01.02.06, 07:52
Byl kiedys watek galeria portretow. Nadal czasami wraca. Bardzo fajny, bo tam
ludzie pisali do siebie wierszyki,wierszydla, limeryki lub zamieszczali
prawdziwa poezje. Nie rozumiem dlaczego wiersz, ktory napisal Cepimierz
zostal wyrzucony. Przy calej do Ciebie sympatii, nie rozumiem czegos. Nie
bonujecie jadowitej rachelki ( a poczytaj jej wszystkie posty i znajdz choc
jeden sympatyczny, choc jeden gdzie nie zieje jadem), nie bonujecie brother,
ktory wlasciwie nie ma normalnych postow, explit, ktory tez ani razu
(przeszukalem)nie ma postow nie obrzucajacych Zydow (jakas mania), a wierszyk
Ci przeszkadza. Czasem taki watek z wierszykiem, zupa czy plackiem ze
sliwkami moze naprawic juz i tak zepsuta atmosfere i rozwinac sie do czegos
bardzo sympatycznego. Pod warunkiem, ze rachelki nie bedzie ze swoim jadem.
Ona niestety wszedzie wlazi swoimi narciarskimi butami.
Mam uczucie jakby rozpetala sie tu jakas prywatna wojna Dana kontra kropka i
odwrotnie. Na zasadzie zostawie rachelke na zlosc Danie.
Serdecznie Cie pozdrawiam
T404
Obserwuj wątek
    • cepimierz Re: Do kropki 01.02.06, 08:22
      Ten wierszyk nadal tu trwa:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35721486&a=35721486

a galerię przypomnę. Bo może niektorzy nie wiedzą, że istniała.

A tu jeszcze stary utwór (ale wciąż aktualny):

Re: Kupa mięci IP: *.acn.pl
      Gość: Cep 09.09.2004 17:16 + odpowiedz

Co to takiego,
      Te niby "mięcie"?
      Skupisko dziwnych kumpli ---
      W to wierzę święcie.

Wchodzą tu codziennie
      Polski Żyd z polskim Gojem
      Z myślą, by choć przez chwilkę
      Pobyć tu we dwoje.

Wymienić stare klątwy,
      I nowe inwektywy,
      W atmosferze kojącej,
      Braterskiej komitywy.
    • dana33 Re: Do kropki 01.02.06, 08:25
      to nie prywatna wojna tomeczku kropki ze mna... to pustema ze swoja swita pod
      dziesiatkami nikow, umawiajaca sie prywatnymi mailami (nie widzisz tych
      "odbierz maila, juz ci napisalem" itd itd itd) plus marcus, ktorzy postanowili
      zrobic forum "judenrein"... :))) ale wiesz, takie rzeczy zawsze, predzej czy
      pozniej wracaja bumerangiem. kropka jeszcze przejrzy na oczy....
      a ja sobie dam rade... :))))
      • cepimierz Re: Do kropki 01.02.06, 08:40
        A co Ty znowu z tą pustemą, pustema tu, pustema tam, robi się nudno.

Po czesku się mówi, że se damy chytly za jazyky.

Ludzie, dajcie se spokój ---

Jeszcze teraz ten jakiś Mec. Gugiel. Nie widzisz, że ma dość problemów w Zgorzelcu, gdzie własnie narasta fala niechęci wobec? I rozpoczyna się Święta Wojna Kebaba ze Schabowym?
        • zbalansowany Re: Do kropki 01.02.06, 08:47
          A ja wogole jestem przeciw cenzurze, mimo ze moje post nieczesto sa wycinane
          (przewaznie na wyrazne grozby Dany); w koncu to forum to nie wymiana not
          dyplomatycznych tylko zwykle : "A MI SIE ZDAJE ZE..... "
          • cepimierz Re: Do kropki 01.02.06, 08:50
            Też jestem podobnego zdania.

Nie ma co tu tworzyć jakiegoś dwubiegunowego świata. Biegunów jest o parę (conajmniej) więcej.
          • dana33 Re: Do kropki 01.02.06, 09:14
            znow manipulujesz, zafajdancu.... nigdy ci nie groze. rowniez nie naciskam na
            kosz. ja absolutnie za tym, zeby wasze posty zostaly jak mowi cep, kupa mieci.
        • tomek404 Re: Do kropki 01.02.06, 08:52
          Masz racje. Zostawmy to babsko i zjmijmy sie soba:)))
          Wierszyk bardzo mi sie podoba.
          • cepimierz Re: Do kropki 01.02.06, 08:55
            A ja nie wiem, czy to babsko. Podejrzewam, że całkiem sobie kobitka (bez obrazy, proszę!).

Tylko obie panie się ekstremalnie ubiegunowiły czyli spolaryzowały w poglądach, i teraz trudno o wycofanie sie z pozycji i wszczęcie rozmów. Coś jak nie przymierzajac IDF z Hamasem.

A tu potrzebny temat środka.
            • polski_francuz Interpretacja 01.02.06, 09:11
              jest troche prostsza (wybaczcie ze sie wtracam).

Obydwie sa paniami domu pelnego mezczyzn. Trzeba umiejetnosci by ich poskromic
              i te umiejetnoscie obie panie nabyly.

I stosuja na forum. A ze klientela tutaj rozna, wychodzi to nieco gorzej niz w
              rodzinie. Stad frustracje i wajemne wyrzuty.

W gruncie rzeczy Dana i Rachelka sa dosc podobne.

W takim swiecie gdzie narodowsci mniej znacza rzecz jasna:)

PF
              • dana33 Re: Interpretacja 01.02.06, 09:17
                co do mnie to pudlo, francuzie, u mnie nie dom pelen mezczyzn, u mnie wlasnie
                przewaga bab w stosunku 3 przeciw dwom...
                • cepimierz Re: Interpretacja 01.02.06, 09:24
                  Ale jeden marynarz.
                  • dana33 Re: Interpretacja 01.02.06, 09:47
                    byl :)))
                    jest juz w domu. turystyka w israelu wraca do normy :)))
              • i-love-2-ski Re: Interpretacja 01.02.06, 19:49
                polski_francuz napisał:

> jest troche prostsza (wybaczcie ze sie wtracam).
                >
                > Obydwie sa paniami domu pelnego mezczyzn. Trzeba umiejetnosci by ich poskromic
                > i te umiejetnoscie obie panie nabyly.
                >
                > I stosuja na forum. A ze klientela tutaj rozna, wychodzi to nieco gorzej niz w
                > rodzinie. Stad frustracje i wajemne wyrzuty.
                >
                > W gruncie rzeczy Dana i Rachelka sa dosc podobne.
                >
                > W takim swiecie gdzie narodowsci mniej znacza rzecz jasna:)
                >
                > PF

i jeszcze jedno PF,ja i dana nie jestesmy podobne w niczym do siebie,co
                nietrudno zauwazyc. jak ja mam frustracje to lece do gyma lub na dlugi bieg,ona
                zrzuca je na forum wraz ze swoimi totumfackimi,ktorzy to aby mi dokopac pisza
                dowolne bzdury,jakie im chory z nienawisci umysl stworzy. niejaki tomus oskarzyl
                mnie kiedys o mordowanie zydow w czasie wojny,a to swiadczy chyba o niezlych
                psychicznych zaburzeniach. te ciagle skomlenia do kropki na mnie nie sa niczym
                innym tylko dzienna porcja sztuki aktorskiej,ktora ta grupa tu pokazuje od
                dawna. dla nich to forum powinno byc tak kontrolowane,ze tylko oni nim
                rzadza,inni musza sie ich pytac o pozwolenie czy moga tu wejsc i pisac. kazdy
                kto czyta moje wpisy wie,ze ja ani nie uzywam takiego wulgarnego jezyka jak
                arap,czy dana,ani nie zajmuje sie zydami jeno,bo to nudne robic to co oni tu
                wyprawiaja od lat. smiech pusty czleka ogarnia,ze dorosli ludzie nie maja nic
                innego w zyciu do roboty tylko upatrzyc sobie kogs,kogo chronicznie nie znosza i
                wyciagac powody z rekawa,aby mu dokopac i zmusic go do odejscia z forum,gdzie
                oni sie rozpanoszyli od lat. mnie oni w niczym nie przeszkadzaja,ale ja im
                bardzo zawadzam. akcja motyl jest juz przeprowadzana od miesiecy,ale jak widac
                gracze sie jeszcze nie znudzili.
                a tak na boku,jesli ja zieje jadem to dancia czym zieje- miloscia do kazdego :))
            • dana33 Re: Do kropki 01.02.06, 09:16
              wierszyk niezly, cepus, lepszy od tego wlosa czarnego i nizin... :)))
              ona nie babsko. ona pustema.
              co ci sie nie podoba w pustemie? lataja po forum pod nie wiem ilu nikami, to
              nagle pustema ci przeszkadza? i pasuje do niej i wymyslone przez moja corcie,
              wiec tak zostaje... jak to sie mowi, znak firmowy maglarki... :))))
      • tomek404 Re: Do kropki 01.02.06, 08:48
        Co do marcusa, to sie z Toba nie zgadzam(moge? caluski i dzieki). Lubie go i
        nic na to nie poradze. Cepus ma klase, choc czasami zachowuje sie jak moj
        profesor z okresu studiow w Polsce.
        Nasi, to wiadomo. My, to jedna banda, ktora knuje i na spotkaniach omawia
        strategie jak n.p zniszczyc rachelke i jej przybocznego krystiana.
        Pozostaja jeszcze grupy o.Rydzyka, Moskala (nie mylic z moskami)i przypadkowi
        niczego nie podejrzewajacy goscie, ktorzy szybko wpadaja w sidla jakiejs grupy.
        No i kropka, chcaca byc obiektywna i przez to wpadla w sidla jednej z grup,
        nawet nie zdajac sobie z tego sprawy.
        Jednym slowem wesole podworko.
        • cepimierz Re: Do kropki 01.02.06, 09:00
          Zapomniałeś jeszcze o paru partyzantach usiłujących o wszystko, co złe na świecie, oskarżyć Arabów, in toto. I nawołujacych otwarcie do ich eksterminacji.

• tomek404 Re: Do kropki 01.02.06, 09:03
            To jest forum wielopartyjne.
            cepimierz napisał:

> Zapomniałeś jeszcze o paru partyzantach usiłujących o wszystko, co złe na
            świec
            > ie, oskarżyć Arabów, in toto. I nawołujacych otwarcie do ich eksterminacji.
            >
            >
          • dana33 Re: Do kropki 01.02.06, 09:19
            teee, cepek, nie zaczynaj..... bo ci tu przypomne paru nawolujacych do
            exterminacji zydow i zlikwidowania israela. nie mowie juz o calej bandzie
            popierajacej terror i piejacych z zachwytu nad hamasem... lepiej zostan na
            bezpiecznym, wierszykowym podworku...
            • cepimierz Re: Do kropki 01.02.06, 09:27
              Z zachwytu nie zachwytu.

Z Hamasem niedługo zaczniecie sami rozmawiać. Ale trzeba trochę czasu, i dobrej woli obu stron w znalezieniu tematu środka.
              • dana33 Re: Do kropki 01.02.06, 09:49
                cepuncio, czepiasz sie mnie... :))) napisalam z zachwytu, jak trza. sprawdz.
                pewnie ze zaczniemy gadac z hamasem. jak tylko uznaja izrael i przestana glosic
                ze daza do naszej likwidacji. to natychmiastowo zaczniemy.
    • btabu Re: Do kropki 01.02.06, 09:14
      Co znaczy bonowaC ?
      • tomek404 Re: Do kropki 01.02.06, 09:19
        To sa takie nasze tajne szyfry:)))
        • dana33 Re: Do kropki 01.02.06, 09:22
          czy musze przez ciebie tomku zapluwac kawa moja nowa klawiature, ktora wlasnie
          wyciagnelam od szefowej?
    • kropka Re: Do kropki 01.02.06, 10:48
      W wyrzuconym wątku Cep podał link do wątku z wierszem. Ile razy, Twoim zdaniem,
      ten wiersz powinien być publikowany na forum na zasadzie linku do linku?
      Jadowitość języka nie jest karalna, przynajmniej narazie. Gdyby za to usuwać,
      to ani rachelki ani dany nie byłoby na forum. Obie po równo żmijowate.
      Kiedyś z przyjemnością czytało się ich przepychanki. Były diablo inteligentne,
      ostre jak brzytwa, ale z zachowaniem granic dobrego smaku.
      Przykro, że te granice zostały przekroczone.

Ten watek przeniosę na Moderację. Proszę, w sprawach moderacji piszcie tam, a
      ja będę często zaglądać. F.Świat jest forum politycznym, przynajmniej z
      założenia.
      • o_brother Re: Do kropki 01.02.06, 10:55
        to dlaczego wyrzucasz moje watki.Za malo polityczne tez?.Sa takie jaka dzis
        polityka a moj komentarz na temat tej polityki ma chyba prawo bytu na polskim
        demokratycznym wolnosci wypowiedzi forum.
        • lechu1 Re: Do kropki 01.02.06, 10:57
          o_brother napisał:

> to dlaczego wyrzucasz moje watki.Za malo polityczne tez?.Sa takie jaka dzis
          > polityka a moj komentarz na temat tej polityki ma chyba prawo bytu na polskim
          > demokratycznym wolnosci wypowiedzi forum.

Bo jestes potwornie nuuudny i upierdliwy . To za to.
      • dana33 Re: Do kropki 01.02.06, 10:57
        bardzo prosze kropko nie porownywac mnie do rachelki. ja nie tam gdzie ona.
        zmijowata owszem, jestem. ale inaczej niz ona i nie do wszystkich. ona do
        wszystkich bez wyjatku.
        ja jestem dana. ona pustema.
        ciesze sie, ze wrocilas do siebie... :))))
        • lechu1 Zalozcie sobie forum-bloga z wierszami +wzajemna 01.02.06, 11:00
          adoracja .
          Tu jest polityka !!!! A nie przepisy na sledzie , wiersze i rowery+narty.

Mozecie tez pisac do siebie na priwa.
          Podnosicie takie larum za takie bzdury , a tu kasuja za prawdziwe
          wiadomosci polityczne ( i o to warto by bylo walczyc ).
          Sledzie + wiersze out.
          • dana33 Re: Zalozcie sobie forum-bloga z wierszami +wzaje 01.02.06, 11:13
            lechu, nie lubisz sledzi?
            czasem wlasnie dobrze rozladowac napiecie, nawet sledziami, albo wlasnie
            sledziami. zydowskie specialite de la maison .. :)))
            usmiechnij sie....
            • lechu1 Re: Zalozcie sobie forum-bloga z wierszami +wzaje 01.02.06, 11:34
              Pewnie , ze lubie sledzie ale nie na FS .
              No i nie z niektorymi uczestnikami , poza tym wszystko ok )).
      • tomek404 Re: Do kropki 01.02.06, 11:04
        A widzialas galerie portretow? Niepolityczny, ale Polakow z calego swiata.
        Poza tym to zawsze myslalem, ze FS jest forum dla Polakow rozsianych po calym
        swiecie, ktorzy dyskutuja na rozmaite tematy zwiazane z ich krajem. Tak bylo na
        poczatku i bylo sympatycznie. Pisalo sie o nauce, muzyce o sztuce, o filmach,
        ksiazkach. Co w tym zlego? Dlaczego musi byc zaraz polityka? Wiadomo, ze jak
        polityka, to klotnie. O to chodzi na tym forum. Dla mnie to nowosc, ze
        zalozeniem forum swiat jest polityka.
        Kidys zamieszczalismy fotki z roznych stron swiata i bylo fajnie. Cepimierz
        podawal linki literackie, albo spieralismy sie kto wynalazl zero.
        Nie rozumiem, co sie zmienilo, ze musi byc polityka. Od kiedy?
        T404
        • kropka Re: Do kropki 01.02.06, 11:50
          a czy usunęłam Galerię portretów?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4592725
          czy usuwam watki ze zdjęciami albo innymi ciekawostkami? Ale to akurat watek
          rachelki, więc pewnie tu nie zajrzałeś
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35956240&a=35956240
          Spróbuj zdobyć się na odrobinę obiektywizmu.
          • tomek404 Re: Do kropki 01.02.06, 12:00
            Kiedys napisalas, aby watki byly po polsku. Galerii nie usunelas, ale ja
            ustosunkowalem sie do tego co napisalas w tym watku czyli do stwierdzenia, ze
            FS jest forum politycznym. To dla mnie nowosc. Nie wiedzialem.
            Rachelki postow z reguly nie otwieram, bo sa pisane niemilym napastliwym
            jezykiem. Nie przepadam za takim stylem, bo kojarzy mi sie z (wybacz)kotka
            mojej mamy, kiedy ja nadepne na ogon.
            Serdecznie pozdrawiam i o piwie pamietam.
            • i-love-2-ski Re: Do kropki 01.02.06, 20:00
              tomek404 napisała:

> Kiedys napisalas, aby watki byly po polsku. Galerii nie usunelas, ale ja
              > ustosunkowalem sie do tego co napisalas w tym watku czyli do stwierdzenia, ze
              > FS jest forum politycznym. To dla mnie nowosc. Nie wiedzialem.
              > Rachelki postow z reguly nie otwieram, bo sa pisane niemilym napastliwym
              > jezykiem. Nie przepadam za takim stylem, bo kojarzy mi sie z (wybacz)kotka
              > mojej mamy, kiedy ja nadepne na ogon.
              > Serdecznie pozdrawiam i o piwie pamietam.

skoro watkow nie otwierasz to skad wiesz co ja pisze? czy ty masz zaburzenia
              maniakalno-depresyjene? bo nawet w tym wpisie zaprzeczasz sam sobie. porownaj co
              o mnie piszesz na pierwszym swoim wpisie ze swoim stwierdzeniem,ze MOICH WATKOW
              NIE OTWIERASZ. nawet odrobiny przyzwoitosci nie macie w tej waszej grupie.
              ciagle latacie za kazdym z bzdurami jak jasio z przedszkola. nic dziwnego,ze
              jedyni,ktorzy z wami na jakikolwiek temtat rozmawiaja sa albo stuknieci,albo
              niedopieszczeni. normali juz dawno skonczyli jakakolwiek dyskusje z tym waszym
              jazz bandem. co za dziecinada.
              • krystian71 Re: Do kropki 01.02.06, 20:43
                rachelko, od kogo ty logiki wymagasz:)))
                Sam sie podklada, wiec posmiac sie mozna.
                Smutne indywiduum , ktore tylko na jeden temat potrafi.
                Na pewno otwiera, jak israela nie widzi, idzie dalej
                Jakis worek z pretensjami na kropke sie tu rozdarl.
                Watek cepa istnieje, kazdy mogl wiersz przeczytac, nie wymyslili nic innego,
                przyczepili sie tego
          • krystian71 KROPKA 01.02.06, 20:52
            troche bezstronnosci.Skorzystaj z wyszukiwarki, ja nie musze,bo mam dobra
            pamiec i doskonale pamietam pierwsze wejscie rachelki na to forum, chyba w
            sierpniu 2004 , chyba postem pt "kto tez kocha fredzia"
            I jak ja ta sfora obskoczyla.
            Naprawde trzeba miec w sobie duzo samozaparcia, zwlaszcza jak na dziewczyne
            trafia, by sie z tym pogodzic i po jakims czasie zaczac normalnie dyskutowac.
            Napewno nie pamietasz tych babc rachelki na wiezyczkach w auszwitzu?
            Tych arabskich materacy, ulubionego dla Dany Fredzia.
            Ja bardziej pamietliwy jestem, zwlaszcza, gdy nie daje sie zapomniec, gdy forum
            pelne jest baterii do wibratora rachelki
            Predzej zniose fakt,ze jestem ahmedem i w dodatku gauleiterem.
            Reasumujac, porownanie jej z dana uwazam za wyjatkowo nietrafne
            • i-love-2-ski Re: KROPKA 01.02.06, 21:14
              krystian71 napisała:

> troche bezstronnosci.Skorzystaj z wyszukiwarki, ja nie musze,bo mam dobra
              > pamiec i doskonale pamietam pierwsze wejscie rachelki na to forum, chyba w
              > sierpniu 2004 , chyba postem pt "kto tez kocha fredzia"
              > I jak ja ta sfora obskoczyla.
              > Naprawde trzeba miec w sobie duzo samozaparcia, zwlaszcza jak na dziewczyne
              > trafia, by sie z tym pogodzic i po jakims czasie zaczac normalnie dyskutowac.
              > Napewno nie pamietasz tych babc rachelki na wiezyczkach w auszwitzu?
              > Tych arabskich materacy, ulubionego dla Dany Fredzia.
              > Ja bardziej pamietliwy jestem, zwlaszcza, gdy nie daje sie zapomniec, gdy forum
              >
              > pelne jest baterii do wibratora rachelki
              > Predzej zniose fakt,ze jestem ahmedem i w dodatku gauleiterem.
              > Reasumujac, porownanie jej z dana uwazam za wyjatkowo nietrafne

he,he az sie lezka w oku kreci. tak,te erotyki tu lecialy 24/7 i tomcio mnie
              jeszcze od baby wyzywa;))pewnie,ze ja nie dana,co dzien robie wszystko aby nia
              nie zostac i to mozna golym okiem zobaczyc,dla tego kto chce.teraz erotyki leca
              nadal,jak widac baby sa w cenie,chociaz o to nie prosza. a tomcio ,jak tomcio
              lepiej by do garow poszedl,bo on cos mi niezdrowo wyglada jak na chlopa. takie
              manie przesladowcze to tylko jakas inna plec zwykla miec,to malo meskie te
              ciagle placze na jeden temat. maurycy dobrze poradzil,ze jest forum dla
              niepelnosprawnych,gdzie tacy jak on sie udzielaja. moze czas aby i nasza grupa o
              nim pamietala.
        • maureen2 Re: Do kropki 01.02.06, 11:59
          na forum GW są rożne fora tematyczne, a jeżeli ktoś potrafi wejśc na FS, to
          potrafi też wejść na inne fora i tam dyskutować zgodnie z tematem, pokazywać
          zdjęcia, wymieniać przepisy kulinarne,czy zasięgać porad,a prywatne rozmowy
          na temat swoich upodobań,swojej rodziny i problemów małżeńskich toczyć na
          privie.
          Jest też forum dla niepelnosprawnych, w tym inteligentnych inaczej,gdzie
          mozna znależć sobie odpowiednich rozmówców i nie porażać forumowiczów swoją
          piekielną inteligencją ogrniczającą się do wyzwisk,epitetów i bezsilnej agresji.
      • i-love-2-ski Re: Do kropki 01.02.06, 20:15
        kropka napisała:

> W wyrzuconym wątku Cep podał link do wątku z wierszem. Ile razy, Twoim zdaniem,
        >
        > ten wiersz powinien być publikowany na forum na zasadzie linku do linku?
        > Jadowitość języka nie jest karalna, przynajmniej narazie. Gdyby za to usuwać,
        > to ani rachelki ani dany nie byłoby na forum. Obie po równo żmijowate.
        > Kiedyś z przyjemnością czytało się ich przepychanki. Były diablo inteligentne,
        > ostre jak brzytwa, ale z zachowaniem granic dobrego smaku.
        > Przykro, że te granice zostały przekroczone.
        >
        > Ten watek przeniosę na Moderację. Proszę, w sprawach moderacji piszcie tam, a
        > ja będę często zaglądać. F.Świat jest forum politycznym, przynajmniej z
        > założenia.

mala dygresja kropko. dana slusznie mowi,ze jestesmy rozne bo jestesmy zupelnie
        inne. od samego poczatku mojej bytnosci na tym forum dana ZAWSZE w stosunku do
        mnie uzywala inwektyw, i to podlych i to powiedzmy delikatnie
        prymitywno-szmatlawych. cel tego byl jeden-ponizenie interlokutora, to ich styl
        i ich "bread and butter" na tym forum. uprawiaja go z luboscia od lat w stosunku
        do nickow sobie "nieposlusznych". widzisz to ty,widzi to caly normalny swiat,ale
        oczywiscie nie widza tego oni wiadomo czemu,bo to ich taktyka. zauwaz te
        wyrezyserowane lkania na forum na moj temat od kogos kto mnie rzekomo nawet nie
        czyta,ale wie,ze ja jestem bardzo zla,ba nawet kiedys zajmowalam sie w czasie II
        wojny swiatowej wiadomo czym:) przez jakis czas odpowiadalam danie,ale mi sie
        jej chamstwo juz dawno znudzilo i tak juz zostanie. od dluzszego czasu juz z nia
        ,ani nikim z nich nie konwersuje,a jesli juz to od czasu do czasu. TO ONI LATAJA
        ZA MNA,nie odwrotnie. tutaj pisze tylko dlatego,ze TO ONI ZACZELI
        bzdurne,wyimaginowane zaczepki na moj temat i to ciagnie sie juz od jakiegos
        czasu. tak g'woli wyjasnienia.reszte sama widzisz,bo sama wiesz po sobie jak i
        czemu te zaczepki sluza.
    • i-love-2-ski Re: Do kropki 01.02.06, 19:39
      ja mysle tomku,ze powinienes udac sie do psychiatry. jesli nie potrafisz nie
      myslec o moim nicku i nie wciskac go przy byle okazji w kazdy swoj wyimaginowany
      problem, to nalezysz do paru forumowiczow,ktorym poprostu odbilo. lecz sie lub
      zajmij sie rezyserowaniem lepszych sztuk,bo te ,ktore odstawiacie na FS juz sie
      nam wszystkim przejadly i to mocno. na manie przesladowcza polecam terapie,a nie
      uzywanie sobie na forum,bo to nie jest ani miejsce na leczenie sie,ani miejsce
      na zrzucanie swoich prywatnych frustracji. a ciagle pisanie na moj temat do
      kropki traci lekkim obledem.
      • dana33 Re: Do kropki 01.02.06, 20:41
        widze, ze dalej nie rozumiesz co czytasz.... tomek nie otwiera obecnie twoich
        postow. naczytal sie ich jak widac dosyc i wie juz dokladnie, jakiego jezyka i
        tonu uzywasz dalej w twoich postach. wystarczy tylko troche inteligencji, zeby
        wiedziec, a tomek ma jej duzo wiecej, niz troche.
        krytyka twoich postow przychodzi nie tylko z tomka i mojej strony. rowniez ze
        strony nie zydow. czy nigdy nie wpadlo ci do glowy zastanowic sie nad tym i
        moze tu i tam cos zmienic?
        • krystian71 Re: Do kropki 01.02.06, 20:56
          piszesz to juz setny raz, prosze o link.
          Tomek zglupial, ale to wasza wewnetrzna sprawa, macie swoj wlasny system
          ochrony zdrowia, i z niego korzystajcie.
          Tomek nie otwiera linkow, he,he kon by sie usmial.
          A kto niby za rachelka na jej watkach lata jak nie tomek wlasnie,nasza milutka
          mosiunia?
          Kazdego dnia bylo to widoczne
          • tomek404 Re: rachelka, 02.02.06, 13:50
            przeczytaj jeszcze raz co napisalem Chyba na tyle jestes inteligentna, aby to
            zrozumiec.
            ...Rachelki postow z reguly nie otwieram, bo sa pisane niemilym napastliwym
            jezykiem. Nie przepadam za takim stylem, bo kojarzy mi sie z (wybacz)kotka
            mojej mamy, kiedy ja nadepne na ogon.

Wiesz co znaczy z reguly? To znaczy, ze czasami tak. Wiec sie nie wyglupiaj, ze
            nie zrozumialas. Kiedy napisze nigdy, to bedzie oznaczalo, ze cie wygasilem.
            • tomek404 Re: rachelka, 02.02.06, 13:56
              Jeszcze jedno, Kiedys nie napisalem, ze mordowalas Zydow, ale, ze nie znaczy,
              ze jezeli rodzice ratowali, to ich dzieci nie donosily. Odnosilo sie to do
              dyskusji, a nie osoby. Wiesz co to jest manipulacja slowna? To jest to co ty
              uprawiasz.
              Tak sie sklada, ze jakbys tego nie ukrywala, wredny charakter zawsze wychodzi.
              Zwlaszcza kiedy sie dyskutuje anonimowo. Nigdy nie zastanawialas sie nad tym?
              Nie chce pyskowek, wiec juz ci nie odpowiem. To bylo na zakonczenie dyskusji.
              • krystian71 Re: rachelka, 02.02.06, 19:52
                cale szczescie,bo to byl belkot

Kiedys nie napisalem, ze mordowalas Zydow, ale, ze nie znaczy,
                > ze jezeli rodzice ratowali, to ich dzieci nie donosily

wychowana na Pawce
                • i-love-2-ski Re: rachelka, 02.02.06, 20:00
                  krystian71 napisała:

> cale szczescie,bo to byl belkot
                  >
                  > Kiedys nie napisalem, ze mordowalas Zydow, ale, ze nie znaczy,
                  > > ze jezeli rodzice ratowali, to ich dzieci nie donosily
                  >
                  > wychowana na Pawce

jak widac na przykladzie tomka nawet normalni rodzice moga miec stukniete
                  dzieci,a te jak wiadmo wydalyby polakow w rece niemcow,gdyby mogly. czyli mamy
                  pelny obrot ziemski. nic dodac nic ujac,skoro komus leb szwankuje i to od dawna.
                  nie czyta toto moich wpisow,ale jest zorientowane w ich tresci,nie czyta toto
                  moich wpisow,ale je kopiuje i archiwuje bo pamieta kazde slowo moje i swoje,nie
                  czyta toto wpisow,ale przesyla je danie jak ta mnie wygasila.nie czyta toto
                  mnie,ale skarzy sie na mnie do kropki i podpisuje sie pod wieloma wpisami na
                  moich watkach,czyli tomcio jasnowidz,co nie znaczy,ze on mnie czyta,o nie,
                  tyle,ze znaczy,ze on wie co ja robie i bym robila,gdzymym zyla przed nim. czy
                  ktos cos tu rozumie,czy znowu kulkulcze jajo musi miec posiedzenie i nam tu
                  podpowiedziec scenarariusz nastepnej sztuki?kukulki do roboty.
                  • krystian71 Re: rachelka, 05.02.06, 15:34
                    chyba tez to pamietam, wyjatkowy belkot zakladajacy,ze dzieci wydalyby wlasnych
                    rodzicow na smierc, bo taka kara grozila wszystkim udzielajacym pomocy zydom w
                    Polsce
                    Pawka Morozow sie klania, dla niektorych byl idolem
                    • i-love-2-ski Re: rachelka, 05.02.06, 19:14
                      krystian71 napisała:

> chyba tez to pamietam, wyjatkowy belkot zakladajacy,ze dzieci wydalyby wlasnych
                      >
                      > rodzicow na smierc, bo taka kara grozila wszystkim udzielajacym pomocy zydom w
                      > Polsce
                      > Pawka Morozow sie klania, dla niektorych byl idolem

no jak ktos taka kaszka jest karmiony pare razy na dzien,przez pare lat to chyba
                      juz sam w to wierzy co wypoci. nie na darmo propaganda jest tak wazna,bo
                      zaglusza ona skutecznie prawde. zeby takie idiotyzmy pisac trzeba miec
                      kompletnie wyprany mozg,albo byc samemu kompletnie chorym. niech tomcio sobie
                      wybierze do ktorej kategorii on nalezy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka