Dodaj do ulubionych

RADIO KOLOR 103 FM

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 13:50
Super radio dla normalnych ludzi, którzy lubią posłuchać fajnej muzyki,
ciekawe audycje. Co o nim myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: piespatrzy Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.energis.pl 28.01.04, 20:54
      forum humorum jest gdzie indziej
      • Gość: sybilla Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 12:35
        Co, nie podoba się? Ja też lubie radio Kolor - jest inne niż wszystkie stacje.
        • Gość: ewa Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.acn.waw.pl 04.02.04, 21:22
          Rzeczywiście fajnie grają, a co najważniejsze mają wieczorem audycje, w
          których można posłuchać taaaakiej muzy.
    • Gość: Jesus Radiotus Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 00:33
      slabizna paniee
      nudaaaaaaaaaaaaaaa
      i bez sensssssssssuuuuuuuuuu
      • Gość: izotop Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: 195.164.30.* 05.02.04, 14:42
        a slyszales smooooooooth jazzzzz
        a slyszales muuuzyke kontynentalna
        a slyszales mmuuzzze z Afryki i Ameryki Pld
        ??????????????????????????????????
        nuuuudddaaa powiadasz...................
    • nikodem_dyzma Re: RADIO KOLOR 103 FM 12.02.04, 20:55
      A mnie tam interesuje mój bank zbozowy i nic wiecej. U mnie to jest dopiero
      pozadek. bo ja to wszystko trzymam ot tak, za pysk. a radio kolor?
      Nie słyszałem, chyba ze za Mana i Materny.
      • Gość: ewa Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 00:52
        bardzo zabawne !!!!!!!!!!!111
        Dlaczego nie możemy porozmawiać o stacjach radiowych poważnie. Zwykle
        złośliwości, a nie merytoryczna dyskusja.

To przekonuje mnie do tego, że większość rozmówców kontestuje wszystko na
        zasadzie - NIE LUBIĘ BO NIE!

Może tak trochę wysiłku.
        • nikodem_dyzma Re: RADIO KOLOR 103 FM 13.02.04, 15:40
          Ok. Powazniej? Chodzi mi o to, ze dzisiejsze stacje radiowe niczym sie
          praktycznie nie roznia od siebie. brak jest charakterysycznych profili. Brak
          wyraznego adresata. Wszedzie jest ta sama "sieczka". A szkoda. Np Jakis smoot
          jazz z dobrym serwisem informacyjnym. Tego nie ma. Jak dobra muza to kiepskie
          wiadomosci. Jak dobry serwis to "najnowsze przeboje", o ktorych nikt za piec
          lat nie bedzie pamietal.
          A radio kolor? Jest gdzies po srodku, a mogloby byc wyzej bo rozpoznawalna
          marke.
          • Gość: matti Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 16:35
            Uważam, że się trochę mylisz. Nie wszystkie stacje są jednakowe. Wystarczy ich
            posłuchać (przez pewien czas, nie 20 minut), żeby wiedzieć, co dana stacja
            oferuje. Serwisy informacyjne nie są jakoś szczególnie ważne, wszędzie mówią o
            tym samym. Chyba, że dla kogoś jest różnicą, czy podczas wiadomości leci jakiś
            muzyczny podkład i nadają co chwila pompatyczne teksty, jak na przykład: "Fakty
            RMF FM! - tylko prawdziwe informacje" (czy jakoś tak). W radiu Kolor są co
            wieczór nadawane tematyczne wieczory - w poniedziałek jazz, we wtorek muzyka
            minionych lat itd. Szkoda tylko, że nie ma zadnego programu nocą - lubiłbym w
            nocy posłuchać ciekawych audycji, nie tylko muzyki.
          • Gość: fiz Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: 195.164.30.* 20.02.04, 15:44
            od czasow Mana i Materny-Kolor sie bardzo zmienil-sprawdz i powiedz co myslisz-
            tak powaznie jak w tej wypowiedzi,w odroznieniu od pierwszej :-)))))
            Marke ma rozpoznawalną a i profil charakterystyczny.
            Miłego weekendu!
    • Gość: Jesus Radiotus Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 01:01
      To ja jeszcze raz sei poprawie
      Slabe bo.... slabe .... smutne .... pseudointeligenckie .... starajace sie byc
      alfa i omega ... tylko nie wiem dla kogo ... dla przyjaciol prowadzacych ot i
      tyle
      poranek dramaaaaaaat wysilanie sie na zarty'
      reszta bez sensu
      po pol godzinie sluchania zapadam w letarg i budze sie na fakty w tvn
      jesus kolejny przespany dzien
      :)
      i to nie bylo zlosliwe tylko z serca
      • Gość: samozło Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.02.04, 16:52
        a kto słucha rano całej audycji radiowej? Chyba tylko ktos, kto ma niepokole w
        głowie. Np. taka "zetka" z Jagielskim to jest dramat dopiero. ktoś mu zrobił
        krzywde i powiedział, ze ma dobre poczucie humoru. Tak naprawde to ja jadac
        samochodem do pracy skacze po stacjach szukajac dobrej muzyki. I musze
        przeyznac, ze na "Kolorze", jest jej sporo. Są tez dobre wiadomosci lokalne, o
        które trudno jest na innych stacjach.
        • Gość: Adam Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 17:03
          A dlaczego 103 FM to "kobieca częstotliwość"?
          • Gość: samozło Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.02.04, 17:04
            Nie mam pojecia, ja tam nie pracuje. Zadzwoń i sie zapytaj.
            • Gość: purpurowa Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: 194.246.124.* 15.02.05, 14:36
              To co sie teraz dzieje w radiu kolor jest niedopomyslenia od okolo tygodnia
              fatalna muzyka a poranki mam wrazenie jakbym sluchala raczkujacych DJi...

ZENADA
    • Gość: Paula Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: 212.244.29.* 15.02.05, 16:30
      Radio Kolor jest super wieczorem.
      Świetna muzyka, inna niż gdzie indziej.
      W dzień zresztą też, najsłabsze mają poranki...
      • Gość: Ciekawy kto wyciagnał ten post??? IP: 217.153.143.* 15.02.05, 17:29
        Przecież to jest odgrzany kotlet
        • Gość: Górny Re: kto wyciagnał ten post??? IP: *.chello.pl 16.02.05, 09:24
          Czytam i oczom nie wierzę! Kolor nadaje dobrą muzykę wieczorem? To bardzo
          smutne jak dalece zmienili się słuchacze tego radia. Wygląda na to, że teraz
          słuchają go ludzie niemal głusi :( No, ale jak ktoś zachwyca się takim
          pretensjonalnym badziewiem jak smooth jazz to wszystko jasne. Markę Kolor
          wyrobił sobie przed laty i z obecnym stanem rzeczy nie ma ona nic wspólnego.
          Przypadek Koloru to przykład bodaj najbardziej spektakularnego upadku
          jakościowego w historii polskiej radiofonii prywatnej. Żal...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka