brumbak 02.04.06, 16:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=39276106&a=39582491 zgłoszone dawno do kosza i na abuse bez reakcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.pascal Re: b.pascal: "spadaj" 02.04.06, 16:39 Czy mój nick w tytule tego wątku, to sugestia, że podejrzewasz mnie o dokonanie tego wpisu? :) Dowód mojej niewinności w tej sprawie podam nietypowy: wolałbym, żebyś jednak został na forum Kuchnia. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: b.pascal: "spadaj" 02.04.06, 22:05 b.pascal napisał: > Czy mój nick w tytule tego wątku, to sugestia, że podejrzewasz mnie o dokonanie > tego wpisu? :) absolutnie nie - to podróba > Dowód mojej niewinności - Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Dd ee ll ii mm ii tt ee rr !! !! !! 03.04.06, 06:02 > - ostatnio Administracja wykasowała post o tresci: > " czy chcesz o tym porozmawiac" A co sie dziwisz? Na forum o2 pokasowano juz prawie wszystkie Twoje posty - i wygalda tak jakby Misiu gadal sam ze soba. Musi byc tego jakis powod - ze Twoje posty sa kasowane wszedzie gdzie sie pojawisz i gdzie sie da kasowac. forum.o2.pl/forum.php?id_f=39 Odpowiedz Link Zgłoś
spark9 Re: Dd ee ll ii mm ii tt ee rr !! !! !! 03.04.06, 18:45 are.1 napisał: > > A co sie dziwisz? Na forum o2 pokasowano juz prawie wszystkie Twoje posty - > i wygalda tak jakby Misiu gadal sam ze soba. Musi byc tego jakis powod - ze > Twoje posty sa kasowane wszedzie gdzie sie pojawisz i gdzie sie da kasowac. > forum.o2.pl/forum.php?id_f=39 > > .. to jakis oszolom ten are.1 - łazi za nickiem brumbak po necie i głupio dogaduje do kosza i na abuse Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: b.pascal: "spadaj" 02.04.06, 21:43 A w którym miejscu ten post narusza netykietę? "Spadaj" nie jest słowem wulgarnym. Gdyby było tam np. "spie..j" - jak najbardziej nadawałby się do usunięcia. Ale nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: b.pascal: "spadaj" 02.04.06, 23:11 Zgłoszenie nie jest tożsame z kasowaniem. Informujesz nas o wypowiedzi. Ta wypowiedź według mnie jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: b.pascal: "spadaj" 03.04.06, 18:17 -jabbur napisał: > Zgłoszenie nie jest tożsame z kasowaniem. Informujesz nas o wypowiedzi. > Ta wypowiedź według mnie jest OK ..... Twoja wypowiedx nie jest tożsama z obiektywną oceną obraźliwego postu. Są elementarne zasady kultury , których zapewne nie ogarniasz. Spadaj jabbur ze swoim prymitywnym postem. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak a więc miałem rację 03.04.06, 18:32 obraźliwy post , który zgłosiłem - został skasowany pytanie: i po co b.pascal i jabbur sie kompromitują w tym watku? zamiast od razu podziękowac za zgloszenie i pomoc ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=39276106&a=39582491 Odpowiedz Link Zgłoś