Dodaj do ulubionych

ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:35
Czesc dziewczyny
Wyczytałam ostatnio na bocianie ,że Androvit to wielka szansa dla plemników!
Pisze ten post bo mój wcześniejszy spotkał sie z ainteresowaniem. Mysle ,że
powinniśmy spróbowac tzn nasi faceci. Do tego ponoc witaminki A+E,k magnez i
wiele osób miało poprawe. Miejmy nadzieję, prosze o listy jeśli ktośto już
brałmi ma jakies doświadczenia .
pozdrawiam
beta
Obserwuj wątek
    • Gość: Jesica Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:29
      Moj maz bral androvit ale tez i inne leki i staral sie poprawic to co do tej
      pory moglo szkodzic plemniczkom i poprawa byla z 6 ml na 33ml wiec moze warto
      pozdrawiam
      • Gość: beta do jesica Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:36
        Witam Cie jesicj,
        powiedz jak długo brał twój mąz androvit? Ja mam zamiar dopiero kupic ten
        preparat.
        pozdrawiam************************************
    • Gość: Aga lublin Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:43
      mój mąż łykał Androvit bardzo długo do tego Pentachexal, ale najlepszy skutek
      jest po Macy, polecam gorąco, tą w zielonym opakowaniu dla dorosłychsmile)))
      • Gość: Moon Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 08.09.04, 11:25
        Aga, a co to jest ta MACA ? Czy kupie ja w kazdej aptece ? Napisz mi prosze tez
        czy mozna laczyc wiaminy typu androvit z lekarstwami.. Moj maz bierze m.in. CLO
        i nie bardzo chce to laczyc z witaminami, a lekarza nie spytalismy (wizyta
        dopiero 22.09). Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie, M.
    • Gość: Aga lublin Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 11:31
      Moon smile ja wyczytałam o tym na bocianie, w rubryce - gdzie się leczyć , czy jak
      się leczyć podam Ci linki , musisz sobie odnaleść , prześledzić,
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewforum
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewforum
      Macę można dostać w każdej aptece ok 40 zł za duże opakowanie, tam jest
      dołączona ulotka , można przeczytać na miejscusmile polecam , przynajmniej to
      chyba pomogło mojemu mężowi, muszę jeszcze zrobić kontrolne badania, ale śmiem
      twierdzić, że to Maca , gdyż nic innego nie brał ostatnio, a zaszłam w ciażę
      samasmile))) niestety na krótko, ale to już spowodowaly to leki które brałam na
      półpaśćcasad((((
      • kanian Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! 08.09.04, 16:21
        Aga, Napisz proszę jakie miał wyniki przed Macą i po braniu. Jak długo trwała
        kuracja. Czytałem na bocianie iż Maca niebieska jest nawet lepsza bo ma większe
        stężenie korzenia macy. pozdrawiam, Kuba
    • Gość: Aga Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:36
      Kubo, mój mąż bieże to już chyba 3 miesiac, już 3 słoiczek w kazdym razie.
      Dziewczyny polecały Macę zieolną, ale zapytam w aptece o niebieską dziękismile
      ogólnie wyniki były fatalne, nie pamiętam teraz dokładnie, muszę przeżucić
      papiery i znaleść dopiero, potem była kuracja Choragon, Androvit i Pentohexal
      ipolepszyło się , o tyle że można było robić inseminację. Teraz nie badaliśmy
      chłopaków, ale chyba już są na tyle dobre , że sama zaszłam w ciażę bez pomocy
      lekarza, to dla mnie duże osiagnięcie, więc podejrzewam, że to Maca zdzialała
      cuda no i napeno moja blokada psychiczna minełasmile
      • Gość: beta Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:32
        dziewczyny czy Maca to lek homeopatyczny?
        I jaka jest jego prawdziwa nazwa?
        dzieki
      • Gość: Moon Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 09.09.04, 09:53
        Agus smile Serdecznie dziekuje za wskazowki i za linki. Na pewno poczytam.
        Gratuluje wyniku, ale wspolczuje, bardzo wspolczuje, ze tak sie skonczylo.
        Widze jednak, ze trzymasz sie bardzo dzielnie .. Tylko brac z Ciebie
        przyklad smile) Pozdrawiam Cie goraco i zycze powodzenia. Pa
        • Gość: Anka Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.um.dzierzoniow.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 09.09.04, 10:11
          Czy wiecie może jak działa pentohexal? W jaki sposób wpływa na poprawę
          nasienia.Anka
          • Gość: aga2831 Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.fish.ar.szczecin.pl 09.09.04, 10:40
            Mąż bierze androvit kilka miesięcy , wyniki poprawiły mu się znacznie ( już
            kilkakrotnie o tym pisałam ) z 50 mln skoczyło na 58mln , morfologia z 1% chyba
            na 6 lub 8% , no i ruchliwość przekroczyła wymagane 50% , wcześniej była w
            granicach 20 kilku ! Teraz po przeczytaniu tych postów zastanawiam się nad
            maca! musze poczytać o niej trochę w aptece! pozdrawiam i warto brac witaminki !
    • Gość: Aga lublin Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 12:13
      pentochexal lekarz zalecił mojemu meżowi, zresztą zaleca ten androlog facetam
      na lepsze ukrwienie prącia. Jeśli chodzi o Macę byłam wczoraj w aptece i
      widziałam tą niebieską, ale jest ona dla osób 14-25rż, niby ma 400mg proszku
      maki, ale nie wiem czy to dobry pomysł, żeby brać tą dla młodzieży, ma troszkę
      inny skład oto numer bezpłatnej infolini z ulotki można zadzwonić i zapytać
      eksperta 0 800 391 944 smile powodzeniasmile)
    • Gość: Aga lublin Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 12:29
      dziewczyny, dzwoniłam na infolinię , pani podała mi numer do ekspertów odnośnie
      Macy, można tam zasięgnąć informacji, na temat działania, dawki itd. podaję
      numer 0 801 316 951 smile)))))))
      • Gość: aniulekq Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 18:06
        Dziewczyny, chciałabym tez podzielic sie moim małym sukcesem jaki zafundowałam
        mojemu mężowi. Od lutego podawałam mu selen i cyn oraz folik i z fatalnej
        liczby 2,8mln nasienie poprawiło się na 23,2mln!!!Do tego 50% ruchu A i B,
        gdzie wczesniej nie miał wogóle A.
        Badanie robilismy w sierpniu, więc kuracja trwała 6 miesięcy.
    • Gość: Aga lublin Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:28
      myślę, ze oprucz tego co zalecają nam lekarze takie wspomagacze nie zaszkodzą,
      a jedynie mogą pomócsmile) jestem przeciwniczką ingerencji wszelka preparatyką,
      chyba , ze sytuacja wymaga tego
      • Gość: mopat Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.09.04, 07:58
        Mój mąż brał Androvit, folik, bio-cynk+selen i Oeparol przez pół roku. Badania
        robione w laboratorium w naszym mieście (3 razy) wykazały znaczną poprawę w
        ilości i ruchliwości. NIESTETY, ostatnie badanie kontrolne u specjalisty w
        Poznaniu pokazało wręcz odwrotnie. Dlatego proszę zwróćcie uwagę gdzie robicie
        badania, bo ja już przestałam wierzyć w te "cudowne poprawy". Obym się myliła.
    • Gość: do bety - Jesica Re: ANDROVIT - szansa dla plemników!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:15
      Witam Cie,
      Przepraszam ze tak pozno ale wczesniej mialam chwilowa przerwe od neta.
      Jesli chodzi o androvit to moj maz tylko wziol jedno opakowanie, miedzyczasie
      lykal tez folik potem zrobilismy badanie i ta znaczna poprawa. potem lykal
      antybiotyki i teraz zucil palenie a jutro zamierzam mu kupic salen.
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka