Dodaj do ulubionych

WYNIKI na UO

IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:14
i jak wam poszlo ?
ja dostalam sie na filologie polską
i ciesze sie baardzo =)
bo pewnie na inny uniwerek sie nie dostane :D
3mam za was kciuki.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: WYNIKI na UO IP: *.makolab.pl 26.07.06, 07:15
      a mnie strona nie dziala
      • Gość: choco Re: WYNIKI na UO IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:22
        uuu.ciekawe dlaczego.
        mi strasznie muliła.
        a na co skladalas
        • Gość: ewa Re: WYNIKI na UO IP: *.makolab.pl 26.07.06, 07:26
          prawo i administracja
          • Gość: mendes Re: WYNIKI na UO IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 07:35
            jak jest przedstawione czy sie dostalas czy nie, bo ja mam podany kierunek
            studiow i obok tylko wynik. Co to znaczy? wiecie moze?
            • Gość: ania Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:35
              a ja sie nie dostalam na psychologie, 50 pkt mialam;/
              • Gość: mendes Re: WYNIKI na UO IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 07:40
                mozesz mi powiedziec skad to wiesz, ze sie nie dostalas? Bo ja chyba nie umiem
                tego znalezc;/
                • Gość: ania Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:43
                  jak sie zarejestrowalam to weszlam w "wyniki rekrytacji" w tabelce po prawej
                  stronie i mi sie wyswietlilo "kandydat nie zakwalifikowany na studia" ;/
                  • Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:46
                    właśnie, jak jest napisane, że ktoś się dostał??
                    1.ja mam przy jednym, że się nie zakwalifikowałam, a przy drugim kierunku są
                    tylko podane punkty, co to znaczy?? może mi ktoś powiedzieć, będę wdzięczna
                    dzięki.
                    2.ci co się dostali - mieliście jakiś komunikat typ-kandydat zakwalifikowany
                    itd?
                  • Gość: mendes Re: WYNIKI na UO IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 07:47
                    a ja wszedlem w wyniki rekrutacji i mam napisane nazwe kierunku i ilosc punktow
                    i nic wiecej i nie wiem co teraz?? Jesli zostalem zakwalifikowany badz tez juz
                    sie dostalem powinno chyba byc napisane np. ZAKWALIFIKOWANY. Prosze powiedzcie
                    mi jak to mieliscie, Ci co sie dostali??
                    • Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:50
                      ja mam identyczną sytuację, ale tylko przy jednym kierunku, przy drugim jest
                      napisane, ze sie nie zakwalifikowałam. mendes z jakim kierunkiem masz taką
                      sytuację? ja z pedagogiką resocjalizacyjną.
                      • Gość: mendes Re: WYNIKI na UO IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 07:52
                        Z administracja. Prosze o jakies info na temat wynikow rekrutacji (to, o co
                        pytalem wczesnie) bardzo mi na tym zalezy.
                    • Gość: VADER Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:51
                      trzeba czekac...system is loading...nie no, zbierają wszystkie dane w całość to
                      potrwa na oleganych kierunkach
                    • Gość: choco Re: WYNIKI na UO IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:51
                      ja sie dostalam
                      i mam napisane
                      w wynikach rekrutacji

KANDYDAT ZAKFALIFIKOWANY
                      miejsce na liscie 26
                      liczba pkt - 80.00

i tyle.
                      dzwoncie do nich ;]
                      • Gość: VADER Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:53
                        a na jaki kierunek sie dostałes ?!?
                        • Gość: choco Re: WYNIKI na UO IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:53
                          *dostalas.
                          na f.polską
                          • Gość: VADER Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:54
                            ojjj najmocniej przepraszam ! :) mam nadzieje, że mi wybaczysz :)
                            • Gość: choco Re: WYNIKI na UO IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:55
                              no problem =)
                              • Gość: Mate Re: WYNIKI na UO IP: *.leon.com.pl 26.07.06, 07:57
                                Ja mam sytuacje,że mimo poprawnej rejestracji w wynikach rekrutacji widnieje
                                wynik 0.000 pkt- jestem tym lekko zdezorienowany- a wszystko wypełniłem
                                poprawnie- czy może ktoś powiedzieć o co chodzi? (p.s.- składałem na prawo)
                                • Gość: VADER Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:00
                                  Sytuacja wyglada następująco, Komisja w pierwszej kolejności podaje wyniki
                                  rekrutacji na mniej "popularnych" kierunków, aby zaoszczędzic sobie pracy. W
                                  dalszej kolejności pójdą pod "młotek" hardcorowe kierunki tj. prawo. :)
                                  Pozdrawiam :)
                                  • Gość: hmmm Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:04
                                    politologia jest oblegana, a wyniki już są.
                                    • Gość: VADER Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:07
                                      jesli ktoś bedzie miec wyniki na politologie :> niech poda :)
                      • kartoteka Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 09:54
                        choco, a ile osób przyjmowali??? zastanawiam się czy jakbym tam złożyła czy bym
                        się dostała. z ciekowości sprawdziłam swój wynik i mi wyszło, że mam 78,24 pkt,
                        ale jak mówię nie składałam tu podania
                      • kartoteka Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 09:54
                        Gość portalu: choco napisał(a):

> ja sie dostalam
                        > i mam napisane
                        > w wynikach rekrutacji
                        >
                        > KANDYDAT ZAKFALIFIKOWANY
                        > miejsce na liscie 26
                        > liczba pkt - 80.00
                        >
                        > i tyle.
                        > dzwoncie do nich ;]

choco, a ile osób przyjmowali??? zastanawiam się czy jakbym tam złożyła czy bym
                        się dostała. z ciekowości sprawdziłam swój wynik i mi wyszło, że mam 78,24 pkt,
                        ale jak mówię nie składałam tu podania
                      • Gość: abx Re: WYNIKI na UO IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 26.07.06, 14:17
                        "KANDYDAT ZAKFALIFIKOWANY"
                        choco, naprawdę tak napisano?
    • Gość: mendes Re: WYNIKI na UO IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 08:04
      Ma ktos juz wyniki z administracji? dostal sie? Jaki jest minimalny prog zeby
      sie dostac?
      • Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:13
        a ma ktos wynik na pedagogike resocjalizacyjna??
        • Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:16
          ja tam składałam, ale nie mam wyników, ile miałaś punktów?
          • Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:19
            mało 52,9
            • Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:23
              a Ty?
              • Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:25
                ja tez malo 53,3
                • Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:25
                  dobrze wiedziec ze nie jestem sama.
                  • Gość: inevitableboy Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:27
                    Na angielski mialem 91/100 i sie nie dostalem...
                    • Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:28
                      a ile bylo chetnych na jedno miejsce??
    • p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 08:54
      ja się dostałam na kulturoznawstwo.
      bardzo się cieszę. =D

próg podobno wynosił 70,16.
      • Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:32
        Ja tez sie dostalam na kulturoznawstwo i wlasnie mialam te 70,16:) Czyli
        fuksem. Ale jeszcze czekam na jezyk biznesu, bo mam tak, jak poprzednicy,
        podany tylko wynik.
        • p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 09:45
          ja też nie mam jeszcze wyników przy j.b.
          ale ja już nie czekam... priorytetem dla mnie było kulturoznawstwo. :))

powodzenia :)
          • Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:50
            A ile mialas punktow na oba kierunki? Czym sie kierujesz przy wyborze
            kulturoznawstwa? Zainteresowaniami? Bo dla mnie priorytetem jest j. biznesu,
            mysle, ze jest praktyczny, 2 jezyki obce + wiedza o handlu, gospodarce,
            ekonomii, prawie, turystyce... Tak mi sie wydaje. A Ty na co patrzysz
            wybierajac kulturoznawstwo? Mi tez sie ono podoba, ale wole j. biznesu, na
            ktory mysle, ze sie nie dostane :/ Tylko 30 osob... :/
            • p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 10:11
              79.2 pkt na j.b.
              73.99 na kult.
              j.biznesu był raczej wyjściem awaryjnym w razie,gdybym nie dostała się na
              kulturoznawstwo. nie chcę się wpakować w prawo,gospodarkę... w coś,co mnie
              raczej nie interesuje. :] a kierunek przypomina po części filologię. ja właśnie
              zmieniam kierunek - w tym roku studiowałam fil.ang. i mam serdecznie dość. :D
              a kulturoznawstwo to bardziej ogólna wiedza o kulturze,sztuce... myślę,że to
              bedzie ciekawsze niż nauka o języku,czy marketingu... ale co kto lubi. :)
              3mam kciuki. :))
              • Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:17
                Ja tez studiowalam filologie, ale polska i tylko przez 2 miechy. Jestem
                nastawiona na j. biznesu, ale kulturoznawstwo tez mnie neci:) Problem bedzie z
                glowy jak mnie nie przyjma na j. biznesu, a jesli przyjma... Chyba jednak go
                wybiore. Gratuluje dostania sie na kulturoznawstwo i byc moze do zobaczenia!
                • p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 10:25
                  sporo osób dostaje się jeszcze z odwołań,więc - powodzenia!
                  również gratuluję dostania się na kulturo i do zobaczenia na szkolnych
                  korytarzach - w końcu jakby nie było - j.b. to ten sam wydział. :]
      • Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 09:55
        No to Polly, do zobaczenia w szkolnej ławie :) też sie dostałam na kulturo, w
        co nie mogę uwierzyć za bardzo jeszcze, bo w zeszłym roku byłam na 64 miejscu
        pod kreską... (w tym roku mam 72,160pkt). Czekam jeszcze na wyniki z edukacji
        artystycznej, ale gdybym tam sie nie dostała, to kulturoznawstwo welcome to ;-)
        • Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:00
          Hej, DoubleHania, Ty tez jestes rocznik '86? Tak duzo bylo chetnych w zeszlym
          roku, ze byla 64 pod kreska? Czy poprawialas mature? Skad jestescie dziewczyny?
          Ja z malego miasteczka w opolskim, a Wy? Pozdrowienia!
          • p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 10:14
            witam,witam ;]
            ja też jestem rocznik '86. ;) matury nie poprawiałam. studiowałam przez 1 sem.
            fil.ang. ale kierunek okazał się niewypałem. :] mam nadzieję,że na
            kulturoznawstwie będzie lepiej. :))
            jestem z raciborza w woj.śląskim.
            DoubleHania - daj potem znać,jak wyniki rekruacji na drugiem kierunku :>
            pozdrawiam
            • Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:19
              Jestem '86, marzyłam o kulturoznawstwie w Opolu, ale jak już napisałam - nie
              dostałam się z głośnym hukiem. Rok przekiblowałam na filologii polskiej
              dziennej na UJocie, ale tylko się tam wymęczyłam. Jestem w Gliwic, matury nie
              poprawiałam. Podejrzewam że zeszłoroczny napad na studia był spowodowany nową
              maturą i tym, ze każdy chciał zaklepać sobie miejsce gdziekolwiek, żeby nie
              zostać na lodzie. Być może byłyby szanse dostać sie z odwołania, bo bardzo dużo
              osob składało dane na 3 i więcej kierunki i tylko zapychały kolejki. Same
              zresztą wiecie! W tym roku matury poszły po prostu słabo, co dało nam szansę.
              • Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:21
                Ja tez bylam na f. polskiej na UJ-cie!!!!!!! Ale wytrzymalam tylko 2 miesiace.
                Mam nadzieje, ze do zobaczenia Polly i DoubleHania! Pozdrawiam!
                • Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:24
                  oo, a na jakiej specjalności? Bo ja WOK, grupa nr 7. Oczywiście oblałam
                  gramatykę opisową i prof. Kurek ;-)
                  • Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:29
                    Moja kolezanka byla na WOKu i jesli sie nie myle, grupa 6 lub 7. Ania
                    Winkowska, moze kojarzysz? Ale gdybys chciala to mozesz poprawiac we wrzesniu?
                    • Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:30
                      byłam z Anią w grupie, bardzo miło ją wspominam :)
                      • Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:31
                        wiem, że to moja strata i lenistwo, ale nie chcę poprawiać we wrześniu i
                        kończyć tego jednego roku. Uznajmy to za taki gapyear ;-)
                      • Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:33
                        No to super, ja z kolei bylam z Ania w klasie w liceum, a w Krakowie
                        wynajmowalysmy wspolnie mieszkanie z jeszcze jedna kolezanka, ale w grudniu
                        Ania musiala przeniesc sie do akademika:( Wiec moze teraz my sie zaprzyjaznimy
                        jesli wylądujemy wspolnie na kulturoznawstwie. Dwa niedobitki z polonistyki
                        UJotu (zartuje) majace wspolna znajoma Anie:)
                        • Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:35
                          to byłby fajny start :) Poczekam jeszcze do jutra na wyniki z edukacji art. i
                          zobacze, co mi jest pisane - kulturo., czy edukacja :)
                          • Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:36
                            Powodzenia wiec zycze!!! Pozdrowienia dla Ciebie i Polly!!!
                • Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:26
                  A na jakiej bylas specjalnosci? Ja na nauczycielskiej, grupa 12. Studiowalas
                  przez rok, dlaczego zrezygnowalas? Z tego powodu co ja - meczylas sie i nie
                  interesowalo Cie to?
                  • Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:28
                    bylam na Wiedzy o Kulturze. To nie było to, czego chciałam. Tylko się tam
                    wymęczyłam, a dociągnęłam do końca roku tylko dlatego, że nie wiedziałam co
                    innego ze sobą zrobić. Tak to bywa :)
                    • Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 14:53
                      no niestety nie dostałam się na eukacje artystyczną (egzamin praktyczny na
                      82pkt, ale lacznie z matura 72pkt). do zobaczenia na kulturoznawstwie :)
                      • Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:01
                        Ja rowniez nie dostalam sie na jezyk biznesu, wiec witajcie kolezanki!:)
                        Polly, a Ty sie dostalas? Mialas troche wiecej, udalo Ci sie?
                        Wiesz jaki byl prog?
                        • p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 15:47
                          witam koleżanki!! jak miło... :))
                          dostałam się na j.b. ale nie mam informacji,która jestem na liście,więc ciężko
                          nawet oszacować progi. Malwinko,jeżeli bardzo Ci zależy na j.b. to zadzwoń do
                          nich i dowiedz się jakie były progi i która jesteś na rezerwowych. na UO co
                          roku jest niezła rotacja na rezerwach - mnóstwo osób rezygnuje. ja tak się
                          dostałam w ub.roku na rusycystykę (na którą i tak nie poszłam na rzecz Łodzi i
                          anglistyki) - byłam chyba 20 pod kreską. więc próbuj,nadal masz szansę. :)
                          dziewczyny,może się gg wymienimy?
                          • Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:55
                            Moje gg: 2067789, jednak obecnie rzadziej bywam w necie, ale jak juz bede to
                            chetnie porozmawiam z kolezankami z kulturoznawstwa:)
                            Bylyscie juz zlozyc papiery?
                            Ja chyba jade w piatek (04.08.), a Wy?
                            • p0lly Re: WYNIKI na UO 31.07.06, 13:49
                              ja papiery wysłałam pocztą. :)
                              moje gg. 3134795.

pozdrawiam
                              • Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:24
                                A dostalas w ogole list z uczelni??? Bo ja nie i nie wiem dokladnie gdzie i w
                                jakich godzinach moge skladac. Na stronie UO jest informacja, ze w komisjach
                                rekrutacyjnych i sa podane kierunki: filologia polska, filologia slowianska,
                                kulturoznawstwo, potem sa one wyszczegolnione, przy dwoch pierwszych sa podane
                                miejsca i godziny, a przy kulturoznawstwie sa jakies stare daty i nie odnosi
                                sie to w ogole do rzeczywistego terminu skladania, czyli do 08.08. :/ Moze cos
                                pominelam i niezauwazylam :/
                                • p0lly Re: WYNIKI na UO 01.08.06, 15:48
                                  listu nie dostałam. tzn. dzisiaj wyjęłam ze skrzynki awizo,więc sądzę,że to z
                                  UO. ale nie chciało mi się iść po to na pocztę. :P
                                  co do godziny i nr sali,to podejrzewam,że kulturoznawstwo jest połączone z
                                  filologią polską i przyjmują papiery w tych samych godz. i w tej samej sali.
                                  ale pewności nie mam... chyba najlepiej będzie jak do nich zadzwonisz. :)
                                  telefony odbiera tam taka dość miła (w przeciwieństwie do pań z innych
                                  kierunków :/ ) babka,więc na pewno wszystko Ci bez problemu wyjaśni. ;)
                                  pozdrawiam
                      • p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 15:56
                        Hania,jak wyglądał egzamin praktyczny na ed.artystyczną?
      • Gość: k. Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:11
        witamy p0lly na kulturoznawstwie :)
    • Gość: Maja Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:31
      Pedagogika: resocjalizacyjna, dzienne licencjackie

Wynik: 68.480 pkt.

Socjologia, dzienne licencjackie

Wynik: 68.480 pkt.
      Decyzja kwalifikacyjna: kandydat zakwalifikowany

Kurcze nie iwem o co im chodzi co sadzicie:)?pozdrawiam koelzanke u gory z
      resocjalizacyjnej:)moze ja tez sie dostalam:)ciezko z tego wywnioskowac;)
      • p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 09:40
        to oznacza tylko tyle,że dostałaś się na socjologię. ;)
        na wyniki resocjalizacji musisz jeszcze poczekać. powodzenia. :))
      • Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:41
        chcialabym znac juz wszystkie wyniki i wiedziec na czym stoje.
      • Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:43
        Gość portalu: Maja napisał(a):

> Pedagogika: resocjalizacyjna, dzienne licencjackie
        >
        > Wynik: 68.480 pkt.
        >
        > Socjologia, dzienne licencjackie
        >
        > Wynik: 68.480 pkt.
        > Decyzja kwalifikacyjna: kandydat zakwalifikowany
        >
        > Kurcze nie iwem o co im chodzi co sadzicie:)?pozdrawiam koelzanke u gory z
        > resocjalizacyjnej:)moze ja tez sie dostalam:)ciezko z tego wywnioskowac;)

no to fajnie, a jak się dostaniesz na oba kierunki, to który wybierzesz?
    • Gość: Maja Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:47
      Oj jakbym ise dostala tak na dwa to mialabym spore dylematy:)dwa keirunki
      jednakowo mi ise wlasciwie podobaja:)ale jestem zaszokowana ze sie dostalam
      hihi:)jeszcze czekam na wyniki z wroclawia ale jak nie wyjdzie to opole tez nie
      jest zle;)
      • Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:58
        ajj wyniki z ped res. jutro o 8
        • Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:00
          elle skąd wiesz?
          • Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:04
            Bo na niektorych kierunkach pojawilo sie info na kontach; j. biznesu takze
            bedzie jutro o 8.00.
          • Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:21
            wejdz na swoje konto i wejdz wyniki rektrutacji. wyskoczy Ci ze jutro o 8
            dopiero wyniki
    • Gość: Maja Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:03
      No tez tak mam napisane...dobrze ze nie zaczelam sie cieszyc hihi:)a wiecie jak
      z prawem jest i kiedy wyniki?
      • Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:13
        no faktycznie. teraz widze
        • Gość: ? Re: WYNIKI na UO IP: 194.150.177.* 26.07.06, 11:33
          Ja juz zglupialam, dostalm sie na fil. polska ? nie ma zapisu "kandydat
          zakwalifikowany" jak przy slowianskiej ale jest pozycja.. co jest???

Filologia polska
          Wynik: 83.040 pkt.
          Pozycja na liście: 10

Filologia słowiańska:
          Wynik: 83.040 pkt.
          Pozycja na liście: 5
        • Gość: choco Re: WYNIKI na UO IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:36
          kto pytal o ilosc miejsc na f.polskiej
          bylo az 100 msc =)
          czyli sporo.
    • ambeer Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 21:31
      Filologia słowiańska: specjalność serbska i chorwacka, dzienne licencjackie
      Wynik: 89.120 pkt.
      Pozycja na liście: 4
      • en.de Re: WYNIKI na UO 05.09.06, 23:38
        o to kolezanka bedzie studiowala z moim kolega, jedynym zreszta na roku :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka