04.05.07, 01:05
czy juz pozdrowic tez nie mozna ,cos sie lamie bo dawniej sie nie lamalo.
chyba cos sie tu zapetla ostatnio?
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=61782020
Obserwuj wątek
    • sol4000 moze w przyszlosci... 04.05.07, 01:17
      kartki pocztowe wysylaj:-)))

chyba stac cie na to?

• maglara Re: dzieki za pozdrowienia :) 04.05.07, 01:48
      niestety od niedawna to forum jest nur für jude, nie zapominaj, my tu tylko
      goscinnie, albo po znajomosci by trzeba od tylnej furtki hehe :))
      Kropka ugiela sie pod naporem donosow ...

Ja nad nasz Baltyk wysuwam za tydzien z corcia, ale tylko na 5 dni(ferie
      krotkie)
      • i_love_2_bike Re: dzieki za pozdrowienia :) 04.05.07, 01:59
        maglara napisała:

> niestety od niedawna to forum jest nur für jude, nie zapominaj, my tu tylko
        > goscinnie, albo po znajomosci by trzeba od tylnej furtki hehe :))
        > Kropka ugiela sie pod naporem donosow ...
        >
        > Ja nad nasz Baltyk wysuwam za tydzien z corcia, ale tylko na 5 dni(ferie
        > krotkie)

a mnie to tyyyle..... obchodzi. GW pokazuje kim jest i tyle. pozdr z kwitnacego
        DC maglaro,bo zaczynam Cie lubic musztardowo:)) grunt to sie nie dac tym jude:))
        pozdr
        • i_love_2_bike a i jeszcze jedno 04.05.07, 02:01
          ty z corcia a ja ze starszym synkiem tez nad Baltyk,moze sie spotkamy...kiedys:))))
          • maglara Re: a i jeszcze jedno 04.05.07, 02:05
            ooo, i to mi sie podoba, konkretnie rzeczowo i machniom moze herbatki jak sie
            juz spotkamy ??:)))
            • i_love_2_bike Re: a i jeszcze jedno 04.05.07, 02:09
              maglara napisała:

> ooo, i to mi sie podoba, konkretnie rzeczowo i machniom moze herbatki jak sie
              > juz spotkamy ??:)))

a machniom z musztardUFki,byle dziatwa nie widziala:))ja wylatuje za miesiac i
              tak juz bede latac do Swiat,bo ja straszna globtrotterka cholera,nie usiedze na
              forum zabanowana na izust. nic z tego nadredaktor musi przebolec ,ze mnie ukarac
              nie moze,dana tez, razem z kropka,niech wyja do rachelki:))
              • maglara Re: a i jeszcze jedno 04.05.07, 02:16
                no to napisz czasami na moj adres maglowy, jak cie bedzie ganiac po swiecie, a
                moze do hh Cie rzuci ? to bym jusz zawczasu musztardofki pomyla i posciel
                wymaglowala ?
                • i_love_2_bike Re: a i jeszcze jedno 04.05.07, 02:22
                  maglara napisała:

> no to napisz czasami na moj adres maglowy, jak cie bedzie ganiac po swiecie, a
                  > moze do hh Cie rzuci ? to bym jusz zawczasu musztardofki pomyla i posciel
                  > wymaglowala ?

o holerra,ale ja nieszprechata:))),ale napisze moze jakis stop zrobie jak ma
                  Luft+hans+ SA pozwoli. psia mac nawet do jerusalem blizej niz do mego ogrodu
                  pelnego dmuchawcow:)) cos ostanio to FS strasnie powazne siem zrobilo no i pelne
                  jakis aktywistow z pejsami,a ja tego juSZ na prawde zniesc nie moge. kiedys bylo
                  tu zycie,teraz zostaly siem same grubasne tuby:) nu spadam,ale dam ci
                  znac,jeszcze miesiac siedze na d... potem fruuuuu..:)

tinyurl.com/2abzg3
    • kropka Re: kropka 04.05.07, 10:27
      pozdrowienia osobiste wysyłamy mailem
      • i_love_2_bike Re: kropka 04.05.07, 17:30
        kropka napisała:

> pozdrowienia osobiste wysyłamy mailem

o really,bo dotychczas pytania typu "powiedz mi felusiak,powiedz mi dana i
        pozdrowienia wisialy i nadal wisza,nawet te personalne do ciebie":)) nie wspomne
        o tym,ze jak dana ma pytan 100 na minute do ciebie to tez chyba wie jak sie
        uzywa poczte:)) kropka zapetlacie sie,ale widac taki macie prikaz a skoro
        "raskaz byl dan to i razkaz budet wypolnien",no chyba ,ze chodzi o szalenstwo
        pana tomaszka,na to biedna GW nie ma rady:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka