dziewice 04.08.08, 20:12 dlaczego kasowane sa moje posty na forum moda? i to w taki sposob, ze nie trafiaja nawet na osla lawke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: forum moda 04.08.08, 20:22 U góry jest link forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice [...] 04.08.08, 20:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: forum moda 04.08.08, 21:05 Naprawde chcesz aby obwieszczono to wszystko pulicznie? Notorycznie robisz sobie kpiny, obrażasz swoimi absolutnie idiotycznymi pytaniami forumowiczki i łamiesz netykietę. Do tego Twoje wątki mozna uznać za śmiecenie na forum. Nastepnym razem zastanów sie trzy razy przed naciśnięciem WYŚLIJ. Nie skomentuję nawet ocenzurowanego tu wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum moda 04.08.08, 21:11 czy to o mnie czy jakies wyobrazenie tego co moglbym napisac? :) czy pytanie o humor ktore zadalem bylo obrazliwe ? :) moze czas przestac doszukiwac sie ukrytego sensu w wypowiedziach gdy takowego tam nie ma :) i wyjsc czasem na swieze powietrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum moda 04.08.08, 21:18 p: Naprawde chcesz aby obwieszczono to wszystko pulicznie? d: tak, lubie jasne sytuacje. p: Notorycznie robisz sobie kpiny d: prosze o przyklad z forum moda - skoro ew. czytajac inne moje posty na innych forach ktos nie rozumie zartu to jego problem nie moj, jezeli juz z kogos kpie to znaczy ze ten ktos kogos obrazil lub kpi z innych p: obrażasz swoimi absolutnie idiotycznymi pytaniami forumowiczki d: prosze o przyklad z forum moda p: łamiesz netykietę d: wlasnie nie chcialbym jej lamac, a jedynie wprowadzic delikatny i subtelny humor, ale jezeli utozsamiany jestem z defnicja zla :) to hmm :) p: Do tego Twoje wątki mozna uznać za śmiecenie na forum. d: pozwol ocenic to tym z ktorymi chce sie powyglupiac, jezeli nikt nie bedzie ze mna pisal to i ja nie bede pisal :) p: Nastepnym razem zastanów sie trzy razy przed naciśnięciem WYŚLIJ d: staram sie :) p: Nie skomentuję nawet ocenzurowanego tu wpisu d: zapewniam Cie, ze to nie bylo do CIEBIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: forum moda 05.08.08, 09:49 > p: Do tego Twoje wątki mozna uznać za śmiecenie na forum. > d: pozwol ocenic to tym z ktorymi chce sie powyglupiac, jezeli nikt nie bedzie > ze mna pisal to i ja nie bede pisal :) czynnik 'powyglupiania' sie jest faktycznie niezwykle trafny w zakresie oceny co sie na forum powinno znajdowac.. tak sie sklada, ze ocenianie jakie watki/posty sa na FM odpowiednie powierzono moderatorkom. to, ze ci sie wydaje, ze jestes zabawny, nie oznacza ze mozesz pisac wszystko. proponuje zalozyc sobie forum prywatne. tam bedziesz mogl pisac to na co, i jak, i z kim masz ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum moda 05.08.08, 23:08 miejsce w zyciu do 'powyglupiania sie' jak to nazywasz mam :) czynie to w pracy, wszedzie gdzie jestem - najczarniejsza sytuacje wyciagam z usmiechem :). a. nie obrazam Was na forum moda - szanuje Was. b. nad tematami zartow dla Was zastanawiam sie szczegolnie :). c. zaczelyscie mnie kasowac gdy skrytykowalem mode ktore promujecie i zasugerowalem ze Japan Street Fasion jest ciekawsze :) d. no sorry wielkie, ale to ze jestescie adminkami FM nie oznacza, ze znacie sie na modzie :) e. ale nie chodzi o pkt. d - jest tam parenascie fajnych osob z ktorymi dobrze mi sie rozmawia i zartuje, wiec nie widze powodu aby ucinac wszystko co zaczynam :) - tak wiem, ze to jest fajne i mozesz byc ew. zazdrosna ze komus sie to podoba :). f. wybierz klub najbardziej wypasiony i zobczymy kogo wpuszcza :) i kto rozbawi towarzystwo :) miasto dowolne :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum moda 05.08.08, 23:15 no dobra wkurzylem sie :), az tak mi nie zalezy. ale ewidentnie robicie to po prostu ze zlosci/z wielka satysfakcja :) - to sie po prostu czuje. szkoda gadac - milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum moda 05.08.08, 23:18 a wiem :) hehe widzialem kiedys takie doswiadczenie z maplami :) lali je zimna woda czy jakos tak gdy cos tam robily i pierwsza grupa cala wiedziala o co chodzi bo wszystki byly powiedzmy to lane ta zimna woda za cos co robily nie pamietam braly banan czy jakos tak. i gdy ktoras probowala wszystkie inne ja bily. pozniej wyrzucali kolejne i dodawali nowe, efekt byl taki ze te najnowsze byly najmocniej nawet nie rozumiejac o co chodzi :). slabo to wytlumaczylem, ale ktos kto qma baze to pewnie zrozumie :). mowiac wprost nie rozumiesz za co kasujesz, ale kasujesz :). Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum moda 04.08.08, 21:28 po krotkim namysle, dzieki ze mi odpisalas - doceniam to :) Odpowiedz Link Zgłoś