mayagaramond 03.08.07, 09:33 Chcialam pogratulowac dobrej roboty! Udalo sie Wam to czego nie osiagnely roznej masci trolle - rozwalic forum. Piszecie, ze nic sie nie zmienilo, no coz, to jeszcze lepiej swiadczy w Waszej znajomosci forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha55 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 09:51 milczenie oznacza zgodę, więc chyba zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 09:58 właśnie mayu... róznie zaglądam na to forum, i czasami nawet przez kilka dni nie mam czasu tutaj być i później hurtowo czytam wszystko,, ale ostatnio zauważyłam że panuje tutaj naprawdę dziwna atmosfera, nie do końca jestetm zorientowana dlaczego.. być może coś przegapiłam.. zgadzam sie ze pomimo dziwnych złośliwych trolli to forum istniało i fajnie sie tutaj zaglądało i czytało posty, korzystało z rad.. a teraz wszystcy jakby tacy nieobecni... Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 09:59 możesz mnie oświecić dlaczego tak jest... i co ostatnio tutaj sie działo, że tak sie stało...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Zadowoleni? 03.08.07, 10:06 Poczatkow historii nie znam za dobrze, bo tez mnie nie bylo. W kazdym badz razie pojawila sie nowa moderatorka i zaczela robic rewolucje. Pokasowala jakies watki, posty. Dziewczyny sie wkurzyly, ona niby przeprosila, ale bylo za pozno, bo jedna reka pisala przeprosiny, a druga kasowala posty, ktore jej nie pasowaly... Wiec nawet nie mozna doczytac, bo nie ma postow. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 10:08 a jaki to miało mieć sens o ile wiem jak czytam nie ma starsznie wulgarnych postów, tak jak pisałaś wcześniej są i były różne złośliwe trolle i ich postów jakoś nikt nie usunął.. jest nowe forum które założyła maraxela... chyba sie też tam przeniosę.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 10:14 generalnie było, że nowa moderatorka zaczęła robić swoje porządki zanim sie przedstawiła. Zignowrowała wszystkie "niepisane"zasady i dała pole do popisu trollom - ich posty zamiast usuwać raczej popierała. teraz jest tak, że dziewczyny uciekły (ze mną włącznie, ale czasami tu zaglądam) na nowe forum, bo tutaj zapanowała straszna cenzura - wątki nt. nowej moderatorki - wszystkie, nie tylko wulgarne, są kasowane. a lili uważa, że "przychodzimy, odchodzimy i jest ok". tyle dla niej znaczy dobra atmosfera na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 10:18 do zuzia_8 już się przywitałam na nowym.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: dajcie adres tego nowego forum 03.08.07, 10:24 poszlo na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: dajcie adres tego nowego forum 03.08.07, 13:28 poszlo na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Zadowoleni? 03.08.07, 10:24 Mojej winy jest tu sporo, bo się nie sprawdziłam jako moderatorka i postanowiono dać kogoś z zewnątrz z większym doświadczeniem w sprawowaniu władzy... i się zaczęło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Zadowoleni? 03.08.07, 10:26 Tu nie chodzi o odgornego moderatora jako takiego, tylko o zachowanie "nowej", dziewczyna miala najwyrazniej "power-trip" i chciala sie koniecznie wykazac... Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Zadowoleni? 03.08.07, 10:33 Nawet mnie stąd wykurzyli w rocznicę mojego isnienia;) Wrócę kiedyś jako troll;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalwa1 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 10:42 ja też chcę na nowe forum choć dopiero zaczynam, forum znalazłam niedawno i nie zdążyłam się nim nacieszyć, choć przeczytałam chyba wszystkie posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
akoscielnik Re: Zadowoleni? 03.08.07, 11:53 ja też poproszę adres nowego forum na gazetowego. Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:10 ja też poprosze o adres, ale pusto sie tu zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha55 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:19 az dziw bierze, że ten wątek tak długo się utrzymuje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:21 Cicho, nie zapeszaj;) A niby za co maja skasowac? W koncu to gratulacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha55 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:23 Tobie pierwszej się to udało:) gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha55 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:25 Maya! muszę Cię siłą wypchnąć- już mi sio na mój wątek o przymiarce doradzić co i jak!:) ostatnio tak dziewczynami trzeba ostro postępowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
olafinek Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:24 inka - zawiążmy akcje: stwórz swojego trolla na starym forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:31 ja bym chciala zostac trollem, tu mnie z tej strony nie znacie, ale ja jestem naprawde nie do wytrzymania:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:33 czekamy z niecierpliwością :) maraxela bedzie mogła sie pobawić kasując twoje wątki Odpowiedz Link Zgłoś
olafinek Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:35 nie, trollowac w ramach buntu na TYM forum (nie na nowym maraxelli) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:28 dziewczyny a czemu tamto forum tak kiepsko sie reklamuje? Odpowiedz Link Zgłoś
aruana Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:35 Forum bardzo się zmieniło - rzadko się udzielam, generlanie czytam i to nie codziennie, ale czuję, że "duch" forum gdzieś sobie poszedł (zresztą sama już tam się wybieram - dzięki zuzia_8 za linka w stopce!), innymi słowy gorzej się teraz czyta forum... Odpowiedz Link Zgłoś
koka32 Re: Zadowoleni? 03.08.07, 12:35 Sluchajcie Forumki, To juz jest przegiecie. W ciagu ostatnich 20 sekund jakas cholera wyciela post z zaproszeniem i linkami na nowe forum!!!!!!!! Dajcie mi prosze namiary na to gdzie sie teraz podziewacie, bo zaraz puszcze z dymem cala to liliwampire!!!!!! Moze byc na gazetowego. Tam chyba moderatorka nie ma wstepu. Jedza jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Zadowoleni? 03.08.07, 13:32 a ja????? napiszcie mi tez adres na nowy forum. tak smutno sie zrobilo ze forum rozwalony... Odpowiedz Link Zgłoś
siog p.s. 03.08.07, 13:40 dzieki! napisz tez moze do mam6lat na gazetowego. to forum zostawila ale moze przylaczy sie do nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: p.s. 03.08.07, 13:43 dzięki za pamiec siog! :) mnie już zaprosiły - i jestem :))) (tylko małżenstwo z powodu mojego "nałogu" znowu zagrożone) Odpowiedz Link Zgłoś