ggigus 26.03.08, 20:28 obrazliwa wypowiedz, naruszajaca netykiete, NADAL wisi, mimo zlogszenia i moderatorowi pewnego forum i administracji, najwyrazniej od tego moderatora zaleznej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus oo, 26.03.08, 20:42 a dlaczego czekac, mimo zgloszenia? bo sie administracja boi jednego kolesia? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: co zrobic, kiedy 26.03.08, 20:56 Zależnośc jest odwrotna od podanej przez Ciebie. Jeśli post wisi to powody mogą być dwa: wg administracji post nie narusza netykiety albo administracja jeszcze się nie dokopała do Twojego zgłoszenia, które jest daleko na liście. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: co zrobic, kiedy 26.03.08, 21:03 no popatrz bo moje dosw. mowi, ze jesli zgloszenie nie zostanie natychmiast usuniete, no do 20 min. to nie ma szans a od zgloszenia postu uplynelo ponad dwie godziny... wolno czytacie, robaczki, a moze drzycie, jak widzicie zgloszenie do oberadmina?? czyli nazwanie kogos: - głupiec, prostak, nieuk.(...) Potocznie przyjęte od starożytnych Greków określenie osoby mało inteligentnej. NIE JEST obrazliwe? oki, giwi, juz wiem, jak Cie nazywac i te bande tchorzliwej ehm administracji Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: co zrobic, kiedy 26.03.08, 21:06 słowo "nieuk" akurat pochodzi z angielskiego. Pierwotnie oznaczało osobę pozbawioną obywatelstwa United Kingdom, w skrócie UK, czyli Nie-UK. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus [...] 26.03.08, 21:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus [...] 27.03.08, 14:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggigus [...] IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.08, 14:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: co zrobic, kiedy 26.03.08, 21:15 Gdzie wysłałaś to zgłoszenie? W skrzynce forumowej nie widzę. Kim jest Ten Którego Się Tak Strasznie Boimy? Dwie godziny to krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: co zrobic, kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 21:26 bo to nie jest ten tylko ta-ktorej-sie-strasznie-boicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus wyslalam pod podanym adresem, siwa, 26.03.08, 21:35 tam gdzie zawsze i sa reguly w usuwaniu zglaszanych postwo, pisalam o tym alez to ta sama osoba, siwa, co tu bede pisac przeciez Wy sie adminsitracjo, nie zmieniacie Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: wyslalam pod podanym adresem, siwa, 26.03.08, 23:04 Ale mamy sporo forumowiczów. Nie pamiętamy wszystkich. Wyślij proszę jeszcze raz swoje zgłoszenie na forum@agora.pl, z kopią do mnie, w skrzynce nie mam nic od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus jak to jest, ze ten sam wyslany post raz jest 28.03.08, 13:36 chamski i idzie do kasacji, a raz nie mam nadzieje, ze moge jeszcze pytac ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: jak to jest, ze ten sam wyslany post raz jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:47 za pierwszym razem jest po prostu, a wyslany po raz drugi staje sie powtorzeniem i przez to idzie do kasacji:) zarzucanie postowi chamskosci nie czyni z niego chamskiego, a wrecz przeciwnie (vide guru brumbak) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus [...] 28.03.08, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus popatrz gosciu . 28.03.08, 22:31 cierpie za uzyte przez ciebie brzydkie slowa nawet automat do bana cie nie dosiegnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: popatrz gosciu . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 21:51 ggigus napisała: > cierpie za uzyte przez ciebie brzydkie slowa jak zwykle jestes w bledzie cierpisz przede wszystkim za uzywane przez siebie okreslenia ad personam - w koncu pierwszy wyciety post to twoj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=77461221&a=77543339 Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus tak, bo wg tzw. administracji 30.03.08, 22:05 ja zaczelam pyskowke w ten spossob mozna udowodnic wsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: tak, bo wg tzw. administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 22:03 bo zaczelas:)) w poscie, na ktory odpowiadalas, nie bylo nic z pyskowki, dopiero w twoim a tak na marginesie, to tylko w tym watku masz co najmniej 3 zmoderowane posty na 33 w calym watku, nie liczac usunietych (to by bylo z 5 na 35, afair) - i tylko jeden w zwiazku z napadaniem na mnie, wiec nie marudz, ze ktos cie prowokuje ja tyle zmoderowanych postow nie bede mial przez rok caly:) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus [...] 01.04.08, 14:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus no popatrz 01.04.08, 16:32 prawda w oczy kole az tak straszliwie... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: no popatrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 18:08 patrze i widze: znowu nie umiesz sie pohamowac przed lamaniem netykiety:) to juz co najmniej twoj 4 zmoderowany post w tym watku.. nie liczac wycietych.. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: wyslalam pod podanym adresem, siwa, 28.03.08, 21:10 siwa napisała: > Ale mamy sporo forumowiczów. Nie pamiętamy wszystkich. > Wyślij proszę jeszcze raz swoje zgłoszenie na forum@agora.pl, z kopią do mnie, > w > skrzynce nie mam nic od Ciebie. >................ ale moderacja chamsko teni tak się boicie krytyki ? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus no usuwacie moje wypowiedzi, 28.03.08, 21:27 chociaz NIE naruszaly netykiety w ten sposob karmicie przymusowo automat do banow tez taktyka, lepsza niz grozby, siwi Odpowiedz Link Zgłoś
zerva Re: no usuwacie moje wypowiedzi, 28.03.08, 21:31 FoM to nie miejsce na przepychanki typu "chamiczka - tchórzyk". Byłaś wczoraj poinformowana jakie Twoje wypowiedz będą kasowane, dzisiaj znowu zaczęłaś obrażać rozmówcę. Nie chcesz mieć usuwanych wypowiedzi? Dyskutuj merytorycznie jak kulturalny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus momencik 28.03.08, 21:36 to nie ja, a dyskutant ukrywajacy sie pod ., nazwal mnie, jak milo chamica wiec czemu NIE USUNELAS jego postu? czyzybym odpowiadala za poziom ., ktorego nazwyam tchorzykiem, bo sie ukrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
zerva Re: momencik 28.03.08, 21:40 Usunięte zostały posty obu stron tej wymiany zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus to ciekawe, bo slowo chamica 28.03.08, 21:42 padlo dorga zervo w NASTEPNYM poscie, liczac OD TEGO, KTORY MA NAWIASIK w poscie moim, jaki ma nawiasiki, nie ma slowa ww slow jakie sa podstawy usuniecia tego postu? skoro zaczelas publ, chociaz pytanie zadane privem, NAPISZ Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus PS czy mam rozumiec, ze nastepnym 28.03.08, 21:46 razem , jak kolega tchorzyk czy ktokolwiek inny uzyje slowa chamica w wymianie zdan ze mna, to ja bede ukarana? tak tylko pytam bo przyjdzie mi cierpiec no nie za miliony ,ale za pare nickow ktorym FOLGUJECIE i FOLGOWALISCIE Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus PS2 no niech siwa spelni swoja 28.03.08, 21:47 grozbe i zablokujcie mi nicka na amen co sie bedziecie meczyc, adminsitratorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus dyskutuje merytorycznie 28.03.08, 21:37 droga formacjo forum ktos, kto sie ukrywa i nie podaje stalego nicka JEST tchorzem napisz do tchorzyka, znasz pewnie jego IP, no nie wiem, zrob cos, ale bez przesady, droga zervo, nie ibarczaj mnie odp. za kolege tchorzyka sa granice absurdu Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: no usuwacie moje wypowiedzi, 29.03.08, 08:11 zerva napisała: > FoM to nie miejsce na przepychanki typu "chamiczka - tchórzyk". >........... ooo, nowy mutant admilicji i już ściemnia; a czy F.Kuchnia wegetarianizm to miejsce dla ataków kiboli na zwolenników vege ? ggigus asertywnie reaguje na to co wy wyrabiacie na forum i ma prawo oczekiwać od was postępowania zgodnie z Zasadami i wartościami Agory( zapoznaj sie z nimi zerva ...)podałem niżej tymczasem od paru lat ludzie na tym forum narazani sa chamskie ataki , język agresji i nienawisci najdosadniej ujął to koles siwej misiu-1 "Fajnie się czujemy jak zgnoimy jakies brumbactwo. To forum jest dla nas jak znalazł." zerva napisała: > Byłaś wczoraj poinformowana jakie Twoje wypowiedz będą kasowane, dzisiaj znowu > zaczęłaś obrażać rozmówcę. .......... ooo,jak troska o internautow - ale tylko wybrańców admilicji; ludzie - i nie chodzi o wczoraj ( patrz wyzej zerva- najpierw się zorientuj w sytuacji nim coś napiszesz) zerva napisała: > Nie chcesz mieć usuwanych wypowiedzi? Dyskutuj merytorycznie jak kulturalny > człowiek. > ........................... nie obrażaj zerva - zachowuj się nie tylko jak kulturalny człowiek ale osoba pelniąca tu funkcję admilicjanta/admilicjantki( patrz: Zasady i wartości Agory) ggigus to b.sympatyczna i kulturalna internautka ma prawo sprzeciwiac się chamstwu na forum ma prawo oczekiwac od Administracji forum stosownych działan a nie kpin i szyderstwa jeżeli rzeczywicie zalezy ci zerva by na forum ludzie dyskutowali kultutalnie to zainteresuj się forumowymi kibolami, swietymi krowami z otoczenia admilicji czy koleżanka siwa ktora wrecz zachęca do "rubasznego humoru" czyli chamskiego traktowania innych internautów siwa uważa ze odezwania siew trakcie dyskusji o smaku zupy " Ta twoja zupa smakuje jak papier toaletowy.. używany " jest to humor rubaszny wg siwej poucz ją zerva że to bardzo niekulturalne( chamskie)iże poblażanie dla tego typu wypowiedzi zachaća innych do agresywnego/chamskiego języka Odpowiedz Link Zgłoś
giggus wiesz brumbak 29.03.08, 13:08 jestem juz kasowana za to, co napisza inni jesz to ciekawy rozwoj sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: no usuwacie moje wypowiedzi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 21:49 zerva napisała: > FoM to nie miejsce na przepychanki typu "chamiczka - tchórzyk". uprzejmie informuje, ze wobec potraktowania stron po rowno i wyciecia chamskich "tchorzykow" pod moim adresem, nie mam nic przeciwko usunieciu moich replik pod adresem interlokutorki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: a jak inaczej nazwac kogos, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 22:05 skoro tak swietnie znasz mojego mniemanego nicka, to cywilizowany czlowiek pisalby po nicku:) a przypuszczenie, ze kto pisze niezalogowany tylko po to, zeby sie przed toba chowac, to juz zakrawa na megalomanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus nie wysuwalam zadnych wnioskow 01.04.08, 14:16 co do przyczyn twojego tchorzostwa zbyt daleko posuniete wnioski nie sa moim problemem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: nie wysuwalam zadnych wnioskow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 18:06 piszac, ze ktos ukrywa nicka, zakladasz, ze to wlasnie robi, bez wzgledu na to, czy to robi, czy nie:))) a zatem zbyt daleko posuniete wnioski sa twoim palacym problemem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: nie wysuwalam zadnych wnioskow 02.04.08, 12:47 ale sam pisales, ze jestes innym nickiem zupelnie innym niz domniemany no i powtarzam - w twoim tchorzostwie NIE WIDZE zadnego zwiazku z moja osoba ale nie wiem, jak sie ta jednostka chorobowa nazywa ponoc siwa miala jakies medyczne przygody zarejestruj sie i napisz maila siwa odpowiada bowiem rzeczowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: nie wysuwalam zadnych wnioskow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 23:52 znana.jako.ggigus napisała: > ale sam pisales, ze jestes innym nickiem > zupelnie innym niz domniemany link poprosze, bo nie lubie odpowiadac na zmyslenia > no i powtarzam - w twoim tchorzostwie NIE WIDZE zadnego zwiazku z moja osoba > ale nie wiem, jak sie ta jednostka chorobowa nazywa na pewno tez nie wiem. ale sadze, ze masz cos z oczami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus nie chce mi sie podawac ci 03.04.08, 00:29 nickow do twoich wypowiedzi, kolego t... pilnuj sie, ggigus, co? sam se poszukaj tak, mam cod z oczami? ciekawe jak dlugo mozesz jeszcze pisac na moj temat? moze cos o kolorze wlosow? oczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: nie chce mi sie podawac ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:19 sam se mam poszukac linkow do tego czego nie napisalem? <rotfl> ps. czy to enigmatyczne t.. to miala byc sugestia?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus nie, kolego ... hamuj ggigus 03.04.08, 21:27 bo tna sam se poszukaj linkow do swoich wypowiedzi jak masz potrzebe udowodnienia czegokolwiek, to sobie tego poszukaj kolego t... a teraz moze dalej o mnie bo w tym temacie jestes lepszy napisz ze trzy posty o mnie i bedziemy mieli watek z glowy bo i tak ja bede inicjowac pyskowki pojazgocz troche, kolego ... slowo jazgot jest wg siwej dozwolone w odniesieni udo wypowiedzi, wiec kasacji niet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: nie, kolego ... hamuj ggigus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:53 nie, slonko, to ty twierdzisz, ze ja cos napisalem, wiec to ty musialabys to udowodnic, jezeli nie chcesz, aby mowiono o tobie, ze pleciesz trzy po trzy:)) (a ja sobie tymczasem pojazgocze ze smiechu)<lol> buziaczki [t..]* *cokolwiek to oznacza Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Nie karm trolla. 03.04.08, 22:21 Troll kwitnie, gdy ktoś go zauważy, odpisze, gdy on może komuś odpisać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus dzieki za rade, snajperze 03.04.08, 22:22 chociaz masz sklonnosc do jazgitu, trudno nie przyznac ci racji Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: dzieki za rade, snajperze 03.04.08, 23:42 Post o niekarmieniu trolla był skierowany do kropka, więc w wypowiedzi Snajpera trollem jesteś ty. Nie radził tobie, tylko na twój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus seeerio, jamesie? 04.04.08, 21:35 no popatrz, a przecie kolega t... trolluje jak milo no no jakis ty niesprawiedliwy Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: seeerio, jamesie? 04.04.08, 23:17 > no popatrz, a przecie kolega t... trolluje jak milo Nie zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus no, wielu rzeczy nie zauwazyles 04.04.08, 23:18 no i ...? kazdemu sie zdarza, jamesie patrz na moja sygnaturke - tez nie zauwazono, ze kropka lamie netykiete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nie karm trolla. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 00:09 snajper55 napisał: > Troll kwitnie, gdy ktoś go zauważy, odpisze, gdy on może komuś odpisać. alez ja swietnie wiem, z kim mam do czynienia, w odroznieniu od ggigus:))) a tak na marginesie, to sam chodzisz jej odpisywac na fvege, a tu madrego udajesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie karm trolla. 04.04.08, 01:13 Gość portalu: . napisał(a): > alez ja swietnie wiem, z kim mam do czynienia, w odroznieniu od ggigus:))) > a tak na marginesie, to sam chodzisz jej odpisywac na fvege, a tu madrego udaje > sz?:) Aż poszedłem i sprawdziłem. :) Mylisz się. Piszę na Wege, ale jazgotliwe trolle omijam szerokim łukiem. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus oooo snajperze 04.04.08, 21:39 poniewaz piszesz o moim jazgocie, badz szczery i napisz, ze chetnie, ale to chetnie dopisujesz sie do moich wypowiedzi nie klam Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ostatni raz, snajperze 03.04.08, 22:25 tak, kolego t... tak twierdze, ale nie odczuwam przymusu udowadniania ci czegokolwiek sam sobie poszukaj, co ci do szczescia potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ostatni raz, snajperze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 00:08 znana.jako.ggigus napisała: > tak twierdze, ale nie odczuwam przymusu udowadniania ci czegokolwiek czyli pleciesz trzy po trzy:) [t..]:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus panie tajemniczyn, naruszacz pan 04.04.08, 21:41 netykiete to tak przy okazji chociaz netykieta jak guma jest jak pan nie pamietasz, co pan pisales, to se pan zajrzyj do archiwum udowadniac niczego nie bede, hardam, jak pan tajemniczys Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus PS nie znam twojego nicka i nie 01.04.08, 14:17 bawie sie w przypuszczenia Odpowiedz Link Zgłoś