ggigus 24.01.06, 00:23 dlaczego nie sa kasowane chamskie posty misia? jest ich duzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.pascal Re: do admina 24.01.06, 06:31 Uwagi do admina proszę kierować pocztą elektroniczną z podaniem linków do konkretnych wpisów. Można też kliknąć w kosz lub napisać maila na adres: forum.abuse@gazeta.pl. Próby nawiązania kontaktu lub uzyskania odpowiedzi na pytania za pomocą forum zostaną zignorowane, a odpowiednie wątki/wpisy usunięte. :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: do admina 24.01.06, 08:27 ggigus napisała: > dlaczego nie sa kasowane chamskie posty misia? jest ich duzo< Jesteś człowiekiem poprzedniej epoki,bez cenzury ani rusz. Mała podpowiedź,zmierz się z misiem intelektem a nie wyręczaj się cenzurą.Albo nie wierzysz we własny rozum,albo masz świadomość jego poziomu i stwierdzasz,że bez pomocy ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: do admina 24.01.06, 08:45 - systematycznie zgłaszam posty obraźliwe do kosza i na abuse do "admina" nie pisuje bo akurat jemu takie posty odpowiadaja szczególnie Dziwne jest że "opiekun" nie reaguje na ataki pesonalne - wiem z najbardziej kompetentnego xródła: Administracji Forum , ze jest ona szczegolnie uczulona na takowe ; pascal postepuje wg włAsnego widzimisię Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: do admina 24.01.06, 08:48 brumbak napisał: [...] > szczególnie Dziwne jest że "opiekun" nie reaguje na ataki pesonalne - wiem z > najbardziej kompetentnego xródła: Administracji Forum , ze jest ona szczegolnie > > uczulona na takowe ; pascal postepuje wg włAsnego widzimisię > Jak to nie reaguje Brumbak?! Ja Twoich inwektyw nie zdążę przeczytac tak szybko są usuwane :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: do admina 24.01.06, 11:43 cyberski napisał: >> > uczulona na takowe ; pascal postepuje wg włAsnego widzimisię > > > Jak to nie reaguje Brumbak?! > Ja Twoich inwektyw nie zdążę przeczytac tak szybko są usuwane :)))) > ............. to skąd wiesz że to są inwektywy ? :)))) ja nie używam inwektyw w przeciwieństwie do ciebie- e ciebie to jest nagminne, chyba ze reaguje na twoje inwektywy lub tego goscia od brzydkich inwektyw > Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: do admina 24.01.06, 11:52 brumbak napisał: [...] > ja nie używam inwektyw w przeciwieństwie do ciebie- e ciebie to jest nagminne, > chyba ze reaguje na twoje inwektywy lub tego goscia od brzydkich inwektyw Brumbak... Toś Ty nową rzecz "odkrył"... To są inwektywy i "inwektywy brzydkie"?! Znaczy te pierwsze to w domyśle "inwektywy dobre" (lub przynajmniej niebrzydkie) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: do admina 24.01.06, 14:23 cyberski napisał: >> Jak to nie reaguje Brumbak?! > Ja Twoich inwektyw nie zdążę przeczytac tak szybko są usuwane :)))) > w rzeczywistosci opiekun nie usuwa inwektyw cyberskiego: > Brumbak... Nie wiem jak Ty, ale ja o indeksie glikemicznym i ładunku glikemicznym uczyłęm sie w ostatniej klasie szkoły podstawowej... Jeśli jej nie skończyłeś to polecam skończyć, a jeśli ją skończyłeś to polecam przypomnieć sobie... ......... cyberski naduzywa obelg, wyzwisk, obrazania i to skierowanych tylko w w stosunku do okreslonych poglądów- zwolenników diety vege Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: do admina 24.01.06, 14:29 Brumbak... A skąd ja niby mam wiedzieć czy skończyłeś szkołę podstawową czy nie? Telepatą ani jasnowidzem nie jestem... I co było obraźliwego w sugesti, że jeśli nie skończyłeś szkoły podstawowej to polecam to zrobić? Obraźliwe to mogłoby być na przykład zdanie, że "głupio gadasz BO NIE SKOŃCZYŁEŚ szkoły podstawowej", ale ja nie mam najmniejszego zamiaru czegoś takiego pisać (nawet gdybyś szkoły podstawowej nie skończył), bo brak wykształcenia nie świadczy o inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: do admina 24.01.06, 09:23 m.rycho napisał: > ggigus napisała: > > > dlaczego nie sa kasowane chamskie posty misia? jest ich duzo< > Jesteś człowiekiem poprzedniej epoki,bez cenzury ani rusz. > Mała podpowiedź,zmierz się z misiem intelektem a nie wyręczaj się cenzurą.Albo > nie wierzysz we własny rozum,albo masz świadomość jego poziomu i stwierdzasz,że > > bez pomocy ani rusz. Twój ulubieniec intelektu nie posiada, więc Ggigus nie ma z czym się zmierzyć. :P Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: do admina 24.01.06, 09:33 diablica.26 napisała: > Twój ulubieniec intelektu nie posiada, więc Ggigus nie ma z czym się zmierzyć. > :P< To po jaką cholerę woła na pomoc cenzora? Ps. Ulubieńców na tym forum nie mam choć naturalnie niektóre osoby wydają się być sympatyczne a i złośliwców dla zasady też tu nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: do admina 24.01.06, 09:36 m.rycho napisał: > To po jaką cholerę woła na pomoc cenzora? Dlatego, że posty zawierające chamskie inwektywy zamiast rzeczowych argumentów łamią Netykietę i powinny być kasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: do admina 24.01.06, 09:55 diablica.26 napisała: [...] > Dlatego, że posty zawierające chamskie inwektywy zamiast rzeczowych argumentów > łamią Netykietę i powinny być kasowane. Zgadzam się z Tobą... Jeśli posty zawierają chamskie inwektywy ZAMIAST rzeczowych argumentów to bezwzględnie powinny być usuwane... Problem jest jednak w sytuacji gdy posty zawierają chamskie inwektywy obok rzeczowych (niewazne czy prawdziwych czy nie...) argumentów. Co wówczas? Ja jestem przeciwny usuwaniu tego typu postów... Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: do admina 24.01.06, 09:56 Akurat misiu nie jest czołową postacią stosującą inwektywy,a rzeczowych argumentów w jego postach znajdziesz sporo.Należy również odróżniać skutek od przyczyny.Każdy konflikt ma swój początek i winę ponosi ten kto zaczął a nie ten co się broni. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: do admina 24.01.06, 10:01 Nie, to misiu-pysiu zaczyna. Jak go wygasiłam, to od razu to forum zrobiło się bardziej sympatyczne. Do Cyberskiego: jeśli post zawiera i argumenty i wyzwiska to łamie netykietę i powinien być usuniety. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: do admina 24.01.06, 10:08 diablica.26 napisała: [...] > Do Cyberskiego: jeśli post zawiera i argumenty i wyzwiska to łamie netykietę i > powinien być usuniety. Czyli co? "Wylewamy dziecko z kąpielą"? :)))) Chyba do końca życia pozostanę zwolennikiem tezy, że to prawo powinno sie dopasowywac do człowieka, a nie człowiek do prawa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: do admina 24.01.06, 10:14 cyberski napisał: > Czyli co? "Wylewamy dziecko z kąpielą"? :)))) > Chyba do końca życia pozostanę zwolennikiem tezy, że to prawo powinno sie dopas > owywac do człowieka, a nie człowiek do prawa :)))) Ja na odwrót :) Kasowanie postów to świetny sposób zwalczania internetowego buractwa. Taki misio-pysio musiałby pogłówkować, JAK przedstawić swoje argumenty BEZ wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: do admina 24.01.06, 10:38 diablica.26 napisała: [...] > Ja na odwrót :) Kasowanie postów to świetny sposób zwalczania internetowego > buractwa. Taki misio-pysio musiałby pogłówkować, JAK przedstawić swoje argument > y > BEZ wyzwisk. Rozumiem Cię choć się nie zgadzam... Osobiście nie lubię usuwania postów, nawet jeśli są w nich zawarte wyłącznie "aluzje" w stosunku do mojej osoby... Taki post bardziej świadczy o osobie która go napisała, a nie o tym kogo on dotyczy... Usunięcie go sprawi, że inni nie dowiedzą się (pierwszy lub kolejny raz...) jak autor traktuje interlokutora/ów. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: do admina 24.01.06, 12:47 diablica.26 napisała: >Taki misio-pysio musiałby pogłówkować, JAK przedstawić swoje argument > y > BEZ wyzwisk. < Ty też dokładnie nad tym samym powinnaś pogłówkować. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Doprawdy? Moze jakies konkrety, gdzie, kiedy, kogo 24.01.06, 14:17 (poza misiem, przez którego zostałam sprowokowana) Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Doprawdy? Moze jakies konkrety, gdzie, kiedy, 24.01.06, 15:18 diablica.26 napisała: >Doprawdy? Moze jakies konkrety, gdzie, kiedy,< Proszę bardzo: misiu-pysiu twój ulubieniec intelektu nie posiada Od takich docinków zwykle się zaczyna a potem to już tylko eskalacja. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 [...] 24.01.06, 15:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: do admina 24.01.06, 14:19 m.rycho napisał: > Akurat misiu nie jest czołową postacią stosującą inwektywy,a rzeczowych > argumentów w jego postach znajdziesz sporo. .... znalazł się klakier misia:))) czy mam aby zacytowac jego bluzgi z tego forum czy oszczędzic tego forumowiczom? Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: chamskie posty na forum 24.01.06, 11:46 to nie jest tylko problem forum wegetarianizm z forum : o moderacji Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: chamskie posty na forum 24.01.06, 12:12 Brumbak... Znasz takie przysłowie "prawdziwa cnota krytyk się nie boi"? Żadnej krytyki... Nawet tej uważanej przez niektórych za chamską... A wiesz dlaczego? Bo "prawdziwa cnota" i tak się obroni w mysl zasady "psy szczekają, a karawana idzie dalej"... Jesli ktoś odbiera atak, nawet chamski, na swoje poglądy jako atak na siebie, to mozna podejrzewać, że ma jakieś problemy ze sobą, bo nie potrafi oddzielić siebie od własnych poglądów :))) Dlaczego chcesz usunięcia postów, które w Twoim mniemaniu, obrażają Ciebie? Przecież takie posty świadczą o ich autorze a nie o Tobie lub Twoich poglądach... Zawsze oczywiście możesz się zasłonić "magicznym zdaniem" o treści: "bo tak stanowi netykieta"... Tyle, że "tak stanowi ntykieta" nic nie znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: do admina 24.01.06, 16:58 Na "gorace głowy" polecam wywiad we wczorajszym Dużym Formacie (23.01.2006) z profesorem Wiesławem Chrzanowskim. Mozna się z jego poglądami nie zgadzać (są one zdecydowane i dla części osób niedopuszcxzalnie radykalne), ale nie sposób nie przyznać, że jest to człowiek o sporej kulturze osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
hans123 Re: do admina 29.01.06, 23:35 Z wielką przyjemnością czytam jego posty. Odkręca wiele z propagandy wege w miarę swoich możliwości, a ma je duże. Czytając go dowiaduje się wiele o żywieniu bo jest zorientowany w tej tematyce o wiele lepiej niż ja a mnie ten temat również interesuje. Nie zauważam u niego chamstwa, dla niektórych najwiekszym chamstwem jest przedstawienie wyników badań :) Podziwiam cierpliwość w odpowiadaniu na posty brumbaka. Odpowiedz Link Zgłoś