Dodaj do ulubionych

Moderacja czy cenzura?

18.07.18, 10:13
Do: pomoc@wyborcza.pl
Kasujecie moje wpisy z powodu rzekomego naruszenia regulaminu i netykiety. A ja zajrzałem przed ‎chwilą na „Wyborczą” i pod artykułem „Stanisław Piotrowicz ostrzega Małgorzatę Gersdorf. ‘Możliwe ‎pozbawienie stanu spoczynku’” ‎‎(wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23686078,stanislaw-piotrowicz-ostrzega-‎malgorzate-gersdorf-mozliwe.html) znalazłem już na pierwszej stronie takie wpisy jak np. (cytuję ‎verbatim):‎
Icek20: Piotrowicz ty ostrzegaj swoje dzieci+reszte twojego rodzinnego resortu-rozliczymy ich od ‎urodzenia tak jak ciebie.‎
peer_dolinski: Od kiedy parszywy pies dyktuje warunki?‎
howlin_wolf:‎
PiS to przechowalnia komuszego guano
dexter1970: Dobre sobie, stary komuszy cep poucza legalną prezes SN i jeszcze grozi. oj... doigrasz się ‎śmieciu , choć stary jesteś i może prędzej zdechniesz.‎
Qnqn: jak widzę tą obrzydliwą komunistyczną mordę, to mi się gotuje pod skórą. I ten jeszcze ‎bezczelny, ubecki uśmieszek. Będziesz się śmiał ruska gnido.‎
Piotr Nowosielski: Piotrowicz jest chorym człowiekiem i dlatego tylko nie pójdzie do więzienia. ‎Wszystkie jego wypowiedzi są nieważne z mocy prawa ponieważ ukończył 65 lat.‎
asr1: Po odsunięciu ich od władzy pierwszą rzeczą jaka należy zrobić to pozbawić emerytury ‎prokuratora w stanie spoczynku piotrowicza i kilku innych bo akurat z tym nie będzie problemu !!! Po ‎tym powołać należy komisje weryfikacyjną i wszystkich sędziów np tych z neo KRS i prokuratorów, ‎adwokatów i sędziów emerytowanych TK biorących udział w zamachu na Konstytucję wydalić z ‎zawodu i pozbawić emerytur - tak należy zrobić !!! oczywiście należy też pozbawić prezydenta ‎emerytury prezydenckiej jeżeli przyłożył do tego rękę Oj będzie trochę pracy ale co tam !!!‎
Edwin Drood: czekam na dzień, w którym takie szmaty jak Piotrowicz, zostaną zamknięte za kratami i ‎NIGDY, PRZENIGDY już stamtąd nie wyjdą.‎
nowomysliciel2010: Ten śmieć ma wiele na sumieniu . Z jego mściwych , fałszywych ślep wychodzi ‎samo zło. Ty się martw o siebie, bo będziesz pozbawiony nie tylko stanu spoczynku bandyto.‎
ula-56: Po jego ryju widać ,że to komuch ,cwaniak i po trupach do władzy
Krzysztof Laudencki: Niestrasz, niestrasz, bo się zesrasz. Komuchu PISowy.‎
Morselpół: szczur: ‎
Andzialak: piotrowicz to czerwony pająk z komuszego PZPRowskiego betonu
morenowa38: Towarzysz prokurator znowu się zapędził...Długo z koziego rogu nie wyjdzie. Bęcwał nie ‎rozumie, że suweren, jak zawsze, znudzi się w końcu jego bandą-ale tym razem, rozliczy ją i jej ‎funkcjonariuszy-tych nadgorliwych w pierwszej kolejności.‎
jestem.z.pisu: wpisy Piotrowicz - synonim upadku państwa polskiego i kolaboracji rządzących z ‎bolszewią.‎
Wszystkie w/w wpisy naruszają w mniejszym lub większym stopniu regulamin waszego forum i ‎netykietę, a więc dlaczego tylko moje komentarze, w niczym nieruszające regulaminu i netykiety są ‎kasowane? Czyżby tylko dla tego, że nie popierają one politycznej linii redakcji?‎
kaganini
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Moderacja czy cenzura? 18.07.18, 15:27
      Ten artykuł znajduje się w serwisie Gazeta.pl, a nie w serwisie Wyborcza.pl.
      Nie wszystkie z tych komentarzy naruszają regulamin. Te, które naruszają - są usunięte (część była usunięta nawet zanim powstał ten wątek, bo zostały zgłoszone do moderacji i w normalnym trybie usunięte przez dyżurnych).

Gwarantuję, że "dlaczego tylko moje komentarze, w niczym nieruszające regulaminu i netykiety są ‎kasowane" nie usuwamy postów tylko użytkownika kaganini01. Nie usuwamy także postów w wypadkach innych niż wymienione w regulaminie - nie usuwamy "za poglądy". Z tego co widzę login kaganini01 ma jedynie kilka skasowanych postów. Wszystkie zgodnie z regulaminem.
      • inocom Dlatego dla bezpieczeństwa Agora należy pisać. 18.07.18, 23:21
        marrant napisała:

> Ten artykuł znajduje się w serwisie Gazeta.pl, a nie w serwisie Wyborcza.pl.

Oba serwisy są Agory.
        • tiszantul Re: Dlatego dla bezpieczeństwa Agora należy pisać 19.08.18, 22:59
          Pytasz się, jakbyś nie wiedział. Popierający linię polityczną Wyborczej mogą sobie pozwolić na znacznie więcej, osoby krytycznie nastawione do gazowni są kasowane za byle co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka