07.12.11, 03:04
ze w telefonach macie wklinowane programy monitorujace was, co nie? No wiec moze ktos wie jak sie tego rutkita pozbyc bez zmiany OS?
Obserwuj wątek
    • tatoten Re: wiecie 07.12.11, 03:07
      ................wiecie..................
    • ratpole Re: wiecie 07.12.11, 03:27
      aldi_zabanowany8 napisał:

> ze w telefonach macie wklinowane programy monitorujace was, co nie? No wiec moz
      > e ktos wie jak sie tego rutkita pozbyc bez zmiany OS?

Cierpisz na manie przesladowcza. Twoj coraz wyzszy numer nicka o tym swiadczy hehehe
      • aldi_zabanowany8 Re: wiecie 07.12.11, 04:33
        nick inkrementuje bo mi jakis palant GW opetany mania przesladowcza przez aldi, caly czas go banuje. Dla ciebie to dobra wiadomosc: jak on sie zajmuje mna to nie ma czasu na twoje nicki. Milej lektury zycze

arstechnica.com/business/news/2011/11/security-researcher-defeats-windows-8-secure-boot.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss
        albo i tu

redtape.msnbc.msn.com/_news/2011/10/08/8228095-chaos-computer-club-german-govt-software-can-spy-on-citizens
        • ratpole Re: wiecie 07.12.11, 04:46
          aldi_zabanowany8 napisał:

> arstechnica.com/business/news/2011/11/security-researcher-defeats-windows-8-secure-boot.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

Do you actually comprehend what you're reading or just deluding yourself, having very limited command of the lingo?
          • aldi_zabanowany9 Re: wiecie 07.12.11, 14:37
            Z ciebie to taka figlarna myszka miki bez zebow.

• rat_canals Re: wiecie 07.12.11, 04:50
      na dzien dzisiejszy i pewnie jutro tez sie tego nie pozbedziesz bo juz w momencie logowania jestes na smyczy, co ja pier,dole, juz w momencie podlaczenia zasilania(jakiegokolwiek) jestes ubezwlasnowolniony ale nie przejmuj sie, pracuja nad tym madrzejsci bracia, zasilania sie nie pozbeda ale pewnie podmienia sygnal, tak w skrocie
      • ratpole Re: wiecie 07.12.11, 05:06
        rat_canals napisał:

> juz w momencie podlaczenia zasilania(jakiegokolwiek) jestes ubezwlasnowolniony

Hmmmm, skad ty tak duzo wiesz o ubezwlasnowolnieniu?

hehehe
        • aldi_zabanowany9 Re: wiecie 07.12.11, 14:42
          jak to skad, osleples?
    • _czosnek_ My wiem, ale ty chyba nie zabardzo. hehe 07.12.11, 14:47
      heheh
      iPone zaczyna byc za trudny dla ciebie durny cieciu. hehe
      Powoli dociera? Za kilka lat beda wiedzieli cos snisz w nocy.

To niech cie cieciu lustruje wasz big brother.
      I nie zapomnij cieciu wycalowac im doope jak wierny niewolnik.

buahahahahahaha
      • aldi_zabanowany9 Re: My wiem, ale ty chyba nie zabardzo. hehe 07.12.11, 22:33
        poyebalo cie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka