Dodaj do ulubionych

Moderatorka kohol...

15.11.06, 18:34
Nie reaguje na prośby o wycięcie wątków i współpracuje z człowiekiem, który
dwukrotnie na jej forum opublikował moje dane osobowe, czyli popełnił
przestępstwo(!)
Obserwuj wątek
    • james_bond007 Re: Moderatorka kohol... 15.11.06, 21:07
      Jakie przestępstwo?
    • jan-w Re: Moderatorka kohol... 15.11.06, 21:14
      Jeśli się porówna twoją "działalność" i kohol, wniosek kto jest zadymiarzem,
      jest oczywisty.
    • kohol Re: Moderatorka kohol... 16.11.06, 09:14
      Ok, Shangri-la, prześlij naszą korespondencję np. do Jabbura. Oczywiście, mogę
      też ja to zrobić, jak wolisz.
      Nie pisz, ze nie reagowalam na Twoje prosby, po prostu nie reagowalam tak, jak
      bys sobie tego zyczyla.
      • shangri-la Re:Z dedykacją..... 16.11.06, 22:09
        "Nie ten kala gniazdo, co je kala, lecz ten , kto o tym mówić nie pozwala"

C.K. Norwid
        • kohol Re:Z dedykacją..... 17.11.06, 09:29
          Ładne! Przyjmij to za swoje motto.
          • shangri-la Re:O.K. 17.11.06, 13:34
            Kiedy bedę adminką, z pewnością posłucham Twojej rady.

A Ty wówczas bedziesz mogła otwarcie i głośno mówić o swoich problemach z
            psychopatą, który przyplącze Ci się na forum i zrobi piekło z Twego życia.
            Możesz też być pewna, że nie pozwolę mu wyśmiewać się z Ciebie i poniewierać
            Twoim imieniem.(!)
            Stanowisko admina , jak i każde inne oznacza odpowiedzialność a Ty popierasz
            podłość i chamstwo.
            • perkoz37 Re:O.K. 19.11.06, 23:29
              poniewaz ow czlowiek ma haka na kohola i zna jej dane osobowe i adres, to
              logiczne ze ona sie boi i musi spelniac jego zachcianki
              • shangri-la Re:O.K. 20.11.06, 09:12
                Niewykluczone, że masz rację a Kohol znając jego wulgarny sposób traktowania
                kobiet i brak zahamowań nie chce się narażać.
                Ja jednak podejrzewam, że Jej obecne przyzwolenie wynika z interwencji innej
                adminki, specjalistki od "braku seksu" i puszystych", z którą to mój osobisty
                prześladowca pozostaje od lat w intymnych stosunkach.
                • kohol Re:O.K. 20.11.06, 11:43
                  Fajne są Wasze przypuszczenia :)
                  • shangri-la Nie jest OK 20.11.06, 15:33
                    Jakie to ma znaczenie , co my przypuszczamy?
                    Ważne , że Ty nie wypełniasz swoich obowiązków.
                    Popierasz chamstwo i dajesz przyzwolenie na zło.
                    Nie dbasz o dobre imię forum, którym powinnaś się opiekować.
                    Nie dbasz o dobro ludzi, którzy piszą.
                    • kohol Re: Nie jest OK 20.11.06, 15:43
                      shangri-la napisała:

> Jakie to ma znaczenie , co my przypuszczamy?

Masz rację, nie ma to żadnego znaczenia, tym niemniej trudno zaprzeczyć, że
                      mnie bawi.
                      • shangri-la Re: Nie jest OK 20.11.06, 18:21
                        Przykre, że bawisz się również cudzym kosztem.
                        • Gość: kohol Re: Nie jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:18
                          nie unoś sie bo piotrus cie w nocy odwiedzi...
                          • shangri-la Re: Kompromitujesz się całkowicie Kohol 21.11.06, 08:28
                            Powyższy post kompromituje Cię zupełnie jako adminkę publicznego forum(!)

P.S. Twój kumpel, wampir nie ma nic przeciwko temu , że opublikowałaś jego imię?
                            • kohol Re: Kompromitujesz się całkowicie Kohol 21.11.06, 10:15
                              Bardzo Cię proszę, Shangri :)
                              Pomyśl chwilę :)
                              • shangri-la Re: Kompromitujesz się całkowicie Kohol 21.11.06, 15:31
                                Nie interesują mnie Twoje układy z wampirem i jego "rękawiczką".
                                Czekam na odp.
                                • kohol Re: Kompromitujesz się całkowicie Kohol 21.11.06, 15:43
                                  Odpowiedź? Proszę bardzo:

shangri-la napisała:

> P.S. Twój kumpel, wampir nie ma nic przeciwko temu , że opublikowałaś jego
                                  > imię?

Nie opublikowałam jego imienia. Poza tym nie jest on moim kumplem.

Ponawiam prośbę o włączenie myślenia :)
                                  • shangri-la Re Nie życzę sobie takich uwag n/t 21.11.06, 15:59

• kohol A ja nie życzę sobie takich posądzeń :) nt 21.11.06, 16:00

• Gość: . nie wiem jak wam.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:32
      ..ale mnie to przypomina casus przemkowej.b
      • kohol Re: nie wiem jak wam.. 22.11.06, 10:36
        A konkretniej? Mogę prosić o przybliżenie tematu?
        :)
        • Gość: . Re: nie wiem jak wam.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:39
          powaznie nie kojarzysz przemkowej.b i jej przeniesionej z realu forumowej wojny
          z jakims (bylym?) znajomym piszacym jako przemkowa.bi?
          z tym ze to glownie na fmoda, ale tyle razy po fof i fom latalo, tyle banow i
          wycinek..
          • kohol Re: nie wiem jak wam.. 22.11.06, 13:50
            Myślałam, że o coś innego chodzi, bo ta sytuacja mi jednak tamtej nie
            przypomina. Chociaż w sumie - w rozgrywki przemkowej.b/przemkowej.bi nie
            wnikałam tak bardzo :)
            • shangri-la Kohol , kiedy zablokujesz przestępcę? 22.11.06, 14:01
              Kiedy wreszcie zablokujesz wampira, który popełnił kolejne przestępstwo na Twoim
              forum?
              • oleena Re: Kohol , kiedy zablokujesz przestępcę? 22.11.06, 21:40
                może zapoznasz się najpierw z definicją "przestępstwa"? a potem dopiero
                zaczniesz szafować tym słowem?
                • shangri-la Re: Kohol , kiedy zablokujesz przestępcę? 22.11.06, 21:46
                  art 212 par. 2 kk i art 216 par.1 kk

Z tych paragrafów twój pogięty kumpel dostanie wyrok co najmniej 2 lat więzienia
                  , niedouczona rękawiczko-jednorazówko.
                  • ernest.wampir Re: Kohol , kiedy zablokujesz przestępcę? 22.11.06, 21:54
                    a ja sobie zbieram smsy z twojego nowego numeru. Słowa pedał i sku..syn to
                    najlżejsze jakie tam padają pod moim adresem.
                    • shangri-la Nowa obsesja?:))) 22.11.06, 22:00

Prędzej odejdę w zaświaty niż dostaniesz mój nowy numer(!)

Pisz na Berdyczów, matole!
                      • ernest.wampir Re: Nowa obsesja?:))) 22.11.06, 22:41
                        to nie obsesja, ja sie juz po prsotu przyzwyczaiłem

nie potrafie udowodnić, że to ty ale nikt kto zna mój numer, poza tobą
                        oczywiście, nie pisze do mnie w sposób obraźliwy. a własciciela numeru znajdzie
                        policja.
                  • oleena Re: Kohol , kiedy zablokujesz przestępcę? 22.11.06, 21:56
                    hłe, hłe, hłe
                    równie dobrze mogłabym napisać, że ty po poprzednim poście, w którym to
                    zniesławiasz mnie mianem niedouczonej i, cokolwiek miałoby to znaczyć,
                    rękawiczki- jednorazówki, też dostaniesz dwa latka
                    hłe hłe hłe

• shangri-la Re: Kohol , kiedy zablokujesz przestępcę? 24.11.06, 20:14
                  Ponieważ znów adminom przeszkadzają paragrafy, odpowiadam niedouczonej
                  rękawiczce-jednorazówce raz jeszcze.
                  twój "podopieczny" będzie sądzony z art 212 par 2 kk i art 216 par 1 kk.
                  A to tylko niektóre z przestepstw jakie popełnił wobec mnie.
                  Będzie też musiał zapłacić odszkodowanie....wysokie.:)
                  • Gość: ernest Ciekawe :-) IP: *.net.autocom.pl 24.11.06, 22:14
                    ja natomiast złożyłem zeznania na policji. Możesz powtórzyć swojemu nieudolnemu
                    kochasiowi, że dręczenie nawet drogą smsów jest karalne :-) A pierwszą osobą, do
                    której zapukają będziesz ty :-p
            • Gość: . Re: nie wiem jak wam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:50
              kohol napisała:

> Myślałam, że o coś innego chodzi, bo ta sytuacja mi jednak tamtej nie
              > przypomina. Chociaż w sumie - w rozgrywki przemkowej.b/przemkowej.bi nie
              > wnikałam tak bardzo :)

ja nie sledze za uwaznie ani biezacej historii, ani tamtej:) to podobienstwo nie
              jest moze uderzajace:) ale w obu przypadkach zrodlo "zabawy" mialo miejsce w
              realu i w obu przypadkach strony poswiecaly mu zdecydowanie za duzo miejsca na
              forum, na tyle, ze nie stracilo jakiekolwiek znaczenie, kto mial jakakolwiek racje..
              • shangri-la Re: nie wiem jak wam.. 23.11.06, 08:41
                A jakie to ma znaczenie , co sie komu z czym kojarzy?
                Jak widać , podobnych jemu jest więcej.....:(

Każdy ma swoje własne , jedyne i niepowtarzalne życie ,a odpieranie ataków
                niezrównoważonej osoby, która regularnie raz w miesiącu wpada w fazę maniakalną
                nie należy do przyjemności, zapewniam.

Mnie osobiście dziwi zarówno postawa wtórujących mu kobiet, które zapominają ,
                że każda z nich mogła by/ może być na moim miejscu, jak i przyzwolenie
                administracji, której bierność doprowadziła do wzbudzenia u niego poczucia
                totalnej bezkarnosci i braku odpowiedzialnosci za słowa.

Uważam , że tacy jak on powinni być natychmiast na forum banowani, ku
                przestrodze innych frustratów.
                • Gość: blue-red Re: nie wiem jak wam.. IP: *.toya.net.pl 24.11.06, 10:11
                  Wspolczuje twojemu nowemu , oj wspolczuje . Ciekaw jestem jak dlugo wytrzyma.
                  • shangri-la Zazdrość niejedno ma imię:) 24.11.06, 19:07
                    To ja współczuję tobie.
                  • Gość: wampir Re: nie wiem jak wam.. IP: *.toya.net.pl 19.12.06, 16:39
                    Wampirze nie życzę sobie , abyś używał mojego nicku.Co, nie możesz dać Shangri-
                    la rady , że musisz używac mojego nicku? Ty dojrzały intelektualnie, podszywasz
                    sie pod kogoś? Jak mówiłem , ŁAJZA jestes.
                • Gość: . Re: nie wiem jak wam.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 10:23
                  > Każdy ma swoje własne , jedyne i niepowtarzalne życie ,a odpieranie ataków
                  > niezrównoważonej osoby, która regularnie raz w miesiącu wpada w fazę
                  > maniakalną nie należy do przyjemności, zapewniam.

zatem zrob nam przyjemnosc i oszczedz nam swoich wylewow
                  • shangri-la Re: Nie widzę powodu.....:) 24.11.06, 19:09
                    ....aby robić przyjemnosć podrzędnym foruumowym trollom:)
                    Znikaj z mojego wątku.
                    • james_bond007 Re: Nie widzę powodu.....:) 24.11.06, 22:54
                      Twój wątek? Kupiłaś go sobie? Pochwal się ile zapłaciłaś...
                      Taki on twój, jak i mój. Może tu pisać każdy użytkownik portalu, i tobie nic do
                      tego. Przeganiać to se możesz frajera z własnego łóżka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka