Dodaj do ulubionych

co sie z wami dzieje, adminki???????????

16.07.08, 14:52
rozumiem, ze watek falafela nie nalezal na forum swiat i polecialby
na forum bliski wschod..... ALE NA OSLA???????????????????????
czy wszyscy juz traca zdrowy rozsadek?
od wczoraj prosby o wywalenie watka maglary, plujacego na 6 milionow
wymordowanych zydow i nic.... dalej wisi....
dzisiaj na oczach swiata odbywa sie tragedia, wymiana sqrwieli
terrorystycznych na dwoch porwanych przez nich z terenow israela i
zabitych zolnierzy israelskich, tragedia rodziny i calego kraju, i
to leci na osla??????????????????
o antysemityzm to ja ani gw ani was nie posadzam, ale przepraszam
bardzo..... to hipokryzja nie do opisania wogole....
zrozumiec tego nie mozna..... co tam lamalo netykiete i regulamin?
w watku maglary wg was nic, a tutaj tak??????????????????

wstyd.... wstyd i hanba......

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=82199438&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:01
      :(
      • siwa Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:39
        absztyfikant napisał:
        > :(

Masz strasznie zmienne nastroje, absztyfikant:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=82148814&a=82168947
    • 35lat Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:03
      Wiesz, bo oni robią jak lubią ;)) Nic nowego.
    • giwi Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:05
      Falafel nie jest nowym użytkownikiem tylko starym i doskonale wie, że dla wątków bliskowschodnich jest forum BW. Przenieść można raz lub dwa ale nie ciągle. Te wątki są non-stop zakładane na Świecie na zasadzie "wiem, że to nie to forum, ale zanim mi przeniosą to ja jeszcze dokopię tym, których nie lubię". Nic dziwnego, że wylatują.
      Prościej zakładać od razu na forum BW. :-)
      • dana33 Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:09
        ok, taka macie metode.... git..... ALE TEN WATEK????????????????????
        DZISIAJ???????????????????????????????

a watek maglary wisi!!!!!!

wstyd i hanba, giwi....
      • absztyfikant Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:09
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=82180330
        • dana33 Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:19
          no wiesz, absztyfikant...... al jazeera to nie bliski wschod...
          idz sie doucz u administracji, gdzie jest bliski wschod.....

po prostu slow brak....
          • dana33 Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:20
            nie, zle sie wyrazilam.... slow mi nie brak.... tylko ze ich nie
            powiem.... bo tylko u zydow znane jest powiedzenie: nie osadzaj
            czlowieka w jego ciezkiej godzinie....

ale owszem, gorzki smak w ustach mam.....
            • 35lat Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:31
              Oni zawsze mają rację, co byś nie spytała ;)
    • siwa Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:22
      Nie będziemy już przenosić na BW. Teraz wszystko będzie osłowane.

Wątek maglary jest na FA
      • dana33 Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:36
        ja cos pisalam o klamstwie oswiecimskim? musi byc klamstwo
        oswiecimskie, zeby wywalic na osla? cos takiego nie wystarcza?

Pamietak ze o twoich tez i pamietaj o tym ze ci faceci mmieli ku..
        z kotymi sie bzakali a potem mogli przeplynac basen.
        • off_nick Menelstwo 16.07.08, 15:47
          zakłada wątki w pijackim widzie,które to wątki "dziwnym" trafem
          przeobrażają się w antysemickie rzygi;Administracja kontenta i
          dowcipkuje.
          Coś jest na rzeczy...

>nie osmieszaj sie, OSKAR Twoi ziomkowie palili wlasne matki i
          siosrty liczac na wlasne zasrane zycie, ale i tak byli do spalarni,
          raz sie zbuntowali i ... przestan GDZIE WASI Z ANDERSEM -
          • absztyfikant Re: Menelstwo 16.07.08, 15:54
            4772 forów 81.899.706 postów

Walczymy o 100 milionow...
      • pozarski Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 15:43
        Ty siwa jestes ekspert od Klamstwa Oswiecimskiego (ale nazwa;brzmi jak ksiestwo
        oswiecimskie)? Gratulacje!;)
        • off_nick Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 16:20
          "Kłamstwo oświęcimskie" to jest taki bon mot p.Siwej dla
          potwierdzenia słuszności Jej decyzji o pozostawieniu wątka Maglary
          na FAq;-)

pozarski napisał:

> Ty siwa jestes ekspert od Klamstwa Oswiecimskiego (ale nazwa;brzmi
          jak ksiestwo
          > oswiecimskie)? Gratulacje!;)
          • pozarski Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 16:24
            Zrozumialem,ale czy ona pojmie ironie?Watpie.;)
            • off_nick Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 16:31
              Trzeba ufać ale z drugiej strony mówi się,że кто легко верит, легко
              и пропадает;-)

pozarski napisał:

> Zrozumialem,ale czy ona pojmie ironie?Watpie.;)
              • pozarski Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 16:35
                Niestety,doszlo do tego,ze to nie ma najmniejszego znaczenia(w co i jak
                wierzy).Ta kobita po prostu kocha waaadzem.;)
          • giwi Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 16:34
            A co jest sprzecznego z netykietą w poście maglary? On jest tylko beznadziejnie głupi, tak głupi, że aż trudno uwierzyc, że isnieje ktoś kto ma wiedzę na temat kacetów na wysokości 15. pięter poniżej poziomu piwnicy. Kaloryfery w obozach koncentracyjnych. :-D Wypada sie tylko usmiechnać a nawet głośno roześmiać z politowaniem. Niestety, za kretynizm się nie kasuje.
            • pozarski Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 16:39
              giwi napisała:

> A co jest sprzecznego z netykietą w poście maglary? On jest tylko beznadziejnie
              > głupi, tak głupi, że aż trudno uwierzyc, że isnieje ktoś kto ma wiedzę na tema
              > t kacetów na wysokości 15. pięter poniżej poziomu piwnicy. Kaloryfery w obozach
              > koncentracyjnych. :-D Wypada sie tylko usmiechnać a nawet głośno roześmiać z p
              > olitowaniem. Niestety, za kretynizm się nie kasuje.
              Ty giwi masz problem ze zrozumieniem,co napisala offnickowa? Wiec tu,jeszcze raz
              cytatat maglary:

>nie osmieszaj sie, OSKAR Twoi ziomkowie palili wlasne matki i
              siosrty liczac na wlasne zasrane zycie, ale i tak byli do spalarni,
              raz sie zbuntowali i ... przestan GDZIE WASI Z ANDERSEM -
              • of.woman.born [...] 16.07.08, 16:44
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • giwi Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 16:47
                Mówimy o pierwszym poście maglary, bo jest żądanie usunięcia wątku i tego dotyczy mój post.

Jeśli chodzi o kasowanie postów wewnątrz, to kosz i mail do forum@agora.pl z linkami.

Postu off_nickowej Siwa nie czytała, bo jest napisany po jej poście, więc ta ironia pod adresem Siwej jest zupełnie nie na miejscu, tym bardziej, ze napisała, ze całego wątku nie czytała. :-)

Jeszcze raz polecam kosz i maile.
                • pozarski Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:00
                  Nie czytala?Nie mogla?Porazila ja madrosc maglary.Ja pisalem teraz do ciebie,ty
                  odpowiadasz za siwa.Nie dziw,ze taki burdel tu jest.;)
                  • giwi Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:05
                    Odpowiadam za siebie. Forum jest publiczne i każdy ma prawo zabrać głos.
                    Siwa ma na głowie prawie 5 tys. forów, chyba nie myślisz, że wczytuje się w każdy post. Jest ich dziennie kilkadziesiąt tysięcy. :-))))) Czyta zgłoszone do niej. Wysłałeś linki mailem?
                  • off_nick Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:06
                    Nie denerwuj się na burdel,sprzeczność w tym jest;-)
                    Warunki biometeorologiczne niekorzystne dzisiaj,niskie ciśnienie,
                    utrudnione myślenie:-)

pozarski napisał:

> Nie czytala?Nie mogla?Porazila ja madrosc maglary.Ja pisalem teraz
                    do ciebie,ty
                    > odpowiadasz za siwa.Nie dziw,ze taki burdel tu jest.;)
                    • giwi Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:15
                      To prawda, niskie ciśnienie oddziałowuje po równo na wszystkich. :-) Ale zapowiadają polepszenie pogody. Przeżyjemy. :-)
                • dana33 Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:05
                  nie giwi..... ja nie prosilam o wyciecie jakiegos tam, pierwszego
                  czy ostatniego postu maglary, tylko o caly watek..... powiedzmy, ze
                  nie lamie regulaminu, powiedzmy, ze tylko jest glupi....
                  ale ten caly watek obraza.... OBRAZA.... i pamiec tych zamordowanych
                  i uczucia niektorych innych forumowiczow...
                  mnie zabroniono pisac slowo holotka, bo obraza..... obraza wlasnie
                  holotke, ktorej wolno obrazac innych....
                  • giwi Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:12
                    Dana, cały watek usuwa się wtedy, gdy pierwszy post jest sprzeczny z netykietą a ten nie jest.
                    Nie wszystkie wpisy są obraźliwe, np. Oskar pisze OK.

Wyklikajcie albo podeślijcie linki do konkretnych postów z tego wątku na forum@agora.pl I prawde mówiąc do rozwoju wątku maglary walnie się przyczyniliście. Nie chce mi się liczyć, kto ile napisał, ale widac gołym okiem, że Wasz udział jest całkiem spory. :-)
                    • ariadna-enta Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:21
                      aha pierwszy post maglary nie jest niezgodny z etykieta,więc
                      następne jej bluzgi niech sobie wiszą
                      rozumiem,że jakby rzeczona maglara zatytułowała wątek "Zydzi to
                      fajni ludzie"a potem w następnych wpisach by ich lzyła i
                      poniewierała nimi to watek by sobie wisiał bo pzreciez tak ładnie na
                      poczatku napisała i nie złamała nietykiety.

dobrze wiedzieć na przyszłość.
                      • giwi Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:24
                        Wysłałas linki do tych postów z bluzgami na forum@? Jak administracja o nich nie wie, to nie skasuje.
                    • dana33 Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:34
                      ale klikalismy!!!! pisalam o tym.... klikalismy i nic!!!
                      • siwa Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:37
                        Jesteśmy mniej wrażliwi na aquanetowe klikanie.
                        Wysyłaliście tylko pierwszy post, a jak mówię, ten jest dyskusyjny, ale może być.
                        Po co chlapiecie się w tym szambie?

PS.
                        Ilość wykrzykników i znaków zapytania nie zmniejsza czasu naszej reakcji.
                        • dana33 Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:39
                          jestem impulsywna i krew we mnie wrze i to wyrazam iloscia
                          wykrzyknikow i znakow zapytania... :))))
                        • ariadna-enta Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:48
                          co to za cięty argument,że nie warto chlapać się w szambie
                          świetnie niech kazdy pisze co chce,jak chce
                          po co zawracać sobie głowę regulaninem i jakaś nietykieta skoro nie
                          warto na coś takiego zwracać uwagi
                          nieważne,że ktoś moze poczuł się dotkniety osobiście tekstami tam
                          pisanymi,a wielu poczuło obrzydzenie
                          mamy oślepnąć i godzić się na coś takiego?
                  • siwa Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:15
                    Ten watek obraża przede wszystkim jego autorkę.
                    Czegoś tak absurdalnego nie czytałam dawno. Naprawdę pamięci pomordowanych w
                    Oświęcimu nie jest w stanie nawet dotknąć, nie mówiąc o obrażaniu osoba, która
                    uważa, że basen na terenie Auschwitz był dla więźniów, a kaloryfery pochodzą z 1940.

Zlituj się Dana i zostaw ten wątek. Niech wisi i świadczy o poziomie Aquanetu.
                    • pozarski Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:19
                      siwa napisała:

> Ten watek obraża przede wszystkim jego autorkę.
                      > Czegoś tak absurdalnego nie czytałam dawno. Naprawdę pamięci pomordowanych w
                      > Oświęcimu nie jest w stanie nawet dotknąć,
                      A skad ta pewnosc? Masz krewnych,ktorzy zostali w Oswiecimiu zamordowani i takie
                      pisanie nie obraza pamieci o nich?Bo pamiec o moich krewnych obraza.Widac mamy
                      rozne poziomy wrazliwosci.;(((
                    • vicky17 Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:20
                      siwa napisała:

> Ten watek obraża przede wszystkim jego autorkę.
                      > Czegoś tak absurdalnego nie czytałam dawno. Naprawdę pamięci
                      pomordowanych w
                      > Oświęcimu nie jest w stanie nawet dotknąć, nie mówiąc o obrażaniu
                      osoba, która
                      > uważa, że basen na terenie Auschwitz był dla więźniów, a
                      kaloryfery pochodzą z
                      > 1940.
                      >
                      > Zlituj się Dana i zostaw ten wątek. Niech wisi i świadczy o
                      poziomie Aquanetu.
                      >

poziom aquanetu jest rowny poziomowi wielu waszych for,wiec sie nie
                      sil na sztuczne komeplenty..bo paru moderatorow spolecznych tez tam
                      wpada. ale jak zawsze widze,ze admilicja co rusz daje odpowiedzi
                      danie,a moje pytania co wiadomosci z USA lamia..kasujecie. chyba
                      znowu cos przeoczylam,bo podobno aquanet nie jest moderowany,a jesli
                      juz to chyba niewinne watki nie powinny leciec w niebyt tylko
                      dlatego,ze wam sie nie podobaja ich autorzy..bo same w sobie niczego
                      nie lamia.
                    • dana33 Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 17:38
                      siwa.... :))))) co ja ci ide powiedziec... :)))
                      ja mam zostawic ten watek? :))))))
                      nawet w takim dniu sie posmialam, widzisz?
                      ale ariadna ma racje, i moze trzeba zmienic ocenianie watkow? bo
                      rzeczywiscie, jak pierwszy, otwierajacy post ma decydowac o calym
                      watku? i jak watek falafela, gdzie pierwszy post nie obrazal nikogo,
                      bo przeciez terrorystow nikt z nas nie uwaza za "kogos", zamiast
                      wyladowac na bw, polecial na osla?
                      moze jednak nowe linie oceniania?
                • obserwator-z-boku Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 17.07.08, 00:32
                  giwi napisała:

>
                  > Postu off_nickowej Siwa nie czytała, bo jest napisany po jej
                  poście, więc ta ir
                  > onia pod adresem Siwej jest zupełnie nie na miejscu, tym
                  bardziej, ze napisała,
                  > ze całego wątku nie czytała. :-)

Glupia ta off_nickowa jest jak cholera...........!Mogla przeciez
                  napisac przed postem Siwej,to moze by Siwa zrozumiala ironie
                  off_nickowej pod swoim adresem...........:)))))))))))))

• snajper55 Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 19:44
                pozarski napisał:

> cytat maglary:
                >
                > >nie osmieszaj sie, OSKAR Twoi ziomkowie palili wlasne matki i
                > siosrty liczac na wlasne zasrane zycie, ale i tak byli do spalarni,
                > raz sie zbuntowali i ... przestan GDZIE WASI Z ANDERSEM -
                • pozarski Re: co sie z wami dzieje, adminki??????????? 16.07.08, 19:52
                  Snajper,nie zrozumiales,a ja ci nie mam tu zamiaru tlumaczyc.
    • of.woman.born Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:18
      są wycinane. Dostanę odpowiedź czy mam założyć odziellny wątek? Maglara wam nie
      przeszkadza a ja wam przeszkadzam?
      • siwa Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:20
        Nic się nie zmieniło
        • pozarski Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:22
          siwa napisała:

> Nic się nie zmieniło
        • of.woman.born Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:23
          siwa napisała:

> Nic się nie zmieniło
          • pozarski Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:28
            of.woman.born napisała:

> siwa napisała:
            >
            > > Nic się nie zmieniło
            • of.woman.born Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:33
              Wlaśnie przed chwilą zalatwileś mi bana. Lepiej się już nie odzywaj:-))))
              • pozarski Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:36
                of.woman.born napisała:

> Wlaśnie przed chwilą zalatwileś mi bana. Lepiej się już nie odzywaj:-))))
                Ja ci zalatwilem bana?Chyba sie powolam na siwa i powiem:nadinterpretujesz sile
                moich argumentow.;)))
                • of.woman.born Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:39
                  pozarski napisał:

> of.woman.born napisała:
                  >
                  > > Wlaśnie przed chwilą zalatwileś mi bana. Lepiej się już nie odzywaj:-))))
                  > Ja ci zalatwilem bana?Chyba sie powolam na siwa i powiem:nadinterpretujesz sile
                  > moich argumentow.;)))
                  >

Wiesz o co mi chodzi. Przypomnialeś jej o tym, że dawno mnie nie banowała:DDD
                  Nie nadinpretuj moich zarzutów:-))))
                  • pozarski Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:40
                    of.woman.born napisała:

> Wiesz o co mi chodzi. Przypomnialeś jej o tym, że dawno mnie nie banowała:DDD
                    > Nie nadinpretuj moich zarzutów:-))))

Cos mi sie zdaje,ze fantazjujesz.Ta kobita ma pamiec,jak slon.;)))
                    • of.woman.born Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:46
                      pozarski napisał:

>
                      >
                      > > Wiesz o co mi chodzi. Przypomnialeś jej o tym, że dawno mnie nie banowała
                      > :DDD
                      > > Nie nadinpretuj moich zarzutów:-))))
                      >
                      > Cos mi sie zdaje,ze fantazjujesz.Ta kobita ma pamiec,jak slon.;)))

Słoń to ma trąbę. Nie będę rozwijać myśli pozwolisz:-))
                      • pozarski Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:49
                        Slon poza traba ma pamiec.Mowi sie o kims,kto nie zapomina najmniejszej
                        krytyki:Ma pamiec slonia.;)))
          • siwa Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:32
            Chyba nadinterpretujesz siłę moich uczuć :)
            • of.woman.born Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:35
              siwa napisała:

> Chyba nadinterpretujesz siłę moich uczuć :)
              >
              Skarbie. To jest widoczne gołym okiem:-) Pocieszę cię, nie mam żadnej
              satysfakcji z tego powodu, że jestem twoją ulubienicą.
        • vicky17 Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:24
          siwa napisała:

> Nic się nie zmieniło
          • of.woman.born Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:28
            vicky17 napisała:

Widzisz vikulec? Nawet my w pbliczu niesprawiedliwosci administracji musimy
            stanąć po jednej stronie płota:-) Kto by pomyslał:-)
          • siwa Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:33
            Dana pyta czemu _nie skasowano_.
            Ten wątek zresztą jest dyskusyjny.
            • vicky17 Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:40
              siwa napisała:

> Dana pyta czemu _nie skasowano_.
              > Ten wątek zresztą jest dyskusyjny.
              >
              w zaleznosci od pory dnia pyta dlaczego cos skasowano a czegos
              nie..czytaj uwaznie,bo odpowiadasz nie na temat.mnie skasowalas za
              to samo,za co danie pozwolilas egzystowac..dlatego mowie,ze robisz
              sie wybiorczo zlosliwa. wywalanie watkow niczego nie lamiacych to
              wlasnie jest zlosliwosc,bo wiadomo ile czego zostawiacie na aqa, a
              teraz bawicie sie w stara zabawe w zbijaka. wyluzjucie,jesi nic
              niczego nie lamie a raczej stara sie rozladowac atmosfere dosc
              niemila..chyba zalapujesz sie na cos..
              • znana.jako.ggigus siwa jest wybiorczo zlosliwa, bo 17.07.08, 12:45
                musi ci pokazac, kto ma wladze
                a ze ona ma aparat do blokady nicka, bany itepe, wiec moze sobie na wiele
                pozwalac i korzysta z tego
                pelna, siwowa lapka
                • giwi Re: siwa jest wybiorczo zlosliwa, bo 18.07.08, 13:18
                  > a ze ona ma aparat do blokady nicka, bany itepe, wiec moze sobie na wiele pozwalac i korzysta z tego..
                  Na tym między innymi polega jej praca (na wymiataniu trolli) i za to jej płacą.

> pelna, siwowa lapka
                  Siwowa łapka, piękne. :-D
      • pozarski Re: Dlaczego wszystkie posty które piszę na FoM 16.07.08, 17:20
        To podobno dzialnie niskiego cisnienia.Giwi doradza czekac albo stluc barometr.;)
        • of.woman.born Dzieki pozarski 16.07.08, 17:42
          Gdyby nie ty (tzn gdyby siwa nie widziala, ktos widzi, ze piszac nie łamię
          netykiety he he) wszystkie moje posty dawno by już skoszowała. Jak będę chciala
          następnym razem odwiedzić siwą na moderacji zabiorę cię ze sobą:-))) Zgoda?:-)
          • pozarski Re: Dzieki pozarski 16.07.08, 17:44
            No nie wiem.Najpierw twierdzisz,ze zostalas z mojej winy zabanowana,a teraz
            chcesz mnie brac na swoje wyprawy.Zastanowie sie.;)))
            • of.woman.born Re: Dzieki pozarski 16.07.08, 17:48
              pozarski napisał:

> No nie wiem.Najpierw twierdzisz,ze zostalas z mojej winy zabanowana,a teraz
              > chcesz mnie brac na swoje wyprawy.Zastanowie sie.;)))

Jeszcze nie zostałam. Ale wszystko przede mną:-)) Nie chcesz ze mną chodzić?
              Trudno:DDD
              • pozarski Re: Dzieki pozarski 16.07.08, 17:50
                of.woman.born napisała:
                Nie chcesz ze mną chodzić?

Nooooo,hej,nie wiem,co powiedziec.;)))
                • of.woman.born Re: Dzieki pozarski 16.07.08, 17:51
                  pozarski napisał:

> Nie chcesz ze mną chodzić?
                  >
                  > Nooooo,hej,nie wiem,co powiedziec.;)))

Na pierwszą randkę zabiorę cię na moderację:-)))))
                  • pozarski Re: Dzieki pozarski 16.07.08, 17:55
                    Ok.Zlamalas opor.;)))
                    • of.woman.born Re: Dzieki pozarski 16.07.08, 17:57
                      pozarski napisał:

> Ok.Zlamalas opor.;)))

Co złamałam? Chyba się przesłyszalam:DD
                      • pozarski Re: Dzieki pozarski 16.07.08, 17:58
                        Opor.Ostatnia linia obrony padla.Zwyciezylas.Rob ze mna,co chcesz.;)))
                        • dana33 do uczestnikow tego watku..... 16.07.08, 18:25
                          sluchajcie, moi drodzy....
                          kazdy z nas forumowiczow, ma w jakims momencie pretensje do
                          administracji, czy to do siwej, czy to do kropki, czy to do giwi,
                          czy to innych, znanych wam bardziej.... git.... my mamy prawo miec
                          pretensje, a administracja musi tego wysluchiwac, bo taki ma zawod..
                          ja tylko nie rozumiem, dlaczego jak x pisze watek z pretensjami,
                          bardzo sprecyzowanymi, podajac "miejsce przestepstwa" jak link,
                          godzine, sprawce itd itd itd, zaraz wszyscy inni, ktorzy tez maja
                          pretensje, dolaczaja sie do takiego watka, z wyliczaniem innych
                          miejsc przestepstw? troche sie rozrzadza temat, nie uwazacie?
                          jesli macie do powiedzenia cos na temat danego problemu w danym
                          watku..... you are welcome.... zawsze licze na poparcie moich
                          pretensji... :))) ale do jasnej anielci..... co maja wasze wycinane
                          posty do maglary i jej plucia? wasze pretensje do administracji na
                          zupelnie inne tematy? przeciez kazdy moze otworzyc watek ze swoimi
                          pretensjami, nie?

minelo pare godzin.... moja wrzaca krew sie powoli uspakaja....
                          te dyskusje naokolo zupelnie obnizyly wartosc wyciecia tego watka...
                          za dlugo to trwalo.... reakcja powinna byc natychmiastowa, albo
                          prawie natychmiastowa.... nie bylo... nu, trudno....
                          dalej mniec pretensje tutaj, to jakos nie tak..... mnie chodzilo
                          tylko i wylacznie o post maglary i falafela.... o nic innego nie mam
                          pretensji do administracji.... znaczy sie w tej chwili nie mam.. :)))

skonczmy to..... ciezki dzien dzisiaj mamy..... duzo to wazniejsze,
                          niz jakies maglary rynsztokowe.....
                          • pozarski Re: do uczestnikow tego watku..... 16.07.08, 18:31
                            Dana,czy ty myslisz,ze bez twojego apelu bysmy wiedli ten watek az do rocznicy
                            rewolucji pazdziernikowej?Eeee,chybas przesadzila.;)))
                            • dana33 Re: do uczestnikow tego watku..... 16.07.08, 18:34
                              pozarski..... co ja ci ide powiedziec..... kamien spadl mi z serca i
                              to nie na nogie... :))))
                          • of.woman.born Re: do uczestnikow tego watku..... 16.07.08, 18:35
                            Mój post był na temat Dana. Ale został usunięty. Miej pretensje do siwej.
                            Chcialam zalożyc inny wątek, napisala, że wykopie mnie stąd razem z nowym wątkiem.
                          • vicky17 Re: do uczestnikow tego watku..... 16.07.08, 19:58
                            dana33 napisała:

> sluchajcie, moi drodzy....
                            > kazdy z nas forumowiczow, ma w jakims momencie pretensje do
                            > administracji, czy to do siwej, czy to do kropki, czy to do giwi,
                            > czy to innych, znanych wam bardziej.... git.... my mamy prawo miec
                            > pretensje, a administracja musi tego wysluchiwac, bo taki ma
                            zawod..
                            > ja tylko nie rozumiem, dlaczego jak x pisze watek z pretensjami,
                            > bardzo sprecyzowanymi, podajac "miejsce przestepstwa" jak link,
                            > godzine, sprawce itd itd itd, zaraz wszyscy inni, ktorzy tez maja
                            > pretensje, dolaczaja sie do takiego watka, z wyliczaniem innych
                            > miejsc przestepstw? troche sie rozrzadza temat, nie uwazacie?
                            >

uwazamy,uwazamy rowniez,ze nie ma wiekszej histeryczki,hipokrytki i
                            niestabilnej psychicznie osoby,ktora dajac dobre rady innym nie
                            pamieta co 5 minut temu sama robila innym.coraz gorzej z toba,a w
                            taki dzien to tys nie na forum siedziec powinna..wstyd i tyle

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=82088288&a=82129968
                            • james_bond007 Re: do uczestnikow tego watku..... 17.07.08, 17:23
                              uwazamy rowniez,ze nie ma wiekszej histeryczki,hipokrytki i
                              > niestabilnej psychicznie osoby,ktora dajac dobre rady innym nie
                              > pamieta co 5 minut temu sama robila innym.

Co za samokrytyka.
                              • off_nick Sądzisz, 17.07.08, 18:51
                                że ma na tyle otwarty umysł aby to ogarnąć?;-)

james_bond007 napisał:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka