05.12, 22:23 No widzisz , ateistyczny oszuście - to następne twoje oszczerstwo , którego nie umiesz udowodnić . Jesteś ateistycznym bydlakiem bez honoru i godności... chasyd_666 11.04.12, 10:25 Ty ateistyczny bydlaku i obłudniku twierdzisz , że nie obrażasz innych ludzi myślących inaczej niż Ty ?!?... Tfu ! co za obłuda !... Chasyd tak jak i ten s555 ma taka manierę ze kiedy chce coś dobitnie podkreślić używa wielokropku , to i pogarda dla ateizmu i krótkie dość prymitywne wypowiedzi zdradzają zze to ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś