kaganini01
18.07.18, 10:13
Do: pomoc@wyborcza.pl
Kasujecie moje wpisy z powodu rzekomego naruszenia regulaminu i netykiety. A ja zajrzałem przed chwilą na „Wyborczą” i pod artykułem „Stanisław Piotrowicz ostrzega Małgorzatę Gersdorf. ‘Możliwe pozbawienie stanu spoczynku’” (wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23686078,stanislaw-piotrowicz-ostrzega-malgorzate-gersdorf-mozliwe.html) znalazłem już na pierwszej stronie takie wpisy jak np. (cytuję verbatim):
Icek20: Piotrowicz ty ostrzegaj swoje dzieci+reszte twojego rodzinnego resortu-rozliczymy ich od urodzenia tak jak ciebie.
peer_dolinski: Od kiedy parszywy pies dyktuje warunki?
howlin_wolf:
PiS to przechowalnia komuszego guano
dexter1970: Dobre sobie, stary komuszy cep poucza legalną prezes SN i jeszcze grozi. oj... doigrasz się śmieciu , choć stary jesteś i może prędzej zdechniesz.
Qnqn: jak widzę tą obrzydliwą komunistyczną mordę, to mi się gotuje pod skórą. I ten jeszcze bezczelny, ubecki uśmieszek. Będziesz się śmiał ruska gnido.
Piotr Nowosielski: Piotrowicz jest chorym człowiekiem i dlatego tylko nie pójdzie do więzienia. Wszystkie jego wypowiedzi są nieważne z mocy prawa ponieważ ukończył 65 lat.
asr1: Po odsunięciu ich od władzy pierwszą rzeczą jaka należy zrobić to pozbawić emerytury prokuratora w stanie spoczynku piotrowicza i kilku innych bo akurat z tym nie będzie problemu !!! Po tym powołać należy komisje weryfikacyjną i wszystkich sędziów np tych z neo KRS i prokuratorów, adwokatów i sędziów emerytowanych TK biorących udział w zamachu na Konstytucję wydalić z zawodu i pozbawić emerytur - tak należy zrobić !!! oczywiście należy też pozbawić prezydenta emerytury prezydenckiej jeżeli przyłożył do tego rękę Oj będzie trochę pracy ale co tam !!!
Edwin Drood: czekam na dzień, w którym takie szmaty jak Piotrowicz, zostaną zamknięte za kratami i NIGDY, PRZENIGDY już stamtąd nie wyjdą.
nowomysliciel2010: Ten śmieć ma wiele na sumieniu . Z jego mściwych , fałszywych ślep wychodzi samo zło. Ty się martw o siebie, bo będziesz pozbawiony nie tylko stanu spoczynku bandyto.
ula-56: Po jego ryju widać ,że to komuch ,cwaniak i po trupach do władzy
Krzysztof Laudencki: Niestrasz, niestrasz, bo się zesrasz. Komuchu PISowy.
Morselpół: szczur:
Andzialak: piotrowicz to czerwony pająk z komuszego PZPRowskiego betonu
morenowa38: Towarzysz prokurator znowu się zapędził...Długo z koziego rogu nie wyjdzie. Bęcwał nie rozumie, że suweren, jak zawsze, znudzi się w końcu jego bandą-ale tym razem, rozliczy ją i jej funkcjonariuszy-tych nadgorliwych w pierwszej kolejności.
jestem.z.pisu: wpisy Piotrowicz - synonim upadku państwa polskiego i kolaboracji rządzących z bolszewią.
Wszystkie w/w wpisy naruszają w mniejszym lub większym stopniu regulamin waszego forum i netykietę, a więc dlaczego tylko moje komentarze, w niczym nieruszające regulaminu i netykiety są kasowane? Czyżby tylko dla tego, że nie popierają one politycznej linii redakcji?
kaganini