Gość: choco IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:14 i jak wam poszlo ? ja dostalam sie na filologie polską i ciesze sie baardzo =) bo pewnie na inny uniwerek sie nie dostane :D 3mam za was kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: WYNIKI na UO IP: *.makolab.pl 26.07.06, 07:15 a mnie strona nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: WYNIKI na UO IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:22 uuu.ciekawe dlaczego. mi strasznie muliła. a na co skladalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: WYNIKI na UO IP: *.makolab.pl 26.07.06, 07:26 prawo i administracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendes Re: WYNIKI na UO IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 07:35 jak jest przedstawione czy sie dostalas czy nie, bo ja mam podany kierunek studiow i obok tylko wynik. Co to znaczy? wiecie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:35 a ja sie nie dostalam na psychologie, 50 pkt mialam;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendes Re: WYNIKI na UO IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 07:40 mozesz mi powiedziec skad to wiesz, ze sie nie dostalas? Bo ja chyba nie umiem tego znalezc;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:43 jak sie zarejestrowalam to weszlam w "wyniki rekrytacji" w tabelce po prawej stronie i mi sie wyswietlilo "kandydat nie zakwalifikowany na studia" ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:46 właśnie, jak jest napisane, że ktoś się dostał?? 1.ja mam przy jednym, że się nie zakwalifikowałam, a przy drugim kierunku są tylko podane punkty, co to znaczy?? może mi ktoś powiedzieć, będę wdzięczna dzięki. 2.ci co się dostali - mieliście jakiś komunikat typ-kandydat zakwalifikowany itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendes Re: WYNIKI na UO IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 07:47 a ja wszedlem w wyniki rekrutacji i mam napisane nazwe kierunku i ilosc punktow i nic wiecej i nie wiem co teraz?? Jesli zostalem zakwalifikowany badz tez juz sie dostalem powinno chyba byc napisane np. ZAKWALIFIKOWANY. Prosze powiedzcie mi jak to mieliscie, Ci co sie dostali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:50 ja mam identyczną sytuację, ale tylko przy jednym kierunku, przy drugim jest napisane, ze sie nie zakwalifikowałam. mendes z jakim kierunkiem masz taką sytuację? ja z pedagogiką resocjalizacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendes Re: WYNIKI na UO IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 07:52 Z administracja. Prosze o jakies info na temat wynikow rekrutacji (to, o co pytalem wczesnie) bardzo mi na tym zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VADER Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:51 trzeba czekac...system is loading...nie no, zbierają wszystkie dane w całość to potrwa na oleganych kierunkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: WYNIKI na UO IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:51 ja sie dostalam i mam napisane w wynikach rekrutacji KANDYDAT ZAKFALIFIKOWANY miejsce na liscie 26 liczba pkt - 80.00 i tyle. dzwoncie do nich ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VADER Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:53 a na jaki kierunek sie dostałes ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: WYNIKI na UO IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:53 *dostalas. na f.polską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VADER Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:54 ojjj najmocniej przepraszam ! :) mam nadzieje, że mi wybaczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: WYNIKI na UO IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:55 no problem =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mate Re: WYNIKI na UO IP: *.leon.com.pl 26.07.06, 07:57 Ja mam sytuacje,że mimo poprawnej rejestracji w wynikach rekrutacji widnieje wynik 0.000 pkt- jestem tym lekko zdezorienowany- a wszystko wypełniłem poprawnie- czy może ktoś powiedzieć o co chodzi? (p.s.- składałem na prawo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VADER Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:00 Sytuacja wyglada następująco, Komisja w pierwszej kolejności podaje wyniki rekrutacji na mniej "popularnych" kierunków, aby zaoszczędzic sobie pracy. W dalszej kolejności pójdą pod "młotek" hardcorowe kierunki tj. prawo. :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:04 politologia jest oblegana, a wyniki już są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VADER Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:07 jesli ktoś bedzie miec wyniki na politologie :> niech poda :) Odpowiedz Link Zgłoś
kartoteka Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 09:54 choco, a ile osób przyjmowali??? zastanawiam się czy jakbym tam złożyła czy bym się dostała. z ciekowości sprawdziłam swój wynik i mi wyszło, że mam 78,24 pkt, ale jak mówię nie składałam tu podania Odpowiedz Link Zgłoś
kartoteka Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 09:54 Gość portalu: choco napisał(a): > ja sie dostalam > i mam napisane > w wynikach rekrutacji > > KANDYDAT ZAKFALIFIKOWANY > miejsce na liscie 26 > liczba pkt - 80.00 > > i tyle. > dzwoncie do nich ;] choco, a ile osób przyjmowali??? zastanawiam się czy jakbym tam złożyła czy bym się dostała. z ciekowości sprawdziłam swój wynik i mi wyszło, że mam 78,24 pkt, ale jak mówię nie składałam tu podania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abx Re: WYNIKI na UO IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 26.07.06, 14:17 "KANDYDAT ZAKFALIFIKOWANY" choco, naprawdę tak napisano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendes Re: WYNIKI na UO IP: *.promax.media.pl 26.07.06, 08:04 Ma ktos juz wyniki z administracji? dostal sie? Jaki jest minimalny prog zeby sie dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:13 a ma ktos wynik na pedagogike resocjalizacyjna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:16 ja tam składałam, ale nie mam wyników, ile miałaś punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:19 mało 52,9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:25 ja tez malo 53,3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:25 dobrze wiedziec ze nie jestem sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inevitableboy Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:27 Na angielski mialem 91/100 i sie nie dostalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:28 a ile bylo chetnych na jedno miejsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 08:54 ja się dostałam na kulturoznawstwo. bardzo się cieszę. =D próg podobno wynosił 70,16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:32 Ja tez sie dostalam na kulturoznawstwo i wlasnie mialam te 70,16:) Czyli fuksem. Ale jeszcze czekam na jezyk biznesu, bo mam tak, jak poprzednicy, podany tylko wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 09:45 ja też nie mam jeszcze wyników przy j.b. ale ja już nie czekam... priorytetem dla mnie było kulturoznawstwo. :)) powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:50 A ile mialas punktow na oba kierunki? Czym sie kierujesz przy wyborze kulturoznawstwa? Zainteresowaniami? Bo dla mnie priorytetem jest j. biznesu, mysle, ze jest praktyczny, 2 jezyki obce + wiedza o handlu, gospodarce, ekonomii, prawie, turystyce... Tak mi sie wydaje. A Ty na co patrzysz wybierajac kulturoznawstwo? Mi tez sie ono podoba, ale wole j. biznesu, na ktory mysle, ze sie nie dostane :/ Tylko 30 osob... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 10:11 79.2 pkt na j.b. 73.99 na kult. j.biznesu był raczej wyjściem awaryjnym w razie,gdybym nie dostała się na kulturoznawstwo. nie chcę się wpakować w prawo,gospodarkę... w coś,co mnie raczej nie interesuje. :] a kierunek przypomina po części filologię. ja właśnie zmieniam kierunek - w tym roku studiowałam fil.ang. i mam serdecznie dość. :D a kulturoznawstwo to bardziej ogólna wiedza o kulturze,sztuce... myślę,że to bedzie ciekawsze niż nauka o języku,czy marketingu... ale co kto lubi. :) 3mam kciuki. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:17 Ja tez studiowalam filologie, ale polska i tylko przez 2 miechy. Jestem nastawiona na j. biznesu, ale kulturoznawstwo tez mnie neci:) Problem bedzie z glowy jak mnie nie przyjma na j. biznesu, a jesli przyjma... Chyba jednak go wybiore. Gratuluje dostania sie na kulturoznawstwo i byc moze do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 10:25 sporo osób dostaje się jeszcze z odwołań,więc - powodzenia! również gratuluję dostania się na kulturo i do zobaczenia na szkolnych korytarzach - w końcu jakby nie było - j.b. to ten sam wydział. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 09:55 No to Polly, do zobaczenia w szkolnej ławie :) też sie dostałam na kulturo, w co nie mogę uwierzyć za bardzo jeszcze, bo w zeszłym roku byłam na 64 miejscu pod kreską... (w tym roku mam 72,160pkt). Czekam jeszcze na wyniki z edukacji artystycznej, ale gdybym tam sie nie dostała, to kulturoznawstwo welcome to ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:00 Hej, DoubleHania, Ty tez jestes rocznik '86? Tak duzo bylo chetnych w zeszlym roku, ze byla 64 pod kreska? Czy poprawialas mature? Skad jestescie dziewczyny? Ja z malego miasteczka w opolskim, a Wy? Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 10:14 witam,witam ;] ja też jestem rocznik '86. ;) matury nie poprawiałam. studiowałam przez 1 sem. fil.ang. ale kierunek okazał się niewypałem. :] mam nadzieję,że na kulturoznawstwie będzie lepiej. :)) jestem z raciborza w woj.śląskim. DoubleHania - daj potem znać,jak wyniki rekruacji na drugiem kierunku :> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:19 Jestem '86, marzyłam o kulturoznawstwie w Opolu, ale jak już napisałam - nie dostałam się z głośnym hukiem. Rok przekiblowałam na filologii polskiej dziennej na UJocie, ale tylko się tam wymęczyłam. Jestem w Gliwic, matury nie poprawiałam. Podejrzewam że zeszłoroczny napad na studia był spowodowany nową maturą i tym, ze każdy chciał zaklepać sobie miejsce gdziekolwiek, żeby nie zostać na lodzie. Być może byłyby szanse dostać sie z odwołania, bo bardzo dużo osob składało dane na 3 i więcej kierunki i tylko zapychały kolejki. Same zresztą wiecie! W tym roku matury poszły po prostu słabo, co dało nam szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:21 Ja tez bylam na f. polskiej na UJ-cie!!!!!!! Ale wytrzymalam tylko 2 miesiace. Mam nadzieje, ze do zobaczenia Polly i DoubleHania! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:24 oo, a na jakiej specjalności? Bo ja WOK, grupa nr 7. Oczywiście oblałam gramatykę opisową i prof. Kurek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:29 Moja kolezanka byla na WOKu i jesli sie nie myle, grupa 6 lub 7. Ania Winkowska, moze kojarzysz? Ale gdybys chciala to mozesz poprawiac we wrzesniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:30 byłam z Anią w grupie, bardzo miło ją wspominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:31 wiem, że to moja strata i lenistwo, ale nie chcę poprawiać we wrześniu i kończyć tego jednego roku. Uznajmy to za taki gapyear ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:33 No to super, ja z kolei bylam z Ania w klasie w liceum, a w Krakowie wynajmowalysmy wspolnie mieszkanie z jeszcze jedna kolezanka, ale w grudniu Ania musiala przeniesc sie do akademika:( Wiec moze teraz my sie zaprzyjaznimy jesli wylądujemy wspolnie na kulturoznawstwie. Dwa niedobitki z polonistyki UJotu (zartuje) majace wspolna znajoma Anie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:35 to byłby fajny start :) Poczekam jeszcze do jutra na wyniki z edukacji art. i zobacze, co mi jest pisane - kulturo., czy edukacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:36 Powodzenia wiec zycze!!! Pozdrowienia dla Ciebie i Polly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:26 A na jakiej bylas specjalnosci? Ja na nauczycielskiej, grupa 12. Studiowalas przez rok, dlaczego zrezygnowalas? Z tego powodu co ja - meczylas sie i nie interesowalo Cie to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 10:28 bylam na Wiedzy o Kulturze. To nie było to, czego chciałam. Tylko się tam wymęczyłam, a dociągnęłam do końca roku tylko dlatego, że nie wiedziałam co innego ze sobą zrobić. Tak to bywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoubleHania Re: WYNIKI na UO IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.07.06, 14:53 no niestety nie dostałam się na eukacje artystyczną (egzamin praktyczny na 82pkt, ale lacznie z matura 72pkt). do zobaczenia na kulturoznawstwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:01 Ja rowniez nie dostalam sie na jezyk biznesu, wiec witajcie kolezanki!:) Polly, a Ty sie dostalas? Mialas troche wiecej, udalo Ci sie? Wiesz jaki byl prog? Odpowiedz Link Zgłoś
p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 15:47 witam koleżanki!! jak miło... :)) dostałam się na j.b. ale nie mam informacji,która jestem na liście,więc ciężko nawet oszacować progi. Malwinko,jeżeli bardzo Ci zależy na j.b. to zadzwoń do nich i dowiedz się jakie były progi i która jesteś na rezerwowych. na UO co roku jest niezła rotacja na rezerwach - mnóstwo osób rezygnuje. ja tak się dostałam w ub.roku na rusycystykę (na którą i tak nie poszłam na rzecz Łodzi i anglistyki) - byłam chyba 20 pod kreską. więc próbuj,nadal masz szansę. :) dziewczyny,może się gg wymienimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:55 Moje gg: 2067789, jednak obecnie rzadziej bywam w necie, ale jak juz bede to chetnie porozmawiam z kolezankami z kulturoznawstwa:) Bylyscie juz zlozyc papiery? Ja chyba jade w piatek (04.08.), a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
p0lly Re: WYNIKI na UO 31.07.06, 13:49 ja papiery wysłałam pocztą. :) moje gg. 3134795. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:24 A dostalas w ogole list z uczelni??? Bo ja nie i nie wiem dokladnie gdzie i w jakich godzinach moge skladac. Na stronie UO jest informacja, ze w komisjach rekrutacyjnych i sa podane kierunki: filologia polska, filologia slowianska, kulturoznawstwo, potem sa one wyszczegolnione, przy dwoch pierwszych sa podane miejsca i godziny, a przy kulturoznawstwie sa jakies stare daty i nie odnosi sie to w ogole do rzeczywistego terminu skladania, czyli do 08.08. :/ Moze cos pominelam i niezauwazylam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
p0lly Re: WYNIKI na UO 01.08.06, 15:48 listu nie dostałam. tzn. dzisiaj wyjęłam ze skrzynki awizo,więc sądzę,że to z UO. ale nie chciało mi się iść po to na pocztę. :P co do godziny i nr sali,to podejrzewam,że kulturoznawstwo jest połączone z filologią polską i przyjmują papiery w tych samych godz. i w tej samej sali. ale pewności nie mam... chyba najlepiej będzie jak do nich zadzwonisz. :) telefony odbiera tam taka dość miła (w przeciwieństwie do pań z innych kierunków :/ ) babka,więc na pewno wszystko Ci bez problemu wyjaśni. ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 15:56 Hania,jak wyglądał egzamin praktyczny na ed.artystyczną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:11 witamy p0lly na kulturoznawstwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:31 Pedagogika: resocjalizacyjna, dzienne licencjackie Wynik: 68.480 pkt. Socjologia, dzienne licencjackie Wynik: 68.480 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat zakwalifikowany Kurcze nie iwem o co im chodzi co sadzicie:)?pozdrawiam koelzanke u gory z resocjalizacyjnej:)moze ja tez sie dostalam:)ciezko z tego wywnioskowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
p0lly Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 09:40 to oznacza tylko tyle,że dostałaś się na socjologię. ;) na wyniki resocjalizacji musisz jeszcze poczekać. powodzenia. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:41 chcialabym znac juz wszystkie wyniki i wiedziec na czym stoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:43 Gość portalu: Maja napisał(a): > Pedagogika: resocjalizacyjna, dzienne licencjackie > > Wynik: 68.480 pkt. > > Socjologia, dzienne licencjackie > > Wynik: 68.480 pkt. > Decyzja kwalifikacyjna: kandydat zakwalifikowany > > Kurcze nie iwem o co im chodzi co sadzicie:)?pozdrawiam koelzanke u gory z > resocjalizacyjnej:)moze ja tez sie dostalam:)ciezko z tego wywnioskowac;) no to fajnie, a jak się dostaniesz na oba kierunki, to który wybierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:47 Oj jakbym ise dostala tak na dwa to mialabym spore dylematy:)dwa keirunki jednakowo mi ise wlasciwie podobaja:)ale jestem zaszokowana ze sie dostalam hihi:)jeszcze czekam na wyniki z wroclawia ale jak nie wyjdzie to opole tez nie jest zle;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:58 ajj wyniki z ped res. jutro o 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:00 elle skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: WYNIKI na UO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:04 Bo na niektorych kierunkach pojawilo sie info na kontach; j. biznesu takze bedzie jutro o 8.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:21 wejdz na swoje konto i wejdz wyniki rektrutacji. wyskoczy Ci ze jutro o 8 dopiero wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: WYNIKI na UO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:03 No tez tak mam napisane...dobrze ze nie zaczelam sie cieszyc hihi:)a wiecie jak z prawem jest i kiedy wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: WYNIKI na UO IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:13 no faktycznie. teraz widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: WYNIKI na UO IP: 194.150.177.* 26.07.06, 11:33 Ja juz zglupialam, dostalm sie na fil. polska ? nie ma zapisu "kandydat zakwalifikowany" jak przy slowianskiej ale jest pozycja.. co jest??? Filologia polska Wynik: 83.040 pkt. Pozycja na liście: 10 Filologia słowiańska: Wynik: 83.040 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat zakwalifikowany Pozycja na liście: 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: WYNIKI na UO IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:36 kto pytal o ilosc miejsc na f.polskiej bylo az 100 msc =) czyli sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
ambeer Re: WYNIKI na UO 26.07.06, 21:31 Filologia słowiańska: specjalność serbska i chorwacka, dzienne licencjackie Wynik: 89.120 pkt. Decyzja kwalifikacyjna: kandydat zakwalifikowany Pozycja na liście: 4 Odpowiedz Link Zgłoś
en.de Re: WYNIKI na UO 05.09.06, 23:38 o to kolezanka bedzie studiowala z moim kolega, jedynym zreszta na roku :) Odpowiedz Link Zgłoś