zamek Re: ranking najgorszych "opiekunów" forum 21.12.05, 11:04 Ja chciałem zgłosić siebie w kategorii pierwszej. Dziękuję. Wygrałem? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowany Re: ranking najgorszych "opiekunów" forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:11 Ty pasujesz do 'największe bufony'. Jeśli pojawi się taka opcja w rankingu ludzie z Berdyczowa poinformują cię mailem. Nie omieszkaj odpowiedzieć i podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970a Re: ranking najgorszych "opiekunów" forum 21.12.05, 11:52 brumbak napisał: bezspaelacyjnie Jan-W z forum Ursynów. generalna Klasyfikacja i wszystkie małe srebrne kule po drodze. najlepiej w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
kakui sza.raczek 21.12.05, 20:07 sza.raczek - kto to jest wogole? ktos ma podwojny nick i sie bawi ... Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: ranking najgorszych "opiekunów" forum 21.12.05, 21:04 brumbak napisał: >moja kandydatura w kategoriach 1 i 3 to b.pascal _________________________________________ Moja też Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: ranking najgorszych "opiekunów" forum 22.12.05, 14:18 b.pascal, zgadzam się powinna być jeszcze kategoria: "rżnięcie głupa" w tej przyznałabym jabburowi Odpowiedz Link Zgłoś