Dodaj do ulubionych

dobry psychiatra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:06
Proszę polećcie mi dobrego psychiatrę w Częstochowie, chodzi o leczenie
depresji.
Obserwuj wątek
    • Gość: he Re: dobry psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:28
      czym spowodowana ta depresja?
    • Gość: ja żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 20:35
      w czestochowie nie ma psychiatrów
      po drugie nie ma nawet nikogo zx takim wykształceniem, jedynie są ludzie ktorzy
      konczyli psychologie lub resocjalizacje , otwierają gabinety i uwazaja sie za
      niewiedomo kogo.
      Nie ma uwarunkowan prawnych wiec taka jest sytuacja.
      Jesli chcesz psychiatre dla dziecka polecam czlowieka w wrocku.
      dla Ciebie jest dwóch w warszawie z prawdziwego zdarzenia. Cala reszta to
      wyciaganie forsy od klienta potrzbujacego pomocy.
      • Gość: expertum credere p a Tysiąclecie to co? IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:22
        a poradnia na tysiącleciu? ul. PCK
        • Gość: he Re: a Tysiąclecie to co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:32
          a kto tam jest psychiatrą z wykształceniem i mial odpowiednia praktyke w
          zakładzie pod okiem specjalistow ktorych nie ma w polsce?
          ukonczona szkola to troche mało. to jak chirurg bez praktyki. Roznica jest
          taka ,ze ten moze zrobic wiecej szkody...
    • Gość: do magda1344 Re: dobry psychiatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:58
      najlepszym psychiatrą jesteś ty sama,jeśli nie podejmisz walki,to żaden psychiatra ci nie pomoże.POWODZENIA!
    • Gość: theologus Re: dobry psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:51
      Proponuję wizytę u p. dra Wita Dubarka. Przyjmuje w Poradni Zdrowia
      Psychicznego w Wojewódzkim Szpitalu Neuropsychiatrycznym w Lublińcu przy ul.
      Grunwaldzkiej 48.
    • Gość: ktos Re: dobry psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:55
      A ja polecam doktora Marka Mieczyńskiego, ma gabinet na Waszyngtona. Swego
      czasu współpracował z Wyborczą więc można się u nich dowiedzieć o więcej
      szczegółów, bo ja nie mogę publicznie zamieścić jego numeru telefonu. I jeszcze
      jedno - przyjmuje na Kasę Chorych więc nie trzeba płacić 2 stów za godzinę.
    • Gość: jaaa Re: dobry psychiatra IP: *.localdomain / *.trustnet.pl 13.03.05, 19:15
      Dr STERNALSKI.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka