negativum 26.04.26, 20:03 Termin minął. Nie dostałem żadnej odpowiedzi od pomoc@grupagazeta.pl. Składam pozew sądowy. Dalej jestem blokowany - bez podania przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fornittta Re: Adres doręczenia 26.04.26, 20:27 Ja bede swiadkiem. Koronnym! Ale jeszcze nie zdecydowalam, na czyja korzysc bede zeznawac... 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Adres doręczenia 26.04.26, 21:15 fornittta napisała: > Ja bede swiadkiem. Koronnym! Ale jeszcze nie zdecydowalam, na czyja korzysc bed > e zeznawac... 😎 Nie ma potrzeby :) Nie dostałem odpowiedzi to kieruję sprawę do Sądu. A gadać sam potrafię. Konstytucja RP zaczajmy od Art. 37, 39, 40, 41, 42… Dlaczego Agora łamie Konstytucje RP? Wiesz może? Odpowiedz Link Zgłoś
fornittta Re: Adres doręczenia 27.04.26, 09:39 Kacha usuwa watki z pytaniami, na ktore nie umie odpowiedziec :D Botke przerasta wyjasnienie, czemu jedne wulgaryzmy usuwa, innych- NIE. Usuwa tez posty, w ktorych wytyka sie jej razaca niekompetencje. Ale nic to, ja mam zrzuty ekranu w moim fornittowym archiwum ;* hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
fornittta Re: Adres doręczenia 27.04.26, 09:45 forum.gazeta.pl/forum/w,654,179931561,179931561,Pytanie_do_moderacji_Prosba_o_moderacje.html?p=179933158 I prosze. WULGARYZM (wedlug SJP) spokojnie wisi na forum o moderacji. Wisi w watku ZMODEROWANYM (i zamknietym) przez szanowna adminke kasie. Wisi, pomimo, ze go zglaszalam do usuniecia. Prosze administracje o PUBLICZNE wyjasnienie- dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
fornittta Re: Adres doręczenia 27.04.26, 09:52 Teraz usunelas wulgaryzm, zeby sie nie tlumaczyc ;) Lol. Spokojna twoja rozczochrana, kacha, w internecie nic nie ginie. Kolejnosc twoich dzialan tylko cie pograza 😈😈😈 Odpowiedz Link Zgłoś
fornittta Re: Adres doręczenia 27.04.26, 09:54 No. Dobrze chociaz, ze ten wulgaryzm przywrocilas :) Rozumu niet, ale jakies resztki honoru sie tam kolacza :* Odpowiedz Link Zgłoś
ofiaradonosicieli Re: Adres doręczenia 28.04.26, 20:50 wiersz o kasze; dobrze, ze kacha nie ma kalacha bo gdyby miala to by strzelala! botka ma tylko tepe nozyce nimi wycina fornitty cyce ale te cyce powracaja i odrastaja niczym watroba prometeusza robota kachy- syzyfa katusza :P tu mnie kacha na pewno nie znajdzie, bo ona tez nie lubi negativa i omija jego watki szerokim lukiem :) HA! Odpowiedz Link Zgłoś