Gość: Izka IP: *.gunb.gov.pl 11.04.02, 09:15 Jakie są plusy i minusy tego błyszczyka? Napiszcie jakiej firmy błyszczyki są najlepsze. Pozdrawiam Iza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bisou Re: błyszczyk do ust BOURJOIS --3 D IP: *.pl 11.04.02, 09:34 ten właśnie jest moim ulubionym. Ma dużą gamę kolorów, ładnie pachnie, i ma takie drobinki w środku, które ładnie się mienią na ustach. Poza tym lubię jeszcze błyszczyki ISA DORY, MANHATTANU(szczególnie taki jaśniutki różowy- truskawkowy ze srebrnymi drobinkami) i ostatnio też błyszczyki stila o takie: www.sephora.com/browse/product.jhtml;$sessionid$TNPCH31S3HOWMCVZBQ5CIIQ? productId=P20758&_requestid=2468 niestety na razie nie ma ich w polsce :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga71 Re: błyszczyk do ust BOURJOIS --3 D IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.04.02, 09:59 Zalety: duza ilosc odcieni aplikator z pedzelkiem Wady: -odcieni jest duzo, ale wiekszosc kolorow jest albo kosmiczna, albo odcienie po prostu zle na mnie wygladaja -kolor w duzym stopniu zalezy od ilosci blyszczyku nalozonego na usta, np. odcien, ktorego uzywalam (Tomette Exotic) jest czerwony w cieplym odcieniu (zlociste drobinki), ale nalozony ciensza warstewka - jest bardziej rozowy niz czerwony. -rozmazujaca sie kosystencja Moje ulubione blyszczyki to IsaDora Shiny Lip Lacquer (z pedzelkiem) - bardzo dobrze trzymaja sie ust, odcienie sa twarzowe (moj ulubiony to Sparkling Nougat, noszony samodzielnie albo na szminke), nie podrazniaja, nie wysuszaja (wrecz mam wrazenie nawilzenia). Konsystencja dla mnie w sam raz - nie za tlusta i nie za lepka. Wada jest cena, ok. 41-42 zl, dosc wysoka jak na kosmetyk tzw. "z nizszej polki". Jesli chodzi o konsystencje, trwalosc i efekt swietne sa tez blyszczyki Chanel Levres Scintillantes (cena ok. 2 razy wyzsza od IsaDora), ale jakos nie moglam sobie dobrac odcienia. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: błyszczyk do ust BOURJOIS --3 D IP: 212.134.55.* 11.04.02, 15:09 A ja polecam blyszczyki firmy GOSH. Uzywam i jestem bardzo zadowolona. Zreszta jak i z innych kosmetykow tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś