Dodaj do ulubionych

Ols - zadam Ci pytanie

13.02.07, 20:15
bo wydajesz się jednym kompetentym adminem na portalu.

Jesli jakiś admin (nie wymienię nicka, bo i tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi)
nie znosi jakiegoś uzytkownika (przejawia się to np w tym, ze nie odpowiada
na jego posty, apelacje, pytanie, etcetera) i banuje go (czyli mnie:-))) od
razu po wejsciu na jego terytorium, robi to zgodnie z netykietą?

A teraz pytanie zasadnicze- skoro banuje mnie jak wchodzę na jej teren
dlaczego nie mogę pisac na wlasnym, prywatnym forum?

niech mnie banuje na kraju, trudno, nawet na wiadomosciach, spoleczenstwie i
kulach-smakulach, gdziekolwiek, ale czy to w porzaądku, ze mam bana na
pisanie na wlasnym, prywatnym forum?

Ols - czy to jest w porzadku? Jestem zalozycielem, administratorem i
moderatorem prężnego forum. To nie przechwałki, to fakty. A przez Giwi
zaniedbuję swoje obowiązki.

czy to jest w porządku?

nie, nie twierdze, ze jestem święta. Jestem prowokatorką, i jestem kłotliwa.
Lubię rzucic miesem i nie mam zwyczaju mówić faszystkom, ze są fajne tylko
niemądre.

Nie będę miala wiecej pytań jak odpowiesz- nie wchodź na Forum Kraj i
będziesz miala świety spokój. Jeśli stać Cię na to i napiszesz to wprost, bez
ściemniania, obiecuję, że......... nadal będe zadawała to samo pytanie, az do
momentu uzyskania satysfakcjonujacej odpowiedzi:-)))

I nie sciemniajcie mi tu, ze to automaty banują. Nie traktujcie nas jak
dzieci.

Ols - z wyrazami szacunku

Agata
Obserwuj wątek
    • bio.mum myślisz? 13.02.07, 21:18
      punkt dla Ciebie

konsultujesz??

czapki z głów (zauwazyleś ironię?:-)))
      • ols Re: myślisz? 14.02.07, 11:22
        Przegapiłem Twoje pytanie - już odpowiadam.
        Banują automaty po przekroczeniu jakieś liczby usuniętych postów zaprogramowanym przez nas czasie. Im więcej blokad w przeszłości, tym bardziej wrażliwy jest mechanizm banowania (mniej skasowanych postów trzeba).

Teraz co do meritum - oczywiście moglibyśmy wprowadzić banowanie na konkretnych forach, ale byłby to raj dla spamerów. Bo banie zmienialiby forum i śmiecili dalej. Albo zabanowani na Kraju leźliby na Świat ze swoimi problemami.

Jeśli chcesz, żeby Twoje problemy się skończyły mam dwie rady (heh, jak pigułki w matrixie ;-)
        - zmień styl swoich wypowiedzi na publicznych forach. Nie jesteś przecież jakimś bezmózgiem, masz wiele do powiedzenia na tematy polityczne. Wystarczy, że zaczniesz wyrażać swoje opinie w sposób zgodny z netykietą. Inni kontrowersyjni forumowicze (nie chciałbym wskazywać palcem, ale jest ich trochę) potrafią znaleźć złoty środek (cienką czerwoną linię) pomiędzy wolnością wypowiedzi a łamaniem netykiety. Odrzucając zasady panujące na forum, skazujesz się na kolejne blokady.

alternatywnie (druga pigułka):
        - nie wchodź na Kraj, zachowuj się po swojemu ale na forach prywatnych, gdzie być może Twój styl wypowiedzi jest akceptowany.

Pozdrawiam!
        • bio.mum Re: myślisz? 14.02.07, 12:05
          ols napisał:

Nie jesteś przecież jakim
          > ś bezmózgiem,

Dziekuję, to naprawdę miłe z Twojej strony. Jestem szczerze wzruszona.
          • ols Re: myślisz? 14.02.07, 12:26
            Nie zrozum mnie źle, po prostu na forum nie brakuje idiotów, którzy tylko spamują jakimś urojeniami albo bluzgają na każdego, kto się z nimi nie zgadza.
            Ty natomiast masz wiele sensownych rzeczy do przekazania, tylko nie robisz tego w przyjęty na forum sposób.
            • bio.mum Re: myślisz? 14.02.07, 12:37
              ols napisał:

To mówisz, że "tajemnicze urządzenie do banowania"* jest na mnie wyczulone?DD
              Popłakałam się ze smiechu:-)))))

To coś ma jakiej imię? tfu, nazwę?/:-)))))))
              • ols Re: myślisz? 14.02.07, 13:11
                Nie tylko na Ciebie - na każdą osobę, która ma wiele skasowanych postów. Giwi nie ma guzika do zabanowania kogoś.

To coś ma nazwę "pułapka na trolle".
                • bio.mum Re: myślisz? 14.02.07, 15:05
                  ols napisał:

Dobra. Ostatnie pytanie. Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego ta pani akurat moje
                  posty wycina? Bo są głupie? wchodzisz Ols na FK? Widziales jakie głupie wątki
                  wiszą tam od miesięcy? Nie tylko głupie, również oszczercze, których autorzy
                  nawołuyja do nienawiści, albo pomawiają osoby publiczne.

Wkleiłam kiedyś patriotyczny wiersz Wierzynskiego i zadedykowalam Prezesowi.
                  Wyleciał na osła a ja dostałam bana.

Za próbę wklejenia (przyznaje się - trzy razy) wątku pt "Dobrze, że Bruce
                  Willis jest Polakiem. Mamy z kogo brać przykład." dostałam bana. To juz zawsze
                  tak będzie?

Jak loguję się jako ktos inny i zakładam równie absurdalne wątki, jakoś nie
                  wylatują na osła i nie dostaję bana.

Mam ci to udowodnić? Czy nie muszę?

Już wiem jak zrobić, żeby zdjąc bana (łatwizna) mogę się równiez logowac jako
                  ktoś inny, ale nie chcę. A wiesz dlaczego?

Bo nie jestem trollem.

Kto decyduje o tym, kto jest trollem albo nie, kto jest idiotą (jak byles
                  łaskaw napisac) a kto nie? Wy?

wiesz, że gdybym napisała do kogoś na FK, że jest idiota wyleciałabym na osła?
                  Nie wierzysz? Giwi spytaj.

pzdr
                  • giwi Re: myślisz? 14.02.07, 15:58
                    Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego ta pani akurat moje
                    > posty wycina? Bo są głupie? wchodzisz Ols na FK? Widziales jakie głupie wątki
                    > wiszą tam od miesięcy?

Niewiele zrozumiałaś z tego, co Ols napisał. Twoje wpisy w dużym procencie są śmieciowe: pyskówki, wulgaryzmy, wycieczki osobiste i posty nie na temat. Wylatują na ogólnych zasadach tak jak wszystkie sprzeczne z Netykietą. Kraj to nie jest forum blablabla. Jak chcesz sobie poblablać polecam forum Towarzyskie.
                    Wątków za głupotę się nie wyrzuca, nie są sprzeczne z Netykietą.
                    Myślisz, że Ols nie zna Twoich wątków i postów? O święta naiwności. :-)
                    • bio.mum Re: myślisz? 14.02.07, 16:01
                      giwi napisała:

> Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego ta pani akurat moje
                      > > posty wycina? Bo są głupie? wchodzisz Ols na FK? Widziales jakie głupie w
                      > ątki
                      > > wiszą tam od miesięcy?
                      >
                      > Niewiele zrozumiałaś z tego, co Ols napisał. Twoje wpisy w dużym procencie są
                      ś
                      > mieciowe: pyskówki, wulgaryzmy, wycieczki osobiste i posty nie na temat.
                      Wylatu
                      > ją na ogólnych zasadach tak jak wszystkie sprzeczne z Netykietą. Kraj to nie
                      je
                      > st forum blablabla. Jak chcesz sobie poblablać polecam forum Towarzyskie.
                      > Wątków za głupotę się nie wyrzuca, nie są sprzeczne z Netykietą.
                      > Myślisz, że Ols nie zna Twoich wątków i postów? O święta naiwności. :-)

O Giwi przemówiła:-))) w koncu bede miała udane walentynki:-)))))

To co z Wierzynskim?? Czym ci podpadł? A Bruce Willis???:DDDD

Zrozumialm dokladnie wszystko z tego co Ols napisał. I przyjmuję do wiadomosci,
                      ze zrobił to dla ciebie i nie napisał całej prawdy:-)) Nie muszisz dziekowac:-
                      )))
                    • ave.duce Re: myślisz? Sama już nie wiem... ;( 16.02.07, 21:52
                      giwi napisała:

> Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego ta pani akurat moje
                      > > posty wycina? Bo są głupie? wchodzisz Ols na FK? Widziales jakie głupie w
                      > ątki
                      > > wiszą tam od miesięcy?
                      >
                      > Niewiele zrozumiałaś z tego, co Ols napisał. Twoje wpisy w dużym procencie są ś
                      > mieciowe: pyskówki, wulgaryzmy, wycieczki osobiste i posty nie na temat. Wylatu
                      > ją na ogólnych zasadach tak jak wszystkie sprzeczne z Netykietą. Kraj to nie je
                      > st forum blablabla. Jak chcesz sobie poblablać polecam forum Towarzyskie.
                      > Wątków za głupotę się nie wyrzuca, nie są sprzeczne z Netykietą.
                      > Myślisz, że Ols nie zna Twoich wątków i postów? O święta naiwności. :-)

O, Giwi! Pozdrawiam. Nic innego nie przychodzi mi w tej chwili do głowy... Sorry.

;PPP
                  • ols Re: myślisz? 15.02.07, 09:26
                    bio.mum napisała:
                    > Dobra. Ostatnie pytanie. Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego ta pani akurat
                    > moje posty wycina? Bo są głupie? wchodzisz Ols na FK? Widziales jakie głupie
                    > wątki wiszą tam od miesięcy?

Korzystasz z forum w celu powiększania zbiorów głupoty, które można na nim znaleźć, czy w jakimś poważniejszym celu? Bo jeśli to pierwsze, to nie dziw się, że posty są kasowane.
                    • bio.mum pozwól, że powód dla którego wchodzę na FK 15.02.07, 11:52
                      ols napisał:

pozostanie moją słodką tajemnicą:-) Ty lubisz publicznie opowiadać o swoich
                      perwersjach?:-))

>
                • ave.duce Re: myślę : WOW !!! ;) 16.02.07, 21:50

• ave.duce Re: myślę... ! Ale ściema ... :P:P 16.02.07, 21:49

• ave.duce Re: myślę... ! Ale ściema ... :P 16.02.07, 21:48

• bio.mum Re: myślę... ! Ale ściema ... :P 18.02.07, 16:32
            ave. Nie, no muszę zapytać..to w koncu jestem paranoiczką, ale nasmiewasz sie
            ze mnie czy z Olsa?:-))
            • ave.duce Re: myślę... ! Ale ściema ... :P 21.02.07, 11:57
              bio.mum napisała:

> ave. Nie, no muszę zapytać..to w koncu jestem paranoiczką, ale nasmiewasz sie
              > ze mnie czy z Olsa?:-))

Jasne, że z olsa.

;)
    • Gość: mantysa Re: Ols - zadam Ci pytanie IP: *.icpnet.pl 19.02.07, 09:28
      Po przeczytaniu jedej z Was, koniecznie muszę brać natrysk. Ale jednek zgniły
      zapaszek zostawał. Zaopatrzyłam się zatem z stalowe "mydełko", które skutecznie
      pomaga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka