Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:25 Nie będzie na forum.abuse. Za co to wyleciało? Zważając oczywiście na kontekst. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35772880&a=35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja07 Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? 28.01.06, 16:37 link jest slepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja czy to byl ten post? IP: *.range217-43.btcentralplus.com 28.01.06, 17:25 "browanx napisal: > Czy to nie prawda???? Chociaz dodalbym tutaj jeszcze ze dwa znaki zapytania. Uwypukliloby to istote problemu no i bardziej podkreslaloby jego zwiazek z tematem watku. Tzn. bardziej juz nie mozna, ale proponowalbym takie dzialanie pro forma. Nasz cenzor jest bardzo wrazliwy na tym punkcie, niech ma cos od zycia." w odpowiedzi na ten: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35772880&a=35773390 ? bo jesli tak - to przegiecie. w koncu nie kazdy rozumie sarkazm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czy to byl ten post? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:20 Zaraz dostaniesz maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czy to byl ten post? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:55 Masz jeszcze jednego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czy to byl ten post? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:13 ten post Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? 29.01.06, 20:45 Nie potrafię. Link nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >kds Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:16 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35795115&a=35797640 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35795115&a=35832040 Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? 30.01.06, 17:14 A, teraz potrafię :) - napisz proszę list do forum.abuse z konta, z którego opublikowałeś wypowiedź /o ile była to wypowiedź Twoja/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 20:58 jabbur napisał: > A, teraz potrafię :) Nie można tutaj? > - napisz proszę list do forum.abuse z konta, z którego > opublikowałeś wypowiedź /o ile była to wypowiedź Twoja/ 1. forum.abuse napisze mi 'poniewaz lamal netykiete' (juz to przechodzilem). 2. Jest to fizycznie niemożliwe. 3. Odpowiedziałem na posta w którym jakiś małż pytał się czy ma fajną sygnaturkę, a następnie sam sobie odpowiedział. Z początku miałem nastawienie bardzo krytyczne, później jednak dojrzałem i trudno mówić o jakiejkolwiek krytyce z mojej strony, a jeśli już to bardzo konstruktywnej. Oto cytat: "Chociaz dodalbym tutaj jeszcze ze dwa znaki zapytania. Uwypukliloby to istote problemu no i bardziej podkreslaloby jego zwiazek z tematem watku. Tzn. bardziej juz nie mozna, ale proponowalbym takie dzialanie pro forma. Nasz cenzor jest bardzo wrazliwy na tym punkcie, niech ma cos od zycia." Jaki punkt regulaminu został złamany? Wszak odpowiedziałem na regulaminowy post (był na temat, trollowatość 0% itp.). Czy aby się uchował, musiałbym napisać o Messji że jest lodziarą? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? 30.01.06, 21:45 Gość portalu: . napisał(a): Czy aby się uchował, musiałbym napisać o > Messji że jest lodziarą? nie prowokuj, nie kazdy rozumie sarkazm. zaraz sie zbiegna koleznaki browanxa i Ci odpowiedza... na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:48 > Ci odpowiedza... na temat. To dobrze że na temat. Wtedy im wytną posty i dostaną bana jak to jest w forumowym zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? 31.01.06, 12:21 nie odpowiedzial jeszcze? ale co sie dziwic: wywołany został po nicku, blisko weekendu, moze spokojnie odpowiedzieć w poniedziałek. ps. noco? ja tez chce bys dobrym gliniarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowany Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.01.06, 13:53 Czepiasz się. Po prostu wie ale nie powie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja06 Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? 31.01.06, 14:06 Gość portalu: poirytowany napisał(a): > Czepiasz się. Po prostu wie ale nie powie. fakt, to ogrmna roznica. ps. znowu mnie zabanowali, bo zglosilam koszem post, w ktorym jurka jakas madra pani na kobiecie nazwala trollem. post wycieli - razem z kilkadziesiecioma innymi, w ktorych zaden nawet nie byl specjalnie wulgarny. jureek powznie sie wkurzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowany Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.01.06, 14:17 Gdybyś chodziła do jednej klasy z tamtejszą moderatorką, albo chociaż gdybyście miały wspólne lektury (szkolne)... Odpowiedz Link Zgłoś
messja06 Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? 31.01.06, 14:42 Gość portalu: poirytowany napisał(a): > Gdybyś chodziła do jednej klasy z tamtejszą moderatorką, albo chociaż gdybyście > > miały wspólne lektury (szkolne)... przyjade do Polski i sie zapisze do takiej szkoly bo chce zostac modelatorka forum (to nie literowka). wyobrazasz sobie ile zabawy? ludzie pisza, probuja cos wytlumczyc, ustalic fakty, wspolny grunt, marnuja czas i energie, a Ty wpadasz z nozyczkami i wycinasz, to co ci sie nie podoba, albo dlatego np. bo zly stopien dostales. powodow moze byc duzo, a kazdy jednakowo dobry. a jak ktos bedzie jeszcze podskakiwal: to znowu go nozyczkami. tylko uliznay odpowiednik brwanxa bedzie mial wejscie z ambitnymi tekstami np. na temat swojej sygnaturki. no moze jeszcze ze dwie kolezanki i juz nikt wiecej. ale jazda:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja06 a przy okazji 31.01.06, 14:49 patrz co znalazlam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35761903&a=35941680 nie zeby mnie specjalnie oburzal, ale to dziwny zbieg okolicznosci, ze jakas dziewczynka wyciela kilkadziesiat postow, a takie perly sie w tej rzezi uratowaly. na marginesie: czy ty nie napisales czegos podobnego brwanxowi na tym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowany Re: a przy okazji IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.01.06, 14:55 Wypisz wymaluj jakbym siebie czytał. Tyle że zwykle jestem bardziej szczery, zresztą 'spieprzaj' jest już objęte prawami autorskimi (dla mr. president). Odpowiedz Link Zgłoś
messja06 Re: a przy okazji 31.01.06, 15:02 Gość portalu: poirytowany napisał(a): > Wypisz wymaluj jakbym siebie czytał. Tyle że zwykle jestem bardziej szczery, > zresztą 'spieprzaj' jest już objęte prawami autorskimi (dla mr. president). moze cenzor nie zauwazyl, ze to samo Browanxowi chciales przekazac? w kazdym razie na drugi raz sie staraj i kulturalnie powiedz mu "spieprzaj" a wszyscy beda szczesliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowany Re: a przy okazji IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.01.06, 15:49 > wszyscy beda szczesliwi. Tu nie chodzi o to by wszyscy byli szczęśliwi. Ważne by Dżabbur był zadowolony, bo to dla niego forum jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? IP: 212.20.131.* 31.01.06, 15:42 messja06 napisała: > Gość portalu: poirytowany napisał(a): > > > Czepiasz się. Po prostu wie ale nie powie. > > fakt, to ogrmna roznica. > > ps. > znowu mnie zabanowali, bo zglosilam koszem post, w ktorym jurka jakas madra > pani na kobiecie nazwala trollem. post wycieli - razem z kilkadziesiecioma > innymi, w ktorych zaden nawet nie byl specjalnie wulgarny. jureek powznie sie > wkurzyl. No i mnie też zabanowali. Kiedyś musi być ten pierwszy raz :) Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowany Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:47 Skurwensony są (szybkie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Potrafisz Jabbur konkretnie odpowiedzieć? IP: *.range217-44.btcentralplus.com 31.01.06, 16:28 Gość portalu: Jureek napisał(a): > messja06 napisała: > > > Gość portalu: poirytowany napisał(a): > > > > > Czepiasz się. Po prostu wie ale nie powie. > > > > fakt, to ogrmna roznica. > > > > ps. > > znowu mnie zabanowali, bo zglosilam koszem post, w ktorym jurka jakas mad > ra > > pani na kobiecie nazwala trollem. post wycieli - razem z kilkadziesieciom > a > > innymi, w ktorych zaden nawet nie byl specjalnie wulgarny. jureek powznie > sie > > wkurzyl. > > No i mnie też zabanowali. Kiedyś musi być ten pierwszy raz :) > Jura swiat sie konczy. ostatni bastion przyzwoitosci na tym forum runal:( ps. hehe:) przeczytalam jeszcze raz i widze, ze wyglada to patetycznie. oburzona jednak jestem szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Litości 29.01.06, 21:42 Link masz w trzecim poście od góry forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35795115&a=35797640 Teraz przynajmniej wiem, jak czytasz tutejsze wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Litości 29.01.06, 21:48 genoveva napisała: > Teraz przynajmniej wiem, jak czytasz tutejsze wątki. nie chce cie martwic, ale twoj post ma jeszcze mniejsze szanse: jest 10 ty:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Litości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:06 E, link nie był precyzyjny, jest sobota/niedziela nie musi czytać całej reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Litości 29.01.06, 22:25 Gość portalu: . napisał(a): > E, link nie był precyzyjny, jest sobota/niedziela nie musi czytać całej reszty. pewno, nie musi wogole czytac. juz samo to, ze Ci po 24 godzinach jakos odpowiedzial to duzy sukces. w koncu nie oszukujmy sie - nawet tego nie musial. a z drugiej strony jak wiadomo aeski z FKobieta wycinaja na oslep 24godz na dobe, bez wzgledu na dzien czy pore. moze powinnien ktos chociaz raz na 2 dni zastanowic sie jakby chociaz pozory relaizmu zachowac przywracajac co niektore niewinne posty? ps. czemu mam wrazenie, ze to ja jestem tym zlym gliniarzem znowu:P Odpowiedz Link Zgłoś
messja przypomnialo mi sie jeszcze 29.01.06, 22:29 co do wymowki "sobota/niedziela" itd.: najstarsi gorale pamietaj moze jak to bywalo, ze na rozne zaj..te posty zaprzyjaznionych adminom trolli nie mozna bylo odpowiedziec bo je wycinano z tego forum w mgnieniu oka. bez wzgledu na pore dni czy tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Litości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:35 messja napisała: > pewno, nie musi wogole czytac. juz samo to, ze Ci po 24 godzinach jakos > odpowiedzial to duzy sukces. w koncu nie oszukujmy sie - nawet tego nie musial. Nie musiał. Wywołany został po nicku, w weekend, moze spokojnie odpowiedzieć w poniedziałek. > a z drugiej strony jak wiadomo aeski z FKobieta wycinaja na oslep 24godz na > dobe, bez wzgledu na dzien czy pore. Przecież to dzieci przechodzace okres buntu. Wiadomo że wytną Ciebie, a nie swe koleżanki i kolegów z którymi wymieniają Bravo Girl. > ps. > czemu mam wrazenie, ze to ja jestem tym zlym gliniarzem znowu:P "Był czas przywyknąć przecie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Re: Litości 29.01.06, 23:06 Gość portalu: . napisał(a): > > Nie musiał. Wywołany został po nicku, w weekend, moze spokojnie odpowiedzieć w > poniedziałek. > A tam do poniedziałku, czerwonego ptaka postawił, znaczy sprawa załatwiona. Nie musi już zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Litości 29.01.06, 23:20 genoveva napisała: > A tam do poniedziałku, czerwonego ptaka postawił, znaczy sprawa załatwiona. Nie > > musi już zaglądać. dokladnie. zaloze sie, ze tutaj juz nie zajrzy:P Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Litości 30.01.06, 12:45 messja napisała: > dokladnie. zaloze sie, ze tutaj juz nie zajrzy:P A po co jak link zwalony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowany [...] IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.01.06, 12:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Browanx, przyjacielu 30.01.06, 19:58 messja napisała: > idz sobie... Miłość nie wybiera skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Browanx, przyjacielu 30.01.06, 20:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35795115&a=35878143 Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Browanx, przyjacielu 30.01.06, 20:31 browanx napisał: > Wzajemnie:P > a nene. w odroznieniu od ciebie nie zostalam wyporszona przez autora watku. i ciesze sie, ze przeczytales, chociaz nie zrozumiles co sie do ciebie mowi. a teraz juz: sio maly. nie przeszkadzaj jak dorosli rozmawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Browanx, przyjacielu 30.01.06, 20:59 Jak była byś spostrzegawcza, to nie był autor wątku:P Myślałem że jesteś bardziej rozgarnięta. Ale szkoda. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Browanx, przyjacielu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:05 browanx napisał: > Jak była byś spostrzegawcza, to nie był autor wątku:P Wyjaśnij sens tego zdania. Czy jeśli byłaby niespostrzegawcza to wtedy by był autor wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Browanx, przyjacielu 30.01.06, 21:42 Gość portalu: . napisał(a): > browanx napisał: > > > Jak była byś spostrzegawcza, to nie był autor wątku:P > > Wyjaśnij sens tego zdania. Czy jeśli byłaby niespostrzegawcza to wtedy by był > autor wątku? nie znecaj sie nad nim, to tylko mala dziewczynka:) Odpowiedz Link Zgłoś