osama.bin.lenin 29.07.08, 12:24 Mówię o adminie, który ma bardzo radykalne poglądy polityczne i wycina wszystko, co jest radykalne przeciw tym poglądom, a na dodatek ocala największych durniów i chamów ze swojej frakcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldzia1 ci durnie i chamy maja za zadanie odwracac uwagę 29.07.08, 12:27 osama.bin.lenin napisała: > Mówię o adminie, który ma bardzo radykalne poglądy polityczne i > wycina wszystko, co jest radykalne przeciw tym poglądom, a na > dodatek ocala największych durniów i chamów ze swojej frakcji. ......od tematów waznych, zauwaz , ze ich bluzgi nigdy nie sa usuwane. :)))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
osama.bin.lenin Mówię o paczuli i jej ulubieńcach 29.07.08, 12:34 normalnym człowieku, goldenwomen i elenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Mówię o paczuli i jej ulubieńcach 29.07.08, 12:38 Hmm, czy powinien nie wiem, ale chyba może ?? A teraz udowodnij, że Paczula jest adminem na FK., też bym chciała wiedzieć czy ma takie możliwości jak wycinanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro a ja zapytam tak... 29.07.08, 12:50 napisanie w poście "kapusta" albo "kapusiu" do camilla_kapusty kończy sie lotem na oslice. Natomiast pisanie przez wzmiankowanego kapuste lub normalnego_lekko_inaczej "kapuś" o byłym Prezydencie to norma. Co to qqrwa mać jest???? Ja pisząc kapuś do tego kapusia mam podstawy bo jestem bezpośrednim świadkiem historii :D ( zajebiście to brzmi) kapowania tego ścierwa, i tym samym mam większe prawo do nazwania go tak niż on Wałęse któego nigdy nawet nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 13:01 Jaki jest kod wycinania sama bym chciała wiedzieć, mnie wylatują tak niewinne posty, że nie śmiem nawet podejrzewać... Co nie zmienia faktu, że dalej nie wiem dlaczego to Paczula ma być adminem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 13:08 też nie wiem , :D ale jak wywoływana nie zaprzecza to pewnie coś w tym jest. Zauważ, że posty lecą w momencie jak paczula pojawia się na swoje 8 godzin na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Mam zaprzeczać? :))) 29.07.08, 13:14 a po co? :) przeciez doskonale sie bawię czytając to co tu piszecie :D zoro_wieczorowo_poro napisał: > też nie wiem , :D ale jak wywoływana nie zaprzecza to pewnie coś w tym jest. > Zauważ, że posty lecą w momencie jak paczula pojawia się na swoje 8 godzin na f > orum. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 13:28 Wszystkie wycieczki osobiste są kasowane, zwłaszcza pisane wulgarnym językiem. Ocenę postów poszczególnych forumowiczów ślij im mailowo. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 13:30 giwi napisała: > Wszystkie wycieczki osobiste są kasowane, zwłaszcza pisane wulgarnym językiem. > Ocenę postów poszczególnych forumowiczów ślij im mailowo. Z tego wniosek,że żaden post etty2 nie powinien istnieć na forum. Przecież istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 13:33 Dlaczego żaden ma nie istnieć? Usuwane są tylko sprzeczne z netykietą, nie wszystkie takie są. Jesli cos zostaje, proszę o podanie mailem albo klikanie w kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 13:38 giwi napisała: > Dlaczego żaden ma nie istnieć? Usuwane są tylko sprzeczne z netykietą, nie wszy > stkie takie są. Jesli cos zostaje, proszę o podanie mailem albo klikanie w kosz 99,9 % postów etty2 jest sprzecznych z netykietą.W każdym jej poście są wulgarne odzywki do zwolenników PiSu,jeżeli nie do nich to do "komuchów",w każdym poście używa wielkich liter. Kpisz czy o drogę pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
goldzia1 milczenie giwi nie zastanawia Cię? 29.07.08, 13:39 aloa_oe napisał: > giwi napisała: > > > Dlaczego żaden ma nie istnieć? Usuwane są tylko sprzeczne z netykietą, ni > e wszy > > stkie takie są. Jesli cos zostaje, proszę o podanie mailem albo klikanie > w kosz > > > 99,9 % postów etty2 jest sprzecznych z netykietą.W każdym jej poście > są wulgarne odzywki do zwolenników PiSu,jeżeli nie do nich to do > "komuchów",w każdym poście używa wielkich liter. > Kpisz czy o drogę pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: milczenie giwi nie zastanawia Cię? 29.07.08, 13:42 goldzia1 napisała milczenie giwi nie zastanawia Cię? Myślisz,że rozmawiam z ettą? Ożesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldzia1 Re: milczenie giwi nie zastanawia Cię? 29.07.08, 14:07 aloa_oe napisał: > goldzia1 napisała > > milczenie giwi nie zastanawia Cię? > > > Myślisz,że rozmawiam z ettą? Ożesz.... etta2 to na bank ktos z GW. :) moze nawet to sam....... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 13:48 giwi napisała: > Różnimy się w procentowej ocenie. No dobra,mogę opuścić 9% "rzymskim targiem".Ale fakt,faktem,że tolerujesz posty etty2. Odpowiedz Link Zgłoś
goldzia1 zapytam wprost: czy etta2 to giwi? 29.07.08, 14:03 bo tak się mówi w kuluarach forum :)? Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: zapytam wprost: czy etta2 to giwi? 29.07.08, 14:06 goldzia1 napisała: > bo tak się mówi w kuluarach forum :)? Nie bywam w kuluarach forum.Wiem tylko tyle,że jej posty to rynsztok i wcale mi nie chodzi o jej poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldzia1 skoro mamy taka opinie o ettcie ........... 29.07.08, 14:09 aloa_oe napisał: > goldzia1 napisała: > > > bo tak się mówi w kuluarach forum :)? > > > Nie bywam w kuluarach forum.Wiem tylko tyle,że jej posty to rynsztok > i wcale mi nie chodzi o jej poglądy. ...to jak myslisz dlaczego nie odsyłaja ja na oślą? Rynsztok w jej wydaniu jest tolerowany.Nie tylko my to widzimy.Ale .....ale skoro sam nadredahtor uwaza , ze Polacy to barany to i etta ma nas za "kopytnych". Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: zapytam wprost: czy etta2 to giwi? 29.07.08, 14:20 aloa_oe napisał: > goldzia1 napisała: > > > bo tak się mówi w kuluarach forum :)? > > > Nie bywam w kuluarach forum.Wiem tylko tyle,że jej posty to rynsztok > i wcale mi nie chodzi o jej poglądy. Podobno polobolo,chyba o semickich korzeniach bez przerwy zaiwania śmieszno-strasznymi tekstami o Polakach,czyżby to było na rękę propagandzie GW? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 14:20 Nieprawda, usuwam wszystkie zauważone. Niestety, nie siedzę tu 24 godziny na dobę. Administracja stworzyła narzędzia do zawiadamiania o nieregulaminowych postach i powinno się z nich korzystać - jeszcze raz piszę: kosz i maile do forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 14:28 Ilu dyskutantów musi kliknąć na kosz by post hrabiego mc składający się wyłącznie ze słów:Kretyn 44 znów się odezwał;,a czyni to często,został skasowany?Przecież to czystej wody,brudna wycieczka osobista,nic nie wnosząca do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 14:30 Wystarcza kliknięcie dwóch osób, ale kasowanie nie odbywa się automatycznie. Ocenia osoba siedząca przy koszu. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 14:39 Zapomniałam dopisać, że do mnie maile też można i należy słać, to oczywiste. Jeśli jestem przy komputerze reaguję niemal natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 14:40 No to już wiem jakie są zasady,zasada H Forda:Możecie kupić auto we wszystkich kolorach,pod warunkiem że będzie to kolor czarny(Giwio-Siwy).Czyli możecie klikać na kosz tysiąc razy ale decydują dwie Parki:Giwi(Lachezys) i Siwa(Atropos),Parki stare co nożycami tną przędziwo(wątki)..... Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 14:44 Jeśli tak dobrze wszystko wiesz to po co pytasz? :-) Gdyby nie było oceny dyżurnego przy koszu, nielubiące się wzajemnie frakcje forumowe wykasowałyby sobie wszystkie posty. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 14:51 Admini są tendencyjni,z przechyłem na prawo.Realizują prikaz A Michnika:Lewicy wolno mniej!A Fuj z takim pluralizmem! Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 15:14 elwer-pancerfaust44 napisał: > Admini są tendencyjni,z przechyłem na prawo. Etta, na którą tak tutaj sie użalasz (zresztą słusznie), ma prawicowe poglady??? wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To nie byłoby takie złe :) 29.07.08, 15:16 giwi napisała: > Jeśli tak dobrze wszystko wiesz to po co pytasz? :-) > Gdyby nie było oceny dyżurnego przy koszu, nielubiące się wzajemnie frakcje for > umowe wykasowałyby sobie wszystkie posty. :-) To na Forum są frakcje forumowe? :) To nie byłoby takie złe:) Wtedy uniknięto, by tasiemcowych wątków, odbiegających o tematu pierwszego postu zakładającego wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: a ja zapytam tak... 29.07.08, 13:30 Giwi, Ty się tak ze "wszystkimi" nie rozpędzaj,tak było dawniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldzia1 zejdz ze słońca prostaku :) 29.07.08, 12:41 osama.bin.lenin napisała: > normalnym człowieku, goldenwomen i elenie. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Mówię o paczuli i jej ulubieńcach 29.07.08, 12:47 Noż kurna, az tak to moje hehehehe jest skuteczne? !!!!!Łomatko!!!!, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 :)))) 29.07.08, 12:48 elena4 napisała: > Noż kurna, az tak to moje hehehehe jest skuteczne? > !!!!!Łomatko!!!!, hehehehe. Elenko smiej sie jak najwiecej ...Twoje he he najwyraźniej ma moc rażenia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Ilekroś napiszę, że adiunkt Jarosław Kaczyński.... 29.07.08, 12:45 ....uczył ubeków (przełom 70/80)watek natychmiast ląduje na oślej podczas gdy działacze podziemia uczyli młodzież na latających uniwersytetach, Jaruś szlifował umysły sbków w Białymstoku na filii UW. Wierny rodzinnej tradycji. Dziś bydlątko ma czelność mówić o lustracji pracowników naukowych!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 ze swoim problem zgłoś się do moderacji ...:) 29.07.08, 12:52 tu masz linka ... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654 moderatorzy tez ludzie ... tez lubia sie posmiac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldzia1 fajna sygnaturka :)))))))))))))) 29.07.08, 12:55 paczula8 napisała: > tu masz linka ... > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654 > moderatorzy tez ludzie ... tez lubia sie posmiac :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Wyobraziłem sobie 29.07.08, 12:57 że jestem adminem. Mogę, prawda? I nigdy osoby takie, jak zoro, etta, mmiki i im podobni nie mieliby najmniejszych szans na zaistnienie na forum. I bynajmniej nie za poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Wyobraziłem sobie 29.07.08, 13:10 odezwał sie hrabia z koziej wólki. Nie wiem jak reszta , ale ja się popłakałem i chyba coś sobie zrobie bo nie będe w stanie żyć z tym o czym pan hrabia był łaskaw napisać. Przerasta to moją wytrzymałość. Co za cios Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Wyobraziłem sobie 29.07.08, 13:13 zoro_wieczorowo_poro napisał: > odezwał sie hrabia z koziej wólki. Nie wiem jak reszta , ale ja się popłakałem > i > chyba coś sobie zrobie bo nie będe w stanie żyć z tym o czym pan hrabia był > łaskaw napisać. Przerasta to moją wytrzymałość. Co za cios Nie hamletyzuj,przecież hrabia ciebie nie wymienił.Ma rację w 100% zwłaszcza w odniesieniu do etty2,która "rzyga" w każdym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Wyobraziłem sobie 29.07.08, 13:15 O psiakrwia,pomyliłem się,jednak cię wymienił.Mam nadziję,że krzywdy sobie nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Wyobraziłem sobie 29.07.08, 13:15 "I nigdy osoby takie, jak zoro, etta, mmiki i im podobni nie mieliby najmniejszych szans na zaistnienie na forum." no chyba jestem przewrażliwiony Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Wyobraziłem sobie 29.07.08, 13:16 Tłumaczyć swego poglądu raczej nie muszę. Wystarczy, że ktoś poczyta posty tej grupy. Wrażenie takie, jakby wszystkie zasady, w tym moralne, diabli wzięli, a ewolucja człowieka cofnęła się wiele, wiele lat wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Wyobraziłem sobie 29.07.08, 13:17 zoro_wieczorowo_poro napisał: > odezwał sie hrabia z koziej wólki. Nie wiem jak reszta , ale ja się popłakałem > i > chyba coś sobie zrobie bo nie będe w stanie żyć z tym o czym pan hrabia był > łaskaw napisać. Przerasta to moją wytrzymałość. Co za cios Cios za cios miało być? acha ... tylko gdzie ten cios? ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=82736534&a=82737822 Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Wyobraziłem sobie 29.07.08, 13:23 a mam cie robaczku, zacytowałem twojego pupila paranormalnego , który złogami esbeckimi nazywa każdego od Prezydenta po forumowicza, i akuat wtedy ci to nie przeszkadza. Natomiast w moim wykonaniu leci na oslice :D Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 słuchaj ptysiu mietowy ... 29.07.08, 13:29 nie wiem kogo zacytowałeś - nie czytam całego forum - ale na pewno nie było tu sytuacji cios za cios. Jesli Twoje posty leca na osla, a nie wiesz dlaczego, pytaj moderatora, nie mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Wyobraziłem sobie 29.07.08, 14:31 Chyba na FK,Giwi stosuje zasadę A Michnika wyrażoną kiedyś jego słowami:Lewicy wolno mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
goldzia1 Re: Wyobraziłem sobie 29.07.08, 13:12 hrabia.mileyski napisał: > że jestem adminem. Mogę, prawda? > I nigdy osoby takie, jak zoro, etta, mmiki i im podobni nie mieliby > najmniejszych szans na zaistnienie na forum. > I bynajmniej nie za poglądy. Hm................póki co oni pracują w GW więc............. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Wyobraziłem sobie 29.07.08, 13:18 Nie martw się, to tylko imaginacja. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A kto z Was będąc na miejscu "Admina" by się oparł 29.07.08, 13:25 pokusie wtrącenia swoich 5 ciu groszy w te nasze "awanturnictwo"? Ja bym się nie oparł. Przecież od samego czytania i wycinania tych głupot, to mozna za przeproszeniem sfiksować ! Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Czy admin powinien brać udział w dyskusji na 29.07.08, 13:25 Paczula nie jest adminem na forum Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Uderz w stół, a nożyce się odezwą. 29.07.08, 13:28 giwi napisała: > Paczula nie jest adminem na forum Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Uderz w stół, a nożyce się odezwą. 29.07.08, 13:30 a jednak ... jest nadzieja ... ;DDD zapijaczony_ryj napisał: > giwi napisała: > > > Paczula nie jest adminem na forum Kraj. > > Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Uderz w stół, a nożyce się odezwą. 29.07.08, 13:31 Jak nie odpowiadam, to tez są pretensje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Uderz w stół, a nożyce się odezwą. 29.07.08, 13:35 giwi napisała: > Jak nie odpowiadam, to tez są pretensje. :-) A na jakim forum Paczula jest adminem? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Uderz w stół, a nożyce się odezwą. 29.07.08, 13:36 Nie wiem czy jest i gdzie, zapytaj ją mailowo albo napisz do administracji forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Taziuto ... 29.07.08, 13:45 taziuta napisał: > giwi napisała: > > > Jak nie odpowiadam, to tez są pretensje. :-) > > A na jakim forum Paczula jest adminem? NIGDZIE nie jestem adminem, ani nawet współ... Tobie to mogę powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Paczulo ... 29.07.08, 13:53 paczula8 napisała: > NIGDZIE nie jestem adminem, ani nawet współ... > Tobie to mogę powiedzieć :) OK., ok., nie upieram się, ale Giwi napisała wyraźnie, że nie jesteś adminem NA FORUM KRAJ, czyli nie wykluczyła, że gdzieś indziej jesteś... Teraz już mam pełną odpowiedź, dziękuję. P.S. Jestem adminem na jednym forum. Ha, żaden wstyd! :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Paczulo ... 29.07.08, 13:55 Giwi napisała prawdę. Giwi wszystkiego nie wie, więc dojasniłam:) a bycie adminem żaden wstyd, oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ja tylko zacytowałem stare polskie przysłowie 29.07.08, 13:36 giwi napisała: > Jak nie odpowiadam, to tez są pretensje. :-) Myślę, ze kontekst był odpowiedni? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Ja tylko zacytowałem stare polskie przysłowie 29.07.08, 13:37 Owszem, bardzo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
osama.bin.lenin Nie trzeba być formalnym adminem żeby nim być 29.07.08, 13:39 Wystarczy, że się wpływa na obraz forum KAŻĄC wycinać posty politycznych przeciwników. Nie chcę używać słowa "kabel", czy "ochotnicza rezerwa adminów obywatelskich" albo "współpracownik" - fakt jest faktem. paczula to ktoś, kto zmienia obraz dyskusji, bo powoduje znikanie wielu wątków. W czasach Mysiej ktoś powiedziałby, że "kolaboruje". Czy to jest nadmierna troska o losy jej ukochanego PiSu, czy tez zwykła forumowa próżnośc i samolans - nieważne. Jeśli nie jest adminem, to czym jest, proszę giwi? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Czy admin powinien brać udział w dyskusji na 29.07.08, 13:29 giwi napisała: > Paczula nie jest adminem na forum Kraj. eee popsułas mi zabawę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Czy admin powinien brać udział w dyskusji na 29.07.08, 13:35 Przepraszam, to z tego warszawskiego upału. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Czy admin powinien brać udział w dyskusji na 29.07.08, 13:42 Fakt, jest gorąco nie do wytrzymania :) pozdrawiam:) a dla wszystkich zainteresowanych ... Recepta na Admina /za hr.Mileyskim/ :) "Chcesz poznać receptę na admina? Powiem ci, to nie jest top secret. Pisz po ludzku i na temat, nie atakuj bezmyślnie innych, miej nieco wiedzy w głowie no i rzecz jasna nie bluzgaj i nie uzywaj języka rynsztoków. Przećwicz przez par dni, a zobaczysz, że to działa." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=82134581&a=82142937 Odpowiedz Link Zgłoś
osama.bin.lenin Zupełnie jakby Falska odczytała dekret o stanie 29.07.08, 13:50 wojennym. Wpływasz na wycinanie postów wielu ludzi. Uważasz sie prawdopodobnie za osobę inteligentną, więc wyobraź sobie, że twoją działanośc widać na kilometr. Inni współpracownicy systemu nie rzucają się tak w oczy, ciebie widac po kilku dniach. Płaci za to jakośc forum i różnorodnośc opinii. To jest twój główny udział. Moja opinia jest syntezą wielu opinii. Zastanów się. I nie trop nicków jak jakiś agent czy funkcyjny OPN, bo to śmieszne, a na dodatek chybione, co też ci za dobrego świadectwa nie wystawia. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Giwi, czy jeśli skieruje pana.boga do psychiatry 29.07.08, 13:52 to będzie to zgodne z regulaminem, czy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi, czy jeśli skieruje pana.boga do psychia 29.07.08, 14:11 Myślę, że prywatne porady lepiej słać drogą mailową. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Giwi, czy jeśli skieruje pana.boga do psychia 29.07.08, 15:15 giwi napisała: > Myślę, że prywatne porady lepiej słać drogą mailową. ok Giwi, wiec nie napiszę ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Zupełnie jakby Falska odczytała dekret o stan 29.07.08, 14:49 W pełni popieram Twoją opinię.Giwi ma chyba zainstalowany jakiś system który ma niektóre pociągi(nicki)pod specjalnym nadzorem.System przetestowany już w PRL na Mysiej 2.Nie ma to jak sprawdzone wzorce totalitaryzmu.Kiedy zacznie się społeczny odzew w postaci hasła na FK:Giwi tni tna tnie vox populi! Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 a teraz bedzie powaznie ... 29.07.08, 15:18 Wasze insynuacje są o b r z y d l i w e ... i kupy sie nie trzymają. A fakt, że Moderator jest atakowany z obu stron powinien dać Ci do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Akurat w tej kwestii się zgadzam. 29.07.08, 13:45 giwi napisała: > Przepraszam, to z tego warszawskiego upału. :-D Przed chwilą mnie syn przewiózł swoim nowym Cabrio, to tak mi się bańka rozgrzała, ze jak się dotknąłem do glacy, to aż zasyczało. Kazałem szybko opuścić budę i klimę włączyć, ale jeszcze widać szare komórki, a właściwie to co z nich zostało skwierczy. Chciało by się zeby pRezio płynną polszczyzną , z naturalnym Uff!! i Puff!!! zadeklamował "Lokomotywę" Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Giwi 29.07.08, 14:57 Wiele razy się zwracałem o znakowanie postów sprzecznych z netykietą jako [...] ale postów a nie całych wątków, które zawierają również posty nie łamiące netykiety. Zwyczajem jest, że w wątkach Paczuli usuwane są wszystkie posty i wątki wykazujące jej naiwność. Mało tego wątki są przetasowywane. Całość sprawia wrażenie maskowania nieudolności prowadzenia dyskusji przez pewnego uczestnika. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 wstydu nie masz, 29.07.08, 15:24 > Mało tego wątki są przetasowywane. Całość sprawia wrażenie maskowania > nieudolności prowadzenia dyskusji przez pewnego uczestnika. Nie 'pewnego', tylko Ciebie i Henryka, trzymajcie sie regulaminu, a nie będziecie wycinani, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: wstydu nie masz, 29.07.08, 16:07 paczula8 napisała: > > Mało tego wątki są przetasowywane. Całość sprawia wrażenie > maskowania > > nieudolności prowadzenia dyskusji przez pewnego uczestnika. > > Nie 'pewnego', tylko Ciebie i Henryka, trzymajcie sie regulaminu, a > nie będziecie wycinani, proste. Admini mogli by sobie dać kiedyś na wstrzymanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś