aaki 12.02.07, 15:15 wczoraj osobnik krostek71 zamieścił na forum moje dane osobiste. informacje te otrzymała kiedys ode mnie osobiście dana33 w związku z planowanym przeze mnie wyjazdem do izraela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant [...] 12.02.07, 15:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Publikowania danych osobowych na forum ciąg d 12.02.07, 15:17 zart :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki tak trzymac absztyf. 12.02.07, 15:19 jakkolwiek mamy odmienne poglądy na różne tematy to jednak nikomu z was nigdy takich życzeń nie składałem Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tak trzymac absztyf. 12.02.07, 15:20 Zartuje przeciez. Ja mam nawet opory przed zabijaniem much:) Nie nosze turbanu, take it easy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki tak trzymac izraelczycy 12.02.07, 15:35 w trakcie swojego pobytu na forum spotkałem sie juz z różnego rodzaju skierowanymi do mnie uwagami,grożbami,"zyczliwymi" sugestiami i pomówieniami.większość z nich bazowała na moich osobistych rozmowach z kilkoma forumowiczami z il. i tylko te 2-3 osoby znały moje dane personalne. tak więc dowcip twój zbytnio mnie nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tak trzymac izraelczycy 12.02.07, 15:37 Nie znam twoich danych osobowych, nie interesuja mnie one. Znam tylko twoj zawod, ale to akurat wiem z lektury forum. "Nie zgadzam się z tym, co mówisz, ale będę bronił do śmierci twojego prawa do mówienia tego" - Voltaire Odpowiedz Link Zgłoś
aaki tobie ich nie podawałem ; natomiast 12.02.07, 15:56 podawałem je danie rothschild Odpowiedz Link Zgłoś
jureek1234 Re: aaki - kali? 13.02.07, 11:05 aaki napisała: > podawałem je danie rothschild Czy mi się coś przywidziało, czy właśnie podałeś publicznie na forum czyjeś nazwisko? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek1234 Re: aaki - kali? 13.02.07, 17:02 aaki napisała: > czyjeś imię.nie nazwisko. Aha. Myślałem, że rothschild to nazwisko. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: aaki - kali? 13.02.07, 17:49 aha myslaleś żle.rothschild dawno podała swe nazwisko wszem i wobec-na zasadzie manifestacji. tudziez adresy i telefony. qui pro quo. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aaki - kali? 13.02.07, 18:32 nie na zasadzie manifestacji. tylko zwyczajnie odebralam wam bron z reki. mnie nie mozecie wiecej szantazowac. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: aaki - kali? 13.02.07, 21:11 nigdy nikogo nie szantażowałem bo sporów na forum nie traktuje i nie odbieram w tych kategoriach. to ty pisałas" co by sobie pacjenci pomysleli gdyby... i co by moi pracodawcy itp itd, że mamy wspólnych znajomych którzy wiedza o mnie rózne rzeczy. zapomniałas o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: aaki - kali? 13.02.07, 21:22 nie, nie zapomnialam, no i co z tego? nie jest prawda, ze jakby twoi pacjenci wiedzieli, co ty tu wypisujesz, jakby widzieli to "zwalaj sie tlusta krowo" i "ogolilas sie dzisiaj", to by w 100% zmienili o tobie zdanie? tylko chcialam pokazac twoja dwulicowosc, zaklamanie twojego charakteru. nawet jakbym wiedziala, gdzie pracujesz, to tak prawde mowiac g mnie obchodzi. to bylo podstawienie tobie lusterka, jak ty nedznie w sumie wygladasz. z jednej strony napewno grasz troskliwego lekarza, ale w gruncie to o ilu pacjentach pomyslales sobie jako o tlustej krowie????? nu, ale taki wlasnie jestes, to caly twoj obrazek..... marny.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: aaki - kali? 13.02.07, 21:48 nie rznij głupa-to były formy szantażu z twojej strony. teraz zas usiłujesz z braku argumentów insynuowac mój zły stosunek do pacjentów. jesteś chora z nienawisci.powinnas odejśc z forum dla swego własnego dobra Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum [...] 12.02.07, 15:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Przyznam, ze tego sie juz dawno spodziewalem 12.02.07, 15:48 teraz to wiem. osoby z którymi dyskutuję,spieram sie, czesto w sposób złosliwy, ostry,a czasem nawet za ostry (i vice versa) sa jednak dla mnie tylko przeciwnikami forumowymi nigdy zas osobistymi wrogami... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Przyznam, ze tego sie juz dawno spodziewalem 13.02.07, 18:35 stales sie wrogiem w momencie, jak zaczales bez przerwy, bez zadnych oporow, pluc na moj kraj i na moj narod. moj kraj przyjal cie serdecznie, moi przyjaciele i ja rowniez. w odpowiedzi dostalismy plucie. tak wlasnie wygladaja charakterki prowincjonalnych prostaczkow z jakiegos pipidowka, silacych sie pokazanie ze sa czyms wiecej, niz sa naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Publikowania danych osobowych na forum ciąg d 12.02.07, 16:03 az mna tapnelo, bo nie doczytalem nicka:)) I co teraz aaki, ? Kropka ,w najlepszym wypadku pojdzie po najmniejszej lini oporu i zabanuje tego krostka, ktory przeciez nie jest krostkiem, tylko jak wszyscy o tym wiemy starym uzytkownikiem i to zapewne z tego zaufanego kregu paru osob,ktore w israelu znaly twoje dane. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Publikowania danych osobowych na forum ciąg d 12.02.07, 16:21 jak mowie banda lobuzow sie rozzuchwala skoro moze sie bawic bezkarnie danymi osoby,ktora zna a ktora nie uczestniczy na tym forum. to prymitywne szuje,ktore zasze beda cie nekac,dopoki kropka pzymyka na to oczy. napisz na forum abuse i na moderacje,ten smrod trzeba wyniesc poza to forum,bo tu sa te g.. chronione,jako kolesie i kolezaneczki. wiadomo kto to krostek i wiadomo czemu to robi a tobie radze skonczyc konwersacje z tym chamstwem i tyle,bo po co przewalac ten obornik dzien w dzien,niech sie sami delektuja wlasnym smrodem i wlasnymi faszystowskimi idealami. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 [...] 12.02.07, 16:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski [...] 12.02.07, 16:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 [...] 12.02.07, 17:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: popatrz tu 13.02.07, 18:36 no i dobrze robi, ze sie nabija.... jest z czego... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Publikowania danych osobowych na forum ciąg d 12.02.07, 16:52 Nauczka , aaki - Zanim podasz reke szui policz palce ,... ============================================================================== wczoraj osobnik krostek71 zamieścił na forum moje dane osobiste. informacje te otrzymała kiedys ode mnie osobiście dana33 w związku z planowanym przeze mnie wyjazdem do izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wspolczuje aaki 12.02.07, 17:01 i rozumiem twoje uczucia, bo mi sie cos podobnego tez przydarzylo. Tak to jest jak walka o wladze zasstepuje walke o racje. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: Wspolczuje aaki 12.02.07, 17:10 ale czy jestes pewien,ze zadna inna osoba oprocz Dany nie mogla wejsc w posiadanie twoich danych osobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: Wspolczuje aaki 12.02.07, 17:11 danus01 napisała: > ale czy jestes pewien,ze zadna inna osoba oprocz Dany nie mogla wejsc w > posiadanie twoich danych osobowych? oskarzyc latwo,ale gdzie pewnosc,ze to nie twoja prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Wspolczuje aaki 12.02.07, 17:13 dana nie musiała w nic wchodzic gdyz otrzymała je ode mnie. i jeszcze jedna-dwie inne osoby równiez z il. to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wspolczuje aaki 12.02.07, 17:14 Co prawda, to prawda. Nie mozna wykluczyc prowokacji Aaki'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wspolczuje aaki 12.02.07, 19:23 nie mam zielonego pojecia o co chodzi... twoje dane, byle aki, podalam wlasnie tym 2-3 osobom zanim przyjechales z prosba, zeby pokazali ci te rzeczy, ktorych nie ma w jerozolimie. ostatecznie nie moglam ich zaangazowac do tego mowiac: przyjezdza x z polski, nie? zreszta znasz te osoby, masz ich dane rowniez i nawet imie jednej z nich ladnie zamiesciles na forum pare miesiecy temu. nikomu innemu twoich danych nie podawalam. nie jestes az tak interesujacym typem, zeby sie chwalic znajomoscia z toba. ganc na odwrot: wstydze sie dzisiaj przed tymi paroma osobami, ze im wpierniczylam takiego typa, na ktorego stracili kupe swojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 i jeszcze jedno.... 12.02.07, 19:27 ben shaprut zawiadomil mnie swego czasu, ze jest w posiadaniu dossiers, jak sie wyrazil, wszystkich israelczykow na tym forum. jesli umieli sie wlamac do naszych danych, to mysle, ze nie maja wielkich trudnosci wlamac sie i do twoich. dla takich typow, co wlaza w cudze computery, nie ma znaczenia po jakiej stronie stoisz, nawet jak stoisz po ich stronie, warto im miec twoje dane. na wszelki wypadek... tak wy wlasnie wygladacie.... no i nie zapominaj, ze ty dales nasze dane, ktore dostales ze tak powiem, na srebrnym talerzu bedac w israelu, dalej.... to my wiemy na pewniaka. najpierw spojrzyj na siebie, zanim zaczniesz oskarzac innych. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: i jeszcze jedno.... 12.02.07, 19:33 A ja moge Ci napisac ze jutro nasle Ci F-16 na chalupe i co z tego? Czy ujawnil kogos dane? Czy obsmarowal rzeczywiste osoby?? Nauczcie sie odrozniac forum od realu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: i jeszcze jedno.... 12.02.07, 19:48 owszem manny, ben shaprut pod nikiem pissmaker zamiescil zdjecia i dal pod nimi niki tych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki znasz zasadę" brzytwy ockhama" ? 12.02.07, 20:41 "nie należy mnozyć bytów bez potrzeby" twoja koncepcja jest tylez interesująca co spiskowo-nieprawdopodobna. absztyfikant sugeruje ze zrobilem to sam,ty zas że zrobił to ktos z "nas" jaka teza bedzie nastepna? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki wiem ,ze nie masz. za to ja mam. 12.02.07, 20:31 de facto moje dane miałas tylko Ty. i nikt wiecej.nigdy tez nie podawałem ich nikomu z forumowiczów.nie pisałem tez w sposób który mogł ułatwic ich rozszyfrowanie. wczoraj miejsce mojego zamieszkania i miejsce pracy ujawnił krostek. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wiem ,ze nie masz. za to ja mam. 12.02.07, 23:58 Drogi aaki. Jestes jednym z najbardziej zaangazowanych antysemitow na forum, wiec nie dziw sie, ze takie mysli przychodza mi do glowy. Poza tym wyraznie zaznaczylem, ze to tylko hipoteza. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wiem ,ze nie masz. za to ja mam. 12.02.07, 23:59 A ten link daje na wypadek, gsybys twierdzil, ze Zydow kochasz, a nie lubisz tylko Israela. youtube.com/watch?v=Uo3V9cplDRk Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: wiem ,ze nie masz. za to ja mam. 13.02.07, 05:36 jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy,że chodzi o antysemityzm Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wiem ,ze nie masz. za to ja mam. 13.02.07, 08:06 kiedy chodzi o antysemityzm, to widac to dokladnie. w kazdym razie dobrze, ze nie twierdzisz dalej, ze mialam jakies twoje dane i ze dalam je dalej. a teraz spadowa, klamco. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki zwyczajnie kłamiesz. 13.02.07, 15:51 upubliczniasz dane forumowiczów.stosujesz pomówienia,pogróżki i insynuacje. rozpowszechniasz na forum tresc prywatnych rozmów. nędza... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 oczywiscie ,ze tak i byly juz na ten temat watki 13.02.07, 16:44 na moderacji i to cale miesiace temu. Juz chyba 2 miesiace po powrocie z Israela zaczeli cie szantazowac dwuznacznie i niedwuznacznie ,ze znaja twoje namiary i powiadomia zaklad pracy. I tak powtarzalo sie co jakis czas. Raz protestowales na moderacji a raz nie. I dobrze wiedziec,ze tylko Danie dales swoje namiary . Przynajmniej sprawa jest jasna Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zwyczajnie kłamiesz. 13.02.07, 18:43 rzeczywiscie? a gdzie to ja rozpowszechniam na forum tresci prywatnych rozmow? znow klamiesz, jak najety. a jesli pijesz do wlasnej osoby, to moze zacznij od siebie: ty pierwszy napisales pare prywatnych informacji o twoim pobycie w israelu, ty podales tutaj pierwszy imie jednego z forumowiczow, ktorego spotkales w israelu. jesli ja potem wtykalam ci szpile, to to tylko byla odpowiedz na twoje prowokacje, na twoje dawanie informacji dalej, bo wiesz dobrze, ze dales i wiesz dobrze, tak samo jak i ja wiem, komu. wszystko co poszlo z mojej strony bylo tylko konsekwencja tego, co ty zrobiles pierwszy. no i tak trzymac aki... kto z was bedzie podawal jakas informacje o nas, musi sie liczyc z tym, ze my podamy o nim, jesli ja mamy. wiesz jak to jest napisane w talmudzie: oko za oko, zab za zab. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski [...] 13.02.07, 19:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wiem ,ze nie masz. za to ja mam. 13.02.07, 01:43 nie mam pojecia kto to krostek. tak prawde mowiac, to tez nie mam pojecia, gdzie mieszkasz i gdzie dokladnie pracujesz, oprocz tego, ze musi to byc jakis szpital, bo ostatecznie jestes podobno doktorem. i wiesz o tym dobrze, bo jak chcialam ci zwrocic ksiazki, ktore dostalam od ciebie, to napisalam do ciebie z prosba o adres twoj domowy lub szpitala. a ze wyrzucilam juz dawno twoj adres mailowy, to i tego nie mam tez.... tak ze wiesz, byle aki..... mozesz sobie mnie oskarzac ile chcesz, wiesz dobrze, ze nie mam twoich danych oprocz imienia.... nazwisko tez mi wylecialo z glowy.... ale to w twoim stylu oskarzac bez zadnych dowodow.... jesli chodzi o mnie, to pisz do krostka albo na berdyczow.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: wiem ,ze nie masz. za to ja mam. 13.02.07, 15:48 aaki 11.02.07, 21:58 + odpowiedz cieszy mnie ze tak sie troszczysz o zdrowie polskich pacjentów; dywagując co to by oni sobie pomysleli....to ci sie chwali p.s. moje personalia znasz Re: :-) dana33 11.02.07, 22:31 + odpowiedz oczywiscie, ze znam. ale nie uzywam. w przeciwienstwie do ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 he,he ale super 13.02.07, 16:47 to przypomina tlumaczenia tego wojewody ,co go zlapali bez prawa jazdy na rowerze , hi, hi ale on zaraz na drugi dzien dostal bana z wilczym biletem ___________ bo jak chcialam ci zwrocic ksiazki, ktore dostalam od ciebie, to napisalam do ciebie z prosba o adres twoj domowy lub szpitala. a ze wyrzucilam juz dawno twoj adres mailowy, to i tego nie mam tez.... tak ze wiesz, byle aki..... mozesz sobie mnie oskarzac ile chcesz, wiesz dobrze, ze nie mam twoich danych oprocz imienia.... nazwisko tez mi wylecialo z glowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 stare przyslowie pszczol mowi- 13.02.07, 16:49 dobry zwyczaj nie pozyczaj jak uszczesliwisz Dane bedziesz mial przerabane adres twoj za szekle sprzeda bedzie z tego wielka bieda Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: stare przyslowie pszczol mowi- 13.02.07, 18:47 nu, uspokoj sie krystek.... dochtorski chloptas nie uszczesliwil tutaj nikogo, natomiast wywolal po wyjezdzie i po tym, jak sie pokazal na forum po pobycie tutaj, odruchy wymiotne w kolorze zielonym. "aki to kawal gnoja" to bylo jednym z najlagodniejszych uwag o nim.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: stare przyslowie pszczol mowi- 13.02.07, 21:17 dla was każdy jest gnojem kto nie mysli jak wy. zresztą twoje rynsztokowe słownictwo nikogo juz nie zaskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: stare przyslowie pszczol mowi- 13.02.07, 21:25 nie, nie kazdy, ale niektorzy tak. ci, ktorzy nigdy nie widza innej strony. ci, ktorzy po kazdym zamachu w israelu pokazuja sfalszowane zdjecia arabki na tle israelskiego czolgu. ci, ktorzy zamieszczaja zdjecia z basenu. ci ktorzy jako odpowiedz pisz "idz do mykwy". ci, ktorzy doswiadczyli gosciny, a potem pluja gospodarzom w twarz, obsmarowywujac ich kraj. to sa gnoje. bez najmniejszych watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: stare przyslowie pszczol mowi- 13.02.07, 21:50 produkuj dalej swe idiotyzmy Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wiem ,ze nie masz. za to ja mam. 13.02.07, 18:45 no i co chcesz przez ten post powiedziec, chloptas? podalam twoje imie na tym forum? nie. a ty podales imie tomka44 i to juz miesiace temu? podales. klamiesz i lzesz. zgodnie z etyka lekarska. i ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: wiem ,ze nie masz. za to ja mam. 13.02.07, 21:13 nie ty go nie na forum podałas. ty tylko podałas moje dane innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m z boku IP: *.range86-143.btcentralplus.com 13.02.07, 21:27 nie wiem czy aaki podal kogos imie czy nie i nie twierdze, ze publikowanie na forum czyjegos prywatnego imienia jest OK. wrecz przeciwnie. tylko, ze jest spora roznica pomiedzy imieniem a danymi personalnymi. nie tylko moralna, ale i prawna. (zreszta w kazdym przypadku takie sprawy powinni rozwiazywac admini, albo specjalne organy - bo to nie sa zarty) to raz. dwa - juz sie przyznalas wyzej, ze w tej rozgrywce na publikacje danych bierzesz udzial. cytuje: "oko za oko" itd. z tym, ze ty nie bierzesz oko za oka, ale oko za zlamany paznokiec. twoje obecne proby powolywanie sie na jakakolwiek etyke sa wiec nie tylko zalosne ale i wysoce obrzydliwe. twoja postawa budzi zwyczajnie wstret. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki tak 13.02.07, 21:55 w niepotrzebnym ferworze pewnej dyskusji podałem (tylko i aż) prawdziwe imie forumowicza. skądinąd wiem,ze osoba ta od dawna nie zywi o to do mnie żalu. i nie mam podstaw aby w to nie wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: tak 13.02.07, 22:08 nie, zalu ta osoba do ciebie nie zywi. ale pogarde i to ogromna. i z tego powodu tez przestala tu bywac. jak sie wyrazila, z gnojami woli nie przebywac. ile danych przekazales znajomym forumowiczom o nas? bo wszyscy zauwazylismy, ze nagle, wtedy, pisali rozne rzeczy, ktore mogli znac tylko od ciebie.... nie ja tutaj rzne glupa, tylko ty. ale do tego to juz sie przyzwyczailam.... rznij dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki tak 13.02.07, 23:04 akceptuję prawo osób trzecich do posiadania własnych odczuć.także i tych negatywnych wobec mojej osoby. a ty przestań sie bawic w "zyczliwego" pośrednika i jątrzyc bo nie sądzę aby osoba,o której mówimy cię o to prosiła. i na tym kończe dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: z boku 13.02.07, 22:03 nie podawalam zadnych danych, niczyich, na forum. prywatne imie podalam wtedy, kiedy pismejker, pomimo wielkrotnych ostrzezen, dalej uzywal imiena prywatnego innego forumowicza. nie podawalam ani adresow, ani telefonow, ani zdjec, co zrobil pismejker. a teraz, jak wzbudzam w tobie taki wstret, to sie odwroc i pojdz wlasna droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: z boku IP: *.range86-143.btcentralplus.com 13.02.07, 22:19 moj post powyzej zostal napisany w duzej mierze w odpowiedzi na ten fragment twojego postu: "jesli ja potem wtykalam ci szpile, to to tylko byla odpowiedz na twoje prowokacje, na twoje dawanie informacji dalej, bo wiesz dobrze, ze dales i wiesz dobrze, tak samo jak i ja wiem, komu. wszystko co poszlo z mojej strony bylo tylko konsekwencja tego, co ty zrobiles pierwszy. no i tak trzymac aki... kto z was bedzie podawal jakas informacje o nas, musi sie liczyc z tym, ze my podamy o nim, jesli ja mamy. wiesz jak to jest napisane w talmudzie: oko za oko, zab za zab." moja rada: jesli chcesz byc wiarygodna powinnas sie zdecydowac - czy chcesz uchodzic za ofiare czy za oprawce. klamac tez (a moze przede wszystkim) trzeba umiec - jak sie okazuje. Odpowiedz Link Zgłoś