Dodaj do ulubionych

wycinanie postów z wątków o pracy adminów

27.06.06, 10:08
Otóż od paru dni admini sukcesywnie wycinają posty na temat pracy adminów na
forum toruńskim i bydgoskim. Od 20 było wiele postów które zostały usnięte.
Podobie jest z takim wątkiem na forum bydgoskim.
Czy tak byc powinno ?

Forum toruńskie
prawda o pracy adminów - wypowiedzcie się
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=43699344
Forum bydgoskie
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=43695590&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • 100_krota Ten sam wpis powielony kilka razy , jednej osoby. 27.06.06, 10:31
      Ten sam wpis powielony kilka razy , jednej osoby.
      • Gość: tlss Re: Ten sam wpis powielony kilka razy , jednej os IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:47
        Czy mógłbyś odpowiedziec na moje maile ? Bo tutaj bardzo szybko odpowiadasz. A
        posty nie były powtórzone.
    • Gość: pom nie wpisuj sie w tematach powyzej 14 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:32
      Inna też przyczyna jak zauwazylem: nie wpisuj sie w tematach powyzej 14 dni -
      takie wpisy ze wzgledu na podbijanie są kasowane.
      • Gość: tlss Re: nie wpisuj sie w tematach powyzej 14 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:48
        Ciekawe - czym wytłumaczysz ze od 20 na forum toruńskim nie ma już wpisów a ja
        widzę ten wątek zawsze popołudniu ?
        • Gość: ja Re: nie wpisuj sie w tematach powyzej 14 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:34
          Bo za duzo jątrzysz.
    • yavorius Porzygam się 27.06.06, 10:35
      Dwa zapyziałe miasteczka walczące ze sobą... <rzygam>
      • Gość: Muvonik może te przykłady powiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:05
        Nie chodzi o miasteczka a o swobodę wypowiedzi. Ale chyba nie rozumie3sz tego.
        Zobacz jakie wyaltywały za nic
        www.jatrzacy_babik.republika.pl/
        • Gość: ja Znow obrazasz forumowicza. Ja tez sie porzygam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:33
          Znow obrazasz forumowicza. Ja tez sie porzygam z tej wojny. W obu miastach sa
          ludzie normalni, ale ile mozna bronic adminow i normalnych forumowiczow? 1-2
          jątrzących zawsze bedzie marudzic i pisac na wierzchu.
          • akrytas Re: Znow obrazasz forumowicza. Ja tez sie porzyga 27.06.06, 12:41
            Gość portalu: ja napisał(a):

> 1-2 jątrzących zawsze bedzie marudzic i pisac na wierzchu.

Chodzi o to, że admini nie wykonują swoich zadań. Miała być blokada podbijania
            wątków powyżej 14 dniowego terminu od ostatniego wpisu. Nawet to nie jest przez
            adminów respektowane. Ci ludzie sobie nie radzą, nie rozumiem, czemu w takim
            razie tak uporczywie trzymają się tych funkcji.
            • 100_krota Re: Znow obrazasz forumowicza. Ja tez sie porzyga 27.06.06, 13:09
              To nieprawda. Wszystkie wpisy podbijające powyzej 14 dni sa wycinane.
              Jesli jest inaczej, prosze o link.
              A z drugiej strony pojawił sie komentarz obok, że wycinamy za dużo -wlasnie z
              powodu wycinania pow. 14 dni.
              • Gość: normalny Re: Znow obrazasz forumowicza. Ja tez sie porzyga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:14
                Rozumiem, stokrota, ja nic nie mam do żadnego admina, ale...

Po co zadajecie te głupie pytania? Po co te węszenie tlss/akrytasa?
                Po co tłumaczenbie adminow? Nie rozumiecie, ze trolle tylko czekaja na takie
                ataki na adminow i ich odpowiedzi?
                Olejcie innych, ktorych poglady was wkurzają i już.
                Aż sam wymrze - z nudów!!!!!!!
              • akrytas Są granice zakłamania. 27.06.06, 13:31
                Właśnie do ciebie 100_krota wysłałem list wskazujący na takie wątki, podbijane
                powyżej 14 dni. Nie zareagowałeś, więc zamieściłem ten list na forum bydgoszcz.
                Po 10 minutach ten post został usunięty na oślą ławkę:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=44277239
                w te podbite wątki pozostały bez zmian. Więc dlaczego kłamiesz?
      • ememzet Re: Porzygam się 27.06.06, 17:50
        yavorius napisał:
        > Dwa zapyziałe miasteczka walczące ze sobą... <rzygam>

Yavorius, niezwykle cenimy sobie takie Twoje uwagi.
    • Gość: ja Powini zabronic prowadzic te antytorunskie wojenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:16
      Powinni zabronic prowadzic te antytorunskie wojenki tutaj.
      Albo atakuja adminow, albo innych internautow.
      Za gorąco?
      • akrytas Toruńscy spamerzy, spadajcie do siebie. 27.06.06, 14:23
        To ciągłe zaśmiecanie bydgoskiego forum świadczy tylko o waszym poziomie.
      • akrytas Znowu toruński spam 27.06.06, 14:24
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Powinni zabronic prowadzic te antytorunskie wojenki tutaj.
        > Albo atakuja adminow, albo innych internautow.
        > Za gorąco?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=44279170&a=44283049
    • jan996 zostawcie pretensje dla siebie , bo kazdy ma swoje 27.06.06, 14:26
      forum jest ogolnie dostepne i wielu pragnie ukazac swoje opinie i poglady na
      pewne sprawy....

zostawcie pretensje dla siebie , bo kazdy ma swoje za uszami :}
      • Gość: o adminach zanim wytną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:33
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=43699344&a=44288812
        Toruń

i co dala taka dyskusja?
        Autor: ursua ☺
        Data: 27.06.06, 15:30 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        NIC kmpletnie, bo nawet z niej usuwane sa wpisy BEZ SLADU<--
      • Gość: davoo Re: zostawcie pretensje dla siebie , bo kazdy ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 17:54
        jan996 napisał:

> forum jest ogolnie dostepne i wielu pragnie ukazac swoje opinie i poglady na
        > pewne sprawy....
        >
        > zostawcie pretensje dla siebie , bo kazdy ma swoje za uszami :}

Otoz torunskie i bydgoskie fora NIE SA OGOLNIE DOSTEPNE, gdyz "PRAGNIENIE
        UKAZYWANIA SWOICH OPINII I POGLADOW" rozbija sie o mur "administracji
        spolecznej". stosowana jest przezen radykalna cenzura, wycinane sa BEZ sladu
        wpisy noszace chocby znamiona krytyki miasta Torun (mojego miasta) oraz przede
        wszystkim administratora- roberta2222. powtarzam, wycinane sa bez sladu- wpisy
        w najmniejszym stopniu nie lamiace netykiety, a poddajace w watpliwosc
        nieskazitelnosc sielankowego grtodu kopernika oraz uprawnienia roberta2222
        lamiacego zasady moderacji, tworzacego klony uczestnikow forum typu: jan996,
        babbik, mavelis, bartosz, nautilus, qq1100, darek445, stary_piernik1, maax1...
        Jezeli nie jest to jedna i ta sama osoba- podbijajaca stare watki, spamujaca...
        to sa to gora 2, 3 osoby tak czy owak powiazane ze soba bardzo scisle, sadzac
        po sposobie dzialania- bronieniu roberta2222, manipulowaniu slowem innych,
        klamaniu, sposobie reakcji/ odpowiedzi na inne posty etc. Potwierdzic te
        wrazenia moga osoby z torunskiego forum, ktore sa jego uczestnikami od lat
        kilku. mysle, ze nie obrazi sie wiechl, sdb, b3ut,rezolutny_ludwik, krotki
        jesli chocby ich nicki przywolam w tym miejscu. wszystko to sa osoby, ktore
        uczestniczyly w forum sprzed czasow administratorow spolecznych, na dluuuugo
        przed tym zanim pojawilo sie nagle na naszym lokalnym podworku
        kilka/kilkanascie nickow o zadziwiajaco zbierznych pogladach pro-prezydenckich
        i sposobie ich artykulacji. niestety wiechl, b3ut i inni sa tez osobami, ktore
        niemal zupelnie przestaly odwiedzac forum na skutek destrukcyjnej dzialalnosci
        administratora spolecznego i jego klakierow w toruniu i bydgoszczy...

Konczac przydlugi wpis, naturalna konsekwencja rzeczy, po dostarczeniu tak
        obciazajacych i licznych dowodow na lamanie administracyjnej netykiety przez
        pana roberta2222/stokrote powinno byc usuniecie ich z funkcji administratorow
        spolecznych, do ktorej to najwyrazniej nie dorosli badz, co bardziej
        prawdopodobne, intencjonalnie obrali w celu zdominowania forum oraz zarzucenia
        spamem propagandowo-agitatorskim na rzecz obecnych wladz miasta torunia.

pozdrawiam
        • Gość: davoo Re: zostawcie pretensje dla siebie , bo kazdy ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:01
          > Konczac przydlugi wpis, naturalna konsekwencja rzeczy, po dostarczeniu tak
          > obciazajacych i licznych dowodow na lamanie administracyjnej netykiety przez
          > pana roberta2222/stokrote powinno byc usuniecie ich (...)

naturalnie nie mam tu na mysli dowodow dostarczonych przeze mnie w powyzszym
          poscie, bo takich nie zamieszczalem, a te, ktore nie raz byly przytaczane przez
          roznych uczestnikow na forum (chocby i w tym watku z linkami) oraz wysylane z
          prosbami o interwencje do adminow... chocby jabbura.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka