Dodaj do ulubionych

znow do kropki i yaa

04.01.07, 13:03
nie wiem, kto z was poslal na osla te dwa watki:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=54874523
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=54875687

ale wszystkie posty grzegorza1948, klamiace, insynuujace i oskarzajace mnie o
jakies zupelnie nieprawdziwe rzeczy ladnie zostawiliscie.

rozumiem, ze na fs mozna klamac, obrazac, manipulowac i oczerniac w spokoju.
natomiast nie wolno prostowac, wyjasniac, zadac odwolania klamstw, czyli
bronic wlasnego imienia.
tak trzymac dalej.
Obserwuj wątek
    • mirmilek dobra rada prosto z serca :) 04.01.07, 13:15
      Moze zacznij od razu pisac na oslej lawce? Albo zaloz sobie "forum wyzwisko" -
      forum prywatne, tylko dla ciebie.
      • dana33 Re: dobra rada prosto z serca :) 04.01.07, 14:35
        jak masz cos do powiedzenia na temat, to chetnie przeczytam.
        natomiast jesli nie masz, to otworz nowy watek z poradami dla potrzebujacych.
        ja ich w kazdym razie od ciebie nie potrzebuje...
        • giwi Re: dobra rada prosto z serca :) 04.01.07, 15:10
          Forum służy do dyskusji. Sprawy osobiste i różne osobiste porachunki załatwia się mailem. Oba wątki słusznie poleciały na oślą ławkę.
          • dana33 Re: dobra rada prosto z serca :) 04.01.07, 15:17
            przeciez nie protestuje przeciw poslaniu watkow na osla...
            protestuje przeciwko temu, ze posty osobiste do mnie od grzesia nie zostaly
            poslane na osla.
            przeciez giwi ja protestuje tutaj tylko i wylacznie i za kazdym razem przeciwko
            double standards, jakie stosujecie tutaj. nie widzisz tego?
            • aaki a nie mówiłewm 04.01.07, 15:30
              ?
              • i-love-2-ski i jeszcze jedno 04.01.07, 15:32
                zalozcie sobie prywatne forum "zraniona labedzica i jej dwor" i placzcie tam
                dowoli na temat kazdego kto stop wam nie caluje a pozwolcie FS rozmawiac na inne
                tematy niz wasze chorobliwe obsesje i prywatne afery.
              • dana33 Re: a nie mówiłewm 04.01.07, 17:03
                ty jestes aki tutaj ostatni, ktory ma prawo otworzyc buzie po tym, jak
                zdradziles na forum imie tomka44. za to, wg slow administracji, jest sie
                banowanym na wsiegda z forum. ty jakos jeszcze tutaj jestes, wiec szanowny, po
                prostu milcz.
                • aaki Re: a nie mówiłewm 04.01.07, 17:06
                  ale jak na razie administracja usuwa twoje spamy.
                  i prawidłowo
                  • dana33 Re: a nie mówiłewm 04.01.07, 17:11
                    w koncu zrozumiales o co chodzi? moje posty (nie spamy, bo ja nie spamuje) sa
                    regularnie usuwane bo naruszaja etykiete lub regulamin, natomiast wasze, ktore
                    naruszaja eytkiete, regulamin i nawet prawo, te pozostaja.
                    o to wlasnie chodzi. o double standards adminow i opiekunow fs.

• aaki Re: a nie mówiłewm 04.01.07, 17:35
                      na forach w izraelu jest bez watpienia sprawiedliwiej.droga wolna :-)
                      • dana33 Re: a nie mówiłewm 04.01.07, 17:39
                        taaak, jak zwykle odpowiedz logiczna.
            • i-love-2-ski Re: dobra rada prosto z serca :) 04.01.07, 15:30
              dana33 napisała:

> przeciez nie protestuje przeciw poslaniu watkow na osla...
              > protestuje przeciwko temu, ze posty osobiste do mnie od grzesia nie zostaly
              > poslane na osla.
              > przeciez giwi ja protestuje tutaj tylko i wylacznie i za kazdym razem przeciwko
              > double standards, jakie stosujecie tutaj. nie widzisz tego?

no wlasnie dodaj do tego swoje wpisy,gdzie polowe forum obrazasz co dzien
              rynsztokowymi wyzwiskami,straszysz tym i owym,podklejasz sie do kazdego wpisu z
              twoimi chamskimi trolami a rzeczywiscie mamy tutaj double standards. nie ma
              wpisu na moj temat,gdzie jak nie ty to inny milusinski uzywa sobie swej fantazji
              dowolnie i ty masz czelnosc jeszcze plakac ,ze ktos cie zmieszal z blotem. nudzi
              wam sie na forum jak nie rozpetacie jakiejs wojny,afery czy smrodu by znowu miec
              mile party balkonowe . wez ty sie lecz kobito,bo nie ma dnia abys nie skowyczala
              na jakims forum.
              ps.podac linki z twym milym slowami s....j(dalej wisi),czy twoimi innymi
              chamskimi wpisami?
              • dana33 dobra rada, ale nie z serca 04.01.07, 16:56
                takie posty jak poniej piszesz, idiotko wiadomo skad, dzien w dzien, po kilka
                razy w dzien. ty lepiej spojrz sie dokladnie na siebie, zanim oskarzasz mnie o
                obraze polowy forum rynsztokowymi wyzywiskami:

a co ty o warszawie wiesz tyle samo co na temat dowolnego miejsca na swiecie,w
                ktorych chyba nie czesto bywasz,ale widze,ze sporo wiesz na temat urinary
                problems i stringow,widac to blizsze tobie niz jakies dalekie i odlegle tematy
                podroznicze. no widac szpicelku czym ty sie pasiesz i w jakich zapachach
                gustujesz,psychologia 101,mozna powiedziec,tyle,ze nie wiadomo kto pacjent a kto
                ten z fartuszkiem,tyle,ze podwachiwanie lubisz i uprawiasz to nagminnie juz od
                jakiegos czasu na forum. usmieszki zostaw dla dany,ja w nich nie gustuje,
                zwlaszcza ,ze niezbyt milo pachniesz.dawno juz ci powiedzialam,ze mnie
                twoje komentarze i idiotyczne uwagi na temat moich pogladow,gustow,opinii,
                podrozy i innych rzeczy ,ktore robie, tak rajcuja jak g..megpies,ktore to choc
                agresywne sa 10 razy lepsze i przyjemniejsze od jakies centusiowej zapyzialej,
                wirtualnej, pryszczatej geby. nie jestes ani dla mnie wyrocznia niczego,ani nie
                uwazam cie za guru z dziedziny muzealnictwa,kultury,sztuki czy ceramiki
                ludowej. slowem trolu powiem krotko--
                • dana33 Re: dobra rada, ale nie z serca 04.01.07, 17:00
                  p.s. nie zauwazylam ostatniego zdania, idiotko wiadomo skad..... tak, bardzo
                  prosze, daj tutaj linki z moimi chamskimi slowami. porownamy sobie, git?
        • mirmilek Re: dobra rada prosto z serca :) 04.01.07, 15:35
          Moim zdaniem moj post jest na temat, bo dotyczy twojego zachowania na forum, a
          potem zdziwienia, ze lecisz na osla lawke. czyz nie lepiej by bylo (skoro nie
          potrafisz zmienic sposobu pisania na forum) przeniesc sie tam na zawsze?
          • dana33 Re: dobra rada prosto z serca :) 04.01.07, 16:58
            twoje zdanie, mirmilku, nie specjalnie mnie interesuje. mam wrazenie, ze nie
            interesuje specjalnie nikogo tutaj. wiadomo wszystkim, ze klamiesz i
            manipulujesz, tak ze twoje zdanie duzo warte nie jest.
            i juz ci napisala: porad twoich nie potrzebuje. moze ty sie tak przeniesiesz
            gdziekolwiek, byle nie bylo cie slychac?
            • i-love-2-ski Re: dobra rada prosto z serca :) 04.01.07, 17:29
              dana33 napisała:

> twoje zdanie, mirmilku, nie specjalnie mnie interesuje. mam wrazenie, ze nie
              > interesuje specjalnie nikogo tutaj. wiadomo wszystkim, ze klamiesz i
              > manipulujesz, tak ze twoje zdanie duzo warte nie jest.
              > i juz ci napisala: porad twoich nie potrzebuje. moze ty sie tak przeniesiesz
              > gdziekolwiek, byle nie bylo cie slychac?

a ciekawe kogo interesuje twoje bajdurzenie i matkowanie na kazdym wpisie. nie
              mozesz strawic wlasnej kuchni,czy wlasnego stylu?jak mowi niezle z was kabotyny
              i gratulacje za rozpirzenie FS. tylko na tej stronie FM jest 5 twoich szlochow,a
              na kazdej innej pare innych az zbiera sie na mdlosci. jesli tak nie lubisz FS
              ani piszacych tam ludzi,to po co te wszystkie afery rozpetujesz,nudzi ci sie w
              zyciu czy co?no i te mile tuptasie,ktore za toba chodza z rzewnym "czy atakowana
              ma prawo sie bronic" buhahahahaha.najciemniej pod latarnia,w rzeczy samej.byla
              akcja krystian,rachelka (co pare tygodni
              nowa),kropka,grzesiu,aaki,brother,mirmilek,stranger,gaal,titus,kokosz i 100
              innych,ktorych nie chce mi sie juz nawet wymieniac i za kazdym razem placzliwa
              matrona z tymi samymi slowami stala za tym. jestescie juz nudni i tyle i mocno
              sie przejedliscie a ludzie,ktorzy chca sobie pogadac nie musz czytac waszych
              watpliwej jakosci epitetow,czesto wierszowanych na swoj temat i na temat swych
              rodzin.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54693428&a=54715516
              • dana33 Re: dobra rada prosto z serca :) 04.01.07, 17:37
                dlaczego odpowiadasz w miejscu mirmilka, a nie ustosunkujesz sie do mojego
                postu do ciebie?
                to co napisalas ponizej, to mozna dolaczyc do tych twoich eleganckich wypowiedzi
                zacytowanych przeze mnie wyzej.
                odpowiedz moze na tamten wpis i daj oczywiscie linki do moich chamskich
                wypowiedzi, jak to zreszta sama mi zaproponowalas.....
                • aaki mizadżyca cie ogarneła dziewczyno? 04.01.07, 17:44
                  juz zapomniałas co powiedziałas do pf?
                  • dana33 Re: mizadżyca cie ogarneła dziewczyno? 04.01.07, 17:57
                    powiedzialam do pf duzo rzeczy i nie wiem o co ci tutaj chodzi.

sluchaj aki, ja z toba nawet na fs specjalnie nie rozmawiam, wiec nie widze
                    powodu tutaj. to jest watek na moderacji, skierowany to opiekunow forum, chca,
                    to odpowiedza, nie chca, to nie odpowiedza. a ty i cala reszta tu piszacych to
                    nie pricziom.
                    kazdy z was duzo mi zarzuca, zaden z was nie jest w stanie tego udowodnic. a ty,
                    jak ci juz napisalam wyzej: najpierw zacznij od siebie i od tego, co wszystko
                    ty napisales tutaj na forum z rzeczy prywatnych, zanim zaczniesz krytykowac
                    mnie.
                    • aaki nagła amnezja hahahaha 04.01.07, 18:03
                      pokazałem ci ze kłamiesz i tyle.
                      • dana33 Re: nagła amnezja hahahaha 04.01.07, 18:12
                        nic nie pokazales. najwyzej znow, zes idiota.
                        napisalam wyraznie: powiedzialam mu duzo rzeczy, w roznych watkach i nie wiem o
                        co tu tobie chodzi. zamiast znow oskarzac mnie o klamstwo, to moze bys tak
                        zacytowal zeby przypomniec? tak przynajmniej zareagowalby normalnie myslacy
                        czlowiek, bo jakby nie bylo, pisze tutaj dosc duzo. ale niestety, to nie w
                        waszym stylu. w waszym stylu to wlasnie oskarzyc, ale dowodow ani chu chu.
                        widzisz, byle aki, ja tu nie klamie. to wy klamiecie ciagle i bez przerwy.
                        i ladnie potem oskarzacie innych.
                        twoja przyjaciolka zaproponowala mi linki do moich jakoby chamskich wypowiedzi,
                        ale jakos nie pali sie ich dac, nie wiesz dlaczego?
                        i jakie to chamstwo z twojej strony oskarzac mnie tutaj o klamstwo, kiedy nie
                        mozesz tego udowodnic? nu, jak ci juz pisalam..... masz nedzny charakter i nie
                        ciekawie wygladasz.
                        • aaki Re: nagła amnezja hahahahahahahaha 04.01.07, 18:24
                          szybko zapomiałas jak odezwałas sie do pf s p i e r d a l a j
                          • i-love-2-ski Re: nagła amnezja hahahahahahahaha 04.01.07, 18:35
                            aaki napisała:

> szybko zapomiałas jak odezwałas sie do pf s p i e r d a l a j

no ja bylam obrzucana niezlymi epitetami,ktore w dodatku kopiuja sobie jej
                            tuptasie. a do szlagbauma nawija per "swinio",tez moge podrzucic.
                            • aaki :-) 04.01.07, 19:03
                              quod erat demonstrandum
                            • dana33 Re: nagła amnezja hahahahahahahaha 04.01.07, 19:19
                              jesli mamy tutaj oceniac kto sie gorzej wyraza..... to co gorsze, idiotko
                              wiadomo skad.... swinia czy ciul?
                          • dana33 Re: nagła amnezja hahahahahahahaha 04.01.07, 18:54
                            aaa, o to ci chodzi...... zdaje sie ze napisalam spieprzaj a nie spie..j,
                            ale prawde mowiac nie pamietam, zreszta niewazne. napisalam to po dziesiatkach
                            jego pouczajacych postow do mnie, nie poucza przeciez innych tylko mnie. i na
                            tym watku (specjalnie go poszukalam), tez zaczal pouczac, chociaz 2 razy
                            odpowiedzialam mu uprzejmie, zeby pouczal innych, ale nie przestal, wiec dostal
                            to spie..j lub spieprzaj. zreszta podzialalo, bo przestal. jak widac, rozumie
                            tylko takie slowa.
                            to wszystko, co masz tu na udowodnienie mojego chamstwa? zebym w kazdym poscie
                            pisala jeden raz spieprzaj albo spie..j, to ciagle mi jeszcze daleko do
                            chamstw twoich kolesiow, wszystko jedno czy to ta idiotka, czy krystek.... czy
                            nawet ty z twoimi zdjeciami i "zwalaj sie tlusta krowo".
                            jak ci juz napisalam..... popatrz najpierw na siebie, zanim lecisz z
                            oskarzeniami na innych.
                            • aaki Re: nagła amnezja hahahahahahahaha 04.01.07, 19:07
                              chciałas dowodu to go dostałas i tyle.praktycznie kazdy z twoich adwersarzy mógłby podac podobne.
                              wejdz pod stół i odszczekuj.
                              • dana33 Re: nagła amnezja hahahahahahahaha 04.01.07, 19:18
                                zgadza sie aki, spie..j bylo bardzo wulgarne.....
                                _______
                                wal sie stara krowo
                                Dana wycieruchu
                                tlusta dupo
                                slonino

ze juz nie zacytuje tuta krystka z jego rozkraczonymi nogami, podpaskami i
                                podcieraniem sie, ktore ci wogole nie przeszkadzaly.
                                spie..j to naprawde strasznie wulgarne, wy tego slowa przeciez nigdy nie
                                uzywacie...
                                kajam sie po prostu przed pf..... moze bede miala szczescie i mi wybaczy... w
                                kazdym razie ja wybaczam mu jego "chcialbym was lubic"....
                                • aaki udowodniłem ci kłamstwo. 04.01.07, 19:29
                                  zaklinałas trzy posty wyżej się ze ty nigdy,przenigdy itp,itd... nie używasz takich słów ,przy okazji uzywając nowych wyzwisk w stosunku do mnie
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54903865&a=54924130
                                  ja ci pokazałem ze kłamiesz i tyle.
                                  • dana33 Re: udowodniłem ci kłamstwo. 04.01.07, 19:39
                                    nic nie pokazales aki. u was w polsce, slowa takie jak ku.., spie..j, ch..
                                    to albo przecinek albo kropka albo dwukropek. na porzadku dziennym.
                                    rozumiem, ze bardzo chcesz cos mi udowodnic i "pokazac", ale nie mozesz.
                                    ale probuj dalej.

tymczasem koncze te gadki z toba na tym watku.
                                    otworz na fs watek o moich klamstwach, to chetnie sie dolacze.
                                    ten watek otworzylam w zupelnie innym celu.
                                    • aaki hhucpa kłamczuchy hahahahahahahahahahahahahahaha 04.01.07, 19:54
                                      1.ja nic takiego nigdy nie mówiłam- aj - waj jak możesz idioto mi takie zarzuty robić.toż to chamstwo jakiego świat nie widział tak kłamać na mój temat
                                      2 nó, co prawda powiedziałam francuzowi spie..j ale tylko i wyłącznie dlatego,ze zostałam nazwana krową przeze aakiego
                                      3.nó-co prawda mówiłam spie..j do francuza ale słowo spie..j nie jest wulgaryzmem w polsce bo jest bardzo powszechne u was podobnie jak ku.. i ch..
                                      4. patrz punkt pierwszy
                                    • Gość: marcin-milicjant Re: udowodniłem ci kłamstwo. IP: *.range86-137.btcentralplus.com 04.01.07, 20:19
                                      u was w polsce, slowa takie jak ku.., spie..j, ch..
                                      > to albo przecinek albo kropka albo dwukropek. na porzadku dziennym

u nas w Polsce podobnie jak w Izraelu i innych panstwach sa ludzie i parapety.
                                      ty najwidoczniej zaliczasz sie do tych drugich skoro przychodzisz na polskie
                                      forum pozornie domogajac sie szacunku dla twojego narodu i twojego panstwa, a
                                      przy tym jakby przpadkiem obrazasz WSZYSTKICH POLAKOW. jesli nie dostrzegasz
                                      jak zalosna jest twoja postwa - to twoj problem. mam jednak propozycje: idz na
                                      forum SWOJEGO narodu, tam twoje biadolenia (oj jacy my Zydzi przesladowani)
                                      okraszone obrazliwymi wobec Polakow uwagami z pewnoscia spotkaja sie z wiekszym
                                      zrozumieniem. i jeszcze jedno: jesli przebywasz na co dzien wsrod ludzi, ktorzy
                                      stosuja wulgaryzmy jako znaki przystankowe to tylko twoj WOLNY WYBOR, a nie
                                      cecha jakiegos narodu.
                                      • zegarski Re: udowodniłem ci kłamstwo. 04.01.07, 21:10
                                        Gość portalu: marcin-milicjant napisał(a):

> forum SWOJEGO narodu

To nie jest jej naród i na tym polega problem.
                                        • dana33 Re: udowodniłem ci kłamstwo. 04.01.07, 22:09
                                          mylisz sie. to jest moj narod. tylko ta czesc pokroju idiotek wiadomo skad,
                                          niejakich aakich, krystkow, bambusow i goldsteinow, ci nie sa moim narodem. i
                                          jak wiem, polacy rowniez nie przyznaja sie do nich.
                                          forum daje wam pole do popisu, admini zamykaja oczy, i w tak wlasnie wyglada to
                                          forum. wlasciwie nie wyglada. nie ma go.

no i ty zegarski, nie jestes upowazniony ani do decydowania, co jest moim
                                          problemem, ani do decydowania, ktory narod jest moj a ktory nie.
                                          • blazare Re: udowodniłem ci kłamstwo. 05.01.07, 20:29
                                            dana33 napisała:

> to jest moj narod.

To, że ty tak uważasz, jeszcze o niczym nie świadczy.
                                            • dana33 Re: udowodniłem ci kłamstwo. 05.01.07, 23:02
                                              alez blazerski, to nie ma swiadczyc o niczym dla ciebie. wystarczy w zupelnosci,
                                              ze swiadczy cos dla mnie. ty tu nie pricziom. ty wogole nie pricziom.
                                        • Gość: marcin-milicjant Re: udowodniłem ci kłamstwo. IP: *.range86-137.btcentralplus.com 04.01.07, 22:18
                                          > To nie jest jej naród i na tym polega problem

jej problem polega na tym, ze kulture i narodowosc, w ktorej sie wychowala i
                                          ktora rozumie postanowila odrzucic, a nie rozumie i czuje sie obca w kulturze i
                                          narodowosci, ktore wybrala jako te jedyne wlasciwe. dlatego tkwi jak pokutnik
                                          na polskim forum obrzucajac czym najgorszym jego gospodarzy.
                                          • dana33 Re: udowodniłem ci kłamstwo. 04.01.07, 22:38
                                            kretyn.
                                          • polski_francuz Jesli szukac logiki 05.01.07, 09:47
                                            w postepowaniu Dany, to raczej widac ze stara sie przekonac czytlenikow forum o
                                            tym ze problemy Izraela sa problemami calego swiata a w kazdym razie Polski.

W podobnym stylu pisza na FS inni polscy-Izraelczycy (z 3-4 nicki).

Mozna przyjac, ze uwazaja to za postepowanie patriotyczne w stosunku do nowej
                                            ojczyzny. I mozna by zaakceptowac, chociaz trzeba naprawde duzej dozy wyobrazni
                                            by zobaczyc problem arabski w Polsce.

To raczej forma wypowiedzi Dany szokuje. I chucpa z jaka zalatwia wlasnie na
                                            tym forum swoich przeciwnikow z forum swiat.

Ale nie sadze, zeby w postepowaniu Dany nalezy szukac logiki.

PF
                                            • dana33 Re: Jesli szukac logiki 05.01.07, 23:01
                                              ty pf to moze jestes profesor, ale to jeszcze nie znaczy, ze rozumiesz co
                                              czytasz.
                                              jak dotychczas, to jeszcze nie napisalam slowa o tym, ze problemy israela, to
                                              problemy swiata. ganc na odwrot. ciagle pisze, zebyscie sie odpieprzyli od
                                              israela.
                                              natomiast owszem problem terroryzmu to problem swiata. a jak ty uwazasz
                                              inaczej, to przygotuj sobie poduszke pod najjasniejsza, bo jak pewnego dnia
                                              spadniesz na ziemie, to bez poduszki najjasniejsza zaboli co nieco....
                                              • blazare Re: Jesli szukac logiki 06.01.07, 11:42
                                                dana33 napisała:

> ty pf to moze jestes profesor

Wy wszyscy jesteście "profesorami" - wyłącznie w wirtualnej rzeczywistości.
                                            • Gość: marcin-milcjant Re: Jesli szukac logiki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 06.01.07, 11:20
                                              > w postepowaniu Dany, to raczej widac ze stara sie przekonac czytlenikow forum
                                              o
                                              >
                                              > tym ze problemy Izraela sa problemami calego swiata a w kazdym razie Polski.

nie wiem jak ona sobie tlumaczy swoje postepowanie. moze w ten sposob, ze
                                              broniac Zydow i Izreal wlaczy o dobro calego swiata? z jej zachowania wynika
                                              dla mnie jedynie, ze to osoba, ktora cierpi na kompleks tozsamosci. zaden
                                              bowiem zrownowazony czlowiek nie uczylby szacunku do swojego narodu obrazajac
                                              przy tym inne narody. swoim agresywnym zachowaniem i wyzwiskami raczej przynosi
                                              wstyd, tym ktorych interesow podjela sie bronic niz cokolwiek innego.
                                              • dana33 Re: Jesli szukac logiki 06.01.07, 12:37
                                                nareszcie!!!!! nalezy ci sie marcinkowy policjancie nagroda nobla w psychologii.
                                                to wlasnie moj problem: kompleks tozsamosci.... nikak nie daje sobie z tym
                                                rady....

• Gość: marcin-milcjant Re: Jesli szukac logiki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 06.01.07, 13:39
                                                  sadzac po tym jak gwaltowna i emocjonalna byla twoja reakcja na moje
                                                  podejrzenia nie myle sie chyba tak bardzo:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54903865&a=54941620
                                                  • blazare Re: Jesli szukac logiki 06.01.07, 14:54
                                                    Gość portalu: marcin-milcjant napisał(a):

> sadzac po tym jak gwaltowna i emocjonalna byla twoja reakcja na moje
                                                    > podejrzenia nie myle sie chyba tak bardzo:

Spójrz na reakcję tej obłąkanej kobiety na mój wątek:

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55026942
                                                  • dana33 Re: Jesli szukac logiki 06.01.07, 15:37
                                                    ty to nazywasz gwaltowna reakcja? to bylo tylko stwierdzenie faktu...

• Gość: marcin-milicjant Re: Jesli szukac logiki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 06.01.07, 16:05
                                                    tak jak nazwanie Zydow "wszami"? chamstwo i emocjonalne reakcje w niektorych
                                                    przypadkach moge zrozumiec, udawanie glupa - nie.
                                                  • blazare Re: Jesli szukac logiki 06.01.07, 16:14

> tak jak nazwanie Zydow "wszami"? chamstwo i emocjonalne reakcje w niektorych
                                                    > przypadkach moge zrozumiec, udawanie glupa - nie.

Ona tu pisze za pieniądze. Nie spodziewaj się po niej szczerości.
                                                  • Gość: marcin-milicjant Re: Jesli szukac logiki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 06.01.07, 16:27
                                                    jesli to prawda to jej pracodawca wyrzuca pieniadze w bloto.
                                                  • blazare Re: Jesli szukac logiki 06.01.07, 16:54

> jesli to prawda to jej pracodawca wyrzuca pieniadze w bloto.

Jeśli ich celem było wyrobienie w Polakach sympatii do Izraela i zarażenie
                                                    nienawiścią do Arabów [a wiem, że w przypadku izraelskiej agentury "Eurojihad" w
                                                    istocie tak było], to jak najzupełniej masz rację.
                                                  • dana33 Re: Jesli szukac logiki 06.01.07, 18:46
                                                    nie, nie tak samo. ja kieruje moje ataki osobiscie, do sprecyzowanych dokladnie
                                                    osob. kretnie napisalam do ciebie, a nie do ogolu polakow. natomiast ty i tobie
                                                    podobni odnosicie sie w waszych obrazach nie do mnie osobiscie, tylko od razu
                                                    do calego narodu zydowskiego.
                                                    glupa to udajesz ty. tak juz masz. kretynsko.
                                                  • Gość: marcin-milicjant Re: Jesli szukac logiki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 06.01.07, 19:18
                                                    > nie, nie tak samo. ja kieruje moje ataki osobiscie, do sprecyzowanych
                                                    dokladnie
                                                    >
                                                    > osob

gdyby to byla cala prawda, to wogole by mnie nie bylo na tym watku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54903865&a=54929096

natomiast ty i tobie
                                                    >
                                                    > podobni odnosicie sie w waszych obrazach nie do mnie osobiscie, tylko od razu
                                                    > do calego narodu zydowskiego.
                                                    > glupa to udajesz ty. tak juz masz. kretynsko.

a to juz calkiem nieprawda. ja ani twojego narodu, ani ciebie nie obrazilem.
                                                    nie przypisuj swoich zachowan innym bo to ani madre, ani uczciwe, a co
                                                    najwazniejsze: latwo zweryfikowac. to ty obrazlias WSZYSTKICH POLAKOW w
                                                    cytowanym poscie, a nastepnie mnie kilkakrotnie obrzucilas wyzwiskami. prawde
                                                    mowiac jesli podobnie zachowujesz sie na Forum Swiat, to nie dziwie sie
                                                    adminom, ze przestali reagowac na twoje ciagle nagonki i zale. wyglada na to,
                                                    ze jestes bardziej prowokatorka awntur niz ich ofiara.
                                                  • dana33 Re: Jesli szukac logiki 07.01.07, 14:24
                                                    tak, akurat to bylo o wszystkich polakach, ale to wyjatek. zreszta zgadza sie,
                                                    nie? nie tylko jak jestem w polsce, to slysze ze tak sie mowi na ulicy, w
                                                    domach, w urzedach, wszedzie. ale i slyszac polakow rozmowy za granica, slysze
                                                    dokladnie to samo. zreszta gdzies nawet czytalam artykul w polskiej gazecie o
                                                    tym rodzaju rozmow. tak ze nie krzycz tak duzo.
                                                    na cala reszte nie odpowiem, bo i tak nie rozumiesz o czym pisze.
                                                  • Gość: marcin-milicjant Re: Jesli szukac logiki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 07.01.07, 22:52
                                                    > tak, akurat to bylo o wszystkich polakach, ale to wyjatek. zreszta zgadza
                                                    sie,
                                                    > nie?

tak samo sie zgadza, jak to ze wszyscy Zydzi sa jak wszy. i taki sam z tego
                                                    wyjatek. arukul krytyczny wobec Zydow tez nie jeden by sie znalazl.

> tak ze nie krzycz tak duzo

nie krzycze. w przeciwienstwie do ciebie udaje mi sie zachowac spokoj.

> na cala reszte nie odpowiem, bo i tak nie rozumiesz o czym pisze.

gdyby wyzwiska i obrazliwe sformulowanie takie trudne byly do zrozumienia to
                                                    nie podnosilabys wrzasku na kazdy epitet rzucony w twoja czy "twojego" narodu
                                                    strone:P
            • mirmilek Ponawiam prosbe 04.01.07, 20:10

dana33 napisała:

> twoje zdanie, mirmilku, nie specjalnie mnie interesuje. mam wrazenie, ze nie
              > interesuje specjalnie nikogo tutaj. wiadomo wszystkim, ze klamiesz i
              > manipulujesz, tak ze twoje zdanie duzo warte nie jest.
              > i juz ci napisala: porad twoich nie potrzebuje. moze ty sie tak przeniesiesz
              > gdziekolwiek, byle nie bylo cie slychac?

zaloz nowe forum: "forum wyzwisko" lub "forum agresja" i pisz tam, nieszczesna.
    • i-love-2-ski czy napadany ma prawo sie bronic 04.01.07, 23:33
      oj ktos znany na forum to powiedzial,przypomnijcie mi kto to byl:)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54936321&wv.x=2&a=54944564
      • aaki Re: czy napadany ma prawo sie bronic 05.01.07, 20:18
        nó, ty wiadomo skąd.to nie jest powiedziane tylko napisane.nó więc kłamiesz więc jak z nut
        ale nó, taka natura, nie dano,nie dano, nó
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka