of.woman.born 27.04.08, 16:56 Możesz mi przypomnieć po kolei co mam zrobić, żebyś oddała mi zaaresztowany nick bio.mum. Mam tam sporo korespondencji. Przeczytam-odpowiem, a potem zaaresztujesz mi go ponownie. Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwa Re: Siwa-pytanko 27.04.08, 17:23 FoM nie jest miejscem na rozmowy o Twoim koncie. Mailem poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Siwa-pytanko 27.04.08, 17:44 siwa napisała: > FoM nie jest miejscem na rozmowy o Twoim koncie. > Mailem poproszę. > Dołączyć kwiatki? . Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm administracja całkowicie zablokowała twoje konto? 27.04.08, 20:30 A cóżeś ty takiego nawyprawiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: administracja całkowicie zablokowała twoje ko 27.04.08, 20:47 hiperrealizm napisał: > A cóżeś ty takiego nawyprawiałaś? > Są rożne wersje. Ja mam swoją, siwa swoją - i przy nich zostaniemy. Od kilku miesięcy nie zakłócam jej świętego spokoju, więc należy mi się chyba nagroda. Chcę tyko odebrać pocztę. Potem może mnie z powrotem zaarestować. To chyba czysty układ. Oczywiście odpowiedzi na maila nie dostalam, ale przyzwyczaiłam się:D Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus nie trzeba specjalnie 28.04.08, 21:59 nawyprawiac, zeby admilicjani blokowali IP i nicka, zebys sie ochlodzil tak pisza a potem blokuja nicka na amen Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born ho, ho, ho 27.04.08, 20:54 Ale ci musiało ulżyć. Dziękuję za ten pełen nienawiści i jadu elaborat który byłaś łaskawa mi wysłać na pocztę. A teraz ugryź mnie w obcas. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: ho, ho, ho 27.04.08, 21:05 of.woman.born napisała: > Ale ci musiało ulżyć. Dziękuję za ten pełen nienawiści i jadu elaborat który > byłaś łaskawa mi wysłać na pocztę. A teraz ugryź mnie w obcas. EOT ===================================================================== A ja lubię gdy siwa zieje jadem i nienawiścią :) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ho, ho, ho 27.04.08, 22:19 of.woman.born napisała: > Ale ci musiało ulżyć. Dziękuję za ten pełen nienawiści i jadu elaborat który > byłaś łaskawa mi wysłać na pocztę. A teraz ugryź mnie w obcas. EOT a po czym to jedna walnieta druga rozpozna. nie znam wpisu,w ktorym ty bys normalnie mowila do swoich oponentow,nawet do tych z ktorymi nigdy sie nie znalas. cos tak chorego jak ty powinno byc wogole zablokowane,bo nadaje sie do psychiatry a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick [...] 28.04.08, 12:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: ho, ho, ho 28.04.08, 19:04 vicky17 napisała: > of.woman.born napisała: > > > Ale ci musiało ulżyć. Dziękuję za ten pełen nienawiści i jadu elaborat kt > óry > > byłaś łaskawa mi wysłać na pocztę. A teraz ugryź mnie w obcas. EOT > > a po czym to jedna walnieta druga rozpozna. nie znam wpisu,w ktorym ty bys > normalnie mowila do swoich oponentow,nawet do tych z ktorymi nigdy sie nie > znalas. cos tak chorego jak ty powinno byc wogole zablokowane,bo nadaje sie do > psychiatry a nie na forum. ====================================== czep się psa! Ona ma takie samo prawo do pisania na forum jak ty! Nie jest ani gorsza ani lepsza od ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick [...] 28.04.08, 19:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm i własnie dlatego nie lubie cenzury 28.04.08, 20:17 chętnie bym ci odpowiedział, ale nie mam pojęcia jak bardzo jadowita była twoja wypowiedź. Ech ta administracja.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ho, ho, ho 28.04.08, 20:10 hiperrealizm napisał: > ====================================== > czep się psa! > Ona ma takie samo prawo do pisania na forum jak ty! > Nie jest ani gorsza ani lepsza od ciebie! > to nie ja sie jej czepiam,to zwykle szlo w druga strone choc z kobita nie wymienialam nigdy slowa. nie wiem skod toto mnie zna,ale wie o mnie wiecej niz moja rodzona matka, a ty rowniez czep sie psa,skoro to lubisz. jak widze psiare na tym watku tna,musiala jakies pchelki tu puszczac niezle. juz zmykam:) Odpowiedz Link Zgłoś