nfaranek 08.07.08, 19:28 Niestety, ale dano glupiemu szczeniakowi, na dodatek skonczonemu chamusiowi "madcio", wladze na forum NAUKA.. :( Uprzedzam wiec, ze nie bede tolerowac chamstwa "madcia" na forum NAUKA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nfaranek Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 08.07.08, 19:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=81890480&a=81890480 Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 08.07.08, 19:41 Na ilu jeszcze forach napiszesz to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
nfaranek Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 08.07.08, 20:17 Madcio usunal, jak przypuszczalem, bez sladu moj post z forum NAUKA. Konstytucja RP Rozdzial II WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 08.07.08, 20:30 A regulamin forum znasz? forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html Twój wątek kwalifikuje się do wywalenia na osla ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nfaranek Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 08.07.08, 20:34 Konstytucja RP Rozdzial II WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 08.07.08, 20:58 To idź na forum Konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
nfaranek Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 08.07.08, 22:00 Konstytucja obowiazuje nie tylko na forum o Konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
pr0fes0r Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 08.07.08, 22:11 # Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach. # Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum. To na wypadek gdybyś nie wiedział, na co się zgodziłeś, zakładając konto na tym forum, i niezgodnie z którymi zasadami postępujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nfaranek Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 13:54 Ponad ten regulamin obowiazuje: Konstytucja RP Rozdzial II WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. W PRLu krytykow oficjalnej linii atakowano jako chuliganow i warcholow, dzis Michik atakuje swych adwersarzy jako spamerow i trollow, a wszystko aby ograniczyc wolnosc slowa... :( Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 13:58 Zacytowany fragment (ani żaden inny) nie pozwala Ci na wyrażanie poglądów w każdym miejscu i w każdy sposó, jaki Ci przyjdzie do głowy. Rozumiem, że nie masz nic przeciwko zbiorowemu wyrażaniu poglądów na Twoim ubraniu, fasadzie Twojego domu i karoserii Twojego samochodu? Bo ja bym miał, i Konstytucja mi na to pozwala:) Odpowiedz Link Zgłoś
nfaranek Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 14:57 Mowimy o publicznym forum dyskusyjnym, miejscu z definicji przeznaczonym na dyskusje, a nie o moim samochodzie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 15:02 Właśnie, na DYSKUSJE. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 15:03 Mówimy o prywatnym serwerze Agora SA. Gdzie sposób wypowiadania się jest określony w regulaminie Forum. Jak chcesz miejsca publicznego, to idź na Plac Konstytucji. Albo do Hyde Parku. Odpowiedz Link Zgłoś
nfaranek Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 15:50 Regulamin tego forum nie moze byc niezgodny z Konstytucja. Kiedys Michnik walczyl z cenzura, ale to by wtedy, gdy nie byl on cenzorem... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 20:56 To zakaz pisania po Twoim samochodzie też jest niezgodny z Konstytucją. A kiedy Twój samochód stoi zaparkowany przy ulicy, to też jest publiczny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadcio Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 11.07.08, 22:42 Nie badz smieszny. Samochod nie jest medium do prowadzenia dyskusji czy tez do rozpowszechniania informacji, a to forum jest... Odpowiedz Link Zgłoś
nfaranek Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 15:51 PS: To jest PUBLICZNE forum. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 15.07.08, 23:52 To jest prywatne forum należące do prywatnej firmy, która może decydować, kto i co na nim pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
snrkagan Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 16.07.08, 19:48 To, ze jest prywatne nie znaczy, ze jest ponad prawem. Jesli mam samochod, to nie znaczy, ze moge nim jezdzic jak chce i gdzie chce - musze jezdzic zgodnie z przepisami... Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 16.07.08, 20:19 Kiedy piszesz na forum, nie jesteś ponad prawem, i musisz stosować się do przepisów. A jesli nie, to poniesiesz stosowne konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
snrkagan Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 30.07.08, 14:41 A czemu admini sa ponad prawem i nawet ponad Konstytucja? Odpowiedz Link Zgłoś
snrkagan Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 30.07.08, 14:42 Jakie konsekwencje? Ze bede musial usunac cookies z mego komputera i zmienic login oraz adres IP? To wrecz smieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ykw Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA IP: *.icpnet.pl 08.07.08, 21:14 nfaranek napisała: > Konstytucja RP > Rozdzial II WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA > Art. 54. > 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz > pozyskiwania i rozpowszechniania informacji ALE NIE NA MOIM PŁOCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 08.07.08, 22:39 Więc postępuj zgodnie z Konstytucją, która nie daje nikomu prawa do nazywania kogoś "chamem". Odpowiedz Link Zgłoś
nfaranek Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 13:55 Konstytucja pozwala na nazwanie chama - chamem... Inaczej ograniczalo by to wolnosc slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 14:27 no cóż, w takim razie kim ty jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ykw Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA IP: *.icpnet.pl 09.07.08, 17:45 nfaranek napisała: > Konstytucja pozwala na nazwanie chama - chamem... Nie, nie pozwala. To narusza dobra osobiste madcia. Odpowiedz Link Zgłoś
nfaranek Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 09.07.08, 17:55 Urzad Ochrony Konstytucji bedzie bronil madcia do upadlego! Madcio albo smierc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA IP: *.broadband.pl 08.07.08, 21:10 Najważniejsze, że ty jesteś kulturalny. Jura, broń kolegi trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
nadcio Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 11.07.08, 22:41 Na dodatek chcial mnie dzis zabanowac do pierwszej nad ranem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
drniehab Cham madcio znow cenzuruje forum NAUKA 14.07.08, 13:51 Prosze zrobic z nim porzadek. Wycina mi zlosliwie moje posty, np. na temat Big Bangu czy Einsteina, Jego dzialalnosc przypomina PRLowska cenzure, ktora stosowala tzw. zapisy na konkretne osoby. :( Przypominam: Konstytucja RP Rozdzial II WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ykw Re: Cham madcio znow cenzuruje forum NAUKA IP: *.icpnet.pl 14.07.08, 13:56 Spokus. Na Wiadomosciach tez polecial ten sympatyczny wpis o Geremku. Dowalanki do studentek na Doktorantach tez poszly. Odpowiedz Link Zgłoś
vivafidel Re: Cham madcio znow cenzuruje forum NAUKA 15.07.08, 08:54 Wolno mi nie lubic Geremka. I wolno mi napisac co mysle o doktorantce, ktora nie wie do czego sluzy biblioteka... Konstytucja RP Rozdzial II WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ykw Re: Cham madcio znow cenzuruje forum NAUKA IP: *.icpnet.pl 15.07.08, 10:00 Ja-asne. Podaj jeszcze raz ten skrot, ktorego uzylesc mowiac o studentkach Pedagogiki I Psychologii. Czego sie czepiasz Madcia? Przeciez to jest ponadforumowy spisek moderatorow przeciw tobie, trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
vivafidel Re: Cham madcio znow cenzuruje forum NAUKA 15.07.08, 08:56 A kto mu pozwala na wywalanie opinii, ktorych on nie lubi i kto mu pozwala na tworzenie watkow, na ktorych tylko on moze pisac? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=8209257 Konstytucja RP Rozdzial II WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vivafidel Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 15.07.08, 09:14 Do forum@gazeta.pl: Prosze zrobic z nim (madciem) porzadek. Wycina mi zlosliwie moje posty, np. na temat Big Bangu czy Einsteina, Jego dzialalnosc przypomina PRLowska cenzure, ktora stosowala tzw. zapisy na konkretne osoby. :( Przypominam: Konstytucja RP Rozdzial II WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ykw Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA IP: *.icpnet.pl 15.07.08, 10:02 Kurde, czytam to trzeci raz dzisiaj. Wiesz, co to jest regulamin forum? Odpowiedz Link Zgłoś
msniet Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 15.07.08, 19:32 A mam go gdzies, bo jest niezgodny z: Konstytucja RP Rozdzial II WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI CZŁOWIEKA I OBYWATELA Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
madcio Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 15.07.08, 20:37 Najzabawniejsze jest to, że akurat ja tego nie wyciąłem... połowę ostatnich kasowań to robił ktoś inny. Ja nie wycinam postów, które nie noszą znamion trollizmu, ale zdaje się że jakiś admin ma prywatną wojnę z kaganem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ykw Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA IP: *.icpnet.pl 15.07.08, 20:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=82093564&a=82093564 Odpowiedz Link Zgłoś
madcio Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 15.07.08, 23:15 Apel jak apel, nie był mój przecież... Moje stanowisko jest wyłuszczone tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46754&w=82133207&a=82192118 Tak pojmuję swoją rolę jako moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
snrkagan Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 16.07.08, 19:50 Jakies tajne forum... :( Odpowiedz Link Zgłoś
snrkagan Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 16.07.08, 19:51 I co z tego, ze komus odpowiada szeryf - bandyta? Odpowiedz Link Zgłoś
snrkagan Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 16.07.08, 19:49 OK. Ktory to wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
snrkagan Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 16.07.08, 19:52 Oj, tlumaczysz sie madciu, tlumaczysz... :( Odpowiedz Link Zgłoś
snrkagan Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA 02.08.08, 20:34 Znow kretyn madcio obraza me uczucia religijne na forum NAUKA! Odpowiedz Link Zgłoś
mrskaganowa Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA! 05.08.08, 19:13 Usuwa watki i posty chwalce Boga! Odpowiedz Link Zgłoś
madcius Re: Cham madcio cenzuruje forum NAUKA! 18.08.08, 19:24 Na dodatek usuwa me posty bo nie lubi mojego loginu... Odpowiedz Link Zgłoś