marouder.eu 01.04.08, 17:19 W tym watku prosimy zamieszczac powazne, smieszne, odjazdowe, odleciane oraz kazde inne oczekiwania, porady etc. dotyczace moderacji na forach portalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Postulaty w sprawie funkcjonowania Moderacji 01.04.08, 17:39 musze przyznac, ze ten rodzaj moderowania bardzo mi sie podoba... wesolo... dowcipnie... bez zadnych pretensji do administracji... rochellina leci rowno... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Postulaty w sprawie funkcjonowania Moderacji 01.04.08, 17:40 dana33 napisała: > musze przyznac, ze ten rodzaj moderowania bardzo mi sie podoba... > wesolo... dowcipnie... bez zadnych pretensji do administracji... > rochellina leci rowno... :)))) no nierowno fat arse i to mnie martwi. ktos nie podkablowal czy absztyf zaniemogl ze strachu:)))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=77719416&a=77719660 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Postulaty w sprawie funkcjonowania Moderacji 01.04.08, 19:20 nu, nikt nie kliknal, rochellino ty maja, a ostatecznie ani absztyfikant ani marudzinski nie siedza na forum 24 godziny na dobe... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jutro ja zbanuje. Dzies mi sie nie chce, gdyz mam 01.04.08, 19:37 ..powody do radosci; traktat przyjety w Parlamencie, tatko Rydzyk na lekach-antydepresantach no i Vickulca zaczerwienilem:) Teraz niech Siwa pracuje! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jak na eksperta wyjaśniłaś słabo. 03.04.08, 17:20 dana33 napisała: > musze przyznac, ze ten rodzaj moderowania bardzo mi sie podoba... > wesolo... dowcipnie... bez zadnych pretensji do administracji... > rochellina leci rowno... :)))) Niebieski nick zobowiązuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Postulaty w sprawie funkcjonowania Moderacji 01.04.08, 20:17 Ja proszę tylko o 1. możliwość zakładania wątków na Oślej Ławce 2. możliwość kontynuowania dyskusji tamże. Poważnie, marouder.eu! Do ROBOTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Postulaty w sprawie funkcjonowania Moderacji 01.04.08, 20:29 jaceq napisał: > Ja proszę tylko o > 1. możliwość zakładania wątków na Oślej Ławce Perzychylam się, ale to niewykonalne > 2. możliwość kontynuowania dyskusji tamże. czytaj jak wyżej > > Poważnie, marouder.eu! > > Do ROBOTY!!! Juz się dzisiaj napracowali zanosząc się śmiechem > Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Postulaty w sprawie funkcjonowania Moderacji 01.04.08, 20:38 > Juz się dzisiaj napracowali zanosząc się śmiechem > > Aha. Jak dla mnie dzień się dopiero zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Może pora zdjąć bany :) 01.04.08, 20:32 marouder.eu napisał: > W tym watku prosimy zamieszczac powazne, smieszne, odjazdowe, odleciane oraz > kazde inne oczekiwania, porady etc. dotyczace moderacji na forach portalu. Wystarczy spojrzeć na FK, by zobaczyć, że Agora zeszła do poziomu brukowca. Forum Agory przestało odzwierciedlać to co myślą ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Może pora zdjąć bany :) 01.04.08, 20:33 hummer napisał: > Wystarczy spojrzeć na FK, by zobaczyć, że Agora zeszła do poziomu brukowca. > Forum Agory przestało odzwierciedlać to co myślą ludzie. Nie byłoby to tak zabawne. Zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Może pora zdjąć bany :) 01.04.08, 20:36 of.woman.born napisała: > hummer napisał: > > > Wystarczy spojrzeć na FK, by zobaczyć, że Agora zeszła do poziomu brukowc > a. > > Forum Agory przestało odzwierciedlać to co myślą ludzie. > > > Nie byłoby to tak zabawne. Zapomnij. Przecież to jedyne wyjście. Ja nie zamierzam zmieniać nicka. Wybór przed Agorą stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Może pora zdjąć bany :) 01.04.08, 20:37 hummer napisał: > > Przecież to jedyne wyjście. Ja nie zamierzam zmieniać nicka. Wybór przed Agorą > stoi. > Wiesz co to sfora puszczona samopas? Kryj się. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Może pora zdjąć bany :) 01.04.08, 20:38 of.woman.born napisała: > hummer napisał: > > > > > Przecież to jedyne wyjście. Ja nie zamierzam zmieniać nicka. Wybór przed > Agorą > > stoi. > > > Wiesz co to sfora puszczona samopas? Kryj się. Ich sprawa. Z tego co wiem nie jestem jedynym. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Może pora zdjąć bany :) 01.04.08, 20:40 hummer napisał: > Ich sprawa. Z tego co wiem nie jestem jedynym. Nie jesteś. Ale nie na darmo mieli zajęcia z socjotechniki dla przedszkolaków. > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Efekty widać na FK :) 01.04.08, 20:42 of.woman.born napisała: > hummer napisał: > > > > Ich sprawa. Z tego co wiem nie jestem jedynym. > > Nie jesteś. Ale nie na darmo mieli zajęcia z socjotechniki dla przedszkolaków. Tak zarżnąć takie forum. Przy braku linkowanych artykułów, agonie nie będzie długa :) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Efekty widać na FK :) 01.04.08, 20:46 hummer napisał: . > > Tak zarżnąć takie forum. Przy braku linkowanych artykułów, agonie nie będzie > długa :) > Jednych zarżnęli, innych przeciągnęli na swoją stronę. Zarzęli tych których chcieli, innym podarowali prima aprilis. Odpowiedz Link Zgłoś
zagryziak2 Re: Może pora zdjąć bany :) 02.04.08, 00:22 hummer napisał: > marouder.eu napisał: > > > W tym watku prosimy zamieszczac powazne, smieszne, odjazdowe, odleciane o > raz > > kazde inne oczekiwania, porady etc. dotyczace moderacji na forach portalu > . > > Wystarczy spojrzeć na FK, by zobaczyć, że Agora zeszła do poziomu brukowca. > Forum Agory przestało odzwierciedlać to co myślą ludzie. > ludzie maja odzwierciedlac co mysli Agora.....to proste Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Może pora zdjąć bany :) 03.04.08, 17:18 zagryziak2 napisał: > ludzie maja odzwierciedlac co mysli Agora.....to proste Miałem skromną nadzieję, że Agora ma jednak łeb na karku. A tu widać tylko arbuz. Odpowiedz Link Zgłoś