Dodaj do ulubionych

Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali

09.02.07, 22:57
posty tych obrazajacych a nie tez obrazanych. Odbylem "pouczajaca" swiadczaca
o jego/jej "poziomie" dyskusje z niejakim/ka "banme1"
w watku:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57061104
i ani raz jej/jego tam nie obrazilem a moje posty tez skasowano.
Raz na jakis czas moge tych wyksztalciuchow adminujacych FK pogonic do roboty
i myslenia :)
Obserwuj wątek
    • szlachcic_polski To tutaj jest taka cenzura ? 09.02.07, 23:08
      No to trzeba będzie kogoś wbić na pal.
      • silesius.monachijski22 Mnie cale konto zablokowali; choc to lewak dr.freu 09.02.07, 23:20
        d nazywal Kaczynskich "skurw......"; mi zablokowlai konto i poczte, zas lewak
        dr.freud pisze bezkarnie dalej; no coz "sprawiedliwosc socjalistyczna"

szlachcic_polski napisał:

> No to trzeba będzie kogoś wbić na pal.
    • goldenwomen Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 09.02.07, 23:13
      spoko. dalej bądz sobą i nie pozwol soba manipulowac. Czasem mam wrazenie ze tu
      co niektorzy siedzia tylko po to by robić nam pranie mózgów.Mnie nazwano tu
      Żydówka bo mam w nicku słowo GOLD. I co? olewam takich co nie maja pojęcia kim
      jestem.Pisze tu na FK swoje zdanie i mało mnie to obchodzi czy ktos sie z tym
      zgadza czy nie.
      • frank_drebin Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 09.02.07, 23:18
        Mi to wisi kto mnie jak okresla stad sygnatura. Jednak jak ktos zamiast pisac
        do rzeczy okresla tzw. grubym slowem na moj post (i to jest wszystko co pisze)
        i przyznaje zareagowalem, ale nie obrazilem, ale tez wycieto moje posty - to
        cos jest nie tak. Niech wycinaja kretynow umiejacych pisac tylko slowo "debil"
        a nie moje posty odpowiadajace na ich wysilki "umyslowe".
        No chyba, ze ci kretyni pisza z Czerskiej lub maja jakies specjalnie fory na
        Czerskiej ...

goldenwomen napisała:

> spoko. dalej bądz sobą i nie pozwol soba manipulowac. Czasem mam wrazenie ze
        tu
        >
        > co niektorzy siedzia tylko po to by robić nam pranie mózgów.Mnie nazwano tu
        > Żydówka bo mam w nicku słowo GOLD. I co? olewam takich co nie maja pojęcia
        kim
        > jestem.Pisze tu na FK swoje zdanie i mało mnie to obchodzi czy ktos sie z tym
        > zgadza czy nie.
        • goldenwomen Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 09.02.07, 23:21
          :))))))))))))
          malo kto na tym forum wie co pisze :)inni sa po to by tylko zaśmiecać.Te
          różnice bardzo łatwo zauwazyc
      • lumpior Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 09.02.07, 23:28
        >zgadza czy nie> to tak samo jak Kaczory
    • t-800 Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 09.02.07, 23:33
      Nie wymagaj od nich myślenia. :-)
    • giwi Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 09.02.07, 23:34
      Proponuję przyjrzeć się dobrze ekranowi przed wysłaniem postu. Pod okienkiem jest napis: "Nie odpisuj na posty łamiące regulamin!" Wpisy, w których jest zacytowany usunięty post, są wycinane. To chyba logiczne, myślenie nie boli. :-)
      • lauriane Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 09.02.07, 23:45
        giwi napisała:

> Proponuję przyjrzeć się dobrze ekranowi przed wysłaniem postu. Pod okienkiem
        je
        > st napis: "Nie odpisuj na posty łamiące regulamin!" Wpisy, w których jest
        zacyt
        > owany usunięty post, są wycinane. To chyba logiczne, myślenie nie boli. :-)
        L. Nie zrzucaj odpowiedzialnosci na napis, moderator to Twoja rola....
        A jak to zrobisz czy logicznie, czy tez nie - to inna sprawa....
        J.C.
        • ritzy Uwazam, ze Giwi ma racje 09.02.07, 23:48
          Jest madra i inteligentna. Switnie ocenia sytuacje i zawsze ma racje. Jest dla
          mnie wzorem. Tak jak i reszta adminow. Kiedys bede do nich podobny, ale czeka
          mnie jeszcze bardzo duzo pracy.
          • silesius.monachijski22 Zycze wiec udanej kariery na Mysiej; na zdrowie!! 09.02.07, 23:50
            ritzy napisał:

> Jest madra i inteligentna. Switnie ocenia sytuacje i zawsze ma racje. Jest
            dla
            > mnie wzorem. Tak jak i reszta adminow. Kiedys bede do nich podobny, ale czeka
            > mnie jeszcze bardzo duzo pracy.
          • lauriane Re: Uwazam, ze Giwi ma racje 09.02.07, 23:51
            ritzy napisał:

> Jest madra i inteligentna. Switnie ocenia sytuacje i zawsze ma racje. Jest
            dla
            > mnie wzorem. Tak jak i reszta adminow. Kiedys bede do nich podobny, ale czeka
            > mnie jeszcze bardzo duzo pracy.
            L. Nie watpie, ze jest madra i inteligentna, natomiast jesli ma zawsze racje,
            to tylko dlatego, ze jest moderatorem....
            J.C.
            • silesius.monachijski22 Uwazam, ze Giwi ma racje: Orwell: "Rok 1984" 09.02.07, 23:53
              lauriane napisał:

> ritzy napisał:
              >
              > > Jest madra i inteligentna. Switnie ocenia sytuacje i zawsze ma racje. Jes
              > t
              > dla
              > > mnie wzorem. Tak jak i reszta adminow. Kiedys bede do nich podobny, ale c
              > zeka
              > > mnie jeszcze bardzo duzo pracy.
              > L. Nie watpie, ze jest madra i inteligentna, natomiast jesli ma zawsze racje,
              > to tylko dlatego, ze jest moderatorem....
              > J.C.
          • lumpior Re: Uwazam, ze Giwi ma racje 09.02.07, 23:59
            Praca praca a noc sie zbliza,ja jak sie wkurze to gdzies nie mam ochoty.Giwi
            nie denerwuj sie.
      • frank_drebin Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 09.02.07, 23:49
        Chwileczke jak zauwazylem od interptetacji tzw. regulaminu to nie ja tu jestem
        tylko admini:
        giwi napisała:
        "Proponuję przyjrzeć się dobrze ekranowi przed wysłaniem postu. Pod okienkiem je
        st napis: "Nie odpisuj na posty łamiące regulamin!" Wpisy, w których jest
        zacytowany usunięty post, są wycinane. To chyba logiczne, myślenie nie boli. :-
        )"
        I w momencie lamania regulaminu jakos nie bylo zadnego admina. Wiec radze
        adminom przeczytac watek i posty zanim kogos wywala. Wiem, ze to trudna praca i
        spoleczna. Jednak jak ktos za nic wywala niech da sobie spokoj z adminowaniem.
        Amen.
        • nurni Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 09.02.07, 23:53
          Musisz zgadnac czy Giwi uzna post za "lamiacy" czy za "nie lamiacy" - wtenczas skrobiesz respons albo nie. To przeciez proste......

Co Ty chlopie, zgadywac nie umiesz?
          • silesius.monachijski22 Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 09.02.07, 23:57
            znam dosc dobrze reguly logiki; obce mi sa "reguly" gazetowego salonowca

nurni napisał:

> Musisz zgadnac czy Giwi uzna post za "lamiacy" czy za "nie lamiacy" -
            wtenczas
            > skrobiesz respons albo nie. To przeciez proste......
            >
            > Co Ty chlopie, zgadywac nie umiesz?
            >
        • giwi Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 10.02.07, 00:19
          To forum pomyliło Ci się z "Dziennikiem" :-). Tylko tam jest moderowanie wstępne, tu wszystko idzie bezpośrednio na forum, które nie jest monitorowane non-stop. Myślę, że wyjaśniłam zrozumiale.
    • silesius.monachijski22 Nie skomentuje wypowiedzi giwi, bo sam jestem - 09.02.07, 23:38
      - doslownie - chory na jedno oko; zreszta: warto to wogole komentowac??? kiedys
      istnialo pojecie przyzwoitosci i wstydu, ale to bylo jeszcze w ubieglym wieku;
      dobranoc
    • antykagan Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 10.02.07, 00:15
      frank_drebin napisał:

> posty tych obrazajacych a nie tez obrazanych. Odbylem "pouczajaca" swiadczaca
      > o jego/jej "poziomie" dyskusje z niejakim/ka "banme1"
      > w watku:
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57061104
      > i ani raz jej/jego tam nie obrazilem a moje posty tez skasowano.
      > Raz na jakis czas moge tych wyksztalciuchow adminujacych FK pogonic do roboty
      > i myslenia :)

Nikt cie nie będzie obrażał, jak zajmiesz sie swoja robotą na Bronksie i
      przesztaniesz wpierniczać w polskie sprawy, emigranciku. Nikt cie nie prosi o
      rade. Terzba było nie zdradzac Polski i nie wyjeżdżać.
      • lauriane Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 10.02.07, 00:28
        L. A jak sie bedziesz wpierniczal to skopiemy (metafora)....
        Hehe, swietne !Lubie otwartych proletow....
        J.C.
        • silesius.monachijski22 Re: Prosze adminow tego forum zeby tylko kasowali 10.02.07, 00:33
          no coz: prolety w TYM KRAJU maja sie nadzwyczaj dobrze; az sie boje osmielic
          zacytowac takiego jednego proleta z takiej jednej tasmy; no... skoro prosicie,
          to choc dwa slowa: "rzeczywiscie poglupialem"; wodka z proleta potrafi
          i "yntelektualyste" zrobic;

lauriane napisał:

> L. A jak sie bedziesz wpierniczal to skopiemy (metafora)....
          > Hehe, swietne !Lubie otwartych proletow....
          > J.C.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka