aldi_zabanowany8 07.12.11, 03:04 ze w telefonach macie wklinowane programy monitorujace was, co nie? No wiec moze ktos wie jak sie tego rutkita pozbyc bez zmiany OS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: wiecie 07.12.11, 03:27 aldi_zabanowany8 napisał: > ze w telefonach macie wklinowane programy monitorujace was, co nie? No wiec moz > e ktos wie jak sie tego rutkita pozbyc bez zmiany OS? Cierpisz na manie przesladowcza. Twoj coraz wyzszy numer nicka o tym swiadczy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
aldi_zabanowany8 Re: wiecie 07.12.11, 04:33 nick inkrementuje bo mi jakis palant GW opetany mania przesladowcza przez aldi, caly czas go banuje. Dla ciebie to dobra wiadomosc: jak on sie zajmuje mna to nie ma czasu na twoje nicki. Milej lektury zycze arstechnica.com/business/news/2011/11/security-researcher-defeats-windows-8-secure-boot.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss albo i tu redtape.msnbc.msn.com/_news/2011/10/08/8228095-chaos-computer-club-german-govt-software-can-spy-on-citizens Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: wiecie 07.12.11, 04:46 aldi_zabanowany8 napisał: > arstechnica.com/business/news/2011/11/security-researcher-defeats-windows-8-secure-boot.ars?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss Do you actually comprehend what you're reading or just deluding yourself, having very limited command of the lingo? Odpowiedz Link Zgłoś
aldi_zabanowany9 Re: wiecie 07.12.11, 14:37 Z ciebie to taka figlarna myszka miki bez zebow. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: wiecie 07.12.11, 04:50 na dzien dzisiejszy i pewnie jutro tez sie tego nie pozbedziesz bo juz w momencie logowania jestes na smyczy, co ja pier,dole, juz w momencie podlaczenia zasilania(jakiegokolwiek) jestes ubezwlasnowolniony ale nie przejmuj sie, pracuja nad tym madrzejsci bracia, zasilania sie nie pozbeda ale pewnie podmienia sygnal, tak w skrocie Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: wiecie 07.12.11, 05:06 rat_canals napisał: > juz w momencie podlaczenia zasilania(jakiegokolwiek) jestes ubezwlasnowolniony Hmmmm, skad ty tak duzo wiesz o ubezwlasnowolnieniu? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ My wiem, ale ty chyba nie zabardzo. hehe 07.12.11, 14:47 heheh iPone zaczyna byc za trudny dla ciebie durny cieciu. hehe Powoli dociera? Za kilka lat beda wiedzieli cos snisz w nocy. To niech cie cieciu lustruje wasz big brother. I nie zapomnij cieciu wycalowac im doope jak wierny niewolnik. buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
aldi_zabanowany9 Re: My wiem, ale ty chyba nie zabardzo. hehe 07.12.11, 22:33 poyebalo cie? Odpowiedz Link Zgłoś