Dodaj do ulubionych

Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń

• dar_jag1 Dlaczego wnioski z tego wątku nie są wysnuwane? 19.03.07, 13:30
      Dlaczego wnioski z tego wątku nie są wysnuwane?
      Przeciez ewidentnie widac, ze kazet+sdb dzialaja na rzecz wyrzucania tematow
      służących Toruniowi, a wywyższaja tematy bydgoskie. Tego jest ad nadto
      przykłądów. Oto 1 z dzis:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57177398
      Moj dzisiejszy post ginie.
      No jak tak można? I ile bedą czekac na wyrzucenie obu opiekunow zwyczajni
      uzytkownicy, nie chcący opluwac Torunia, ale pisac cos innego?
      • sdb Re: Dlaczego wnioski z tego wątku nie są wysnuwan 19.03.07, 13:50
        dar_jag1 napisał:

> Przeciez ewidentnie widac, ze kazet+sdb dzialaja na rzecz wyrzucania tematow
        > służących Toruniowi, a wywyższaja tematy bydgoskie. Tego jest ad nadto

forum nie jest od sluzenia
        • wet3 Re: sdb 19.03.07, 14:21
          sdb napisał:

> dar_jag1 napisał:
          >
          > > Przeciez ewidentnie widac, ze kazet+sdb dzialaja na rzecz wyrzucania tema
          > tow
          > > służących Toruniowi, a wywyższaja tematy bydgoskie. Tego jest ad nadto
          >
          > forum nie jest od sluzenia

W 100%-ach podzielam opinie der_jag1. Prosze nie klamac w zywe oczy, nie
          ponizac Torunia i torunian oraz nie usuwac wpisow zgodnych z regulaminem!
          Moderatorze - nie osmieszaj sie!!!
          • sdb Re: sdb 19.03.07, 14:38
            zeby odpowiedziec na czyjs post nie musisz wpisywac jego nicka w temat postu
            poza tym mam wrazenie ze twoje zarzuty wynikaja z faktu ze mnie z kims pomyliles
            • wet3 Re: sdb 19.03.07, 15:57
              sdb napisał:

> zeby odpowiedziec na czyjs post nie musisz wpisywac jego nicka w temat postu
              > poza tym mam wrazenie ze twoje zarzuty wynikaja z faktu ze mnie z kims
              pomylile
              > s

Kpisz? A moze o droge pytasz???
              • pattriott Re: sdb 19.03.07, 16:47
                wet3 napisał:
                > Kpisz? A moze o droge pytasz???

Identycznie kpi sobie kazet. Chyba opublikuję jego pokrętne "tłumaczenia". Obaj
                moderatorzy są siebie warci. Wet ma rację, dar-jag ma rację. W Bydgoszczy
                panuje to samo. Odnoszę wrażenie, że określone poglądy sie zostawia, a inne
                wyzruca. Foru służy promocji jednoznacznej myśli politycznej w wąsko rozumianym
                bieżącym interesie kilku polityków bydgoskich przeciw kilku politykom z Torunia.
                Raportuję, ze tu wyrzucono regulaminowe wpisy
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=58907400
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=58168421
                Dziś około 16.00.
                Czy ktoś w końcu zareaguje?
                Przecież tu jest wiele przykładów nieuczciwości.
    • gosialska5 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 19.03.07, 13:37
      W tym temacie ktos mnie atakuje, ale moją obrone sie wycina?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59122485
      • muvon200 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 19.03.07, 15:49
        znajdź sobie definicje ataku a potem pisz. Ja myślałem, że tam ktoś Cię
        zwyyślała alboco, a tu proszę zwrócenie ci uwagi że Twój post jest złośliwy i
        skierowanie do analizy księgoii gości trouńskiej izdebki. A czym ty się tam
        chcesz bronić? Przed czym. Jesteś kuracjuszem izby czy jak. No bo nie rozumiem.
        • Gość: jazon Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 16:58
          Zasady to zasady. Atakujesz Torun - zostajesz. Bronisz sie albo piszesz cos
          pozytywnegpo o Toruniu -wylatujesz. Cos nie tak????????
    • po_act Już nie wiem co robic???? 20.03.07, 09:05
      Już nie wiem co robic????
      Wpisałem sie dzisiaj tu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=57177398
      Moderator mi wyciął, nie znam przyczyny. Netykieta podaje, by dołączac sie do
      istniejacego tematu. Tak zrobilem. Czy mam moja wypowiedz zrobic ponownie, jako
      nowy temat?
      Czy Wy możecie ją w takim razie przenieśc, skoro mój w/w wpis uznano za
      niezgodny z zasadami?
      A najlepiej prosze zostawić ją tam, gdzie umieściłem.

Tak myślę, że rolą moderatora jest powodować merytoryczny poziom dyskusji i do
      niego zachęcać. Odnoszę wrażenie, ze na forum Torun jest odwrotnie. To znaczy
      merytoryczne wpisy są usuwane, a ataki osobiste czy wyśmiewania zostają. Nawet
      jeśli jakiś temat nie zostanie zaatakowany przez "jątrzącego", to sam sdb
      przykleja mu łatkę ośmieszając i temat i piszącego. Tak jakby admin działal
      złośliwie "na opak".

Pisano, ze nalezy zmienic sdb, proponowano m.in. mnie. Zgodziłem się, nie mam
      odpowiedzi. Na FoM jest wiele przykładów dziwnych zachowań, mimo, że to forum
      odległe i nie dla wszystkich znane.
      • Gość: o trolu Re: Już nie wiem co robic???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:27
        Tak myślę, że rolą moderatora jest powodować merytoryczny poziom dyskusji i do
        niego zachęcać.

No i właśnie moderator to robi. Forum nie jest twoją piaskownicą żebyś mógl ją
        na swoje szowninistyczne podoobieństwo kształtowac.
        Ludzie chcą na forum wymieniac poglądy, nawet pokłócic się ale bez twojej
        propagandy sukcesu i fobii wobec Bydgoszczy.
    • jaca515 [...] 20.03.07, 14:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • jaca515 Re: Kto odpowiada za jątrzenie na forach B-czy i 20.03.07, 14:21
        Przypomnialo mi sie także, jak ośmieszał torunskiego Prof. Filara po odczycie w
        bydgoskim ratuszu, pisząc, że się zbłaźnił. W rzeczywistosci prostowano TU NA
        FORUM, że profesor spotkal sie z bardzo pozytywnym przyjęciem w bydgoskim
        ratuszu.
        Ale cel postu był - wiadomy.
    • Gość: st Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:34
      Jede moderator obraza, drugi przyrownuje nicki do drugiego
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59570737&v=2&s=0
      I oni nadal sa moderatorami???????
      Przeciez to zmowa, powstala za czasow olsa, czemu nie wyrzucicie ich z
      moderacji?????????
      • wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 26.03.07, 17:45
        Dzis (26 marca) na stronie o moderacji sdb usunal moj post w ktorym wzywam
        torunian do wiekszej dbalosci o wlasne interesy. Kodeksu nie zlamalem! Jest to
        juz trzeci przypadek usuniecia mego postu. Czy ten czlowiek jest normalny???!
        • wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 27.03.07, 02:36
          sgb ponownie usunal moje dwa posty umieszczonre dzis! Nie zlamalem regulaminu!
          Czy ten czlowiek jest normalny???!
          • wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 27.03.07, 15:36
            sdb znow usunal moje posty z 26 marca!
            • wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 27.03.07, 17:24
              Dzis moderator usunal moj kolejny post oraz dwa inne posty w ktorych
              krytykowano go za niesluszne usuwanie wypowiedzi!!! Jak dlugo ta niecna zabawa
              bedzie trwac??? PRECZ z obecnym moderatorem "sdb"!!!
              • wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 27.03.07, 17:48
                Moderator dostaje obledu! Znow usunal kolejny post!
                • tlss Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 28.03.07, 09:33
                  Dajesz się podpuszczac jak dziecko trolowi który skłócił oba fora.
                  Większosc ników powyżej to nicki gościa który latami podbijał watki na forum
                  bydgoskim o korucpji itd. a jednocześnie robił propagandę sukcesu na waszym
                  forum.
                  Odpowiedź sobie czy chcesz miec do czynienia z takim osobnikiem.
                  • kroll100 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 28.03.07, 16:00
                    Trollem jestes ty tlss.
                    • wet3 Re: tlss 29.03.07, 02:41
                      kroll100 napisał:

> Trollem jestes ty tlss.

Nie daje sie podpuszczac nikomu. Potrafie odroznic jeszcze czy jedna osoba
                      pisze pod roznymi ksywami. Pisaly osoby ROZNE - co widac po stylu wypowiedzi.
                      Moderator bezwszlednie usuwal wszystkie wypowiedzi po 16 marca. To jest
                      niedopuszczalne. Wypowiedzi byly zgodne z regulaminem.
              • kroll100 Czy mozna tylko w jedna strone szukac winnych? 28.03.07, 16:00
                Czy mozna tylko w jedna strone szukac winnych?

Prosze mi wytłumaczyć, czemu można atakować Torunian w tym temacie, zwalac na
                nich wszelkie winy.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59825699
                A podawanie przyczyny po stronie bydgoszczanina (jątrzącego leszka) czy
                moderacji sie wyrzuca?
                Torun BE, Bydgoszcz CACY?
    • Gość: kr Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:13
      Zgadzam sie. SDSB przegina pałe, tnie wg wlasnego uwazania i lubienia tematow,
      a nie wg zasad.
      Poczytajcie tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=58665105.
      Byla propozycja, wiec ponawiam:
      po_act
      kuj-pom
      pomeranus1
      szlachcic
      jaca515
      kdesw
      michutor

na moderatora!
      • no_comments1 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 29.03.07, 13:00
        Czemu kazet tnie to co mu nie pasi?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59845439&v=2&s=0
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59799221

Prosze o ponownie wgranie mojego postu.
    • jaca515 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 29.03.07, 13:57
      Bydgoszczanie mają "dar" wyszukiwania wszystkich glosow krytycznych o Toruniu.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59846172&a=59920549
      Za taki link w B-czy (o B-czy) kazet by mnie wycial.
      • no_comments1 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 03.04.07, 12:39
        Nie bydgoszczanie tylko glupi kazet. Mnie to tez spotkało. Moja zwyczajna
        wypowiedz wylatuje, a ataki personalne zostaja
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59992814
        Taki jest system kazeta, jak sie kogos nazwie oszołomem, a zwłaszcza torunskim
        (niewazne czy prawdziwie) - musi zostac.
        A moja wypowiedz juz tu zostala skasowana - co naprawde uniemozliwia wszelka
        dyskusje.

A rzeczowe argumenty sie wycina. To moze od razu sie umówmy, ze wszelka krytyka
        to Torun, ze wszyscy z Torunia to oszolomy, a pisac wolno tylko, atakując
        torunian.
        Załosne, kłamliwe, kazetowe.
    • pattriott mam dosc kazeta. 30.03.07, 16:43
      admin nie rozumie dowcipu, potrafi tylko atakować
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=59924517&a=59977143
      • wet3 Re: patriott 30.03.07, 17:46
        A ja mam dosc sdb. Znow zaczyna usuwac wpisy wedlug wlasnego widzimisie! Czy GW
        nie rozumie, ze tacy ludzie ja zabijaja???!

patriott napisal: > mam dosc kazeta
        • wojteckiy Re: patriott 31.03.07, 10:30
          sdb do spolki z kazetem osmieszaja to forum i sa glownym źrodlem atakow
          szowinistycznych na nich przez innych uzytkownikow. Powinni zostac usunieci na
          stale.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59999631
          • Gość: o trolu załosny skowyt trola odsuniętego od moderacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 15:14
            A ja myśle że to ty pod różnymi nickami z grupą podobnych tobie szowinistów i
            fanatyków toruńskich jesteś głównym problemem.
            Dla ciebie i dla twoich kolesi forum to nie miejsce dla wyrażana poglądów tylko
            kloaka którą już kiedyś jako moderator zamieniłeś na miejsce propagandy
            wielkiego Torunia i ośmieszania znienawidzonej Bydgoszczy.
            A teraz wyjesz jak duch potępiony boi ci zabawkę zabrali na któej mogłeś
            tworzyc dwieście wątków o tvb, usuwaac watki krytyczne itd.
            A i tak forum torunia nie może dojsc do siebie podobnie jak forum bydgoskie.
            Posiałeś tam nienawisc i skłóciłeś oba fora a wszystko dla wielkiego torunia.
            • wet3 Re: o trolu 31.03.07, 17:23
              Gość portalu: o trolu napisał(a):

> A ja myśle że to ty pod różnymi nickami z grupą podobnych tobie szowinistów i
              > fanatyków toruńskich jesteś głównym problemem.
              > Dla ciebie i dla twoich kolesi forum to nie miejsce dla wyrażana poglądów
              tylko
              >
              > kloaka którą już kiedyś jako moderator zamieniłeś na miejsce propagandy
              > wielkiego Torunia i ośmieszania znienawidzonej Bydgoszczy.
              > A teraz wyjesz jak duch potępiony boi ci zabawkę zabrali na któej mogłeś
              > tworzyc dwieście wątków o tvb, usuwaac watki krytyczne itd.
              > A i tak forum torunia nie może dojsc do siebie podobnie jak forum bydgoskie.
              > Posiałeś tam nienawisc i skłóciłeś oba fora a wszystko dla wielkiego torunia.

No widzisz! Dales pelna odpowiedz torunianom na ich oskarzenia. Po prostu
              postawy moderatorow Bydgoszczy i Torunia zbiegaja sie w ... Bydgoszczy. - A to
              jest niewlasciwe i niedopuszczalne gdyz wyraznie faworyzuje lokalny szowinizm
              bydgoszczan.
              • Gość: o trolu Re: o trolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:17
                Obecnie można w miarę swobodnie pisac.
                Jeśli dla ciebie forum sprowadza się do wizji cięcia wszystkiego co negatywne
                na forum torunia i pozostawiania takich watków na forum bydgoszczy tgo
                gratuluje.
                Tak już było i moderacja dopiero parę miesiecy temu pojeła co0 wyprawiał gosc
                który notorycznie podpuszcza ciebie w mailach.
                Swoboda dyskusji to nie cenzura sukcesu torunia czy negatywna bydgoszczy.
                Zresztą jeśli masz czas przelec sobie wyszukiwarką nicki trola takie jak
                pomeranus, wojtecki, jaca515
                Zobacz jak pisze na forum torunia a jak na forum bydgoszcyz.
                Zauwazysz że podbija watki na forum bydgoszcz jednym zdaniem i zauwazysz tylko
                w jakich wątkach się wypowiada.
                I to jest obrzydliwy troll który skłócił oba fora a do tego maczał łapy w
                poprzedniej moderacji.
                A cenzury już nie będzie pomimo codziennego skowytu trola z torunia.
                • patajka1 Wlasnie mądralinski sdb zadecydował, ze n.w. wpisy 02.04.07, 08:44
                  Trolu leszek21! Wiem, ze tobie odpowiada patologiczna sytuacja na forum, ale
                  dosc tu przykjladow kasoania regulaminowych wpisow!!!!

Wlasnie mądralinski sdb zadecydował, ze n.w. wpisy łąmią regulamin

Gminy wiejskie wspaniale korzystaja z tego, ze nie musza utrzymywac wielu kin,
                  teatrow, osrodkow zrowia, poradni, gimnazjow, uczelni i innych placowek
                  publicznych, których same NIE MAJĄ.
                  A podatki biora....
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59797628&a=60106553
                  Jesli nie widzisz wplywu SSE na Torun i caly region, trudno.
                  Tylko czemu Bcz, Wloclawek a ostatnio Koronowo tak zabiegaja o malo znaczace
                  SSE?
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59731896&a=60106546
                  • wet3 Re: patajka1 03.04.07, 02:48
                    Masz racje. Dlatego wlasnie jestem przeswiadczony, ze obecny moderator powinien
                    odejsc bo kasuje wpisy nie lamiace regulaminu. Pozdr.
                    • mav12 bezczelnosc sdb nie ma granic! 03.04.07, 09:00
                      wet3 napisał:

> Masz racje. Dlatego wlasnie jestem przeswiadczony, ze obecny moderator
                      > powinien odejsc bo kasuje wpisy nie lamiace regulaminu. Pozdr.

To jak to zmienic??????
                      Czemu warszawa nie zwraca uwagi na forum torun????

bezczelnosc sdb nie ma granic, sam uzywa kilku nickow (jaz0n, mynda, slaela,
                      sdb) - a innym zarzuca? I to bezpodstawnie?
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=60140176&a=60163419
                      Pisalem RZECZOWO o argumetach za Wschodnia 2 dni temu - sdb wycial regulaminowy
                      post!!!!
        • Gość: krzysztof Re: patriott IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:52
          wet3 napisał:

> A ja mam dosc sdb. Znow zaczyna usuwac wpisy wedlug wlasnego widzimisie! Czy
          GW
          >
          > nie rozumie, ze tacy ludzie ja zabijaja???!

Zmiencie administratora forum!!!!!!!!

sdb wycina bez powodu, nie odpowiada na maile, łamie zasady forum
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=60102354&a=60112622
    • Gość: do sdb moze sdb, zamiast obrażac forumowiczow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 11:26
      moze sdb, zamiast obrażac forumowiczow...
      ...i podawac ich inne domniemane czy wyimaginowane nicki
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=59897513&a=59909499
      sam poda swe inne nicki?
      jaz0n?
      mynda?
      slaela?
      ...?
    • Gość: karina Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:52
      Wycinajac od pol roku rozne komentarze torunian albo milych dla Torunia
      bydgoszcza admin uzyskal to, o co m chodzilo: nie ma na forum zwyklych ludzi.
      Sa agresywni spamerzy antytorunscy, ktorym ten uklad odpowiada.
      Czy tak trudno usunac admina?
    • mak_88 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 03.04.07, 16:13
      I ten temat nie nadaje sie na forum????
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60191537
      Ludzie, czy naprawde uwazacie administacje forum Bydgoszcz za bezstronną?
      • mak_88 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 03.04.07, 16:15
        Przeciez tu sie gwałci prawo do swobodnej wypowiedzi. Oczywiscie poza pluciem
        na Torun - to wolno. Nazywanie torunskiego marszałka fiutem, ciulem,
        pier**lonym toruniakiem - jak najbardziej :-(
    • joker_prim Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 05.04.07, 13:07
      Kurcze znow admin na Forum sie wyglupia?
      czemuż to niby sie mu nie podoba mój wpis tutaj?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=60162265
      Proszę o odpowiedz, sdb tnie i milczy.
      • Gość: p. Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:28
        To samo jest na Forum Bydgoszcz.
        Wyjątkowo probydgoska i antytorunska moderacja, wycinajaca 90% pogladow
        torunian a pozwalajaca na podbijanie spraw bydgoskich nawet sprzed miesiecy!
        Sprawa nie rozwiazana, bo OLS wmawia szefom, ze jakis stary moderator byl z
        Torunia a wszyscy protestujacy to on. Klamie, ale utrzymuje CALY CZAS JESZCZE
        swoją tezę.
        • marco776 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 06.04.07, 11:32
          Nikt mi nie odpowiedzial, a kazet wycina nadal!
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60223693
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60325836
          Znów cenzura!!!!!
          Co zrobic, by usunąc admina z Forum?
          • wet3 Re: marco776 06.04.07, 16:43
            Tak samo postepuje moderator torunski. Wlasnie dzis usunal bez sladu moj post
            oraz kogos innego w dyskusji na temat o.Rydzyka i bylego szefa torunskiej
            policji. Oczywiscie regulanimu nie przekroczylismy. Usunal tez, ale tym razem
            zupelnie slusznie, jeden wpis ("kacpra") wyraznie przekraczajacy regulanim.
            • Gość: jar To co wyprawia sie w Bydgoszczy to skandal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:34
              Popatrzcie i sami ocencie poziom cenzury!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=57861825
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60472960
              Znow cenzura w Bydgoszczy!!!!

To co wyprawia sie w Bydgoszczy to skandal.
              • Gość: jar Re: To co wyprawia sie w Bydgoszczy to skandal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:38

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=57861825
                Tu nie mozna pisac, wiec zakladam nowy wątek.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60512591
                Czy też zginie po chwili?
                • joker_prim Re: To co wyprawia sie w Bydgoszczy to skandal. 11.04.07, 15:24
                  moderator kpi, a wyjaśnienia kasuje!!!

Najpierw wycina zniekształcając wypowiedzi. Potem sobie kpi że wypowiedz jest
                  bez sensu
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60382164&a=60571334
                  Wycina odpowiedzi i tworzy kłamliwe powyrywane wypowiedzi.

A moje wytłumaczenie sie z jego kpiny - wyrzuca.
            • Gość: pom Re: marco776 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:46
              Mnie dziwi, ze taki temat moze wisiec, jesli obraża torunian
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=60571685
              A uwagi do moderatora gina
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=60612548
              • no_comments1 Nieuccziwy moderator 13.04.07, 10:19
                Nieuccziwy moderator
                od dawna kasuje wszelkie poglądy nie po jego myśli. Wpisy sa regulaminowe, ale
                tresc ich mu nie odpowiada.
                Oto skasowane dzis wpisy:

Ma to jednak sens, zobacz, ze 3 razy juz otwierano lotnisko w B-czy i 2x je
                zamykano, 3 lata po trzecim otwarciu mamy tylko 1 lot zagraniczny...
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60382164
                Male i slabe uczelnie powinny sie łączyc. najbardziej to pomoze WSG
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60515962
                czemu mieszkania w centrum sa puste i zdewastowane
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=60360766
                Gdzie w w/w tresciach sa słowa czy opinie sprzeczne z netykietą?
                Czy na prawde Warszawa nie widzi stronniczosci moderacji???
                Czy nadal dajecie sobie wmawiac duetowi ols+kazet, że wszystko jest zgodnie z
                zasadami?
    • Gość: jp Antytoruńska moderacja forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:52
      Antytoruńska moderacja forum
      Przyjrzyjcie się, jak zwyczajne wpisy wylatuja, bo przedstawiają torunski punkt
      widzenia. Bydgoskie ataki na Torun oczywście zostają.

Tu atakuje sie Zblizenia, że są torunskie, a moj komentarz ze jest inaczej -
      wylatuje!!!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=61244038
      Podobnie tutaj
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=61094767
      Wszedzie tu powyrzucano moje wpisy!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=61071748
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61236364
      miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,4083728.html
      To tylko atakować Torun wolno?
      • bantustan1 Re: Antytoruńska moderacja forum 09.05.07, 13:52
        Najwieksze firmy budowl. sa w Toruniu (Marbud, Budlex) i Włocławku (Budizol), a
        nie w B-czy. Niby zwykła oczywistosc.

Wg moderatora tekst łamie regulamin - bo go skasował:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=61977883&v=2&s=
    • wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 10.05.07, 16:29
      sdb znow bez powodu skasowal dwa posty w dyskusji "Dac Toruniowi palec ...".
      Beznadzieja!!!
    • Gość: . to ja nie na temat:) IP: 217.97.182.* 11.05.07, 12:40
      czy tym z b/t sie nie nudzi?
      mimo ze maja watek zbiorczy specjalnie sobie poswiecony, co i raz zakladaja
      nowe watki o tym samym, ktore koncza zawsze tak samo
      moze im chodzi o karmienie osla?:))

ps. pisze w tym watku, bo jak zalozylem nowy z tym pytaniem, to tez nakarmilem
      osiolka:)
      • jaca515 To wazny temat, ciagle powracający. 11.05.07, 14:42
        To wazny temat, ciagle powracający.
        Ten stary temat zleciał juz na 7 czy 8 stronę, prezeciez nikt z adminow go nie
        czyta ani nie reaguje na przykłady chamstwa!!!!!!!

Dzis kazet wycinał m.in. tu
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62166048&a=62166048
        Kazet toleruje obrażanie
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62228421&a=62238720
        Małyś, głupiś, gów..no - to tak mozna pluc, gdy ktos nie zgadza sie z ogólnie
        przyjętą linią wspaniałej Bydgoszczy????????
        A gdzie uccziwosć??????? Znacie takie słowo?
        • wet3 Re: jaca515 11.05.07, 15:44
          sdb znowu rozrabia! Wycina jak trzeba. Czy nie ma sily, aby sie go pozbyc? To
          jest zenada! Wczoraj wrocilem stary temat na pierwsza strone, ale sdb wycial
          moj wpis. Dzis wrocilem temat znow na 1-sza strone. Pozdrawiam.
          • wet3 Re: jaca515 11.05.07, 19:36
            wet3 napisał:

> sdb znowu rozrabia! Wycina jak trzeba. Czy nie ma sily, aby sie go pozbyc? To
            > jest zenada! Wczoraj wrocilem stary temat na pierwsza strone, ale sdb wycial
            > moj wpis. Dzis wrocilem temat znow na 1-sza strone. Pozdrawiam.

Juz mnie ponownie wycial! Dyskusja ponownie spadla na str. osma! Czas
            najwyzszy, aby cos z tym sdb zrobic. To jest geanda w zywe oczy!
            • Gość: ja Dziwne zasady moderacji forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:04
              Dziwne zasady moderacji forum.
              Dziwi mnie to, ze w wątku o UKW mozna krytykowac torunski UMK (widac powyzej),
              a wpisy o jakosci ksztalcenia w UKW sie wycina - w imie czego? Dbania o
              krystalicznosc Bydgoszczy????
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62371321&v=2&s=0
              ZAJRZYJ DO SKRZYNKI.
            • pomeranus1 Re: jaca515 16.05.07, 09:41
              wet3 napisał:
              > Juz mnie ponownie wycial! Dyskusja ponownie spadla na str. osma! Czas
              > najwyzszy, aby cos z tym sdb zrobic. To jest geanda w zywe oczy!

Kasowanie jak za PRL-u.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62371321
              • Gość: jok Daliście sobie wmówić, admini warszawscy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:29
                Daliście sobie wmówić, admini warszawscy....
                ...że nieregulaminowe cięcie w B-czy i T-niu jest konieczne - a admin
                wykorzystuje to do kasowania regulaminowych wpisow, jesli mu sie nie podobają.
                Stworzył Portal Chwalenia Bydgoszczy i Wyśmiewania Torunia

Jak idiotycznie są kasowane wpisy -ocencie sami:

Wg wiekszosci rankingow UKW jest ostatni w kraju posrodwzystkich uniwersytetow,
                za Zielona Gora czy Olszytynem.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62470619

Tak, raz na tydzien 10 mimnut i to jedyny program robiony przez Torun i mamy
                sie cieszyc????? Koszalin czy Zielona Gora, 2x mniejsze robia po 30-45% czasu
                antenowego, a nie 1% i nikt nie kaze im sie cieszyc.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=61244038&v=2&s=0
    • kroll100 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 14.05.07, 15:13
      Cenzura nieprzepisowa!!!!

Znów kazet wyciął przepisowe komentarze w n.w. watkach:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62228421
    • po_act Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu 14.05.07, 15:33
      Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu
      Aż nie chce się pisać (choć piszę rzadko), jesli wpisze się w 5 tematach i w
      ciągu 5 minut wszystkie wpisy są skasowane....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62019700
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62063009
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61462798
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61061324
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61896397
      Co się wyrabia na pseudo-forum GW????????
      • wet3 Re: Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu 14.05.07, 15:59
        po_act napisał:

> Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu
        > Aż nie chce się pisać (choć piszę rzadko), jesli wpisze się w 5 tematach i w
        > ciągu 5 minut wszystkie wpisy są skasowane....
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62019700
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62063009
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61462798
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61061324
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61896397
        > Co się wyrabia na pseudo-forum GW????????

Wlasnie na torunskiej stronie "O moderacji" napisalem co do moderatora. Pewnie
        za moment bede skasowany.
        • wet3 Re: Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu 14.05.07, 16:04
          Moj wpis zostal skasowany natychmiast. Ten czlowiek jest chory!
          • gosialska5 Re: Nieuczciwe zagrania moderatora w Toruniu 15.05.07, 09:10
            Co mozemy zrobic, by usunąc moderatorow z Torunia i Bydgoszczy? Oni sa jawnie
            stronniczy, dzialaja na rzecz gloryfikowania Bydgoszczy i osmieszania Torunia,
            wszelkie tematy inne niz w/w są kasowane.

Czego nie wolno pisać wg admina?

Komentarz do artykułu Wyborczej:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62441538Skasował.

Komentarz do tematu na forum:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62371321Skasował.

Zsasady, regulaminy - po co to nam?????
            ....
    • Gość: jacek Portal Agora łamie konstytucyjne zasady swobody wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:30
      Portal Agora łamie konstytucyjne zasady swobody wypowiedzi.
      Admin forum bydgoskiego Wyborczej uniemozliwia swobodną dyskusję.
      Niedopuszczalne jest jakiekolwiek krytykowanie władz czy uczelni bydgoskich,
      wyrzucono m.in. taki tekst:

Naprawde poziom UKW jest taki, jak jego kadra. Znacznie lepiej byłoby, gdyby
      zamiast tworzyc uniwerek, stworzyli nowa uczelnie od zera, biorąc max 30-40%
      starej kadry, a pozbywając sie aferzystow i oszustów ze swoich kadr.

• jaca515 Re: Portal Agora łamie konstytucyjne zasady swobo 15.05.07, 14:44
        kolejne kasowane wpisy
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61475215
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62467982&a=62467982
        • batory5551 Re: Portal Agora łamie konstytucyjne zasady swobo 15.05.07, 15:04
          W radiu w Toruniu mówili o adminie z portalu Wyborczej.
          Generalnie obśmiali go za nierzetelność.
          Cieszę się że ktoś sie tym zainteresował. Od dawna jest tak, ze wszelkie wpisy
          choc wydają sie prawidłowe, gdzieś znikają. To generalnie zniechęca ludzi.
          Ja wpisałem się tu
          • W Starym Browarze będzie hotel (13) maciej-d 15.05.07, 14:40
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62059471
          • Dasz Toruniowi palec, zeżre rękę... (53) kmyszka 15.05.07, 14:41
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61475215
          Nie ma śladu obecnie. Czy ktoś to monitoruje? Czy po prostu osoba
          administrująca jest nastawiona negatywnie do Torunia i stąd to wszystko?
          Robi się mała afera z admina tego forum.
          • wet3 Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 17.05.07, 19:19
            Sprobujmy skarzyc sie na stronie torunskiej o moderacji. Jest w tej chwili na
            stronie 10-tej. Probowalem chyba 4 razy. Zawsze mnie wywalil. Sukces mozemy
            osiagnac tylko grupa. To co sdb robi to jest PRL! Pozdrawiam.
            • mav12 Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 18.05.07, 10:04
              Zajrzyj do swojej skrzynki, list od pawla i jacka -ja tez dostalem.
              Może tak?
              Na Forum Torun i tak nas wywalają.

Zakładam wątek na FoM - czy i gdzie mozna rozmawiac o moderacji?
            • mav12 Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 18.05.07, 10:04
              Gazeta pisze o tym, a na forum nie wolno?

Jesli Trybuna moze publikowac o tym artykuly
              www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007051616
              to nie wiem, czemu na forum nie wolno o tym pisac?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62651489
              Zarzuty do dyrektora TVB -temat tabu?
            • mav12 Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 18.05.07, 10:53
              Obserwując to co się wyprawia na Forum Torun
              - czyli wyciecie regulaminowych wpisów w zwyczajnych tematach GW:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62650690
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62656844
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62562773
              Chce się donieśc do prokuratury na Gazetę.pl za łamianie prawa do swobodnej
              wypowiedzi.
              • Gość: MV. Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:11
                Długo nie powisiało - sdb kasuje wszelką krytykę o sobie!
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=58831636
            • viviandi Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 18.05.07, 14:46
              Wypowiedzialem sie, ze nie chce rozszerzania granic. Czemu takie wpisy nie są
              tolerowane w tym temacie i wylatują?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62627022
            • bantustan1 Re: batory6661 i wszyscy skarzacy sie 22.05.07, 14:19
              Do jasnej cholery, czy to naprawdę są wpisy nieregulaminowe??????!!!!!!!!!!
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62854124
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62513625
    • kostek74 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 21.05.07, 14:07
      No dobrze, jak chcecie, moge tu.
      Dlaczego w Bydgoszczy dziwnym trafem giną wpisy? I to zauwazyłem, ze z głosami
      poparcia dla Torunia???? :=(

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62707055
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=60569512
    • Gość: pom. Prosba o jasne zasady forum -ciekawe ile wytrwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:40
      Prosba o jasne zasady forum -ciekawe ile wytrwa?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62818231
      Bo sdb nie znosi krytyki.
      • wojteckiy Re: Prosba o jasne zasady forum -ciekawe ile wyt 22.05.07, 08:09
        Wszelka krytyka czy głosy inne od moderatora są usuwane z forum!!!
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62707055
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=61192102
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62555413
        Czemu ma służyć forum Bydgoszcz? Wzmacnianiu jedynej siły przewodniej?
    • jarantonn Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 22.05.07, 11:51
      Co ośmiesza Portal Gazeta.pl ?

Zła administracja na Forum Bydgoskim.
      W następujących tematach na Forum Bydgoskim zostały bezpodstawnie wyrzucone
      moje wpisy. Uważam, ze to co wyprawia od jakiegoś czasu moderacja na naszym
      forum zakrawa o skandal. To już nawet nie jest jakies nadmierne rozumienie
      swoich obowiązków, to zwyczajna choroba powodująca wyrzucanie wszyskich wg
      jaiegoś klucza - może wg tego, ze piszą z neostrady? Moze wg niezgodności
      poglądów z administratorem?

Podziękowania dla Bydgoszczy za szynobusy
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62555413
      Talar: winny, nie ukarany
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62842070
      Miasto musi wytępić plagę szczurów
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62853715
      • jarantonn Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 22.05.07, 13:36
        nierówne zasady na forum.

Admin sam sobie może atakować inne strony:
        "Rzetelność" b-t.pl na przykładach
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=341&w=56687484
        Ale jemu nie mozna zwrócić uwagi:
        "Rzetelnośc admina" na przykładach
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=62867332
    • kostek74 Kazet się szarogęsi na forum!!!! 22.05.07, 15:34
      Kazet się szarogęsi na forum!!!!
      Wyrzuca wpisy o UKW choć dotyczą legalnych materiałów publikowanych w prasie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=62880598
      Chyba że w Wyborczej legalne gazety nie mogą być przytaczane?
      • Gość: filip Re: Kazet się szarogęsi na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:14
        Jaki sens pisania na forum torunskim?
        Wg mnie - żaden. W Toruniu admin wycina nawet spokojne wpisy, bez zadnego
        odniesienia do etykiety forumowej.

O pomorskiej SSE - że zatrudnia 2200 osób:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62999521
        WYCIĘTO.
        Czy informacja ile osób zatrudnia Strefa Ekonomiczna, jest tajna?

Wpis o poszerzaniu granic miasta
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62875943
        Zarowno tresc ankiety, sposob jej przeprowadzenia oraz wyniki, w tym ponad 6
        tygodniowe opoznienie w ich podanu a takaze pojawiajace sie rozbieżności
        wskazuja, ze znacznie wieksze jest poparcie dla Torunia, niz deklatruje to
        Urzad Gminy i jego "poddani"
        WYCIĘTO.

O lotnisku torunskim
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62912372
        WYCIĘTO.

Przez cały dzień od rana jest tylko 8 wpisów - nie zastanawia was dlaczego?
        • Gość: filip Re: Kazet się szarogęsi na forum!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 15:27
          Czy informacja ile osób zatrudnia SSE jest tajna?
          Napisalem na forum o pomorskiej SSE - że zatrudnia 2200 osób:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=62999521WYCIĘTO.

Zapytałem o to czemu wycina:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=63000925
          Pytanie WYCIĘTO.

Czy informacja ile osób zatrudnia Strefa Ekonomiczna, jest tajna?
          Przez cały dzień od rana wpisano się tylko w 8 tematach - nie zastanawia was
          dlaczego?
          • bantustan1 Re: Kazet się szarogęsi na forum!!!! 25.05.07, 14:13
            administrowanie "po bydgosku"
            Czego nie można pisać na forum Bydgoszcz?
            Otóz jesli plujesz na torunski uniwersytet - jak najbardziej. Pomoże w tym
            nawet admin. Oczywiscie personalne wycieczki, typu "masz życiowy problem koleś"
            są na miejscu, jeżeli dotycza wyśmiewania torunian.

Ale spróbuj się obronić - nie ma szans na utrzymanie. Nawet jesli grzecznie
            napiszesz, żeby nie atakował torunian, bo mu nie wypada - kazet cie skasuje:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62939467
            Wszak nie godzi się, by pouczac bydgoszczan, atakujących i wyśmiewających
            torunian, Prawda? To jest administrowanie po bydgosku.
    • romek-romek Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 23.05.07, 14:30
      Kazet w swej cenzurze posuwa sie juz do
      tego, że zabrania pisac o problemach psich kup w miescie, choc to temat
      opisywany przez GW
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62632757
      • Gość: cd Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:14
        > Kazet w swej cenzurze posuwa sie juz do
        > tego, że zabrania pisac o problemach psich kup w miescie, choc to temat
        > opisywany przez GW
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62632757

No i temat zmiany granic - musi byc wykasowane to, co sie mu nie podoba.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=62906542
    • joker_prim admin zabrania komentowac artykuly Wyborczej: 28.05.07, 13:00
      admin zabrania komentowac artykuly Wyborczej:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=63057620
      Albo zamieszczac linkow
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=63205126
    • po_act Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 29.05.07, 13:27
      Nieuczciwości na forum Wyborczej.
      Przykład z brzegu:
      Obraża się tu torunskie pomysły, a wspiera inicjatywy Bydgoszczy. W temacie o
      tym, ze bydgoszczanie cchą zmienić przebieg A1 (żeby szła przez Bydgoszcz)
      wyrzuca się mój wpis nie zgadzający się z takim zabieraniem - cytuję go:
      Walkowiak sie ośmiesza, przez niego nie bedzie A1 przez bardzo dłuuuuuugi czas,
      może kilkanascie lat. Żeruje sobie na animozjach antytorunskich, kosztem calego
      regionu! Bo i Bydgoszcz zyska na A1 (o ile głupi politycy tego nie zniweczą).
      Administrator uznał, ze wpis obraża i skasował:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=63132701&a=63259605
      Wpis nie był obraźliwy, a po prostu wspierał torunski punkt widzenia - więc
      wyleciał.

W tym samym temacie administrator nie skasował wyjątkowo chamskich ataków na
      torunian:
      -utrzeć nosa cwanym, żerującym na Bydgoszczy toruńczykom!!!
      -mężydło [torunski polityk] dla mnie to najwiekszy śmiec.
      -Pie...l się rydzykowy pachołku
      -To kolejny torunski fanatyk!
      -To złodziejskie zakompleksione stado [o Toruniu]
      -[Torun] kradnie pieniądze które nam Bydgoszczy się należą
      -Zabiegi torunian...świadczą o ich skrzywionej psychice

Od dawna na tym forum wspiera się atakowanie i ośmieszanie Torunia, a wszelkie
      poglądy bydgoskie są "czyszczone" z innych głosów. To jest nieuczciwe, a
      jednostronne zachowania administratora wypaczają obraz opinii i poglądów, na
      rzecz wspierania zawsze słusznej Bydgosczy.
      • wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 06.06.07, 23:07
        Dzis sdb wyrzucil czyjas wypowiedz bardzo krytyczna na temat komuny. Byla na
        forum przez dwa lub trzy dni. Okazuje sie, ze komuny nie wolno juz krytykowac!
        Wyrzucil tez moja wypowidz zachecajaca do dyskusji na ten temat. Regulaminu
        oczywiscie nie zlamalem! Quo vadis GW???
        • wet3 Re: Skargi na moderację forów: Bydgoszcz i Toruń 13.06.07, 18:27
          Do skarzacych sie tu mam prosbe. Torunianie, postarajmy sie aby torunska strona
          o moderacji zawsze pozostawala na pierwszej stronie. Dzis jest na 14-tej!!!
          Probuje wyprowadzic ja na pierwsza strone, ale "sdb" boi sie tego jak
          przyslowiowy diabel swieconej wody i co tylko napisze to zaraz kasuje.
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka