ontarian 25.05.05, 18:00 i przestan bezmyslnie usowac watki mam ochote sie z bonkiem przywitac, to to zrobie ma ktos ochte o stolowce pogadac, to jego sprawa a tobie hooy do tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvedera1 Re: daj se siana sledziaro 25.05.05, 18:23 tak, to chyba o tej mojej stolowce, co? A wiesz kto do tehj stolowki przychoidzi? Wiesz? Tam przychodza mlodzi maklerzy ktorzy obracaja milionami!!! Myslsiz ze kjak kto inny zaplaci $75 to dostanie taka informacje jak ja dostaje? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: daj se siana sledziaro 25.05.05, 18:28 nie ma znaczenia o czyjej stolowce chodzi o to, by sie to sledzisko odwalilo bo jak bym na przyklad bonka od h... zwyzywal to jeszcze moglbym zrozumiec ale to juz nawet grzecznie "czesc" nie mozna powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
delphinee vvedera1 25.05.05, 18:59 vvedera1 napisał: > tak, to chyba o tej mojej stolowce, co? Nie. Ontarianowi chodziło powiedzmy o to :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=24371385&wv.x=2&a=24371385 pozdrawiam serdecznie, p/w Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: vvedera1 25.05.05, 19:12 nie tylko, o to tez forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=24349447 p.s. uwazam, ze nieslusznie ten watek tutaj przenioslas znowu decydujes za innych, gdzie i o czym maja rozmawiac chcialbym zauwazyc, ze Polonia, nie jest forum tematycznym jak np. zdrowie i rozmawiamy tam o roznych rzeczach, ktore nas interesuja Odpowiedz Link Zgłoś
delphinee Re: daj se siana sledziaro 25.05.05, 18:55 Ontarian, wyjaśnij mi od kiedy na forum prowadzi się prywatne konwersacje? Rób to mailem tudzież gg, skype, tlen etc. możliwości masz wiele. Nie istniejesz na forum tylko Ty i donk - zapamiętaj to sobie. niemerytoryczne watki/posty mogą ulegać destrukcji - pamiętaj także userzy klikają w kosz. to nie jest czat - tu się dyskutuje a nie wita z forumowiczami - wybacz ale chyba nie znasz konwencji forum w necie. pzdr, p/w Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: daj se siana sledziaro 25.05.05, 19:04 kazda dyskusje mozna nazwac prywatna i wedlug twojej logiki wszystko powinno odbywac sie meilem niemniej jednak, jesli rozmowa prowadzona jest na publicznym forum to automatycznie nie ma nic wspolnego z prywatnoscia jesli chodzi o pozdrowienia, to na niejednym forum ludzie nawzajem sie pozdrawiaja, witaja i nikt w tym nic zlego nie widzi co zas merytoryki sie tyczy to badz laskawa nie bawic sie w oceny klikanie innych uzytkownikow na kosza tez nie powinno byc powodem do usowania powodem do usowania, powinno byc lamanie regulaminu i netykiety a nie twoje prywatne odczucia i oceny p.s. mozesz mi laskawie podac, ktory punkt regulaminu zakazuje powitania z innym forumowiczem? Odpowiedz Link Zgłoś
tisassi Re: daj se siana sledziaro 25.05.05, 19:38 Jak netykiety nie rozumiesz to jest tylko twój problem, a nie delphinee. Spamujesz i trollujesz - wylatujesz na osla i tyle. Placz nic tu nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: daj se siana sledziaro 25.05.05, 19:51 tisassi napisała: > Jak netykiety nie rozumiesz to jest tylko twój problem, a nie delphinee. skoro sledzik sie nie pofatygowal to moze ty yntelygencie raczysz mi wytlumaczyc jak sie netykieta ma do tego o czym ja mowie > Spamujesz i trollujesz - wylatujesz na osla i tyle. radze zapoznac sie ze znaczeniem slow: "spam", "spamowanie", "troll", "trollowanie" bo wydaje mi sie, ze za bardzo nie kumasz co one moga znaczyc > Placz nic tu nie pomoze. zwrocenie sledziowi uwagi nazywasz placzem? to w takim razie wiecej nas takich placzkow jest Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: daj se siana sledziaro 27.05.05, 14:25 delphinee napisał: > Ontarian, wyjaśnij mi od kiedy na forum prowadzi się prywatne konwersacje? ja wyjasnie: od zawsze, nie wylaczajac aesow i adminow. Odpowiedz Link Zgłoś