Dodaj do ulubionych

Wiarus i forum POLONIA

17.09.05, 15:38
Uprzejmie prosze usuniecie tych wpisow WIARUSA (starywiarus i
prawdziwystarywiarus), ktore podaja dane osobowe uczestnikow tego forum, i
obrazaja ich, oraz wysmiewaja sie z cudzego kalectwa... Czemu on jest wciaz
tolerowany na forum POLONIA? Te jego ciagle ataki na Polske sa wrecz
niesmaczne mi wrecz rasistowskie!
Obserwuj wątek
    • marianna.rokita Re: Wiarus i forum POLONIA 18.09.05, 05:44
      Napisz,podlinkuj,wyslij:
      forum.abuse@gazeta.pl

Tam Twoje zgloszenie zostanie szybciej sprawdzone, a i nie
      bedziesz "nieekologiczny"tutaj;)
      • Gość: Pytek Re: Wiarus i forum POLONIA IP: *.logos.cy.net 18.09.05, 12:22
        Na prawde wierzysz, ze wiarus nie jest wspolpracownikiem Agory? Jak inaczej by
        mu przeszly takie numery jak podawanie cudzych danych osobowych na forum i
        wysmiewanie sie z cudzego kalectwa?
        • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 19.09.05, 12:19
          A jak wyjasnic to, ze wiarusowi wolno podawac cudze dane personalne na forum GW?
          • kropka Re: Wiarus i forum POLONIA 19.09.05, 13:24
            wysłać link do postu, w którym ujawnia dane personalne
            • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 19.09.05, 16:15
              kropka napisała: wysłać link do postu, w którym ujawnia dane personalne
              Prosze bardzo:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=29160466&a=29180488
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=29167904&a=29177313
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=27808615&a=27859429itd.
              Prosze dac na wyszukiwarke Keller albo Krawczyk, i sie posypia te posty wiarusa
              pod wieloma nickami (ale najczesciej "starywiarus")... Przeciez ten czlowiek
              (wiarus) wciaz pisze o mnie same klamstwa i szkaluje me dobre imie w Australii i
              poza jej granicami. Np:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=29008685&a=29241458
              Jesli nie zrobicie z tym porzadku, to bede musial podac administracje tego forum
              do sadu, za podawanie prez wiarusa mych danych osobowych na tym forum i za
              zlosliwe obmawianie mnie, czyli za oszczerstwa, ktore wciaz publikujecie, mimo
              mych ciaglych listow o prosb...
            • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 20.09.05, 09:44
              Tez: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=29272903&a=29276873
              • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 20.09.05, 14:21
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=29160466&a=29276710
    • jabbur Re: Wiarus i forum POLONIA 21.09.05, 00:50
      Takie postępowanie /publikowanie danych/ jest niezgodne z netykietą.
      Linki do wypowiedzi, w których ujawniono Twoje dane osobowe prześlij
      do forum.abuse@gazeta.pl
      Ataki "na Polskę" - o ile są merytorycznie uzasadnione - są dopuszczalne,
      tak samo jak na politykę/ekonomię/zwyczaje każdego kraju :)

pozdrawiam,
      j/a
      • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 21.09.05, 08:12
        Linki przeslalem juz nie raz i dwa na forum.abuse@gazeta.pl i bede pzresylac
        dalej. Po prostu ten osobnik ("starywiarus") zajmuje sie zawodowo szpiegowaniem
        Polonii australijskiej z ramienia tamtejszej tajnej policji politycznej
        (ASIS/ASIO), a przy okazji donosi na Polakow zamieszkalych w Australii do
        tamtejszych wladz i wypisuje gdzie sie da paszkwile na Polske i Polakow. On jest
        m. in. za tymi "Polish Concentration Camps", ktore to okrslenie jest wciaz
        uzywane w australijskjich mediach i za nagonka na Kosciuszke (aby zmienic nazwe
        gory Kosciuszki na bardziej australijska) i za tymi niezliczonymi artykulami w
        prasie australijskiej opisujacymi rzekome przesladowanie zydow w Polsce od setek
        lat do dzis. Nie sadze, aby takie ataki na Polske i Polakow byly merytorycznie
        uzasadnione...
        Pozdr.
        Kagan(owski)
      • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 21.09.05, 09:04
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=29304477&a=29311069
        • kaganowski Nagonka na mnie? 21.09.05, 09:08
          Wyslaem link do:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=29304477&a=29311069
          Na forum.abuse@gazeta.pl i nic...
          Skasowano zas post Ferdynanda, ktory na ogol jest za mna. Wyglada mi to na
          nagonke na mnie na lamach FORUM GW...:(
          • kaganowski Re: Nagonka na mnie? A moze i nie? 21.09.05, 09:09
            Bo zdaje sie, ze ten post jednak wylecial... ;)
            • kaganowski Re: Nagonka na mnie? A moze i nie? 21.09.05, 09:19
              Prosil bym tez o usuwanie z forum POLONIA postow, ktore sa chamskimi atakami ad
              personam, a wiec np. onatariana, rottweilera i jp-hi... I o uwaznie czytanie
              postow wiarusa!
              • kagan_nie_kagan Re: Nagonka na mnie? A moze i nie? 02.10.05, 13:33
                Niestety, ale na forum TURYSTYKA-SWIAT cenzorem jest katolicki
                fundamentalista, ktory wyrzuca posty w ktorych pisze,
                ze kult tzw. swietych obrazow jest sprzeczny z
                Dekalogiem... I czego to sie doczekalismy... :( Czemu
                zostalem znow zabanowany? Czemu tak sie boicie prawdy
                i czmu jestescie tacy nietolerancyjni religijnie?
      • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 21.09.05, 12:29
        Kolejny link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=11375902&a=14312645
    • starywiarus Moderacja, moderunek, moderować, moderator 21.09.05, 11:39

Słownik wyrazów obcych Wladysława Kopalińskiego on-line:
      www.slownik-online.pl/kopalinski/ 9739FF36C865EC5DC12565DB005AB750.php

moderacja: (dawn.) umiarkowanie, powściągliwość.
      moderunek: (przest.) ekwipunek, wyposażenie żołnierza (i konia); uprząż końska.
      moderować: (przest.) łagodzić, powściągać.
      moderator: (fiz.) spowalniacz neutronów (np. grafit, woda) w reaktorach jądrowych; (chem.) bufor(owy
      roztwór); (muz.) urządzenie dźwigowe do tłumienia dźwięku w niektórych fortepianach i pianinach;
      przewodniczący dyskusji w programie RTV.

=================

Kagan, zgodnie z autorytatywną definicją pana profesora Kopalińskiego, twój jedyny dotychczasowy
      związek z moderacją polega na zamiłowaniu do tłumienia dźwięku w niektórych fortepianach opinii
      publicznej.

Umiarkowanie, powściagliwość i łagodzenie zdecydowanie nie są twoimi mocnymi stronami.

• kaganowski Re: Moderacja, moderunek, moderować, moderator 21.09.05, 12:19
        Ale sie dokopales, wiarus. I co z tego?
      • kaganowski Re: Moderacja, moderunek, moderować, moderator 21.09.05, 12:23
        Ja ci nie bronie pisac na forum. Ale me dane personalne sa moja wlasnoscia, tak
        jak np. moje samochody i domy, i nie zycze sobie, aby ktos rozporzadzal ma
        wlasnoscia, w tym i mymi danymi personalnymi bez mojej zgody... A ty to robiles
        na forum POLONIA, i to nie raz czy dwa, ale doslownie setki razy. Czemu sie wiec
        dziwisz? Zwalczaj me poglady, ale nie mnie osobiscie i nie podawaj do publicznej
        wiadomosci cudzych danych personalnych, bez zgody ich wlascicieli!
        • kaganowski Re: Moderacja, moderunek, moderować, moderator 21.09.05, 12:28
          I nie mysl, ze ci takie numery jak ten nizej przejda bezkarnie. To tak jakby
          napisac, ze "nieprawda jest ze Kowalska Anna z ulicy Hozej numer 1100 mieszkania
          235 w Lodzi (pukac dwa razy) jest prostytutka. Ona jest tylko sex worker"... (te
          dane oczywiscie fikcyjne), ale ponizej...
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=11375902&a=14312645
    • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 21.09.05, 12:37
      Takze:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=10480449&a=10868520
      • kropka Re: Wiarus i forum POLONIA 21.09.05, 14:47
        facet, wyciagając stare, dawno zapomniane wątki na jednym z bardziej czytanych
        forum sam popularyzujesz swoje dane. Pomyślałeś o tym?
        Poza tym przestań spamować, bo trudno traktować Cię poważnie.
        Żeby mieć prawa, trzeba też mieć obowiązku. Coś za coś. Nic za darmochę.
        • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 21.09.05, 16:04
          Dla ciebie nie jestem "facet", a Pan Klient Agory SA! I czemu te posty wiarusa
          sa wciaz na Forum? Czyzby jego nie obowiazywalo prawo (australijskie i polskie)
          oraz netetykieta? Chyba jednak pozwe was do sadu...
          I po jakiemu to jest "Żeby mieć prawa, trzeba też mieć obowiązku"? Czy wy
          wszyscy w Agorze macie jidisz jako pierwszy jezyk?
          I czy rzeczywiscie nic nie ma swiecie za darmo? Skad u was ten skrajny
          materializm? Z mlekiem matki go wypiliscie, podobnie jak nienawisc do Polski i
          Polakow?
          I gdzie ja spamuje? Wiesz co to jest spam? Jak widac nie za bardzo... :(
          • zamek Re: Wiarus i forum POLONIA 22.09.05, 23:19
            kaganowski wypocił:

> Dla ciebie nie jestem "facet", a Pan Klient Agory SA!
            Co ty dla mnie jesteś, to przez wzgląd na netykietę nie napiszę...
            > Chyba jednak pozwe was do sadu...
            Których "was"? Agorę czy Kropkę? Jak masz ochotę się poprocesować z Agorą, to
            zawsze możesz, ale pozywając Kropkę tylko się wygłupisz - ani ona, ani
            jakikolwiek aes w Agorze nie pracuje.
            > I po jakiemu to jest "Żeby mieć prawa, trzeba też mieć obowiązku"?
            Literówki w życiu nie widziałeś?
            > Czy wy wszyscy w Agorze macie jidisz jako pierwszy jezyk?
            Po tym tekście właściwie dyskusja jest zbędna. Z żydożercami się nie rozmawia,
            tylko (...) [ponownie netykieta mi nie pozwala zwerbalizować].
            > I czy rzeczywiscie nic nie ma swiecie za darmo? Skad u was ten skrajny
            > materializm? Z mlekiem matki go wypiliscie, podobnie jak nienawisc do Polski i
            > Polakow?
            Hoho, ta koncepcja o nienawiści jest już tak głęboko posunięta, że grozi
            przyznaniem wpisu do Księgi Guinnessa w kategorii "głębokość immisji".
            • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 23.09.05, 08:37
              Widze, ze wiarus ma wciaz swych milosnikow w Agorze SA...
              PS: Zydow nie jadam, sa dla mnie zbyt lykowaci...;)
              • zamek Re: Wiarus i forum POLONIA 23.09.05, 20:54
                Nie znam i nie czytam wiarusa, natomiast na takich typków jak kagan to mnie
                zawsze jasna cholera strzela. I ja też nie pracuję w Agorze. Zrozumiał, czy mam
                ci ksero z dowodu przysłać, koleżko?
                • Gość: Mur_Belinski Re: Wiarus i forum POLONIA IP: 217.153.130.* 25.09.05, 13:56
                  Czyzbys rzeczywscie nie pracowal w Agorze? To skad u ciebie toleruja te
                  kolorowe cegielki?
                  • zamek Re: Wiarus i forum POLONIA 25.09.05, 21:05
                    Jak się ma oryginalne WinXP, to się ma i pełnoprawne cegiełki, wnuczku ;)
                    • Gość: Kagan Re: Wiarus i forum POLONIA IP: 213.199.192.* 25.09.05, 22:43
                      Ciesze sie, ze uwazasz mnie za takiego mlodzienaszka! Ale podobno czerwony
                      kolor jest zastrzezony dla cenzury, wiec przyznaj sie kim jestes! ;)
                      • zamek Re: Wiarus i forum POLONIA 26.09.05, 02:00
                        Rybko, są czerwone, bo są linkami. Najedź sobie na nie mysią, to się przekonasz.
                        Aha, uprzejmie przypominam, że spoofing jest przestępstwem internetowym.
                        • Gość: Kagan MUR BERLINSKI IP: *.adsl.alicedsl.de 27.09.05, 18:35
                          Moze i sa linkami, ale wygladaja jak Mur Berlinski (zobacz skad pisze)...
                          • Gość: Frankfurter Re: MUR BERLINSKI IP: 205.234.170.* 28.09.05, 14:01
                            Zgadzam sie z Berlinerem
                            • Gość: Cyprian Re: MUR BERLINSKI IP: *.cytanet.com.cy 01.10.05, 10:09
                              A co na to Wiarus?
    • kaganowski Re: Wiarus i forum POLONIA 07.10.05, 08:42
      Znow sie uaktywnil, i znow pisze oszczerstwa na moj temat... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka