21.12.15, 19:08
Doszły mnie słuchy, że zabanowaliście nicka jaceq, weterana forum.

Dajcie sobie spokój, działacie przeciwko własnym interesom.

Oleg3
Jest z nami od 13 lat
25115 postów
2031 odwiedzin profilu

Obserwuj wątek
    • nie2006 Bo utworzymy Komitet Obrony Jaceqa... 21.12.15, 20:23
      ...i będziemy pikietować na Czerskiej! A tak na poważnie - nosz nie wygłupiajcie się, na Boga! Gościcie przecież tylu trolli znacznie bardziej wartych Waszego cenzorskiego zainteresowania. Pozbawiacie FAQ jednej z najfajniejszych, najostrzejszych i najbardziej celnych klawiatur. A że pisze prawdę? - no cóż - prawda podobno nas wszystkich wyzwoli. Prawda?
      • benek231 Re: Bo utworzymy Komitet Obrony Jaceqa... 21.12.15, 22:30
        A za co niby mieliby zabanowac Jacka - czy wiesz moze. Bo ja jakos nie...
    • xiazeluka Re: jaceq 22.12.15, 08:36
      Cholerni cenzorzy. Oczywiście cenzorzy popierają Komitet Ośmieszania Demokracji, który walczy o wolność słowa?
    • kasi.aa Re: jaceq 22.12.15, 10:49
      Dostał blokadę czasową, jeszcze wróci. Chociaż z tego co widzę, ta blokada powinna być zdecydowanie dłuższa. Zgłoszone wpisy są na tyle niecenzuralne i wulgarne, że nawet nie będę nic cytować.
      • oleg3 Re: jaceq 22.12.15, 11:27
        Nieszczęsna Kasiu. Nie wiesz na co się porywasz pisząc: "z tego co widzę, ta blokada powinna być zdecydowanie dłuższa". Nie interesuje mnie twoja osobista opinia na temat forumowania jacqa. Mam ją w doopie.

Dziękuję za info: "Dostał blokadę czasową". Prognoza: "jeszcze wróci" jest już przejawem cenzorskiej choroby. Jaceq wróci jeśli zechce.
        • kasi.aa Re: jaceq 22.12.15, 11:48
          Niezmiernie się cieszę, że mogłam pomóc.
          • oleg3 Re: jaceq 22.12.15, 12:10
            Dziękuję.
    • jaceq Re: jaceq 27.12.15, 14:28
      Dzięki za wsparcie, Olegu.
      Dziękuję również za miłe słowo @nie2006, @xiazeluka i innym w mojej obronie.

Od nich (tj. od Ogóry) nic nie chcę. Jakoś "se radziłem" i dalej "se poradzę", wykorzystując jedno z 1 225 715 kont, które założyłem sobie na Ogórze. Ban na IP również mi nie straszny, ponieważ tylko z wrodzonego i nieuleczalnego lenistwa rzadko sięgam po tzw. narzędzia anonimizujące. W ostateczności sięgnę po narzędzia kryptograficzne - hasło będą znali tylko AQ-icze, dla Pionu Cenzorskiego , a także Pionu Technologicznego Ogóry rzecz będzie nie do ugryzienia.

Miła Pani Kasiu (albo Panno, proszę wybaczyć),
      Dziękuję za tak oględne i wyrozumiałe potraktowanie mojej Twórczości. Jednocześnie serdecznie przepraszam Tych, którzy mogli odczuć pewien dyskomfort będąc jej pozbawionymi przez czas mojej banicji. Naprawdę, z sympatią radzę Pani, niech się Pani tak nie wkùŕŵia z byle powodu. Szkoda zdrowia i urody, a może na odwrót. Ze swej strony mogę obiecać Pani, że nieco powściągnę swoją niewyparzoną gębę i zredukuję liczbę wpisów wulgarnych o 11%, a niecenzuralnych aż o 19%.
      Pozdrawiam poświątecznie Czerską i Mysią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka