andrzej.sawa 25.06.07, 03:33 Forum jest bez sensu,ale pro forma ponawiam pytanie.Dlaczego nie mogę zakładać wątków?Na 2 forach. Oczywiście jest to intelektualnie bardzo trudne pytanie,a więc napewno nie otrzymam na nie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: Czy doczekam się odpowiedzi? 25.06.07, 03:35 Przed chwilą okazało się,że na BW nie mogę nawet pisać. Ale kabaret uprawiacie dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Czy doczekam się odpowiedzi? 25.06.07, 09:10 Pytanie nie jest trudne, ale trzeba je zadać w odpowiednim miejscu. Napisz do forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jef_f Re: Czy doczekam się odpowiedzi? 25.06.07, 17:26 giwi napisała: > Pytanie nie jest trudne, ale trzeba je zadać w odpowiednim miejscu. Napisz do > forum@agora.pl Tyle tylko, ze to miejsce ktore proponujesz, ma w pelnej pogardzie ludzi, ktorzy nadal naiwnie wierza w jego zasady etyczne i moralne. Dobrze wam sie nadal zyje w tej pseudodemokracji fani pseudotolerancji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Czy doczekam się odpowiedzi? IP: *.ipt.aol.com 25.06.07, 18:59 Nie otrzymasz odpowiedzi. Ani od admina forum ani (zwłaszcza ) pod podanym adresem. Oni mają w dupie takich jak my. Sam próbowałem parę razy, skończyło się banem. Możesz sobie pisać. Jak bedą chcieli to cię zostawią w spokoju. Jak moderatorka będzie miała bolesny okres to cię wypieprzy na oślą. A jak sam wszechmocny administrator będzie miał deopresję bo mu akurat ostatnio nie stanął to dostaniesz knebel. Taki life. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś