ta 15.01.26, 21:48 Proszę o uaktualnienie danych opiekuna forum Religia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boggi_dan Re: Opiekun forum Religia 15.01.26, 23:00 Przecież nie ma tam opiekuna od dawna. Od czasów snajpera. Za to hula mój falsyfikat pod kontem, które usunąłem w zeszłym roku. Na ematce nie popisze, bo modka go usuwa. Aż dziw bierze, że za tyle usuniętych wpisów nie ma jeszcze bana. forum.gazeta.pl/forum/w,721,179690324,179690324,A_tymczasem_zboczony_zakonnik_o_Polikarp_w_konfesj.html Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Opiekun forum Religia 15.01.26, 23:04 Do teraz, dokładnie do momentu, kiedy to piszę pod nazwą forum „Religia” wisi informacja niezgodna ze stanem faktycznym, cytuję: „ Religia, kościół, tożsamość religijna i problemy wyznaniowe Forum opiekuje się snajper55” Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Opiekun forum Religia 15.01.26, 23:25 Przepraszam, błądzę widocznie po omacku w sprawie delikatnej. Jeśli forum Religia nadal opiekuje się snajper, proszę moją prośbę uznać za niebyłą. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Opiekun forum Religia 16.01.26, 00:00 zona_mi napisała: > Dlaczego niezgodna? Pozdrów Iwles :) Znasz ją prawda? Zamierzam do niej zadzwonić. Nim wytoczę Agorze proces. Końcówka numeru do chyba 11, chyba, że zmieniła numer. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Opiekun forum Religia 16.01.26, 00:32 iwles napisała: > To dzwoń, nie śpię. Jednak śpisz :) Twój numer mam od 15 lat. X00 się zaczyna. Dlaczego z Wami nie można normalnie porozmawiać na Forum? Jakieś blokady itp. Hummera ubiłem sam, inocoma mi zabanowaliście, podobnie jak pozitivum (czy jakoś tak). Ale negativum nie odpuszczę. Jeśli nie będzie skutku, wytoczę Agorze proces sądowy. Pozdrów żonę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Opiekun forum Religia 15.01.26, 23:33 ta napisała: > Proszę o uaktualnienie danych opiekuna forum Religia. Czy ja wiem, czy Forum Religia nie może mieć zdalnego opiekuna? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Opiekun forum Religia 15.01.26, 23:36 wariant_b napisał: > Czy ja wiem, czy Forum Religia nie może mieć zdalnego opiekuna? Wiesz, nawet udało mi się uśmiechnąć z pewną czułością. No dobra, niech i tak… Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Opiekun forum Religia 16.01.26, 00:03 wariant_b napisał: > ta napisała: > > > Proszę o uaktualnienie danych opiekuna forum Religia. > > Czy ja wiem, czy Forum Religia nie może mieć zdalnego opiekuna? Każde forum może mieć zdalnego opiekuna. Tęskno mi po GIWI. Rzadko kiedy się włączała w dyskusję. Ale czuwała cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Opiekun forum Religia 06.02.26, 10:38 wariant_b napisał: > ta napisała: > > > Proszę o uaktualnienie danych opiekuna forum Religia. > > Czy ja wiem, czy Forum Religia nie może mieć zdalnego opiekuna? Ma czas może zostać. Niech złoży ofertę. Pamiętasz jak toczyła wojnę o moje kontakty razem z feelkiem, z pewną użytkowniczką. Która już nie pisze. Sam byłeś wtedy mediatorem. Feelek swojego czasu cały czas wisiał na moderacji non-stop. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Opiekun forum Religia 05.02.26, 23:26 Przypominam prośbę o zweryfikowanie notki o opiekunie FReligia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Opiekun forum Religia 06.02.26, 12:42 Dziękuję, nagłówek został zaktualizowany. Odpowiedz Link Zgłoś