Gość: Radek IP: *.ok.ok.cox.net 21.11.04, 21:10 Zgodnie z prosba Yaa: "Niezadowoleni z moderowania mogą poskarżyć się na moje działania na forum o moderacji." Stwierdzam ze jestem niezadowolony z formy moderowania forum auto-moto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kollector Re: moderowanie auto-moto 21.11.04, 21:27 uważam iż Kropka vel pissena nie nadaje się na moderatora forum auto-moto jest beznadziejna i nie rokuje poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: moderowanie auto-moto 21.11.04, 21:49 zgadzam się. Nie rokuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: moderowanie auto-moto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:49 Dajcie jakiś konkret. PS Ja rzecz jasna, to co piszecie, doskonale wiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwierdzam Re: moderowanie auto-moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:35 Potwiedzam,to jest tragedia poprostu.Sądśta wzięli taką dziołche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: moderowanie auto-moto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:52 Nie, no pod takim ciężarem argumentów, decyzja administracji może być tylko jedna - zdegradować piessnę. Chociaż powiedzcie: a) tnie za mało, b) tnie za dużo, c) tnie nie to co trzeba d) bo tak (Żebyśmy wiedzieli czy jesteście ci dobrzy czy ci źli i w razie czego byśmy mogli poprzeć Waszą słuszną inicjatywę, lub wytłumaczyć Wam dlaczego nie macie racji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: moderowanie auto-moto IP: *.ok.ok.cox.net 21.11.04, 23:59 Prosze bardzo oto przyklad jednego z postow z auto-moto: "KUTAS JAKICH MALO !!!! TO CHYBA TY NADSTAWIASZ DUPY W SWOJEJ FAVORITCE PRZY WSCHODNIEJ GRANICY" Czemu taki post nie zostaje wyciety a post Kazimirza tak? Chcialbym zauwazyc ze Kazimirz uzywa co prawda dziwnej formy ale merytorycznie jego maila zawieraja sporo tresci (z ktora co prawda nie zawsze sie musimy zgodzac) ale przynajmniej nie zauwazylem zeby bezposrednio uzywal w stosunku do kogos slow uwazanych ogolnie za obelzywe. To przyklad z dzisiaj i takie przyklady mozna mnozyc (jesli sie komus chce czesac archiwum forum, mnie sie nie chce i nie mam na to czasu), kiedy to kryteria usuwania postow z forum byly bardzo dziwne, moze sformulujcie jakies jasne kryteria, opublikujcie je i sie ich trzymajcie. A moze po prostu zastosujcie automatyczne cenzurowanie wyrazen ogolnie uznanych za obelzywe i w ten sposob zwolnicie z myslenia i wysilku moderatorow i bedzie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: moderowanie auto-moto IP: *.aster.pl 22.11.04, 00:23 przyklad ktory przytoczyłes był odpowiedzia na post umieszczony przez chyba manka obraza on mone i ta mu sie odwdzieczyła,ja zrobił bym to w inny sposob zaj... mu w jape bo to moja dziewczyna,zreszta przeczytaj co napisała wczesniej: >Rzadko zagladam na to forum ale jak juz tu jestem to za kazdym razem przeraza mnie glupota i kretynizm niektorych autorow. Zakladanie takiego watku i jego pierwszy wpis wskazuje ze mezczyzna (jak sadze) jest szalenie zakompleksionym mieszkaniencem podsiedleckiej wsi, dumnym wlascicielem 8 - letniego tico na zimowkach, ktory przyjezdza do stolicy i nie wie co tu siedzieje. CZLOWIEKU TU W S Z Y S T K O KRADNA ! ! ! Mnie wlamywano sie do auta juz 3 razy. Mam opony zimowe wysokiej klasy (2500 zl komplet)ale jezdze bez kolpakow (wartych min 400 zl)bo nie bede dawala okazji cpunom zeby sobie je zwineli i mieli na dzialke browna. A to ze mam drugi komplet opon na alusach chyba nie jest karalne? Wypowiedz zalozyciela watku swiadczy o bezgranicznej glupocie i przeogromnych kompleksach! Ale coz... zawsze trzeba kogos skrytykowac - to nie polska moda ale polska zawisc. ZENADA... niestety a moze stety admin skasował obrazliwy watek manka i nie moge go przytoczyc pisał cos o cichodajce i prostytuowani sie nie bronie jaj poprostu odpisala debilowi i tyle pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: moderowanie auto-moto IP: *.ok.ok.cox.net 22.11.04, 01:42 > przyklad ktory przytoczyłes był odpowiedzia na post umieszczony przez chyba > manka obraza on mone i ta mu sie odwdzieczyła,ja zrobił bym to w inny sposob > zaj... mu w jape bo to moja dziewczyna,zreszta przeczytaj co napisała wczesniej Taki akurat przyklad mi sie rzucil w oczy, moeze nienajlepszy ale, po co sie Twoja dziewczyna wdaje w takie pyskowki? Odpoczatku bylo widac ze tworca watku reprezentuje taki a nie inny poziom i takiej a nie innej odpowiedzi na badz co badz agresywny atak Twoja dziewczyna mogla sie spodziewac. > Zakladanie takiego watku i jego > pierwszy wpis wskazuje ze mezczyzna (jak sadze) jest szalenie zakompleksionym > mieszkaniencem podsiedleckiej wsi, dumnym wlascicielem 8 - letniego tico na > zimowkach. Dla mnie niestety Twoja dziewczyna sie poziomem znizyla do swojego przedmowcy, jednoczesnie powielajac stereotyp aroganckiego warszawiaka ktory z pogarda traktuje mieszkancow "prowincji", ktorym sie w zyciu byc moze gorzej powiodlo niz jej i nie stac ich na nic wiecej niz 8 letnie Tico, pytam po co i czemu to mialo sluzyc? I chcialbym zebys mnie dobrze zrozumial nie pochwalam czlowieka na ktorego ordynarna prowokacje odpowiadala, ale stwierdzam ze znizyla sie moim zdaniem niepotrzebnie do jego poziomowu, dala sie wciagnac w pyskowke i tego typu posty powinny byc usuwane (jesli juz robimy cenzure), niezaleznie od tego czy sa czy nie sa odpowiedzia na inne wulgarne wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Lzecie! 22.11.04, 02:47 Wyraz "kutas" nie ma prawa przejsc przez sito skryptowego cenzora. A wiec zamiast lgac odpalcie wasze 30-letnie skody i spie..jcie! Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: moderowanie auto-moto 22.11.04, 12:11 Uprzejmie informuję, że Auto-Moto moderowane jest przeze mnie. Proszę się odstosunkować od Kropki. Wieszajcie sobie psy na mnie. Ja też bym chciał nie rokować...mogę ? ;-))) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: moderowanie auto-moto 22.11.04, 12:28 możesz, a nawet powinieneś. Przejrzałam wczoraj Auto-Moto. Dawno nie było tak czysto. Yaa, czy mogę Cię zarezerwować na przedświąteczne porządki? :-) Niezadowolonym przypominam o ikonce przy każdym poście. Sie klika i post automatem wędruje do administracji forum w celu usunięcia. Można też pisać na forum.abuse@gazeta.pl z podaniem linku do śmieciowego postu/wątku Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: moderowanie auto-moto 22.11.04, 13:59 Możesz mnie rezerwować na kiedy chcesz ;-) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś