Gość: matti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.04, 13:50 Super radio dla normalnych ludzi, którzy lubią posłuchać fajnej muzyki, ciekawe audycje. Co o nim myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piespatrzy Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.energis.pl 28.01.04, 20:54 forum humorum jest gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybilla Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 12:35 Co, nie podoba się? Ja też lubie radio Kolor - jest inne niż wszystkie stacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.acn.waw.pl 04.02.04, 21:22 Rzeczywiście fajnie grają, a co najważniejsze mają wieczorem audycje, w których można posłuchać taaaakiej muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesus Radiotus Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 00:33 slabizna paniee nudaaaaaaaaaaaaaaa i bez sensssssssssuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izotop Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: 195.164.30.* 05.02.04, 14:42 a slyszales smooooooooth jazzzzz a slyszales muuuzyke kontynentalna a slyszales mmuuzzze z Afryki i Ameryki Pld ?????????????????????????????????? nuuuudddaaa powiadasz................... Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_dyzma Re: RADIO KOLOR 103 FM 12.02.04, 20:55 A mnie tam interesuje mój bank zbozowy i nic wiecej. U mnie to jest dopiero pozadek. bo ja to wszystko trzymam ot tak, za pysk. a radio kolor? Nie słyszałem, chyba ze za Mana i Materny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 00:52 bardzo zabawne !!!!!!!!!!!111 Dlaczego nie możemy porozmawiać o stacjach radiowych poważnie. Zwykle złośliwości, a nie merytoryczna dyskusja. To przekonuje mnie do tego, że większość rozmówców kontestuje wszystko na zasadzie - NIE LUBIĘ BO NIE! Może tak trochę wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_dyzma Re: RADIO KOLOR 103 FM 13.02.04, 15:40 Ok. Powazniej? Chodzi mi o to, ze dzisiejsze stacje radiowe niczym sie praktycznie nie roznia od siebie. brak jest charakterysycznych profili. Brak wyraznego adresata. Wszedzie jest ta sama "sieczka". A szkoda. Np Jakis smoot jazz z dobrym serwisem informacyjnym. Tego nie ma. Jak dobra muza to kiepskie wiadomosci. Jak dobry serwis to "najnowsze przeboje", o ktorych nikt za piec lat nie bedzie pamietal. A radio kolor? Jest gdzies po srodku, a mogloby byc wyzej bo rozpoznawalna marke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 16:35 Uważam, że się trochę mylisz. Nie wszystkie stacje są jednakowe. Wystarczy ich posłuchać (przez pewien czas, nie 20 minut), żeby wiedzieć, co dana stacja oferuje. Serwisy informacyjne nie są jakoś szczególnie ważne, wszędzie mówią o tym samym. Chyba, że dla kogoś jest różnicą, czy podczas wiadomości leci jakiś muzyczny podkład i nadają co chwila pompatyczne teksty, jak na przykład: "Fakty RMF FM! - tylko prawdziwe informacje" (czy jakoś tak). W radiu Kolor są co wieczór nadawane tematyczne wieczory - w poniedziałek jazz, we wtorek muzyka minionych lat itd. Szkoda tylko, że nie ma zadnego programu nocą - lubiłbym w nocy posłuchać ciekawych audycji, nie tylko muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiz Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: 195.164.30.* 20.02.04, 15:44 od czasow Mana i Materny-Kolor sie bardzo zmienil-sprawdz i powiedz co myslisz- tak powaznie jak w tej wypowiedzi,w odroznieniu od pierwszej :-))))) Marke ma rozpoznawalną a i profil charakterystyczny. Miłego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesus Radiotus Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 01:01 To ja jeszcze raz sei poprawie Slabe bo.... slabe .... smutne .... pseudointeligenckie .... starajace sie byc alfa i omega ... tylko nie wiem dla kogo ... dla przyjaciol prowadzacych ot i tyle poranek dramaaaaaaat wysilanie sie na zarty' reszta bez sensu po pol godzinie sluchania zapadam w letarg i budze sie na fakty w tvn jesus kolejny przespany dzien :) i to nie bylo zlosliwe tylko z serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samozło Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.02.04, 16:52 a kto słucha rano całej audycji radiowej? Chyba tylko ktos, kto ma niepokole w głowie. Np. taka "zetka" z Jagielskim to jest dramat dopiero. ktoś mu zrobił krzywde i powiedział, ze ma dobre poczucie humoru. Tak naprawde to ja jadac samochodem do pracy skacze po stacjach szukajac dobrej muzyki. I musze przeyznac, ze na "Kolorze", jest jej sporo. Są tez dobre wiadomosci lokalne, o które trudno jest na innych stacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 17:03 A dlaczego 103 FM to "kobieca częstotliwość"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samozło Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.02.04, 17:04 Nie mam pojecia, ja tam nie pracuje. Zadzwoń i sie zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purpurowa Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: 194.246.124.* 15.02.05, 14:36 To co sie teraz dzieje w radiu kolor jest niedopomyslenia od okolo tygodnia fatalna muzyka a poranki mam wrazenie jakbym sluchala raczkujacych DJi... ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: RADIO KOLOR 103 FM IP: 212.244.29.* 15.02.05, 16:30 Radio Kolor jest super wieczorem. Świetna muzyka, inna niż gdzie indziej. W dzień zresztą też, najsłabsze mają poranki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy kto wyciagnał ten post??? IP: 217.153.143.* 15.02.05, 17:29 Przecież to jest odgrzany kotlet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górny Re: kto wyciagnał ten post??? IP: *.chello.pl 16.02.05, 09:24 Czytam i oczom nie wierzę! Kolor nadaje dobrą muzykę wieczorem? To bardzo smutne jak dalece zmienili się słuchacze tego radia. Wygląda na to, że teraz słuchają go ludzie niemal głusi :( No, ale jak ktoś zachwyca się takim pretensjonalnym badziewiem jak smooth jazz to wszystko jasne. Markę Kolor wyrobił sobie przed laty i z obecnym stanem rzeczy nie ma ona nic wspólnego. Przypadek Koloru to przykład bodaj najbardziej spektakularnego upadku jakościowego w historii polskiej radiofonii prywatnej. Żal... Odpowiedz Link Zgłoś