Dodaj do ulubionych

Czarek.....

23.07.12, 08:14
Czarka usunieto za pijackie bluzgi z forum na cale miesiace. Wiec ja sie pytam - co jest gorsze - bluzgi faceta, ktory sobie popil czy zlodziejstwo "wyksztalconego i kulturalnego" akademika, ktory na trzezwo i z pelna swiadomoscia ukradl i chcial w prymitywny sposob innym dokopac?
Wiec - albo Czarek zostanie natychmiast przez adminow przywrocony albo MENDA-Jokker wyleci i to na dlugo!
Bo mimo wszystko dla Czarka mam ciut, ciut szacunku....smirk
Dla MENDY-Jokkera tylko obrzydzenie.smirk
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Czarek..... 23.07.12, 08:40
      1zorro-bis napisał:

> Czarka usunieto za pijackie bluzgi z forum na cale miesiace. Wiec ja sie pytam
      > - co jest gorsze - bluzgi faceta, ktory sobie popil czy zlodziejstwo "wyksztal
      > conego i kulturalnego" akademika, ktory na trzezwo i z pelna swiadomoscia ukrad
      > l i chcial w prymitywny sposob innym dokopac?
      > Wiec - albo Czarek zostanie natychmiast przez adminow przywrocony albo MENDA-Jo
      > kker wyleci i to na dlugo!
      > Bo mimo wszystko dla Czarka mam ciut, ciut szacunku....smirk
      > Dla MENDY-Jokkera tylko obrzydzenie.smirk
      >

Zorrku... jakiego akademika? to ze tak o sobie pisze? no wolno mu... wlasnie dlatego sie nigdy nie ujawni, bo to bajda na resorach... wierzysz w to ze czlowiek na poziomie potrafi tak wytracic wszystkie hamulce i wypuscic z siebie takie chamstwo jak ten Jokker-zlodziej, tworca pamietnego komiksu? no ja Cie przepraszam.... czlowiek na poziomie, by takiego szamba nawet nie wymyslil... pomiajac to co zrobil wczoraj - a na koniec juz prawie plakal jaki on jest niewinny - on nie wiedzial, ze tego zdjecia nie bylo w publicznym albumie... tak jakby to juz bylo tlumaczeniem - z publicznego albumu Jokker-zlodzieju tez nie masz prawa publikowac naszych zdjec, bo one sa nasze.... rozumiesz? czy to za trudne? nawet gdybys sam je zrobil, to ci nie wolno - publikuj sobie swoje wlasne wizerunki a nie cudze....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka