Dodaj do ulubionych

Czy o papierzu nie wolno rozmawiać

25.02.05, 00:57
nawet po czesku? Co niepoprawnego było w tym wątku?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=20986877
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Czy o papierzu nie wolno rozmawiać IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.02.05, 06:48
      mozna o Papieżu, a także o papierze, ale w obu przypadkach trzeba zachowac
      jakis poziom.
      O papierzu - a co to?
      • Gość: ciekawa Re: Czy o papierzu nie wolno rozmawiać IP: *.if.uj.edu.pl 01.03.05, 12:56
        dlaczego slowo "papiez" piszesz wielka litera? to chyba sprzeczne z regulami
        ortografii... a skoro juz dopieprzasz sie o ortografie, badz konsekwentna :P
        • Gość: ania Re: Czy o papierzu nie wolno rozmawiać IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.05, 13:29
          piszę z dużejlitery przez szacunek do tego wielkiego człowieka.
          • Gość: Kagan Re: Czy o papierzu nie wolno rozmawiać IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 07.03.05, 01:37
            Jaki "wielki czlowiek"? Opiekun ksiezy pedofili i Ojca Rydzyka... :(
            A posty o nim znikaja nawet z forum POLONIA, i to bez sladu... :(
    • ewa8a szanowna purystko 25.02.05, 08:36
      Środek nocy jak również chwilowa przerwa w posługiwaniu się ojczystym językiem
      sprawiły, że ta wielce szcigodna postać skojarzyła mi się z papierem.
      Zapewniam cię, że ortografia jest mi szczególnie bliska, a lapsus zauwazyłam w
      momencie wysyłania postu. Niemniej jednak twoja czujność zasługuje na podziw.
      Na wszystkich forach jest w tej dziedzinie wiele do zrobienia.
      Życzę zatem owocnej pracy.
      • Gość: ania Re: szanowna purystko IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.02.05, 09:04
        cieszę sie, że zrozumiałaś swój błąd i bijesz się pierś. A do podziwu jestem
        przyzwyczajona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka