acho 30.07.06, 17:18 Niedługo tego forum (przypominam - KRAJ) nie będzie się dało czytać, bo co drugi wątek zajmować się będzie ważkimi, nie przeczę, sprawami Bliskiego Wschodu, w całkowitym oderwaniu od Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak67 Re: To klikamy na czerwony koszyk :) 30.07.06, 17:22 To nic nie pomaga one śpią albo strajkują Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: To klikamy na czerwony koszyk :) 30.07.06, 20:05 tak się zastanawiam czy nie należałoby pojąć akcji wycinania syjonistów z forów... jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Moderator(ka) - śpisz! 30.07.06, 17:22 Ten ponumerowany już zapomniał, za co mu płacą, i leci z wątkami, byle pluć... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.01 Re: Moderator(ka) - śpisz! 30.07.06, 17:23 Forum zostało zdominowane przez "tfurczość" funkcjonariuszki 9111951u. Pisze i dyskutuje przeważnie sama ze sobą. Szczere wyznanie funkcjonariuszki 9111951u: "odpoczywać byś chciał na forum ? , czy ty zdrowy jesteś odpoczywać należy nad morzem lub w górach nigdy na forum." Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Moderator(ka) - śpisz! 30.07.06, 18:10 Pdciągniemy wątek, aż do skutku :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Moderator(ka) - śpisz! 30.07.06, 18:10 acho napisał: > Pobudka! Może razem trzeba krzyknąć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Moderator(ka) - śpisz! 30.07.06, 18:11 acho napisał: > Trzy, czte- i ry... RAZEM! RAZEM! Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Moderator(ka) - śpisz! 30.07.06, 18:12 O - nie pisałaś, że jesteś blondynką :-))) A oni tam naprawdę chyba strajkują. ALBO Plopli odszedł z pracy, więc Giwi sama nie daje rady... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Moderator(ka) - śpisz! 30.07.06, 18:21 acho napisał: > O - nie pisałaś, że jesteś blondynką :-))) Ejjj... Noo... Przeca widać, żem ruda ;P > A oni tam naprawdę chyba strajkują. > ALBO > Plopli odszedł z pracy, więc Giwi sama nie daje rady... Też byś nie dał sam rady - 24h ze smoczycami i narzędziowniami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni bez najmniejszej satysfakcji 30.07.06, 18:21 Musle ze otworzyles niezbyt madry watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39175&w=43502054&v=2&s=0 i do tego wlasnie Ty..... :( Tzw "moderatorom" az sie trzesa lapki by usuwac wszystko co nie po mysli. Pod najbardziej wydumanym pretekstem. Nie skarze sie - informuje tylko: Wyrzucono mnostwo moich watkow gdzie pytalem o polskie reperkusje wydarzen na Bliskim Wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni stalo sie tak jak napisalem o swierzbiacych 30.07.06, 18:30 lapkach "moderatorow spolecznych" No coz... Dziękujemy ci, SC Johnson! :(( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=46093673 Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Na przykladzie towarzysza Acho 30.07.06, 19:16 mozna uswiadomic sobie do czego prowadzi dluzszy, lub blizszy kontakt z GW. Doceniamy wszystkie inne wasze starania towarzyszu, niestety czas powiedziec prawde, zmiany wynikajace ze wspomnianego kontaktu sa nieodwracalne. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Na przykladzie towarzysza Acho 30.07.06, 19:21 my.uczennice.vii.liceum napisała: > mozna uswiadomic sobie do czego prowadzi dluzszy, lub blizszy kontakt z GW. > Doceniamy wszystkie inne wasze starania towarzyszu, niestety czas powiedziec > prawde, zmiany wynikajace ze wspomnianego kontaktu sa nieodwracalne. Chyba nie rozumiecie. Wlasnie prawdziwa przykrosc to to ze Acho to nie towarzysz. Szkoda ( ze nie towarzysz), przykro itd... Ale coz, proponuje zyc dalej :) Zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
acho Uczennnicom i nurniemu: 30.07.06, 19:42 Wam się chyba już naprawdę wszystko kojarzy. Guzik mnie obchodzi, czy wywalone posty było pro- czy antyizraelskie. Czy ociekały antysemityzmem czy islamofobią. Po prostu nijak się miały do tematyki tego forum, były zwykłym spamem, nawet jeśli pisanym w dobrej wierze. Miejsce do tego typu dyskusji jest na forum świat. Więc odforumcie się ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Uczennnicom i nurniemu: 30.07.06, 20:03 Widzisz, po jakims czasie masz przyjaciol i wrogow na forum na ktorym piszesz i z nimi chcialbys rowniez przedyskutowac inne wazne biezace tematy. A odsylanie na inne fora to taki milicjant z gwizdkiem pouczajacy obywatela w najdrobniejszych sprawach, zachowanie i poglad sluzace cenzurze. Ale skad mialbys o tym wiedziec? Piata wladza czy piata kolumna? Wczoraj komentarze do jednego z artykulow o wojnie przeniesiono na "Forum Militaria" Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Uczennnicom i nurniemu: 30.07.06, 20:05 acho napisał: > Po prostu nijak się miały do tematyki tego forum, były zwykłym spamem, nawet je > śli pisanym w dobrej > wierze. Miejsce do tego typu dyskusji jest na forum świat. Skoro wiesz lepiej O CZYMN CHCIELIBSYMY ROZMAWIAC, bez wulagrayzow, o o tym tylko jeno co nas poruszylo, to jako ten CO WIE, lepiej od zaiteresowanych zapewne zainteresuje Cie ze gazeciany cenzor plopli wlasnie abdykowal. Moderuj zatem o czym powinnismy rozmawiac i co w Twych oczach zyskuje miano powaznej rozmowy a co nie. Ja bym sie brzydzil - ale jesli powaznie rozmyslasz o karierze na GW - to masz moj glos. Ja sobie zycia nie wyobrazam bez tego by ktos bez przerwy sie mna nie "opiekowal". Na forumn tym. Ale przeciez to wylacznie JEDEN z nas chce byc bardzo zadowlony. Mi wystarcza jak na forum GW jest znosnie. > > Więc odforumcie się ode mnie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
acho Re: Uczennnicom i nurniemu: 30.07.06, 20:43 > jesli powaznie rozmyslasz o karierze na GW Właśnie napisałeś najgłupszą rzecz, jaką zdarzyło Ci się napisać na tym forum (bo zazwyczaj piszesz ciekawie). Zabijam Cię śmiechem i idę na spacer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Uczennnicom i nurniemu: 30.07.06, 21:07 Spacer wskazany :) Jak pisalem do uczennic - kazdemu zdarzaja sie watki slabsze od tych dobrych. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum to nie o to chodzi, ze kazdemu zdarzaja sie watki 30.07.06, 21:26 lepsze i gorsze. Pomysl Nurni, czy rozpoczalbys watek w ktorego podtekscie bylaby ukryta sugestia ze to forum jest swietne, wszyscy uczestnicy traktowani sa rowno i uczciwie, wobec czego nalezy dbac tu obywatelsko o czystosc i porzadek? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni tu odpowiadam: 30.07.06, 22:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=46106902 Troche rozwlekle i przydlugo :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: tu odpowiadam: 30.07.06, 23:02 nurni napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=46106902 > Troche rozwlekle i przydlugo :) No coz...juz nie aktualne bo cenzor wyszedl z nerw. Kopia mojej odpowiedzi zachowana tam gdzie "apolityczny cenzor" nie siega: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39175&w=46107145 Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Uczennnicom i nurniemu: 30.07.06, 21:29 Forum Kraj służy do rozmów o sprawach krajowych czyli konkretnie naszych, polskich. Piszę o tym po raz drugi, bo widzę, że chyba nie rozumiesz. Wojna w Libanie to jest tematyka forum Świat i wątki o niej będę z Kraju usuwać. Zapraszam do dyskusji o Izraelu na tamto forum. Acho rozsądnie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil a mój post o upale w Polsce, to za co wylecial? 30.07.06, 21:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=46074843 giwi napisała: > Wojna w Libanie to jest tematyka forum Świat i wątki o niej będę z Kraju usuwać. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum znowu lzesz Giwi 30.07.06, 21:42 Wkleilysmy jeden z wyrzuconych stad watkow na FS, gdzie przetrwal 10 minut. W imienu Acho zwracamy sie z goraca prosba o niezwloczne przeniesienie tego watku na forum moderacja, lub zwyczajne wyrzucenie w cholere. Zegnamy Cie Giwi naszym tradycyjnym, najslodszym pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: znowu lzesz Giwi 30.07.06, 23:03 Jeśli napisałyście z wrodzonym sobie wdziękiem, to nie dziwię się, że wątek Kropka ze Świata przeniosła na oślą ławkę. Tam reklamujcie a nie u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Uczennnicom i nurniemu: 30.07.06, 21:43 giwi napisała: > Forum Kraj służy do rozmów o sprawach krajowych czyli konkretnie naszych, polskich. > Wojna w Libanie to jest tematyka forum Świat i wątki o niej będę z Kraju usuwać. ---> Przykro mi to stwierdzić, ale nie masz racji. Tak jak twierdzisz mogłoby być, gdyby Polska była krajem neutralnym, jednonarodowym, pozbawionym nie tylko uchodźców ale nawet turystów, no i położonym gdzieś na krańcu świata. Suche hasło: Liban, Izrael, itp. nie wystarczy. Powinien liczyć się kontekst poruszony w wątku. Niestety wiele spraw światowych dotyczy bezpośrednio lub pośrednio Polski i dlatego powinny one mieć możliwość omawiania także na Forum Kraj. Zapytam np. : Czy krach na giełdzie w Londynie czy Nowym Jorku, to tylko i wyłącznie temat "zagraniczny", nie dotyczący Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Chyba nadal nie lapiemy 30.07.06, 19:56 Czy sugerujesz, ze Acho bardzo chcialby zostac agorancem, lecz nie spelnia kryteriow? Przykrosc dla Acho, czy dla agorancow? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Chyba nadal nie lapiemy 30.07.06, 20:08 my.uczennice.vii.liceum napisała: > Czy sugerujesz, ze Acho bardzo chcialby zostac agorancem, lecz nie spelnia kryt > eriow? > > Przykrosc dla Acho, czy dla agorancow? :) 3majcie sie :) Ja naiwny jestem albo doswiadczony. Ilez to glupich postow czy watkow wypuscilem - wiem tylko ja. Dopuszczam ze innym tez moglo sie przydarzyc. I jakos nie umiem sie powstrzymac by natychmiast o tym napisac:) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Moderator(ka) - śpisz! 30.07.06, 19:12 dokładnie, GIWI obudź się, forumowi antysemici wykorzystują okazje szkaradnie naciągając fakty i zakładając wątki nie związane z tematyką forum Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Moderator(ka) - śpisz! 30.07.06, 20:56 Sprzątam. Dobry wieczór. Od czasu do czasu wychodne mi się należy.:-) Trzeba klikać w kosze. Na ogół jest jakiś dyżurny. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm musisz znaleźć sobie następcę plopliego :) 30.07.06, 20:59 bo na FK 1 moderator to zdecydowanie za mało - a wychodne się należy :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dzięki za uprzątnięcie mojego niepoprawnego wątku 30.07.06, 21:18 giwi napisała: > Sprzątam. Dobry wieczór. Od czasu do czasu wychodne mi się należy.:-) Trzeba kl > ikać w kosze. Na ogół jest jakiś dyżurny. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Dzięki za uprzątnięcie mojego niepoprawnego w 30.07.06, 21:29 A to przypadkiem nie do Ciebie pisalem: "Mam akurat inne zdanie na temata rasy ktora jest chodzaca niewinnoscia" Jak widac moje racje sa wulgarne jak nie przymierzajac Twoj watek. Bandytyzm/faszyzm/zbrodnie Polakow = o.... to sie nadaje na kazde forum. Ale na forum krajowym nie powinnismy byc wzburzeni akcja zydowskich pilotow. Nas - wg apolitycznej sluzby cywilnej tego forum powinien ruszac wylacznie jakis bazgrol na scianie albo recydywista ktory akurat zaczepil rabina. Talk uwaza apolityczna spoleczna moderacja. Absolutnie, w zadnym momnencie, nie projektujaca forum wg wlasnego widzismisie. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Dzięki za uprzątnięcie mojego niepoprawnego w 30.07.06, 21:32 nurni napisał: > Jak widac moje racje sa wulgarne jak nie przymierzajac Twoj watek. > > Bandytyzm/faszyzm/zbrodnie Polakow = o.... to sie nadaje na kazde forum. ---> Smutna prawda. Ale w końcu i oni zmądrzeją. Jak długo można wszystko oceniać tylko pod kątem wpływów i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum krok we wlasciwym kierunku : ) ) ) 30.07.06, 21:35 Acho domaga sie rzetelnej, rozwinietej i rozbudowanej samokrytyki ze wskazaniem zrodel moralnego upadku, potepieniem, skrucha i blaganiem o litosc. To co napisales to stanowczo za malo! Spodziewamy sie, ze po tym pierwszym drobnym kroku we wlasciwym kierunku nastapia dalsze. I to natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Moderator(ka) - śpisz! 30.07.06, 19:22 tak i tu też działa jakiś nazista z izraela... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Moderator(ka)-śpisz! - Spróbuję obudzić o 20:32 30.07.06, 20:27 leniak napisał: > tak i tu też działa jakiś nazista z izraela... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Oho, widzę, że rewolucja zaczyna pożerać własne 30.07.06, 21:15 dzieci. To kto się na końcu okaże tym ostatnim i "prawdziwym antytowarzyszem"????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś