praaya 01.10.06, 20:35 dlaczego usunełaś wątek, w którym twoje kolezanki próbują mnie zastraszyć i szantażowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otumaniony.zomowiec I mój wątek... 01.10.06, 20:36 ...edukacyjny ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49588064 Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Kura56 odniosła zwycięstwo!!!! 01.10.06, 20:38 otumaniony.zomowiec napisał: > ...edukacyjny ;) moze zastraszać i szantazowAĆ dalej!!!!!! > > >Brawo Giwi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Zwycięstwo ? Że później zostanie rozebrana... 01.10.06, 20:55 ...do rosołu ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Musi sie z tym czuc chmjowo 01.10.06, 21:12 entefuhrer napisał: > ...do rosołu ? ;) > ale jakos mi jej nie szkoda. Giwi ..jkay ktos napisał, że jestes rządowa szekaczką, to byłby dla ciebie komplement czy ujma;-)) Wiem, że próbujecie mnie sprowokować.. oddaj mi mój wątek.... i innym, którzy w nim pisali też Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: Kura56 odniosła zwycięstwo!!!! 01.10.06, 21:14 praaya napisała: Udało jej sie nasrac poza klepiskim? No to faktycznie .... Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 20:39 To oczywiste: - zamieszczasz prywatną korespondencję na forum - załawiasz na forum sprawy prywatne Do spraw prywatnych służą maile. Jeśli faktycznie dostałaś maila z pogróżkami od kury, prześlij go na forum.abuse@gazeta.pl jako załącznik (nie jako kopię!), ew. do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 20:41 Watek ktory ma prawie 200 wpisow na osla? To ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya wystarczy, że kataryna poprosi!!!!!!!!!!!! 01.10.06, 20:45 pla_cebo napisała: > Watek ktory ma prawie 200 wpisow na osla? To ciekawe. jak kura56 mnie dopadnie to bedzie giwi wina!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
praaya 200 maili musiało zostac napisanych !!!!! 01.10.06, 20:41 giwi napisała: > To oczywiste: > - zamieszczasz prywatną korespondencję na forum > - załawiasz na forum sprawy prywatne > > Do spraw prywatnych służą maile. Jeśli faktycznie dostałaś maila z pogróżkami o > d kury, prześlij go na forum.abuse@gazeta.pl jako załącznik (nie jako kopię!), > ew. do mnie zebyś do tego doszła?? a moze jeden mail od kataryny na priva? A Ty co myslisz na temat zastraszania i szantazowania uczestników forum?? rozumiem że chcesz pozostac obiektywna i myslisz to samo co kura i kataryna. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: 200 maili musiało zostac napisanych !!!!! 01.10.06, 20:43 Szantażowanie i straszenie jest kompromitujące. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: 200 maili musiało zostac napisanych !!!!! 01.10.06, 20:45 giwi napisała: > Szantażowanie i straszenie jest kompromitujące. I co w zwiazku z powyzszym? Gdzie ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Tam gdzie kataryna mówi dobranoc!! 01.10.06, 20:50 pla_cebo napisała: >w wy jej jeszcze za to płacicie ze swoich podaktów!! Teraz giwi, kataryna i kura tanczą na grobie przyzwoitosci!!! jakie to żałosne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Wyluzuj - teraz to Ty niepotrzebnie się nakręcasz 01.10.06, 20:53 Giwi - z formalnego punktu - ma rację; wątek można było jednak zostawić jako przykład schodzenia mentalnego pisuaryzmu pod strzechy (kurników z internetem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: 200 maili musiało zostac napisanych !!!!! 01.10.06, 20:46 giwi napisała: > Szantażowanie i straszenie jest kompromitujące. Skoro tak, to może jednak należało ten watek pozostawić ku przestrodze. Bo w ten sposób osoba, która zastraszała i szantażowała jest górą. Czasem warto przymknąć oko nawet na złamanie netykiety. Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya kura!! Brawo!! wygrałaś!!! 01.10.06, 20:47 monopol napisał: > giwi napisała: >Dzięki Giwi mozesz szantazowac i zastrasząc kogo chcesz!!! Moje gratulacje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
praaya to gdzie jst mój wątek hipokrytko!!!!!!! 01.10.06, 20:46 giwi napisała: > Szantażowanie i straszenie jest kompromitujące. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: to gdzie jst mój wątek hipokrytko!!!!!!! 01.10.06, 20:51 Tu jest odpowiedź. Nie zrozumiałaś czegos? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49590040&a=49590255 Jeśli masz zastrzeżenia, pisz na forum.abuse@gazeta.pl Wątek będzie przeniesiony na moderację. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: to gdzie jst mój wątek hipokrytko!!!!!!! 01.10.06, 21:02 > Tu jest odpowiedź. Nie zrozumiałaś czegos? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49590040&a=49590255 > Jeśli masz zastrzeżenia, pisz na forum.abuse@gazeta.pl Wątek będzie przeniesion > y na moderację. Po 200 wpisach? To jakies zarty. To afera forumowa. Komisja forumowa by sie przydala! Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: to gdzie jst mój wątek hipokrytko!!!!!!! 01.10.06, 21:02 "To oczywiste: - zamieszczasz prywatną korespondencję na forum - załawiasz na forum sprawy prywatne " Bzdura Giwi, szantaż nigdy nie jest sprawą prywatną! Praaya po prostu się broni, a Ty jej w tym przeszkadzasz. Jestem starym nickiem tu na forum i nie od dziś zauważyłem, że Kataryna i jej podobne koleżanki jeszcze nie skończą pisać donosu a Ty już na nie reagujesz... Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
praaya ??? zgosiłas to komuś??? 01.10.06, 20:53 giwi napisała: > Szantażowanie i straszenie jest kompromitujące. przypominam ci, ze to twój ZASRANY OBOWIAZEK zgłosiłas????? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: ??? zgosiłas to komuś??? 01.10.06, 21:05 Pisz trochę uprzejmiej. Twoim obowiązkiem jest dostarczenie maila jako załącznika, jeśli chcesz, żeby ktokolwiek się tym zajmował. To co wkleiłas w wątek, nie jest żadnym dokumentem, bo tak wkleić można wszystko, nawet mail, który nigdy nie został napisany, co oczywiście nie znaczy, że czegos takiego nie otrzymałaś. W związku z tym nikomu niczego nie zgłosiłam i nie zgłoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ??? zgosiłas to komuś??? 01.10.06, 21:15 A nie zauważyłaś, droga mądralo, że kura przyznała się do napisania tego maila, w wątku, który byłaś uprzejma usunąć? :-( Potrzebujesz lepszego dowodu? Chyba rzeczywiście jesteś stronnicza... giwi napisała: > Pisz trochę uprzejmiej. > Twoim obowiązkiem jest dostarczenie maila jako załącznika, jeśli chcesz, żeby > ktokolwiek się tym zajmował. To co wkleiłas w wątek, nie jest żadnym > dokumentem, bo tak wkleić można wszystko, nawet mail, który nigdy nie został > napisany, co oczywiście nie znaczy, że czegos takiego nie otrzymałaś. > W związku z tym nikomu niczego nie zgłosiłam i nie zgłoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya mam napisac do twoi przyjaciół 01.10.06, 20:56 giwi napisała: > To oczywiste: > - zamieszczasz prywatną korespondencję na forum > - załawiasz na forum sprawy prywatne > > że mnie niesprawiedliwie potraktowałaś? za kogo ty mnie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 21:03 giwi napisała: > To oczywiste: > - zamieszczasz prywatną korespondencję na forum > - załawiasz na forum sprawy prywatne > > Do spraw prywatnych służą maile. Kłamiesz jak, za przeproszeniem, Kwaśniewski: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34874675&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log P.Giwi vel kasiu vel kuro..odpowiedz! 01.10.06, 20:40 > dlaczego usunełaś wątek, w którym twoje kolezanki próbują ..zastraszać i > szantażowac? Odpowiedz Link Zgłoś
praaya sku..syństwo 01.10.06, 20:42 henryk_log napisał: > > dlaczego usunełaś wątek, w którym twoje kolezanki próbują ..zastraszać i > > szantażowac? tyle mam na ten temat do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 20:42 Mocny watek! ciekawe co na to giwi? Odpowiedz Link Zgłoś
praaya a giwi na to - NIEMOzliwe!!!!!!!!! 01.10.06, 20:43 pla_cebo napisała: > Mocny watek! ciekawe co na to giwi? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 20:51 Ciekawe czy wlasciciele tego forum wiedza, co sie tu dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
praaya słuchajcie@!!! 01.10.06, 20:51 nawet na ośle nie ma!! Giwi!!! Ty rezimowa adminko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: słuchajcie@!!! 01.10.06, 20:55 praaya napisała: > nawet na ośle nie ma!! > > Giwi!!! Ty rezimowa adminko!!!!! Reżimowa nie reżimowa ale ciekawa. Długo pozwoliła pisać,a potem w niebyt. Jak to wytłumaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
praaya czekała na instrukcję od kataryny? 01.10.06, 20:57 jola_iza napisała: a koze sie nie przykłada i nie powinna byc adminka bo przysypia 200 postów poszło w niebyt jednym rezimowym kliknieciem Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: słuchajcie@!!! 01.10.06, 20:56 To dobre! Kilka osob z pisuru trzesie watkiem kraj na forum GW:) Odpowiedz Link Zgłoś
oszust1 Re: słuchajcie@!!! 01.10.06, 20:58 praaya napisała: > nawet na ośle nie ma!! > > Giwi!!! Ty rezimowa adminko!!!!! Przepraszam, że się wtrącam powiększając chaos. Praaya, daj spokój. Nie wątpię, że masz rację w sprawie maila. Ale żarłyście się z kataryną i kurą jak przekupki na bazarze. Nijak się to nie odnosiło do tematyki forum. Rzadko to robię (słowo cenzura mnie nie pozostawia obojętnym), ale tym razem popieram wywalenie wątku. Pokój, szanowne damy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: To nie tak 01.10.06, 21:01 Rzuć okiem na oślą.Spójrz na godziny. Giwi wyrzuciła kilka wątków a jednocześnie pozwolił aby wątek się rozwijał. To wygląda tak jakby faktycznie dostała instrukcje -wyrzucić :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszust1 Re: To nie tak 01.10.06, 21:10 jola_iza napisała: > Rzuć okiem na oślą.Spójrz na godziny. Giwi wyrzuciła kilka wątków a jednocześni > e pozwolił aby wątek się rozwijał. To wygląda tak jakby faktycznie dostała inst > rukcje -wyrzucić :) Może i dostała. Jest mi to obojętne w wypadku akurat tego wątku. Może i od kataryny. Ganz pomada. Ja odniosłem się do tematu wątku. Po prostu dotyczył ehm... relacji interpersonalnych, a nie sytuacji w Polsce. Wystarczy mi pyskówek na temat pisu, platformy, Rydzyka itp. A osobiste... chyba rzeczywiście na priva. A na oślej można się dopisywać do wszystkich wątków? To byłby APSURT, jak mawia pewien bywalec forum onetu. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany idz z tym na policje. dostalas list z pogrozkami, 01.10.06, 21:01 portal musi udostepnic dane osoby - chocby IP. mnie ostatnio niejaka pisowa pralinka oskarzyla o malwersacje jakies. nie mam czasu na ganianie po sadach (bylaby to w zasadzie sztuka dla sztuki), ale jesli tobie zalezy, to idz na policje - prywatny list z pogrozkami to jednak co innego. a "rezimowa adminka" mnie ubawilo :) sorry, ale to brzmi dosc komicznie ze wzgledu na zestawienie slow. Odpowiedz Link Zgłoś
oszust1 Re: idz z tym na policje. dostalas list z pogrozk 01.10.06, 21:15 > a "rezimowa adminka" mnie ubawilo :) sorry, ale to brzmi dosc komicznie ze wzgl > edu na zestawienie slow. A może to zniekształcona "różowa landrynka"? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: słuchajcie@!!! 01.10.06, 21:01 praaya napisała: > nawet na ośle nie ma!! > > Giwi!!! Ty rezimowa adminko!!!!! Giwi pojętną uczennicą jest i uczy się szybko. Od Kaczyńskich. Rządzi forum tak jak oni by chcieli Polską. Myślę jednak, że tak jak im i jej pójdzie w pięty... Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: słuchajcie@!!! 01.10.06, 21:06 wartburg4 napisał: > praaya napisała: > > > nawet na ośle nie ma!! > > > > Giwi!!! Ty rezimowa adminko!!!!! > > > Giwi pojętną uczennicą jest i uczy się szybko. Od Kaczyńskich. > > Rządzi forum tak jak oni by chcieli Polską. > > Myślę jednak, że tak jak im i jej pójdzie w pięty... Tu sie rozne dziwne rzeczy dzialy od dawna. Ale ten przypadek widzialo zbyt duzo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log P.Giwi..odpowiedz, chyba, że strach po P, kaczora 01.10.06, 20:58 dzisiejszych występach, Panią uwolnił z resztek przyzwoitości_niezależności? :-(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Gdzie jest mój wątek? 01.10.06, 21:01 praaya napisała: > dlaczego usunełaś wątek, w którym twoje kolezanki próbują mnie zastraszyć i > szantażowac? chce go wkleic do prokuratuty. Rozumiem, ze go stąd wyje^%łaś, ale gdzie on jest teraz? /?? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Gdzie jest mój wątek? 01.10.06, 21:03 Kataryna zdjela z kolezankami. To nie jest tajemnica od dawna kto tu rozdaje karty:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: Gdzie jest mój wątek? 01.10.06, 21:11 praaya napisała: Tu: file:///D:/Oszolomstwo/kura.html (kpl. kopia:)) :-) Biedna P.Giwi, sądziła, że strach przed kasią.kasią uchroni Ją przed kompletną kompromitacją;P ..hehe..Niezależna, obiektywna_Netykieciara? Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 21:01 A może tak przestańcie histeryzować? Praaya napisz skargę na giwi, jak Ci się cos w jej działaniach nie podoba, ale jej nie obrażaj - wyluzuj trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 21:04 Jeśli to były prywatne rozgrywki to miała rację. Tu ostatnio coraz częściej zamiast się spierać czy nawet kłócić o sprawach KRAJU, ludzie sobie skaczą do oczu i robią różne osobiste wycieczki. Od tego jest właśnie moderator i tak moim zdaniem niesłychanie pobłażliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 21:05 Czy ten watek gdzieś można przeczytać? Chciałabym się dowiedzieć, o co idzie. F. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 21:18 felicia napisała: > Czy ten watek gdzieś można przeczytać? Chciałabym się dowiedzieć, o co idzie. > F. :-) Się złożyło, że 'znając' P. Giwi zaPiSałem u siebie kpl. kopię! :-) (serio. serio!) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Na Oślej. 01.10.06, 22:20 felicia napisała: > Czy ten watek gdzieś można przeczytać? Chciałabym się dowiedzieć, o co idzie. > F. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49582409&v=2&s=0 S. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Parz mozna a raz nie 01.10.06, 22:27 snajper55 napisał: > felicia napisała: > > > Czy ten watek gdzieś można przeczytać? Chciałabym się dowiedzieć, o co id > zie. > > F. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49582409&v=2&s=0 > > S. zalezy od gwiazdy Giwi widzimisię. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Zawsze mozna. ____nt 01.10.06, 22:29 praaya napisała: > snajper55 napisał: > > > felicia napisała: > > > > > Czy ten watek gdzieś można przeczytać? Chciałabym się dowiedzieć, o > co id > > zie. > > > F. > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49582409&v=2&s=0 > > > > S. > > > zalezy od gwiazdy Giwi widzimisię. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 21:05 pralinka.pralinka napisała: > A może tak przestańcie histeryzować? Praaya napisz skargę na giwi, jak Ci się > cos w jej działaniach nie podoba, ale jej nie obrażaj - wyluzuj trochę. To nie pierwszy przypadek. Ale tam bylo prawie 200 wpisow! Tego jeszcze nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Wiesz co Giwi 01.10.06, 21:03 Właśnie odechciało mi się pisać na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk No wiesz, Monopolu ... 01.10.06, 21:12 Mozna tu pisac. Czemu nie? Nie wolno tylko na serio tego portalu traktowac. Mnie Giwi juz dawno z tego wyleczyla (przy pomocy niejakiego/niejakiej Gabrykuka/i). Dziekuje niniejszym Giwi. Bez niej bym sie wciaz irytowal. A tak jestem wyluzowany i zadowolony. pozdro sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Zrobię jeszcze wyjątek 01.10.06, 21:26 Z racji tej, że widzę Twojego nicka:) Napiszę jeszcze ten post. sceptyk napisała: > Mozna tu pisac. Czemu nie? Nie wolno tylko na serio tego portalu traktowac. Wiem, że masz rację. Ale ja nie zawsze potrafię. > Dziekuje niniejszym Giwi. Bez niej bym sie wciaz irytowal. A tak jestem > wyluzowany i zadowolony. Zazdroszczę. Ja na razie muszę odpocząć. Czasem się zdarza. Raz już odpoczywałem od forum przez półtora roku. Pozdrawiam Cię serdecznie:) monopol Odpowiedz Link Zgłoś
jontek6 Praaya daj link do tego wątku na Oślej! Damy radę! 01.10.06, 21:05 Nie będzie Giwi pluć nam w twarz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Praaya daj link do tego wątku na Oślej! Damy 01.10.06, 21:07 O to chodzi ze go nie ma na oslej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jest na Oslej. 01.10.06, 22:15 pla_cebo napisała: > O to chodzi ze go nie ma na oslej. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49582409&v=2&s=0 S. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya pod tym linkiem kryje sie 200 postów 01.10.06, 21:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=49582409 ...nie było chamskich, ani złosliwych, nie było prób zastraszenia ani szantażu...cóż..macie taka adminkę na jaka zasłuzylicie? to chore,.nienormalne i wku..ajace szantazystka jura, jej matrona kataryna i ich palec bozy Giwi ze mna wygrały... a to ja byłam zastraszana i szantazowana... dobre, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: pod tym linkiem kryje sie 200 postów 01.10.06, 21:10 > szantazystka jura, jej matrona kataryna i ich palec bozy Giwi ze mna wygrały... > > > a to ja byłam zastraszana i szantazowana... > > dobre, co? Ty wygralas! Obnazylas GTW na forum kraj:) Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Już nie przesadzaj z tą... 01.10.06, 21:11 ...martyrologią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 21:08 Cos tu jest nie tak na tym forum. Pachnie komuna, a nawet PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 21:13 Czy Wy żeście wszyscy poszaleli? I jedni, i drudzy mają swoje racje, ale zamiast normalnie pogadać, to drzecie się jak jakaś z piór oskubywana, nomen omen, kura. Ja bym wątku nie wywalał, ale Giwi ma swoje racje mówiąc, że łamie on netykietę, i oskarżanie Jej o uleganie Katarynie czy jakimś tajemniczym mocodawcom zalatuje nieco logiką Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 afera 01.10.06, 21:16 Na dobrą sprawę to, co się tutaj wydarzyło, to afera. Nie jestem prawnikiem, zle wydaje mi się, że z punktu widzenia prawa Kura dopuściła się przestępstwa. W tym wyrażeniu nie ma przesady. Aferą powinny zainteresować się media. Myślę, ze taki np. Dziennik byłby tutaj niezłym medium nagłaśniającym. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Re: P. Giwi..odpowiedz 01.10.06, 21:20 gdzie jest oryginalny wątek! , lub oszczędź wstydu :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Na Oślej. Ile razy ma odpowiadac ? 01.10.06, 22:16 henryk_log napisał: > gdzie jest oryginalny wątek! > , lub oszczędź wstydu :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 22:18 praaya napisała: > dlaczego usunełaś wątek, w którym twoje kolezanki próbują mnie zastraszyć i > szantażowac? A czym Cię szantażują i czego od Ciebie żądają, bo jakoś nie mogę w tamtym wątku doczytać ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 22:19 snajper55 napisał: > praaya napisała: > > > dlaczego usunełaś wątek, w którym twoje kolezanki próbują mnie zastraszyć > i > > szantażowac? > > A czym Cię szantażują i czego od Ciebie żądają, bo jakoś nie mogę w tamtym > wątku doczytać ? > > S. To przeczytaj jeszcze raz..a jak nie zrozumiesz to jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Giwi..odpowiedz 01.10.06, 22:28 praaya napisała: > snajper55 napisał: > > A czym Cię szantażują i czego od Ciebie żądają, bo jakoś nie mogę w tamty m > > wątku doczytać ? > > To przeczytaj jeszcze raz..a jak nie zrozumiesz to jeszcze raz. Niczego nie żąda, a więc nie szantażuje. Pomawia i usiłuje straszyć - owszem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
praaya I luz..tak? 01.10.06, 22:32 snajper55 napisał: > Niczego nie żąda, a więc nie szantażuje. Pomawia i usiłuje straszyć - owszem. > > S. powinnam według Ciebie przejśc nad tym do porządku dzienego? że taka Kura56 ma adminów po swojej stronie i dlatego nigdy z nimi nie wygram? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: I luz..tak? 01.10.06, 22:41 praaya napisała: > snajper55 napisał: > > > Niczego nie żąda, a więc nie szantażuje. Pomawia i usiłuje straszyć - ows > > zem. > > powinnam według Ciebie przejśc nad tym do porządku dzienego? Owszem. > że taka Kura56 ma adminów po swojej stronie i dlatego nigdy z nimi nie wygram? Których adminów i dlaczego tak uważasz ??? Jak sobie wyobrażasz swoją wygraną ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum a ja na to... 01.10.06, 23:02 snajper55 napisał: >wielka sciema! ale broń sobie nadal swojej rezimowej adminki. Moze dostaniesz banana. S.Kisielewski Odpowiedz Link Zgłoś