Dodaj do ulubionych

Przestępcy na Forum Świat

14.01.07, 17:34
W dniu dzisiejszym ujawniono moje dane osobowe na Forum Świat. Te dwa wątki są
niezbitym dowodem na to, że grupa forumowiczów, o których działalności
wielokrotnie pisałem na forum [dana33, absztyfikant, vitalia, tut_ets,
marouder], upubliczniły moje personalia. Część z nich ('tut_ets' oraz
'absztyfikant') przyznały się do wielokrotnego przestępstwa polegającego
między innymi na bezprawnym pozyskaniu danych za pomocą hackingu.

Wątek nr 1: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55471102
Wątek nr 2: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55425012&a=55464465

Zostałem również pomówiony w tym wątku o łamanie prawa, choć nigdy podczas
mojego pobytu na forach nie naruszyłem żadnych przepisów - w żadnym stopniu,
ani w żadnej formie.

Dokładnie poznanie sprawy wymaga przeczytania obydwu podanych przeze mnie
wątków, na które składa się kilkaset artykułów w których wymioenione przeze
mnie osoby przechwalają się wiedzą na temat mojej osoby, grożą mi utratą pracy
i szantażują, że jeśli nie przestanę pisać o ich współpracy z sekcją
propagandową, to wyślą donos do mojego pracodawcy:

###

Łebskie MSZ żydowskie, kierowane przez panią minister Cipi Liwni, posługującą
się płaczliwym dyszkantem podczas spotkań z Kondolizą i Annanem, wzięło na
garnuszek kilkunastu polskich Żydów, którzy w charakterze forumowiczów
internetowych uczestniczą w dyskusjach wirtualnych toczonych przez Polaków,
promieniując syjonistyczną propagandą jak reaktor w Dimonie

Wejdźcie, Moi Drodzy, na portral internetowy, "Gazety Wyborczej" www.gazeta.pl
i będziecie wiedzieli co jest tam grane na melodię ukradzioną Smetanie! Prym w
rdzennie polskich dyskusjach poświęconych wydarzeniom wojennym na Bliskim
Wschodzie wiodą na "forumach" wysłannicy pani minister Liwni, którzy
przyszpilają i obśmiewają każdą wypowiedź stawiającą chociażby znak zapytania
nad sensownością bombardowań cywilnej ludności Libanu. Komu się nie podoba
eksterminacja ponad miliona cywilnych Libańczyków i wygnanie z domów drugiego
tyle, kto nie aprobuje burzenia dzielnic mieszkaniowych i elektrowni, zalania
Morza Śródziemnego ropą naftową i blokowania Libanu przed pomocą humanitarną
zza granicy, ten jedynie tfu-tfu anty-Żyd, dyszący nienawiścią do mojżeszowych.

# www.nczas.com/?a=show_article&id=3277
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 17:37
      Kolego, hacking trzeba udowodnic. Poza tym nikt tego nie napisal explicite:))))
      Swoje wyjasnienia skladaj w watku zalozonym przez i-love-2-ski - nie chce mi sie
      latac po wielu watkach.
    • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 18:56
      Blazarek, ty sie naprawde chcesz przekonac, jak dupa boli?
      Kto wyjawial dane forumowiczow?
      Kto podajac sie za inna osobe, probowal uzyskac via mail pelne dane osobowe
      forumowicza?

Grozil ci ktos? Uwazasz, ze grozba jest poinformowanie pracodawcy o FAKTACH?
      Uwazasz, ze istnieje przepis prawny, ktory zakazuje informowania uprawnionych
      osob i/lub instytuacji o faktach?
      Uwazasz, ze twoja dzialanosc przynosila komukolwiek, lacznie z toba chlube?
      • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:01
        marouder napisał:

> Kto wyjawial dane forumowiczow?

Podaj chociaż JEDEN dowód na to, że ujawniłem czyjeś dane osobowe.
        • absztyfikant Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:05
          Kwiczysz jak posel Lyzwinski chlopie.
        • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:06
          z_daleka i absztyfikant.
          Reszte danych osobowych probowales wyludzic mailujac jako ania lewicka ze
          Szczecina oczywiscie miedzy innymi?
          Podpadziocho, mowilem ci, ze sie sam wkopiesz, bo kto bylby w stanie konrolowac
          tyle "tozsamosci"?
          • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:09
            marouder napisał:

> z_daleka i absztyfikant.

CO TY BREDZISZ? Kiedy to ja niby podałem ich dane osobowe?
            • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:12
              Ja wtedy bede dowodzil, jak mnie ktos sensowny zapyta blazarku:))
              • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:15
                marouder napisał:

> Ja wtedy bede dowodzil, jak mnie ktos sensowny zapyta blazarku:))

Jedne imię, jakim posługiwałem się na forum to "Fredek", które jest znane przez
                każdego i którym posługiwały się dzisiątki forumowiczów:

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54451046&a=54455014
                # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=49738576&a=49865282
                # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=49316391&a=49733388
                # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=38826705&a=38826961
                # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54139965&a=54259076
                • dana33 Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:17
                  nikt nie znal tego imienia, i nikt sie nim na forum nie poslugiwal.
                  daj linki, udowodnij, klamco.
                  • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:20
                    dana33 napisała:

> nikt nie znal tego imienia, i nikt sie nim na forum nie poslugiwal.
                    > daj linki, udowodnij, klamco.

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35928429&a=35976551
                    # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=34403364&a=34442660
                    # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=36416704&a=36439695
                    # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=36804656&a=36810903
                    # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=38948164&a=38948164
                    • marouder Nie odwracaj kota ogonkiem. 14.01.07, 19:23
                      Fredek z linkow i Fredek z twoich postow, to calkiem kto inny...ty nie umiesz
                      przestac?...bo masz wirtualne wsparcie i-love2-ski? To gratuluje poczucia
                      rzeczywistosci.
                      • blazare Re: Nie odwracaj kota ogonkiem. 14.01.07, 19:24
                        marouder napisał:

> Fredek z linkow i Fredek z twoich postow, to calkiem kto inny.

Co ty znowu bredzisz, idioto?
                        • marouder Re: Nie odwracaj kota ogonkiem. 14.01.07, 19:27
                          Nawet nie czytalem tych linkow:)
                          Odpowiedz na pytanie o jakim nicku mowimy? Do kogo zwracales sie poslugujac
                          imieniem fredek? Skad wiedziales, ze ta osoba ma tak na imie?
                          Czy ta osoba pozwolila ci je upubliczniac?
                          • blazare Re: Nie odwracaj kota ogonkiem. 14.01.07, 19:29
                            marouder napisał:

> Odpowiedz na pytanie o jakim nicku mowimy? Do kogo zwracales sie poslugujac
                            > imieniem fredek?

Zwracałem się do Fredka, czyli do polani używającego także nicka z_daleka.
                            "polani" i "z_daleka" to moim zdaniem jedna i ta sama osoba używająca dwóch
                            różnych nicków. O tym tez ci zapewne nie wiadomo?
                            • marouder Re: Nie odwracaj kota ogonkiem. 14.01.07, 19:33
                              Jak wszedles w posiadanie informacji n/t imienia z_daleka? Kto ci pozwolil
                              ujawniac czyjes dane, ktore ci w zaufaniu powierzono?
                              Czy nie chciales w podobny sposob wejsc w posiadanie informacji n/t
                              absztyfikanta, poslugujac nazwiskiem ania lewicka?
                              • blazare Re: Nie odwracaj kota ogonkiem. 14.01.07, 19:38
                                marouder napisał:

> Jak wszedles w posiadanie informacji

Ty jednak jesteś głupi... Ale powtórzę:

Imię "Fredek" znało całe forum na długo przed moim przybyciem. Ja tylko je
                                powtórzyłem.

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35928429&a=35976551
                                # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=34403364&a=34442660
                                # htttp://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=38948164&a=38948164
                                • marouder Re: Nie odwracaj kota ogonkiem. 14.01.07, 19:45
                                  Na forum jestes od lat. Czy ktos ci udzielil swojego zezwolenia na wyjawienie
                                  imienia, ktore powierzono co w tajemnicy?
                                  Czy probowales dotrzec do danych osobowych absztyfikanta podajac sie za inna osobe?
                                  • blazare Re: Nie odwracaj kota ogonkiem. 14.01.07, 19:46
                                    marouder napisał:

> Na forum jestes od lat.

Znowu kłamiesz.

> Czy probowales dotrzec do danych osobowych absztyfikanta

Nie.
                                    • marouder Re: Nie odwracaj kota ogonkiem. 14.01.07, 20:18
                                      Dziekuje za zwiezla, choc nieprawdziwa odpowiedz:)
                • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:18
                  W stosunku do kogo sie poslugiwales tym imieniem? Jak wszedles w posiadanie
                  informacji n/t imienia tego forumowicza? Czy uzyskales zezwolenie tego
                  forumowicza na poslugiwanie sie jego imieniem?
                  • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:21
                    marouder napisał:

> W stosunku do kogo sie poslugiwales tym imieniem? Jak wszedles w posiadanie
                    > informacji n/t imienia tego forumowicza? Czy uzyskales zezwolenie tego
                    > forumowicza na poslugiwanie sie jego imieniem?

Ty też zwracałeś się per "fredek":

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=39579463&a=39584897
                    # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45367184&a=45380207
                    • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:25
                      Do kogo ja sie zwracalem per fredek?
                      Do kogo ty sie zwracales per fredek?
                      Skad znales imie tej osoby?
                      Czy ta osoba pozwolila ci na wyjawianie jej imienia na forum?
                      • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:26
                        marouder napisał:

> Do kogo ja sie zwracalem per fredek?
                        > Do kogo ty sie zwracales per fredek?

Czy ty w ogóle zdajesz sobie sprawę ze swojego bełkotu? Zwracałem się per
                        "Fredek" to Fredka. A ty nie zwracałeś się do Fredka mówiąc "Fredek"? Czy ty
                        brałeś dzisiaj lekarstwa?
                        • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:29
                          ja zas pamietam, ze zwracale sie tak do z_daleka! Skad wiedziales o jego
                          imieniu? Czy pozwolil ci wyjawic swoje imie na forum?
                          • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:34
                            marouder napisał:

> ja zas pamietam, ze zwracale sie tak do z_daleka! Skad wiedziales o jego
                            > imieniu? Czy pozwolil ci wyjawic swoje imie na forum?

Ty rozumiesz słowo pisane? Przecież przed momentem udowodniłem, że imienia
                            Fredek użwało niemal całe forum długo przed tym, jak się tu pojawiłem. Czy wasze
                            idiotyczne kłamstwa mają jakieś granice wyznaczone zdrowym rozsądkiem? Jak można
                            iść w zaparte w sytuacji, gdy ktoś przytacza DOWODY w postaci postów. Tymaczsem
                            wy nie jesteście w stanie przytoczyć ani jednego mojego artykułu, który
                            dowodziłby waszych łgarstw.

Jeszcze raz powtarzam:

Osoby takie jak "absztyfikant", "z_daleka" ["polani"], "dana33", "tut_ets",
                            "arap1", "rzewuski1", "marouder" zostały zatrudnione przez sekcję propagandową
                            izraelskiego MSZ w celu szerzenia syjonistycznej progandy na polskich forach, o
                            czym pisano między innymi w tygodniku "Najwyzszy Czas":

Łebskie MSZ żydowskie, kierowane przez panią minister Cipi Liwni, posługującą
                            się płaczliwym dyszkantem podczas spotkań z Kondolizą i Annanem, wzięło na
                            garnuszek kilkunastu polskich Żydów, którzy w charakterze forumowiczów
                            internetowych uczestniczą w dyskusjach wirtualnych toczonych przez Polaków,
                            promieniując syjonistyczną propagandą jak reaktor w Dimonie

Wejdźcie, Moi Drodzy, na portral internetowy, "Gazety Wyborczej" www.gazeta.pl i
                            będziecie wiedzieli co jest tam grane na melodię ukradzioną Smetanie! Prym w
                            rdzennie polskich dyskusjach poświęconych wydarzeniom wojennym na Bliskim
                            Wschodzie wiodą na "forumach" wysłannicy pani minister Liwni, którzy
                            przyszpilają i obśmiewają każdą wypowiedź stawiającą chociażby znak zapytania
                            nad sensownością bombardowań cywilnej ludności Libanu. Komu się nie podoba
                            eksterminacja ponad miliona cywilnych Libańczyków i wygnanie z domów drugiego
                            tyle, kto nie aprobuje burzenia dzielnic mieszkaniowych i elektrowni, zalania
                            Morza Śródziemnego ropą naftową i blokowania Libanu przed pomocą humanitarną zza
                            granicy, ten jedynie tfu-tfu anty-Żyd, dyszący nienawiścią do mojżeszowych.

# www.nczas.com/?a=show_article&id=3277
                    • dana33 Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:27
                      nu, wiedzialam przeciez ze uzyjesz wlasnie tych linkow.... to ze polani pisal
                      wczesniej jako fredzio wie cale forum. te wszystkie linki, ktore podales, nie
                      lamaly zadnego prawa, bo odnosily sie do wpisow polani, ktory byl fredziem.
                      natomiast twoj wpis z uzyciem tego imienia byl skierowany do innego forumowicza.
                      i zreszta ladnie go przeprosiles za to. wiec wiesz, jak ci juz pisalam, bujac
                      to nie mnie, bujac to nie nas, przestan facio manipulowac, git?
                      • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:28
                        dana33 napisała:

> natomiast twoj wpis z uzyciem tego imienia byl skierowany do innego forumowicza

Moje wpisy skierowane były do Fredka. Uważam, że z_daleka i polani to jedna i
                        tam sama osoba.
                        • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:30
                          A ja wiem, ze ty wiesz, ze klamiesz hamulcu:)
                          • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:41
                            marouder napisał:

> A ja wiem, ze ty wiesz, ze klamiesz hamulcu:)

Nie ubliżaj mi, kłamco...
                            • dana33 Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:47
                              sluchaj, blazerski...... ten watek, gdzie pierwszy raz do niego napisales fredek
                              i gdzie on ci odpowiedzial, ze nie spusci sie do twojego poziomu, zostal
                              wyciety, ale ja pamietam to doskonale. te twoje przeprosiny, nie do fredzia
                              polani, ale do z daleka, tez zostaly wyciete. ale redakcja je ma. tak ze twoje
                              terazniejsze wykrety nic ci nie pomoga. sad moze zazadac tego od redakcji i
                              redakcja bedzie musiala to udostepnic. i te twoje tutejsze wykrety tez.
                              facet, grzezniesz coraz bardziej i coraz wiecej dowodow dostarczasz. ja ci
                              dobrze radze, zniknij po prostu, idz sie wyzywaj gdzie indziej, przestan grozic
                              tutaj wszystkim, bo wiesz, my juz duze dzieci i wiemy dokladnie, ze sady to nie
                              zawsze koncza sie wg wishfulthinking...
                              • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:51
                                dana33 napisała:

> i gdzie on ci odpowiedzial, ze nie spusci sie do twojego poziomu, zostal
                                > wyciety, ale ja pamietam to doskonale. te twoje przeprosiny, nie do fredzia
                                > polani, ale do z daleka

Znowu kłamiesz.. polani i z_daleka to jedna i ta sama osoba, którą całe forum
                                zna jako Fredka - co w tym wątku wiele razy udowodniłem.

> facet, grzezniesz coraz bardziej i coraz wiecej dowodow dostarczasz. ja ci
                                > dobrze radze, zniknij po prostu, idz sie wyzywaj gdzie indziej

Jak już pisałem jestem w stanie zapomnieć o całej sprawie pod warunkiem, że
                                moderatorzy wykasują posty w których zostały ujawnione moje dane osobowe.
                                • dana33 Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 19:58
                                  sluchaj, manipulancie.... cale forum wie, ze polani to ex fredzio i cale forum
                                  wie, ze z daleko to nie fredzio i nie polani. i ty tez wiesz. nikt nigdy nie
                                  mylil z daleka z fredziem. ty tez nie. teraz starasz sie wykrecic i wlasnie
                                  robisz taka malutka, idiotyczna manipulacyjke.

a ja ci juz pisalam, ze jak przestaniesz pisac idiotyzmy, to i ja przestane ci
                                  dokopywac.
                                  ja nic nie wytne. niech bedzie jako dowod. a kropka wytnie albo nie wytnie,
                                  zalezy jak postanowi.
                                  natomiast jak ty nie przestaniesz pisac oszczerstw, nie przestaniesz grozic i
                                  nie przestaniesz dawac tutaj danych forumowiczow, to nie miej do nikogo
                                  pretensji za konsekwencje.
                                  • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 20:02
                                    dana33 napisała:

> natomiast jak ty nie przestaniesz pisac oszczerstw, nie przestaniesz grozic i
                                    > nie przestaniesz dawac tutaj danych forumowiczow, to nie miej do nikogo
                                    > pretensji za konsekwencje.

Nigy nikomu nie groziłem (co udowodniłem) i nigdy nie ujawniłem niczyich danych
                                    (co również udowodniłem kilkunastoma linkami do postów będących dowodem na to,
                                    że imię "Fredek" było znane całemu forum). Ujawniliście moje dane po to, żeby
                                    wyrzucić mnie z forów, a nie po to, żeby pokazac swoją "konsekwencję" cokolwiek
                                    miałaby ona znaczyć.
                                    • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 20:09
                                      Niczego nikomu nie dowiodles na forum. Tobie dowiedziono klamstw, oszustw,
                                      nielojalnosci wobec osob, ktore ci zaufaly, braku hamulcow oraz braku godnosci.
                            • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 20:07
                              Ja nie jestem klamca:) Klamca jestes ty, jestes tez oszustem, czlowiekiem
                              nielojalnym wobec swoich rozmowcow i respontentow, czlowiekiem falszywym.
                              • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 20:08
                                marouder napisał:

> Ja nie jestem klamca:) Klamca jestes ty, jestes tez oszustem, czlowiekiem
                                > nielojalnym wobec swoich rozmowcow i respontentow, czlowiekiem falszywym.

Nie mam zamiaru polemizować ze stekiem inwektyw.
                                • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 20:10
                                  To nie polemizuj z urojonymi przez siebie inwektywami. Jesli masz ochote
                                  polemizuj z oskarzeniami.
    • ritzy Zapytanie 14.01.07, 19:44
      Raz i drugi spotkałem sie na Forum z okresleniem "marszczyć Freda". Nie bardzo
      je rozumiem. Czy to moze chodzi o tego Freda, o ktorym tak interesujaco
      rozmawiacie? I dlaczego on sie marszczy?
    • wtracalski Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 21:36
      Z przykrością pozwolę sobie stwierdzić, żeście wszyscy zwariowali.
      wtr.
      • dana33 Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 21:43
        chodzi o pryncypy, wtracalski..... nikt oprocz blazara nie zwariowal...
        • wtracalski Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 21:57
          dana33 napisała:

> chodzi o pryncypy, wtracalski..... nikt oprocz blazara nie zwariowal...

To raczej pryncepy niż pryncypy. Jest w pobliżu jakiś psycholog?
          wtr.
          • absztyfikant Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 22:20
            Wtracalski, nie znasz meritum sprawy, bo sila rzeczy znac nie mozesz. Pogadaj z
            baronowa, to ci wyjasni to i owo. Masz jakies 20% danych.
            • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 22:26
              absztyfikant napisał:

> Wtracalski, nie znasz meritum sprawy, bo sila rzeczy znac nie mozesz. Pogadaj

Na razie tak się składa, że ty wiesz o mnie wszystko, a ja o tobie nic. Wiesz
              jak się nazywam, a ty nadal pozostajesz anonimem. Udowodniłeś na forum, że wiesz
              kim jestem, podałeś szczegóły z mojego życia prywatnego i zawodowego - mam więc
              prawo czuć się zagrożony. Groziłeś mi także utratą pracy i "innymi środkami",
              których nie sprecyzowałeś. Jeśli nie doczekam się przeprosin z twojej strony,
              jutro - tak jak obiecałem - poinformuję o wszystkim organa ścigania, a
              konkretnie prokuraturę.
              • absztyfikant Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 22:29
                Nie wiem o czym mowisz. Pisz do mnie na Berdyczow. A jeszcze lepiej na Mekke.
                • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 22:32
                  absztyfikant napisał:

> Nie wiem o czym mowisz. Pisz do mnie na Berdyczow. A jeszcze lepiej na Mekke.

Skoro nie chciałeś zakończyć sprawy polubownie - co proponowałem w poprzednim
                  wątku - będę musiał zgłosić wszystko w prokuraturze. Trudno, nawet jeśli będzie
                  się to wiązało ze straconym czasem i pieniędzmi. Pewnie i tak nie dojdzie do
                  rozprawy sądowej, ale może przynajmniej dojdzie do konfrontacji na komisariacie
                  policji i w końcu poznam twoją tożsamość, panie X.
                  • absztyfikant Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 22:38
                    Wez sie za pisanie scenariuszy:)))))))
                    • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 22:47
                      absztyfikant napisał:

> Wez sie za pisanie scenariuszy:)))))))

Nawet nie znasz procedur karnych. W przypadku zgłoszenia groźby karalnej,
                      naruszenia przepisów ustawy o ochronie danych osobowych [czyli tych przestępstw
                      których się dopuściłeś] albo innego przestępstwa mającego charakter indywidualny
                      policja ma obowiązek pobrać zeznania od obydwu stron, a następnie skonfrontować
                      je ze sobą przed przekazaniem sprawy do prokuratury. Może i nic z tego nie
                      wyjdzie, prokurator umorzy sprawę, ale przynajmniej poznam twoje personalia.
                      • absztyfikant Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 22:50
                        Twoja indolencja jest przeurocza. A teraz wyspij cie - czeka cie pracowity dzien.
            • wtracalski Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 22:41
              absztyfikant napisał:

> Wtracalski, nie znasz meritum sprawy, bo sila rzeczy znac nie mozesz. Pogadaj
              z
              > baronowa, to ci wyjasni to i owo. Masz jakies 20% danych.

Z Baronową jestem od niedawna na ty i meritum znam.
              Człwiek na poziomie powinien trzymać się w pionie (Mleczko)
              • absztyfikant Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 22:52
                Zgoda. Bohater tej opery mydlanej chcial mnie zlustrowac, zastraszyc i
                zdemaskowac i esbeckimi metodami mogl dopiac swego. Poza tym grozil mi pobiciem.
                Nie jestem osoba prywatna i nie mieszkam na Mt. Saint Michel.
                • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 22:53
                  absztyfikant napisał:

> Poza tym grozil mi pobiciem

Kłamiesz. Ale już wkrótce będziesz miał okazję złożyć swoje zeznania na policji.
                  Żegnam.
                  • blazare Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 23:00
                    blazare napisał:

> zeznania na policji

Zeznania podpisane imieniem i nazwiskiem, a nie anonimowym nickiem.
                    • dana33 Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 23:31
                      ales ty pajac, blazerski....
                      najpierw zloz skarge, zlotko..... podpisana imieniem i nazwiskiem, a nie jednym
                      z twoich anonimowych nickow... :)))))
                      • marouder Re: Przestępcy na Forum Świat 14.01.07, 23:33
                        Tepy pieniek z tego blazarka, jak pragne zdrowia:))
    • marcus_crassus mossad wygral "blazare" - calkowicie! 15.01.07, 02:14
      a)nie doszlo do naruszenia ochrony danych osobowych.
      b)nie ma pojawila sie zadna grozba karalna

lezysz i kwiczysz. towarzystwo z Izraela zalatwilo Cie na amen
    • oj-halino W sprawie Fredka. 15.01.07, 18:07
      Re: Przestępcy na Forum Świat
      marouder 14.01.07, 19:25 + odpowiedz

Do kogo ja sie zwracalem per fredek?
      Do kogo ty sie zwracales per fredek?
      Skad znales imie tej osoby?
      Czy ta osoba pozwolila ci na wyjawianie jej imienia na forum?
      • marouder Belkotal blazarek, ktory wyjawil imie forumowicza 15.01.07, 18:15
        ...z ktorym korespondowal. Probowal takze mataczyc. Przytoczyl linki odnoszace
        sie nie do swojego respondenta, ktory mu via mail zdradzil niektore swoje dane,
        a ktorego zawiodl, lecz do osoby wystepujacej niegdys na forum pod nickiem
        fredzio54 (dzis polani).
        • oj-halino Re: Belkotal blazarek oraz marouder :-) 15.01.07, 18:41
          Ja Ci, marouder (i Tobie, blazarek!), szczerze radzę odejść od kompa na
          kilkanaście godzin (conajmniej), a następnie wrócić i przeczytać ten
          humorystyczny wątek. Ubawicie się, czego Wam życzę :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka