Dodaj do ulubionych

internet bez kabla - jaki polecacie

13.09.13, 15:32
Witam,

czy ktoś może podpowiedzieć (bo użytkuje) jaki internet działa przyzwoicie w okolicach Szwoleżerów-Kościuszki- Gajowa?
Niestety nie ma możliwości podłączenia kablowego.
Obserwuj wątek
    • celoss Re: internet bez kabla - jaki polecacie 14.09.13, 05:47
      Z mapy BTSów wynika że najlepiej powinien działać T-Mobile w tych okolicach. 2 lata temu przez kilka miesięcy używałem Playa i było w miarę ok. Jeżeli nie ma dużego przesyłu danych warto sprawdzić darmowe Aero2.
    • lula8-8 Re: internet bez kabla - jaki polecacie 17.09.13, 12:10
      Mam internet z T-mobile i działa na prawdę dobrze. Mieszkam na ul. Szwoleżerów, a na ulicy Gajowej jest nadajnik. Powinno działać na prawdę ok.
    • anusik123 Re: internet bez kabla - jaki polecacie 17.09.13, 15:16
      spóbujemy tego T-mobila, dziękuję za podpowiedzi
      • zuzanna807 Re: internet bez kabla - jaki polecacie 21.09.13, 12:06
        Mieszkam przy Powstańców koło Maczka i mam T-mobile! Jest świetnie!
    • dudus86 Re: internet bez kabla - jaki polecacie 23.09.13, 12:09
      Mieszkam na Powstańców 36 i muszę stwierdzić że internet 3G w tym rejonie jak i działanie samej telefoni GSM / 3G jest fatalne, przynajmniej u mnie w budynku. Testowałem Play, Plusa, T-Mobil, Cyfrowy Polsat LTE i darmowy internet Aero2 i wszystkie sieci działają podobnie. Zasięg jest marny i nie zawsze jest. Jak już uda się połączyć z siecią to PING jest tak wysoki, że są problemy z normalnym przeglądaniem stron. Żeby z kimś normalnie porozmawiać przez telefon muszę wychodzić na balkon gdzie i tak często rozmowy są przerywane lub po prostu nie słychać rozmówcy. Jedynie co mogę doradzić to zakupienie starterów internetu mobilnego internetu każdego z operatorów i testowanie jak działa u was w mieszkaniu. W mojej okolicy jest niby nadajnik Aero2, T-mobile, Plusa a tak jak wyżej napisałem zasięg jest fatalny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka