Dodaj do ulubionych

Administracjo

27.11.25, 20:53
Dostałam informację, że ww. wypowiedź jest zgodna z prawem - z definicji wolności słowa.

Rozumiem zatem, że ja mam prawo napisać to samo Angazetce i każdemu innemu userowi z adminem włącznie i NIE ZOSTANIE to usunięte?
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Administracjo 27.11.25, 21:48
      a spam nawet tutaj

forum.gazeta.pl/forum/f,15184,choroba_afektywna_dwubiegunowa.html

ps. samo usunięcie spamu nie załatwia sprawy, oczekuję jasnej i jednoznacznej odpowiedzi na pytanie zadane w wątku
    • hana2 Re: Administracjo 27.11.25, 22:08
      Coś mi się wydaje, że zostaniesz wchłonięta w tak zwaną, roboczo zwaną "grupę tarnobrzeską"
      • taki-sobie-nick Re: Administracjo 27.11.25, 22:20
        hana2 napisała:

> Coś mi się wydaje, że zostaniesz wchłonięta w tak zwaną, roboczo zwaną "grupę t
        > arnobrzeską"

A to co?

ps. czy regulamin wspomina coś o ewentualnym braku odpowiedzi admina?
        • hana2 Re: Administracjo 27.11.25, 22:47
          A znasz kogoś z Tarnobrzega? Albo znasz kogoś kto zna kogoś z Tarnobrzega? No właśnie.

Dobranoc. Dziwny ten listopad.
    • taki-sobie-nick Dużo spamu tutaj 28.11.25, 00:49
      forum.gazeta.pl/forum/f,16353,Moda_meska.html
    • kasi.aa Re: Administracjo 28.11.25, 15:41
      Każde zgłoszenie rozpatrywane jest indywidualnie, wiele zależy od kontekstu. Czym innym jest pojedyncza opinia użytkownika, czym innym wydaje się celowe planowanie rewanżu, w oparciu o odmowną decyzję Administracji.
      Ale tak, możesz wyrazić negatywną opinię o innym userze w wątku. Raz. Jeśli natomiast intencją jest teraz chodzenie za userami i testowanie granic krytyki, to na pewno zostanie to zauważone i wzięte pod uwagę, w przypadku ewentualnych zgłoszeń.
      • taki-sobie-nick Re: Administracjo 28.11.25, 19:25
        kasi.aa napisała:

> Każde zgłoszenie rozpatrywane jest indywidualnie, wiele zależy od kontekstu. Cz
        > ym innym jest pojedyncza opinia użytkownika, czym innym wydaje się celowe plano
        > wanie rewanżu, w oparciu o odmowną decyzję Administracji.

Cóż, byliście BARDZO niesprawiedliwi. BARDZO. Akurat nie chodziło mi o planowanie rewanżu, tylko o to, że hm, niektórzy userzy są traktowani lepiej, a niektórzy gorzej.
      • taki-sobie-nick Re: Administracjo 28.11.25, 19:26
        chodzenie za userami i testowanie granic krytyki

To nie ja chodzę za angazetką.

To ona chodzi za mną.

Weźcie to pod uwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka