kulawekolano 18.04.25, 17:37 Moderatorka na forum emama kasuje bez śladu moje posty i wątki nie łamiące regulaminu. Tylko niech szanowna administracja nie każe mi podawać linków do tych skasowanych postów i wątków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulawekolano Re: Moderatorka na forum emama 24.04.25, 16:42 I znów moderatorka forum emama kasuje bez śladu moje posty nie łamiące prawa i regulaminu. Czy administracja zawodowa zainteresuje się łamiącą prawo i regulamin moderatorką? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta Re: Moderatorka na forum emama 05.05.25, 21:48 Ten oto czlowiek poruszyl wazna kwestie. Wpisy sa usuwane wedle widzimisie moderatorow, a uzytkownik nie ma mozliwosci tego udowodnic. Ten czlowiek do tej pory nie doczekal sie na odpowiedz. Jak sie doczeka, dostanie zapewne gladka i NIC nie znaczaca formulke. (Od bota kasi) Zmieniacie szate graficzna forum, ale pozytywnych zmian (realnych) brak. Brak tez elementarnego szacunku dla ludzi, na ktorych bylo, nie bylo- ten portal zarabia. Zycze wam rychlego upadku! I jeszcze nie slonczylam... Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta Re: Moderatorka na forum emama 06.05.25, 16:56 Dzisiaj wiele postow zniknelo. Bez sladu. Moge to udowodnic, ale to by mnie januszek musial poprosic o pomoc. Sama z siebie palcem nie kiwne ;) P.s. Zmiencie nazwe tego forum na "pogwarki psychicznych" bo to co sie tutaj wyprawia... no ja nie wiem, jak tak mozna 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: kasuje bez śladu posty i wątki 01.07.25, 15:47 Nie wiem, co to za kretyn/kretynka - ale fakt, kasuje, nie tylko twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
omgojp Re: kasuje bez śladu posty i wątki 01.07.25, 15:49 To kasia. Nie lubi jak sie jej pisze, ze jest leniwa dyletanka, ktora pozoruje, ze pracuje. Ile to dziewcze kiedys sie do mnie upisalo, o mamo. Nawet mi sie tego czytac nie chcialo ;) A tymczasem, watki z konkretnymi zapytaniami uzytkownikow leza odlogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
omgojp Re: Moderatorka na forum emama 01.07.25, 16:12 Ja tylko przypomne, ze w opisie tego forum nadal stoi jak byk, ze NIE sluzy ono zglaszaniu postow do usuniecia. A sluzy. Nie wiem, tak trudno zmienic opis? O ile rozumiem zlosliwosc i stronniczosc tutejszych wladz (ludzkie to), o tyle naprawde draznie mnie bylejakosc, lenistwo, podejscie "przewrocilo sie- niech lezy". Przeciez zmienic opis tak, aby byl zgodny z prawda to jest 5 minut roboty, o ile nie mniej... Odpowiedz Link Zgłoś