26.04.07, 21:55
Pytanie do Ciebie jest takie: - czy na tym forum dopuszczalny jest każdy pokaz
chamstwa, bez żadnych ograniczeń? Czy pozwalanie na posty poniżej
jakiegokolwiek standardu, vide czolowy okaz w postaci niejakiej frau
pranajtis, ma być znakiem rozpoznawczym tego forum? Czy nie można wyrzucać
różnego rodzaju prawicowych mętów typu junkier , frau, i jeszcze wielu, tam
gdzie ich miejsce, tz do rydzyka i naszego dziennika ? Czy takie męty muszą
uzewnętrzniac tutaj swoje obsesje, sprowadzając to forum do poziomu poniżej
szamba?
Wydawałoby się , ze po to jest tu admin, aby nie pojawiały się,
niemerytoryczne, a tylko chamskie wątki np o rolexandrze. Jeśli Giwi nie
chcesz i nie potrafisz administrować i dbac o elementarną jakośc i poziom
dyskusji, to zrezygnuj, bo reprezentujesz inaczej ten sam poziom co te różne
frau. Co ta pismanka ma wspólnego z netykietą? Nic. Więc albo czyń swoją
powinność, albo Giwi po prostu odejdź.
Obserwuj wątek
    • andrze_n mety , szambo - to twoj zakres slownictwa jak nara 26.04.07, 22:00
      ...uspokoj sie poczytaj o Geremku itp np to:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61343942
      • cr00t Lewactwo nie znosi krytyki 26.04.07, 22:02
        Ich po prostu szlag trafia he he he
        • travel_wawa Za to wy najchętniej zakazalibyście krytyki... 26.04.07, 22:06
          ...W OGÓLE.

W myśl słów kaczora: "Kto jest przeciwnikiem tego rządu, dla któego nie ma
          alternatywy, jest wrogiem Polski".
          • cr00t Re: Za to wy najchętniej zakazalibyście krytyki.. 26.04.07, 22:14
            travel_wawa napisał:

> ...W OGÓLE.
            >

Oczywiscie mijasz sie z prawda. Moge kogos krytykowac ale nigdy nie odmowilem mu
            prawa do wypowiedzi.

> W myśl słów kaczora: "Kto jest przeciwnikiem tego rządu, dla któego nie ma
            > alternatywy, jest wrogiem Polski".

Pozwole sobie ci wytlumaczyc te slowa.
            Kazdy kto jest przeciwnikiem dzialan rzadu zmierzajacych do ukrocenia korupcji
            jest jego wrogiem. Wolisz aby korupcja sie panoszyla tak jak za rzadow Millera ?
            • travel_wawa Wypowiedź kaczora akurat dotyczyła Rospudy... 26.04.07, 22:16
              ...a nie korupcji.
              • cr00t To ty jestes kryptokaczysta 26.04.07, 22:20
                jak tak pamietasz kazda wypowiedz kaczorka :-)
                • travel_wawa Re: To ty jestes kryptokaczysta 26.04.07, 22:22
                  Nie każdą, ale wtedy akurat włączone miałem TVN-24.
                  Byłem przerażony ponadto goebbelsowską retoryką tego przemówienia.
                  • cr00t Re: To ty jestes kryptokaczysta 26.04.07, 22:37
                    travel_wawa napisał:

> Nie każdą, ale wtedy akurat włączone miałem TVN-24.
                    > Byłem przerażony ponadto goebbelsowską retoryką tego przemówienia.

A ja wybiorczoscia "ekologow" W Polsce sa naprawde miejsca gdzie przyroda wola o
                    pomste do nieba ale tam ekologow nie zobaczysz.
                    • travel_wawa Re: To ty jestes kryptokaczysta 26.04.07, 22:39
                      Tu nie chodzi o spór z ekologami, tylko o to, że kaczor próbuje się
                      przeciwstawiać Prawu Unii Europejskiej.
                      • cr00t Re: To ty jestes kryptokaczysta 26.04.07, 22:42
                        travel_wawa napisał:

> Tu nie chodzi o spór z ekologami, tylko o to, że kaczor próbuje się
                        > przeciwstawiać Prawu Unii Europejskiej.

Ja bym spokojnie poczekal z wyrokiem do rostrzygniecia sprawy. Kazda ze stron
                        twierdzi ze ma racje a tak naprawde rozstrzygnie to sad. Zbyt mocno obie strony
                        sa rozsierdzone.
                        • travel_wawa Re: To ty jestes kryptokaczysta 26.04.07, 22:44
                          To dlaczego kaczor nie poczekał?
                          Skoro sprawa czeka na rozpatrzenie w ETS to po jaką cholerę było to
                          przemówienie? Zapowiedź, że z UE też się będa rozprawiać?
                          • cr00t Re: To ty jestes kryptokaczysta 26.04.07, 22:46
                            travel_wawa napisał:

> To dlaczego kaczor nie poczekał?
                            > Skoro sprawa czeka na rozpatrzenie w ETS to po jaką cholerę było to
                            > przemówienie? Zapowiedź, że z UE też się będa rozprawiać?

Kaczor jest strona w sporze wiec ma prawo zabierac glos. Tym bardziej ze blokada
                            tej drogi bedzie negatywnie odbijala sie na panstwach baltyckich. Oczywiscie ku
                            zadowoleniu Putina.
                            • travel_wawa Re: To ty jestes kryptokaczysta 26.04.07, 22:58
                              Nie blokada tej drogi tylko brak zgody na jeden z wariantów.

I nie udawaj greka, bo kaczor ordynarnie wykorzystuje ten temat w kampanii
                              wyborczej na Podlasiu w celu osiagnięcia doraźnego celu o znaczeniu jedynie
                              lokalnym. Zwłaszcza, że w wyborach samorządowych przegrali Białystok.
          • 1normalnyczlowiek Krytykuj do woli - ale z sensem :) 27.04.07, 00:33
            travel_wawa napisał: Za to wy najchętniej zakazalibyście krytyki..
            > ...W OGÓLE.
            >
            > W myśl słów kaczora: "Kto jest przeciwnikiem tego rządu, dla którego nie ma
            > alternatywy, jest wrogiem Polski".
            ---> Najpierw wskaż alternatywę personalną i programową a później krytykuj.
            Tylko najpierw skrytykuj to co zrobiono i robi się nadal a później inne sprawy.
        • andrze_n Re: Lewactwo nie znosi krytyki 26.04.07, 22:16
          lewactwo to chyba tacy "niedzielni" rewolucjonisci, bezideowi, powierzchowni, ale zawsze "wyksztalceni w mowie" (to PODSTAWA), ktorzy tak "co niedziele" probuja sie lekko poprzepychac wyzej, przed innych do "zdiecia", do ukladow, do kariery...Kunktatorzy polityczni. W bogatej Europie w ktorej media rzadza, dzis wlasnie jest miejsce dla takich, ktorzy odwracaja uwage od merytorycznego swiata polityki, podobnie na uniwerkach w USA....Jak apetyt ambicji u takich nie jest zaspokojony normalna droga (w ramach zawodu, uczelni itp) to probuja chwytac sie polityki...taka jest cecha tych chorobliwych lewakow...
          • andrze_n aneks o lewactwie >> 26.04.07, 22:44
            i jeszcze dodam, ze lewactwo to najlatwiejsza droga do kariery politycznej. Polega na bardzo sprytnym kobinowaniu, a nie na prostym dzialaniu w ramach jakis "opcji", grupy interesow" itp. Lewactwo to czysta spekulacja polityczna zywiaca sie bledami, fobiami, niedomowieniami zycia spolecznego/politycznego. Wykorzystywana przez duzy kapital do doraznych celow, a wiec jest to sila NIEPOWAZNA, nieetyczna.
    • travel_wawa Re: Do GIWI 26.04.07, 22:04
      Zostałem ukarany za jakieś rzekome łamanie regulaminu zakazem zakładania wątków.
      Tym czasem różne propisowkie oszołomstwo w rodzaju kecawa robi co chce.

Prosze GIWI o zdjęcie cenzury albo o rzeczowe wyjasnienia na priv.
      • woda.woda Re: Do GIWI 26.04.07, 22:09
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61449117&a=61450116
        • travel_wawa Re: Do GIWI 26.04.07, 22:11
          Nie miałem na myśli tylko kecawa, ale całą resztę dyżurnych
          czynowników "jedynie słusznej" partii...

Lepiej niech sobie zamówią 25 piw :)
          • woda.woda Re: Do GIWI 26.04.07, 22:12
            Ale go przywołałeś :)

Nie mozna mikomu zabronić wyrażania opinii - pod warunkiem, że nie łamie
            regulaminu.

• kecawa Re: Do GIWI 26.04.07, 22:09
        Dlaczego się mnie czepiasz!
        Nie jestem wulgarny Zawsze grzeczny Jedyna niestosownością jest używanie przeze
        mnie słów heterofobia

serdecznie Cię pozdrawiam kecaw którego wątki o heterofobi lądują czasami na
        ławeczce
        • 3promile Re: Do GIWI 26.04.07, 22:13
          Prawda! Kecaw bardzo grzecznie pisze od rzeczy!
        • janczar18 Re: do nas samych 26.04.07, 22:16
          Dzięki wysokiemu intelektowi człowiek potrafi wmówić sobie,że jego przeciwnicy
          nie są ludźmi,ale w najlepszym wypadku zwierzętami,a nawet wysoce
          niebezpiecznymi potworami; tego rodzaju "robactwo" ma się prawo,co
          wiecej,powinno się pozabijać.
          Udowodnijmy,że tak nie jest!
          • caria-caria Re: janczar priv 26.04.07, 22:20
            /
      • douglasmclloyd Re: Do GIWI 26.04.07, 22:12
        travel_wawa napisał:

> Zostałem ukarany za jakieś rzekome łamanie regulaminu zakazem zakładania wątków
        > .
        > Tym czasem różne propisowkie oszołomstwo w rodzaju kecawa robi co chce.
        >
        > Prosze GIWI o zdjęcie cenzury albo o rzeczowe wyjasnienia na priv.

To musiała jakaś epidemia być, wszyscy poza moherami dostali bana.
        • travel_wawa Re: Do GIWI 26.04.07, 22:14
          A może GIWI jest kryptokaczystą? ;)
          • cr00t Re: Do GIWI 26.04.07, 22:18
            travel_wawa napisał:

> A może GIWI jest kryptokaczystą? ;)

Ona za GW oddalaby zycie wiec posadzanie ja o jakiekolwiek zwiazki z kaczystami
            uwlacza jej godnosci cenzorskiej :-)
      • 1normalnyczlowiek Bardziej na to zasłużyłeś niż ja -a też mam bana:) 27.04.07, 00:39
        travel_wawa napisał:
        > Zostałem ukarany za jakieś rzekome łamanie regulaminu zakazem zakładania wątków.
    • takinie2 Re: Do GIWI 26.04.07, 22:05
      to ty ska jestes faszystka, w demokracji KAZDY ma glos!!!!!!
      • megas2 Re: Do GIWI 26.04.07, 22:09
        Może przy urnie, bo akurat demokracja i wolność wypowiedzi to dwa zupełnie różne
        zagadnienia. Zrozumiesz to, gdy ktoś będzie chciał skorzystać z tego drugiego
        mówiąc co myśli o Twojej matce.
        • takinie2 Re: Do GIWI 26.04.07, 22:12
          chamow i napastnikow najlepiej o-l-e-w-a-c:)
    • kecawa aska a niestosowności lewicowe mogą być ? 26.04.07, 22:07

zaciekawiony Twoją opinią kecaw
      • pranajtis Lewactwo ma swoje racje i nie odpowiada :-))) 26.04.07, 22:46
    • woda.woda Re: Do GIWI 26.04.07, 22:08
      Kecaw nie łamie regulaminu.

Mozna go nie czytać,jeśli kogoś irytuje swoim infantylizmem.
      • kecawa Re: Do GIWI 26.04.07, 22:11
        Dlaczego określasz mnie infatylizmem
        • woda.woda Re: Do GIWI 26.04.07, 22:13
          Bo uważam, że jesteś infantylny, ale to nie grzech :)
          • kecawa Re: Do GIWI 26.04.07, 22:17
            Masz rację!Masz do tego święte prawo

kecaw z miłym wieczornym kwa kwa Czy chciałbyś bym tu wypisywał tak do szpiku
            przemyślane eseje ?
            • woda.woda Re: Do GIWI 26.04.07, 22:19
              Pisz, co chcesz

I tak zwykle nie czytam, co piszesz.
    • citisus O kurczę :-((( 26.04.07, 22:10
      Język młodego stalinowca w odezwie do partii o jeszcze ostrzejszą cenzurę.
      Bosze, a już myślałem, że tacy osobnicy odeszli na śmietnik historii.
    • idiotyzmy-kacze Protestuję przeciw używanie określenia 26.04.07, 22:11
      "prawicowe" w stosunku do mętów typu junkier, frau, nowytor, kecawy etc. Te gnidy są wszak klakierami neobolszewickiej jaczejki o nazwie PiSs, która z prawicą nie ma nic wspólnego.
      • travel_wawa Masz rację, PiS z uczciwą prawicą nie ma... 26.04.07, 22:13
        ...nic wspólnego. To brunatni bolszewicy.
      • kecawa Re: Protestuję przeciw używanie określenia 26.04.07, 22:13
        jesteś najłagodniej mówiąc niewychowany!Nie wolno posługiwać się inwektywami
        naszym pięknym polskim kraju o tradycyjnych wartościach takowe słownictwo jest
        po prostu nie na miejscu

kecaw z miłym kwa kwa niech ci się kaczka przyśni taka duża
      • caria-caria Re: Protestuję przeciw używanie określenia 26.04.07, 22:19
        to ty pokazujesz w jaki sposob tu powinno się pisać!
    • frank_drebin Hyhy a mety politycznie poprawne moga tu tylko 26.04.07, 22:17
      zostac ? I niech zyje ogolnie wolnosc slowa w wykonaniu zalozycielki watku ;)
    • czapka-niewidka Do pani Asi : 26.04.07, 22:18
      Czy na tym forum musi pani dokonywac "pokazu chamstwa" jak to pani nazywa ?
      O umiar pania prosze, bo w innyùm przypadku zostanie pani usunieta z teo forum
      jezeli zastosowany zostanie wobec pani regulamin - w co watpie:)
    • giwi Re: Do GIWI 26.04.07, 22:27
      Posty sprzeczne z Netykietą pojawiały się i będą sie pojawiać, poniewaz nie ma tu cenzury prewencyjnej. Twój post, w którym piszesz o forumowiczach "męty" też nie jest zgodny z regulaminem. Naprawę swiata najlepiej zaczynać od siebie.
      Do zgłoszeń postów sprzecznych z Netykietą służą kosze i maile.
      • travel_wawa Re: Do GIWI 26.04.07, 22:28
        Czemu mam bana i czemu zero informacji DLACZEGO?
        • giwi Re: Do GIWI 26.04.07, 22:34
          Żeby otrzymać informację trzeba najpierw zadać pytanie :-). Napisz na forum@agora.pl
          • travel_wawa Re: Do GIWI 26.04.07, 22:37
            Zakaz zakładania wątków dotyczy tylko forum kraj.

A nie sądzisz, że przed założeniem takiego zakazu wypadałoby uprzedzić
            dyskutanta o takim zamiarze podając powody?

Może mniej represji a więcej informacji byłoby bardziej skuteczną formą
            porządkowania tego forum?
            • hummer Swoją drogą GIWI dobrze czyni 27.04.07, 15:11
              travel_wawa napisał:

> Zakaz zakładania wątków dotyczy tylko forum kraj.

FK zbliża się do poziomu dna. Gdy go osiągnie zniknie. Może to jest celowe działanie.
        • cr00t Re: Do GIWI 26.04.07, 22:34
          travel_wawa napisał:

> Czemu mam bana i czemu zero informacji DLACZEGO?

Bana dostales na uspokojenie poszarpanych nerwow. Polecam jedna z podstawowych
          pozycji jogi ardha uttanasanaARDHA pozwoli ci ona przetrwac ten czas z
          godnoscia :-)
        • andrze_n Re: Do GIWI 26.04.07, 22:35
          byla narada, ze nie daja sobie rady z "rosiewaczami watkow" w zwiazku jeszcze z ogolnym naglym wzrostem ich ilosci, najlatwiejsza droga to zablokowac na jakis czas "aktywistow" ( o ktorych wiadomo jakie poglady maja i nie sa przydatni do analizy nastrojow - a to glowne "zadanie" forum w oczach redakcji), prawdop blokuja na 2 godz, lub na czas najwiekszego ruchu (08-15h)
          • travel_wawa Re: Do GIWI 26.04.07, 22:38
            To byłoby jakieś wytłumaczenie.
            Jednak ja mam bana trwającego już 2 dzień i naprawde nie wiem za co.
            • andrze_n Re: Do GIWI 26.04.07, 22:46
              widocznie jestes niebezpieczniejszy odemnie...
            • douglasmclloyd Re: Do GIWI 26.04.07, 22:53
              travel_wawa napisał:

> To byłoby jakieś wytłumaczenie.
              > Jednak ja mam bana trwającego już 2 dzień i naprawde nie wiem za co.

No to jest nas dwóch.
          • andrze_n i niewiele sie o tym banowaniu pomylilem )) 27.04.07, 09:15
      • idiotyzmy-kacze Za co mam bana? 26.04.07, 22:37
        jw
        • douglasmclloyd Re: Za co mam bana? 26.04.07, 22:55
          Jesteśmy niepoprawni politycznie.
          • mysz_polna5 Re: Za co mam bana? 26.04.07, 23:13
            douglasmclloyd napisał:

> Jesteśmy niepoprawni politycznie.
            55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

Za glupie i tchorzliwe GW kryteria wypowiadania sie, a nie za niepoprawnosc
            polityczna.

Ale ciesze sie, z reakcji na moje posty:)))))))))))))))))))))))))))))))) Hej ho!
    • pranajtis Aco Ty masz do Rolexandra? Nie lubisz go? 26.04.07, 22:37
    • mysz_polna5 Re: Do GIWI 26.04.07, 22:48
      aska951 napisał:

> Pytanie do Ciebie jest takie: - czy na tym forum dopuszczalny jest każdy pokaz
      > chamstwa, bez żadnych ograniczeń? Czy pozwalanie na posty poniżej
      > jakiegokolwiek standardu, vide czolowy okaz w postaci niejakiej frau
      > pranajtis, ma być znakiem rozpoznawczym tego forum? Czy nie można wyrzucać
      > różnego rodzaju prawicowych mętów typu junkier , frau, i jeszcze wielu, tam
      > gdzie ich miejsce, tz do rydzyka i naszego dziennika ? Czy takie męty muszą
      > uzewnętrzniac tutaj swoje obsesje, sprowadzając to forum do poziomu poniżej
      > szamba?
      > Wydawałoby się , ze po to jest tu admin, aby nie pojawiały się,
      > niemerytoryczne, a tylko chamskie wątki np o rolexandrze. Jeśli Giwi nie
      > chcesz i nie potrafisz administrować i dbac o elementarną jakośc i poziom
      > dyskusji, to zrezygnuj, bo reprezentujesz inaczej ten sam poziom co te różne
      > frau. Co ta pismanka ma wspólnego z netykietą? Nic. Więc albo czyń swoją
      > powinność, albo Giwi po prostu odejdź.

55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

Ciotka, wystawilas sie swoim glupim postem niczym garnek z bigosem na mroz.
      Twoja sprawa.
      Nerwy cie poniosly, i sama nie wiesz co pisze ~ i w jakim kraju juz zyjesz?
      Era totalnej cenzury minela. Twoj glupi post jej nie przywroci. Natomiast
      mozesz sama zalozyc swoj blog, i dyskutowac ideologicznie tylko z takimi jak
      ty. Choc, nie znaczy to, ze inni sie tam tez nie pojawia. Czas partyjnych
      zebran juz minal. A poza tym, jestes troll. Zmienilas nick, bo nie masz odwagi
      pisac pod stara nazwa. Typowka :)))))))))))))))))))
      BTW cenzury. Giwi, mnie pozbawiono prawa zakladania postow. Czy GW, lamie
      konstytucujne prawo do wolnosci wypowiadania sie?

Za co konkretnie mnie ukarano, nie wiem!
      • citisus Re: Do GIWI 26.04.07, 23:07
        mysz_polna5 napisała:
        > Za co konkretnie mnie ukarano, nie wiem!

Za całokształt.
        Za prawicowe odchylenie i rewizjonizm.
        Trzeba się teraz towarzyszko odciąć
        i poddać samokrytyce.

Partia jak miłościwa matka z czasem wybaczy
        a Ojciec Nadredaktor bana zdejmie.
      • pranajtis Myszko, ona sobie moim nickiem gebe wyciera 26.04.07, 23:10
        Dlaczego robie za czarny chrakter jak ja tu tak rzadko sie pojawiam? Sama nie
        wiem. Jeszcze mi dzis napisali, ze watkow zakladac nie moge.... Kanalie i
        potomkowie cenzorskich kreatur.
        • mysz_polna5 Re: Myszko, ona sobie moim nickiem gebe wyciera 26.04.07, 23:17
          pranajtis napisała:

> Dlaczego robie za czarny chrakter jak ja tu tak rzadko sie pojawiam? Sama nie
          > wiem. Jeszcze mi dzis napisali, ze watkow zakladac nie moge.... Kanalie i
          > potomkowie cenzorskich kreatur.

Wiem o tym, moja droga! To znaczy, ze juz dwie nie mozemy zakladac nowych
          watkow.

Cieszmy sie, ze GW nie naleje nam w usta gipsu, ani palcow nam nie polamie.
          Mamy 'farta'! Ot co:))))))))))))))))))))))))))))))))!
          • silesius.monachijski001 chachacha: luna brystygier FK, czyli Giwi wziela 26.04.07, 23:47
            sie ostro do roboty: mnie tez nie walno zakladac nowych watkow; czyzby Michnik
            wytrzezwial i Giwi do cenzorskeij roboty zapedzil? Nie dziwota: komuchy z GW
            nie moga zdzierzyc krytyki

mysz_polna5 napisała:

> pranajtis napisała:
            >
            > > Dlaczego robie za czarny chrakter jak ja tu tak rzadko sie pojawiam? Sama
            > nie
            > > wiem. Jeszcze mi dzis napisali, ze watkow zakladac nie moge.... Kanalie i
            > > potomkowie cenzorskich kreatur.
            >
            >
            5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555
            > 5
            >
            > Wiem o tym, moja droga! To znaczy, ze juz dwie nie mozemy zakladac nowych
            > watkow.
            >
            > Cieszmy sie, ze GW nie naleje nam w usta gipsu, ani palcow nam nie polamie.
            > Mamy 'farta'! Ot co:))))))))))))))))))))))))))))))))!
            • pranajtis Kogos widac uwieramy! 27.04.07, 01:14
              Cale szczescie, ze mi jeszcze sledzia nie przyslali czy papugi... jakiegos tam
              mafijnego zwierzatka :-)))
          • artsg Re: Myszko, ona sobie moim nickiem gebe wyciera 27.04.07, 01:11

> To znaczy, ze juz dwie nie mozemy zakladac nowych
            > watkow.

Mnie też to dotknęło
            • pranajtis Serio? 27.04.07, 01:16
              To chyba jednak zaloze klub pokrzywdzonych przez Agore na salonie 24 :-)
              Nie chce, ale muszem :-)

Myslalam, ze to na mnie zastawili sieci. Jestem jednak w doborowym towarzystwie
              :-))))
              • artsg Re: Serio? 27.04.07, 01:17
                pranajtis napisała:

> To chyba jednak zaloze klub pokrzywdzonych przez Agore na salonie 24 :-)
                > Nie chce, ale muszem :-)
                >
                > Myslalam, ze to na mnie zastawili sieci. Jestem jednak w doborowym
                towarzystwie
                > :-))))

Muszę sobie przypomnieć hasła do innych nicków
                • pranajtis Re: Serio? 27.04.07, 01:22
                  Ja nie musze sobie przypominac :-)
                  Trolle zmusily mnie do asekuracyjnych zachowan. :-)

A tak serio, to smiech na sali.
                  Coraz czesciej rozwazam przeniesienie sie na blogi salonu 24. Sa mnie
                  absorbujace. Przeniosly sie tam siostry, t-800, kataryna i pare innych osob...
                  Pyskowka z trollami mnie meczy :-(
                  • artsg Re: Serio? 27.04.07, 01:25
                    > Pyskowka z trollami mnie meczy :-(

A mie smieszy :)))))))))
    • os_rooj Do GIWI 27.04.07, 00:22
      Giwi, bądź człowiekiem;P<a href="http://img215.imageshack.us/img215/8141/pikietate2.jpg">Giwi, bądź
      człowiekiem;P</a>
    • a-siek Jesteś jednym z bardziej zauważalnych chamideł 28.04.07, 15:26
      na forum.

Skad nagła wrażliwość??
      • os_rooj markizka napisała: 29.04.07, 20:50
        "Sorry. Ale rzygać mi się chce na was wszystkich, jak obserwuję ten cyrk."
        nieznośnej lekkości bytu.

> Skad nagła wrażliwość??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka