Dodaj do ulubionych

Księga skar i zażaleń na b.pacala

22.07.06, 16:26
Ponieważ jest to admin wzbudzający największe kontrowersje postanowiłem
założyć wątek w który wszyscy zainteresowani będą wyrażać swoje opinie na
temat działalności tego aesa!
ZAPRASZAM! :)
Obserwuj wątek
    • james_bond007 Re: Księga skar i zażaleń na b.pacala 22.07.06, 19:30
      Ja chciałbym pogratulować Pascalowi swietnej moderacji forów, którymi sie
      opiekuje. Wycina to, co powinien, nie daje rozpleniać się chamstwu (w rodzaju
      Brumbaka), nie daje się prowokować trollom.

Pascal, trzymaj tak dalej!
      I nie przejmuj się tymi bzdurami, co tutaj wypisują rzekomo "pokrzywdzeni".
      • abstrakt2003 Pragnę zauważyć, że.... 22.07.06, 21:07
        jest to księga skarg i zażaleń a nie hołdów wiernopoddańczych i włazidupstwa!
        Jeśli masz ochotę się podlizać b.pascalowi to załóż osobny wątek.
        • Gość: sufler na forum tym b.pascal jest adminem IP: *.tanq.pri / *.dia.static.qwest.net 22.07.06, 21:16
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11113
          • abstrakt2003 fen_admin to b.pacal? 22.07.06, 21:30
            to że jest pacynkarzem to wiem!
            • giwi Re: fen_admin to b.pacal? 23.07.06, 01:15
              Fen_admin jest to login zbiorczy adminów tego forum.
              • Gość: sufler Re: fen_admin to b.pacal? IP: *.tanq.pri / *.dia.static.qwest.net 23.07.06, 09:11
                giwi napisała:

> Fen_admin jest to login zbiorczy adminów tego forum.

I jednym z nich jest dawny szkodnik aktualny b.pascal.
                • Gość: przechodziłam b.pacal to szkodnik? IP: *.range86-144.btcentralplus.com 23.07.06, 12:23
                  > I jednym z nich jest dawny szkodnik aktualny b.pascal

jesli to prawda, to kreacja pascala jest jednym z wiekszych sku.. dokonanych
                  przez tebe. pisal kiedys przeciez, ze ze szkodnika taki doskonaly aes bo ten ma
                  odwage pisac pod wlasnym nickiem!
                  • giwi Re: b.pacal to szkodnik? 23.07.06, 21:38
                    I słusznie Tebe pisał. :-)
                    • Gość: zaciekawiony ja bede bardziel bezczelny od ciebie giwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 11:21
                      I zapytam wprost bez ogrodek - czy ktos kto kradnie i niszczy mienie panstwowe
                      moze byc dobrym aesem ?
                      • abstrakt2003 no to żarty się skończyły 24.07.06, 21:59
                        czy dobrzez zrozumiałem
                        b.pascal jest ZŁODZIEJEM!!!???? Czy ty sobie zdajesz sprawę z ciężaru takiego
                        oskarżenia!!!????
                        Czy masz jakieś dowody na potwiedzenie swoich słów? Jeśli nie to lepiej odwołaj
                        to co napisałeś!
                    • abstrakt2003 dlaczego ty nie piszesz pod swoimnickiem 24.07.06, 21:55

• abstrakt2003 dlaczego ty nie piszesz pod swoim nickiem? 24.07.06, 21:56
                        dlaczego szkodnik zmienił nick? dlaczego po zmianie nie umieścił w sygnaturce
                        informacji o tym że kiedyś był szkodnikiem!?
                        • giwi Re: dlaczego ty nie piszesz pod swoim nickiem? 24.07.06, 22:10
                          Szkodnik nicka nie zmienił. Abstrakt, ja wiem, że są upały, ale wystarczy stanąć w otwartych drzwiach lodówki, od razu jest milej i pot z czoła nie kapie. :-) Takich śmiesznych rzeczy to już dawno nie czytałam.
                          • abstrakt2003 czy ty czytasz swoje własne posty? 25.07.06, 08:37
                            dobra pomijam szkodnika i pascala.
                            ===================================
                            Dlaczego nie aesuje jako eela?
                            • giwi Re: czy ty czytasz swoje własne posty? 25.07.06, 08:48
                              To oczywiste, żebyś mógł zadać kilka razy to samo pytanie. :-D
                              • abstrakt2003 Dlaczego nie chcesz odpowiedzieć na to pytanie? 25.07.06, 09:37
                                To jest dziwne. Czego sie wstydzisz? Tego że brak było ci odwagi? A moze tego
                                ze pracę aesa uważasz za dwuznaczną moralnie?
                                • eela Re: Dlaczego nie chcesz odpowiedzieć na to pytani 25.07.06, 10:05
                                  Juz wyjaśniałam, pisali o tym również Jureek z Pollakiem. Nic nie poradzę na to, że pamięć masz dobrą ale krótką (ew. nie rozumiesz postów). :-D
                                  • Gość: . Re: Dlaczego nie chcesz odpowiedzieć na to pytani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:24
                                    Pollak to chyba nawet pod roznymi nickami:)
                                    • eela Re: Dlaczego nie chcesz odpowiedzieć na to pytani 26.07.06, 10:19
                                      A teraz udaje Kropkę. :-)
                                      • Gość: . Re: Dlaczego nie chcesz odpowiedzieć na to pytani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:40
                                        jezeli masz na mysli to co ja mysle ze masz na mysli to sie mylisz:)
                                  • abstrakt2003 eela nie muszę czytac całej twojej twórczości 25.07.06, 18:21
                                    nie wiem co gdzie pisałaś.
        • james_bond007 Re: Pragnę zauważyć, że.... 22.07.06, 21:39
          abstrakt2003 napisał:

> jest to księga skarg i zażaleń a nie hołdów wiernopoddańczych i włazidupstwa!

Wcześniej zaś napisał:

>wątek w który wszyscy zainteresowani będą wyrażać swoje opinie na
          temat działalności tego aesa!

Zatem wyraziłem swoje zdanie. Jesli myślałeś, że wszystkie opinie będą
          negatywne, to się pomyliłes.
      • brumbak Re: Księga skar i zażaleń na b.pacala 22.07.06, 21:41
        james_bond007 napisał:

> Ja chciałbym pogratulować Pascalowi swietnej moderacji forów, którymi sie
        > opiekuje. Wycina to, co powinien, nie daje rozpleniać się chamstwu (w rodzaju
        > Brumbaka),
        .......
        chamska zagrywka jamesa_bonda 007
        zgłaszam do kosza i na abuse

a włazisdupstwo rzezywiście nieprawdopodobne
        i obłuda

jaki jest pascal - każdy gość z odrobina inteligemcji i minimum kultury widzi
        np,
        taka opinia z portalu Gazeta.pl niezależnego experta:
        "Ja od czasu do czasu podczytuje to wasze forum, bo wlasnie zinteresowali mnie
        ci osobnicy misiu w duecie z pascalem, ale od strony psychiatrycznej.

Ich zachowania wydaje mi sie irracjonalne i jakies nienormalne, bo
        rzeczywiscie dlaczego ich az tak wrecz chorobliwie drazni to, ze ktos jest
        wegetarianinem?"
        • abstrakt2003 jak by to byłekspert to by wiedział że 22.07.06, 22:00
          b.pascal i misu-1 to jedna i ta sama osoba!
          • brumbak Re: jak by to byłekspert to by wiedział że 22.07.06, 22:30
            abstrakt2003 napisał:

> b.pascal i misu-1 to jedna i ta sama osoba!
            czy jedna i ta sama czy nie -nie ma znaczenia
            te nicki działają razem/ to widać
            - Ulubiony MOderator Administracji i Forumowy KIbol uzywajacy języka kryminalistów
            ( sp*** suko,
            zgno*** brumbactwo, etc.)

Administracji to zapewne zwisa( takie sprawia wrażenie ta Anonimowa Grupa
            Trzymjaca Władzę na Forum)

ale forumowicze przynajmniej widza ze cała ta zabawa w Regulamin, Netykietę

pouczanie przez Moderatorów
            to kpina z Internautów
            -
          • eela Re: jak by to byłekspert to by wiedział że 22.07.06, 22:51
            Chciałbyś. :-) Nie masz żadnych dowodów na to, że jest to ta sama osoba. Jak na razie to wyłącznie pomawiasz.
            • abstrakt2003 giwi 22.07.06, 23:09
              A jakie znaczenie ma moje chciejstwo?
              ==========================================
              Istnieją pewne poszlaki wskazujace na to że misiu-1 i b.pascal to jeden i ten
              sam troll. Udowodnić to mogą jedynie admini zawodowcy.
              • giwi Re: giwi 23.07.06, 01:13
                Oj, Abstrakt, myślisz, że nie sprawdzili tego, jeśli temat powraca? Gdyby tak było jak podejrzewasz to przypuszczam, że Pascal już od dawna nie byłby aesem.
                • giwi ps. 23.07.06, 01:19
                  Pascal bardzo dobrze działa na Wegetarianizmie.
                  • abstrakt2003 Re: ps. 23.07.06, 08:25
                    giwi napisała:

> Pascal bardzo dobrze działa na Wegetarianizmie.
                    ===================================================
                    Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Ja trochę poobserwowałem FW i mam odmienne
                    zdanie na ten temat.
                    Czy nigdy nie zastanowił ciebie fakt że b.pascal jest najbardzie krytykowanym
                    asesem na cały forum chć prowadzi tak niszowe fora jak np. Forum Wegetariańskie!
                    Nawet ciebie i kropkę w tej konkurencji wyprzedza choć wy działacie na
                    pierwszej linii!
                    • giwi Re: ps. 23.07.06, 09:14
                      Ale kto Pascala krytykuje? Tylko Brumbak. Zdecydowana większość jego skarg jest nieuzasadniona. To twierdzę na podstawie postów przez niego linkowanych. W drbnym procencie ma rację, ale przecież ani Pascal, ani ja, ani żaden inny aes nie siedzimy cały czas na forum.
                      Jeśli na jakiegoś aesa jest dużo skarg, to przecież admini zwracają na takie forum uwagę. Jeśli do tej pory Pascal to forum moderuje, to znaczy, że nie mają do niego zastrzeżeń. Czasami na to forum zerkam, ale nie wypowiem się, bo bym musiała tam byc cały czas i czytać wszystko. Jestem mięsożerna, więc sam rozumiesz, ze byłoby to dla mnie szkodliwe. :-)
                      • brumbak Re: ps. 23.07.06, 11:08
                        giwi napisała:

> Ale kto Pascala krytykuje? Tylko Brumbak.
                        > nieprawda- jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj-
                        Zdecydowana większość jego skarg jest
                        > nieuzasadniona.
                        - buahahahah, prawda jest ze nie jest uwzgledniania przez nie wiadomo kogo-
                        jakies anonimowe forum abuse/Berdyczów
                        - Pascal usuwa wg widzimisie anie wg Netykiety czy Regulaminu
                        usuwa tez bez sladu co mu nie pasuje to jego wizji-

To twierdzę na podstawie postów przez niego linkowanych. W drb
                        > nym procencie ma rację,
                • abstrakt2003 Re: giwi 23.07.06, 08:20
                  on nigdy nie powinien zostać aesem.
                • Gość: przechodziłam Re: giwi IP: *.range86-144.btcentralplus.com 23.07.06, 12:27
                  Gdyby tak b
                  > yło jak podejrzewasz to przypuszczam, że Pascal już od dawna nie byłby aesem.

gdyby admini byli obiektywni to ktos tak kontrowersyjny i zlosliwy jak pascal
                  juz dawno nie bylby aesem. wszyscy jednak wiedza, ze rozne swinstwa uchodza
                  płazem aesom.
                  bo tak.
                  • giwi Re: giwi 23.07.06, 21:06
                    Może konkretnie? Jacy wszyscy i jakie świństwa? :-)
                    Kontrowersja chyba nie ma nic do rzeczy, bo zawsze może się zmówic kilku forumowiczów i zrobić nagonkę na danego aesa. Były takie przypadki w przeszłości.
                    • jureek Re: giwi 24.07.06, 18:52
                      giwi napisała:

> Może konkretnie? Jacy wszyscy i jakie świństwa? :-)
                      > Kontrowersja chyba nie ma nic do rzeczy, bo zawsze może się zmówic kilku forumo
                      > wiczów i zrobić nagonkę na danego aesa. Były takie przypadki w przeszłości.

Jeżeli o Szacika Ci chodzi to nie pisz o zmawianiu się, bo ja się z nikim tam
                      nie zmawiałem, a jego działanie krytykowałem. Podobnie z Pascalem. Jeżeli wielu
                      ludziom jego aesowanie nie podoba się i dają temu wyraz, to wcale nie znaczy to,
                      że ludzie ci zmówili się.
                      Już Misiu próbował mi wmawiać jakieś sojusze z Brumbakiem, a tymczasem o żadnym
                      sojuszu mowy nie ma, po prostu akurat w tej jednej rzeczy, że pascal nie jest
                      dobrym aesem zgadzam się z Brumbakiem i tyle. Gdyby już jednak doszło do
                      uzasadnienia tezy, że Pascal jest złym aesem to na pewno moje i Brumbaka
                      uzasadnienie byłoby zupełnie inne.
                      Jura
                      • giwi Re: giwi 24.07.06, 20:47
                        Akurat nie o Szaciku myślę, tylko np. o forum Bar. :-)
                    • Gość: przechodziłam Re: giwi IP: *.range86-144.btcentralplus.com 24.07.06, 20:53
                      > Może konkretnie? Jacy wszyscy i jakie świństwa? :-)

to oczywiste, ze sobie tylko zartujesz bo jestes tutaj od bardzo dawna i masz
                      spora wiedze na temat wiekszosci "dokonan" tutejszych cenzorow.

wszyscy = wszyscy zainteresowani dzialalnoscia aesow

zawsze sie tez moze zmowic kilku nozyczkowych i/albo tzw. pozytecznych trolli i
                      zrobic nagonek na usera. jesli dany user jest adminom niewygodny to
                      admnistracja szybko przyklejala mu etykietke "trolla". byly takie przypadki w
                      przeszlosci.... i co z tego? ani w przypadku pascala ani szkodnika o nagonce
                      nie moze byc mowy.
                      • giwi Re: giwi 24.07.06, 21:18
                        Niestety, nie znam "dokonań" aesów. Proszę o szczegóły, co, kto i kiedy, bo to co piszesz to są tylko ogólniki. Nie ma do kogo się przyczepić. :-)
                        • Gość: przechodziłam Re: giwi IP: *.range86-144.btcentralplus.com 25.07.06, 00:30
                          czepiasz sie ela i troche naiwnie probujesz zmienic temat. ale dobrze, by nie
                          szukac daleko: jednym z "dokonan" pascala jest pisanie jako gosc tylko dlatego
                          by prowokwac kogos, kto wpisujac pascala do nieprzyjaciol wyraznie probuje
                          unikac z nim potyczek. ostatnio mialo tez miejsce usuniecie 2 spokojnych watkow
                          z moderacji. oficjalnie nie wiadomo dlaczego, ale nie trzeba specjalnego
                          dochodzenia by sie domyslec komu akurat te a nie inne 2 watki przeszkadzaly
                          najbardziej.

oczywiscie w regulaminie nie ma napisane, ze pascal "prywatnie" nie moze
                          prowokowac do pyskowek, ani ze nie moze wykorzystywac cenzorskich znajomosci do
                          przenoszenia i usuwania niewygodnych mu wpisow oraz watkow. za to
                          dowiedzielismy sie z klawiatury samego pascala, ze interpretacja netykiety
                          zmienila sie "troche" ostatnio. fakt, ze ta zmiana dotyczyla wlasnie osoby
                          pascala byla oczywiscie przypadkowa;)
                      • james_bond007 Re: giwi 24.07.06, 21:23
                        > wszyscy = wszyscy zainteresowani dzialalnoscia aesow

Wszyscy? Co do jednego? Wróciliśmy do śwaitłych rządów batiuszki Soso Stalina,
                        ze wszyscy maja mieć takie samo zdanie?
                        Ja np. mam o Pascalu zdanie pozytywne (a nie o wszystkich aesach takie mam).
                        Więc proszę nie pisać, ze "wszyscy" tu zwalczają Pascala.
                        • Gość: przechodziłam Re: giwi IP: *.range86-144.btcentralplus.com 25.07.06, 00:11
                          nie ma to jak czytac ze zrozumieniem. tak ogolnie sobie pisze - z trollami nie
                          dyskutuje sie przeciez.
    • brumbak Re: Księga skar i zażaleń na b.pacala 23.07.06, 11:25
      abstrakt2003 napisał:

> Ponieważ jest to admin wzbudzający największe kontrowersje postanowiłem
      > założyć wątek w który wszyscy zainteresowani będą wyrażać swoje opinie na
      > temat działalności tego aesa!
      > ZAPRASZAM! :)
      .......................
      oto przykład kompromitujacej pobłażliwosci pascla dla nazi- wybryków na forum
      to powatarzana na forum czesto chamska zagrywka misia :
      "forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=26882080&a=26889136
    • misiu-1 Re: Księga skar i zażaleń na b.pacala 23.07.06, 14:05
      Przyłączam się do krytyki b.pascala. Nie podoba mi się, że za szybko kasuje
      wytryski b***baczej elokwencji, przez co nie zawsze udaje mi się je na czas
      przeczytać. Pozbawia mnie to każdorazowo porcji zdrowia (śmiech to zdrowie).
      Uprasza się więc uniżenie o vacatio postis (makaronizm - nie szukać w
      słownikach, bo nie znajdziecie). Chociaż z pół godziny. :-)
    • Gość: are Re: Księga skar i zażaleń na b.pacala IP: *.clubnet.pl 24.07.06, 12:15
      Znowu miala miejsce kradziez wlasnosci intelektualnej. Pascal, forumowicze maja
      prawo wiedziec co zmusza Misia do spamowania i wprowadzania zametu na forum,
      dlaczego sie wykluca. Itd.
      • Gość: are Re: Księga skar i zażaleń na b.pacala IP: *.clubnet.pl 24.07.06, 12:19
        Dz. Ustaw nr 80 z dnia 26 września 2000 roku, poz.904 - tekst jednolity, artykuły 116-118
      • Gość: . Re: Księga skar i zażaleń na b.pacala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:22
        forumowicze moga uzyskac te wiedze dzieki wyszukiwarce i archiwum:)
        kradziezy nie bylo, bo nikt sobie tekstow b*** nie przypisuje
        zreszta i tak nie posiadasz legitymacji czynnej do dochodzenia prawa b*** :))
    • jureek Re: Ma mentalność carskiego urzędnika 24.07.06, 18:31
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=45624278&a=45637452
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka